DN > Nyheter

Wednesday, 19 December, 02:04

DN - 11 okt 18 kl. 14:56

Margit Silberstein: Vem försökte Kristersson lura?Vem var det Ulf Kristersson försökte övertyga att det var på allvar att Stefan Löfven skulle malas ner och tacka ja till att bli Alliansens stödparti? Sig själv eller omvärlden? .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Silberstein, Kristersson, Ulf Kristersson, Stefan Löfven, Alliansens

Dela artikeln

475 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Margit, SilbersteinVem , försökte, Kristersson, lura
DN - 07 sep 17 kl. 17:51

Margit Silberstein: Endast språkdräkten är ny

KOLUMNEN. Margit Silberstein är journalist och fristående kolumnist i Dagens Nyheter. Hon har tidigare varit inrikespolitisk kommentator i SVT.

Kristianstadsbladet - 03 apr 13 kl. 07:00

Inte närmare (S)anningen

Foto: Patric Söderström
När S-kongressen inleds idag är det en rörelse som har flera stora frågor på dagordningen. Kristianstadsbladets reporter Matti Stenrosen har läst den aktuella boken om fallet Håkan Juholt, men tycker sig inte ha kommit närmare sanningen. Inte heller vad gäller Heléne Fritzons roll.

YLE - 20 jul 16 kl. 17:12

Kvinnliga pionjärer i stan: "Män i bilar blockerade vägen när vi körde spårvagn"

År 1939 trodde den 19-åriga Margit Tall att hon som kvinna aldrig skulle få sätta sig i spårvagnarnas förarsäten. Men när vinterkriget bröt ut fick hon kasta konduktörsväskan åt sidan och ta över männens jobb. - Jag kunde inte förstå att det var sant att kvinnorna fick söka till spårvagnsförare, säger den nu 97-åriga Margit Tall.

YA - 01 sep 14 kl. 06:30

Vänner tvingades ta dubbel färdtjänst

Foto: Cecilia Billgren
När Elisabet Frostmo och Margit Sandén skulle göra en gemensam utfärd och beställde färdtjänst tvingades de åka i var sin bil. – Det är så dumt att man knappt kan tro att det är sant, säger Elisabet Frostmo.
Elisabet Frostmo, 87 år och Margit Sandén, 88 år har varit väninnor i mer än 50 år.

BT - 10 apr 13 kl. 00:30

Att tänja på arbetslinjen kräver kompromissvilja

Vi måste jobba längre. Budskapet från pensionsåldersutredningen var lika kärvt som väntat. Det kunde inte bli så mycket annat givet de förutsättningar som finns ?

BT - 09 feb 14 kl. 07:18

Medicinerna gjorde henne sjuk

Margit Ferm, 92 år, är en av många gamla som drabbats. Hon blev sjuk, orkeslös och ledsen av sin medicin. Men hon fick slåss för att bli av med den.

Barometern - 02 maj 14 kl. 16:53

Pippi-tv på äldreboendet

Boende och personal på Ekbacka har bråttom upp på morgnarna. De följer noga en häckande fågel i en webbholk. För en månad sedan flyttade ett par talgoxar in i boendets speciella fågelholk.

YA - 23 okt 14 kl. 13:00

De räddar luciafirandet

Foto: Sprisse Nilsson
Efter många om och men ser det ut att bli ett luciatåg i Skurup även i år. Det kan vi tacka de rutinerade och minst sagt engagerade ”luciamammorna” Anna-Gertrud Hederström Lööw och Margit Larsson för.
– Det har verkligen varit en vild jakt, men skam den som ger sig.

YA - 04 aug 13 kl. 12:37

Kritiken mot vänortsprojektet tillbakavisades

Foto: Hanna F.Ellborg
Under fem dagar visas Tomelillas bästa sidor upp för de turkiska gästerna från Alanya. Kritiken mot besöket och vänortsprojektet bemöttes också.

Trelleborgs Allehanda - 11 jun 12 kl. 18:15

Lång väntan för rollatorbesiktning

Hundratals rollatorinnehavare tvingades köa på Akka på måndagen efter att en tillverkare kallat till inspektion av sina rollatorer. Väntetiden, stundtals ett par timmar lång, upprörde många.
?

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Göteborgs minsta staty förstörd

Den var inte särskilt stor och inte heller särskilt gammal. Nu är den lilla regnbågsstatyn i Göteborg, som invigdes som stadens minsta staty på luciadagen, förstörd, rapporterar Göteborgs-Posten..

DN - 1 timme sedan

Las Vegas-mördarens vapentyp nu olaglig i USA

Trumpadministrationen införde på tisdagen en ny regel som förbjuder så kallade ”bump stocks”, ett tillbehör som gör att skott från halvautomatiska vapen avlossas snabbare. Den 64-åring som hösten 2017 dödade 58 countryentusiaster i Las Vegas använde sig av den vapentypen..

DN - 3 timmar sedan

Trump beordrar Pentagon skapa rymdkommando

USA:s president Donald Trump har beordrat det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon att skapa ett rymdkommando..

DN - 4 timmar sedan

Skottskadad man tog sig till sjukhus

En man har kommit in till ett akutsjukhus i Stockholms med en skottskada.  – Han tog sig till sjukhuset på egen hand, säger Eva Nilsson, polisens presstalesperson i Stockholm..

DN - 4 timmar sedan

Polisbil voltade under biljakt

En polisbil har voltat under en biljakt i Malmö, skriver Sydsvenskan..

DN - 6 timmar sedan

Det ska du tänka på när du cyklar på vintern

Cykelentusiastens fem tips för att ta cykeln året om..

DN - 7 timmar sedan

DN/Ipsos: Stort tapp för Centerpartiet

Centern tappar var tredje väljare och landar på 7 procent i DN/Ipsos decembermätning. Socialdemokraterna hör till vinnarna med ett väljarstöd på 32 procent. Samtidigt som ett extraval rycker närmare har de rödgröna skaffat sig ett tydligt övertag på de borgerliga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.