DN > Nyheter

Saturday, 20 October, 01:41

DN - 11 okt 18 kl. 14:56

Margit Silberstein: Vem försökte Kristersson lura?Vem var det Ulf Kristersson försökte övertyga att det var på allvar att Stefan Löfven skulle malas ner och tacka ja till att bli Alliansens stödparti? Sig själv eller omvärlden? .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Silberstein, Kristersson, Ulf Kristersson, Stefan Löfven, Alliansens

Dela artikeln

258 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Margit, SilbersteinVem , försökte, Kristersson, lura
DN - 07 sep 17 kl. 17:51

Margit Silberstein: Endast språkdräkten är ny

KOLUMNEN. Margit Silberstein är journalist och fristående kolumnist i Dagens Nyheter. Hon har tidigare varit inrikespolitisk kommentator i SVT.

Kristianstadsbladet - 03 apr 13 kl. 07:00

Inte närmare (S)anningen

Foto: Patric Söderström
När S-kongressen inleds idag är det en rörelse som har flera stora frågor på dagordningen. Kristianstadsbladets reporter Matti Stenrosen har läst den aktuella boken om fallet Håkan Juholt, men tycker sig inte ha kommit närmare sanningen. Inte heller vad gäller Heléne Fritzons roll.

YLE - 20 jul 16 kl. 17:12

Kvinnliga pionjärer i stan: "Män i bilar blockerade vägen när vi körde spårvagn"

År 1939 trodde den 19-åriga Margit Tall att hon som kvinna aldrig skulle få sätta sig i spårvagnarnas förarsäten. Men när vinterkriget bröt ut fick hon kasta konduktörsväskan åt sidan och ta över männens jobb. - Jag kunde inte förstå att det var sant att kvinnorna fick söka till spårvagnsförare, säger den nu 97-åriga Margit Tall.

YA - 01 sep 14 kl. 06:30

Vänner tvingades ta dubbel färdtjänst

Foto: Cecilia Billgren
När Elisabet Frostmo och Margit Sandén skulle göra en gemensam utfärd och beställde färdtjänst tvingades de åka i var sin bil. – Det är så dumt att man knappt kan tro att det är sant, säger Elisabet Frostmo.
Elisabet Frostmo, 87 år och Margit Sandén, 88 år har varit väninnor i mer än 50 år.

BT - 10 apr 13 kl. 00:30

Att tänja på arbetslinjen kräver kompromissvilja

Vi måste jobba längre. Budskapet från pensionsåldersutredningen var lika kärvt som väntat. Det kunde inte bli så mycket annat givet de förutsättningar som finns ?

BT - 09 feb 14 kl. 07:18

Medicinerna gjorde henne sjuk

Margit Ferm, 92 år, är en av många gamla som drabbats. Hon blev sjuk, orkeslös och ledsen av sin medicin. Men hon fick slåss för att bli av med den.

Barometern - 02 maj 14 kl. 16:53

Pippi-tv på äldreboendet

Boende och personal på Ekbacka har bråttom upp på morgnarna. De följer noga en häckande fågel i en webbholk. För en månad sedan flyttade ett par talgoxar in i boendets speciella fågelholk.

YA - 23 okt 14 kl. 13:00

De räddar luciafirandet

Foto: Sprisse Nilsson
Efter många om och men ser det ut att bli ett luciatåg i Skurup även i år. Det kan vi tacka de rutinerade och minst sagt engagerade ”luciamammorna” Anna-Gertrud Hederström Lööw och Margit Larsson för.
– Det har verkligen varit en vild jakt, men skam den som ger sig.

YA - 04 aug 13 kl. 12:37

Kritiken mot vänortsprojektet tillbakavisades

Foto: Hanna F.Ellborg
Under fem dagar visas Tomelillas bästa sidor upp för de turkiska gästerna från Alanya. Kritiken mot besöket och vänortsprojektet bemöttes också.

Trelleborgs Allehanda - 11 jun 12 kl. 18:15

Lång väntan för rollatorbesiktning

Hundratals rollatorinnehavare tvingades köa på Akka på måndagen efter att en tillverkare kallat till inspektion av sina rollatorer. Väntetiden, stundtals ett par timmar lång, upprörde många.
?

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Ernie

DN - 2 timmar sedan

Trumps säkerhetsrådgivare vill häva avtal med Ryssland om nedrustning

Trots motstånd inom Trumpadministrationen driver Trumps nationella säkerhetsrådgivare John Bolton för att USA ska häva en överenskommelse om nedrustning av kärnvapen med Ryssland, enligt källor till The Guardian..

DN - 2 timmar sedan

Makedoniens parlament sade ja till namnbyte

Det makedonska parlamentet har röstat igenom en ändring av konstitutionen som gör att landet kan byta namn..

DN - 2 timmar sedan

Avril Lavigne: Jag var sängliggande i två år

Kanadensiska sångerskan Avril Lavigne släpper musik för första gången på fyra år, efter att ha kämpat mot borrelia. Nu berättar hon i en stor intervju i tidningen Billboard att läkarna hade svårt att hitta rätt behandlingsmetod för sjukdomen..

DN - 3 timmar sedan

En gripen för mordförsök i Rågsved

En person har skadats i ett lägenhetsbråk i Rågsved i södra Stockholm. Personen fördes till sjukhus med stickskador. Det är inte känt hur allvarliga skador som det rör sig om..

DN - 3 timmar sedan

Dagens skiva: Neneh Cherry är fortfarande lika trendkänslig

Tillsammans med producenten Kieran Hebden (Four Tet) har Neneh Cherry skapat ett album som antyder att hon kommer hålla sig relevant i flera decennier till..

DN - 4 timmar sedan

Jessica Ritzén: Kulturborgarrådet tvingas göra sin första grönblå pudel

Stockholms nya kulturborgarråd har tvingats till sin första grönblå pudel. Jonas Naddebo (C) sade i en DN-intervju på fredagen att han vill privatisera Stockholms bibliotek. Men glömde att han inte längre bara är centerpartist utan grönblått kulturborgarråd..

DN - 4 timmar sedan

Wikileaks stämmer Ecuador

Wikileaks och dess grundare Julian Assange stämmer Ecuador för att ha brutit mot hans ”grundläggande fri- och rättigheter”. Julian Assange har bott på Ecuadors ambassad i sex år..

DN - 4 timmar sedan

”Primärvården kan inte vänta – dags för en nationell reform”

DN DEBATT 20/10. För att komma till rätta med primärvården krävs blocköverskridande lösningar. En nyckel är kontinuitet.

DN - 4 timmar sedan

Flera storbolag sänkte börsen

Stockholmsbörsen fick en dyster avslutning på handelsveckan. Kursras för tunga bolag som Skanska, Atlas Copco och Volvo tyngde..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.