Expressen > Nyheter

Saturday, 20 October, 01:41

Expressen - 11 okt 18 kl. 14:03

Så har Carl Bildt blivit M-ledarens nya vapenTidigare statsministern och utrikesministern Carl Bildt kämpar för en ny M-ledd regering och agerar som partiets "spinndoktor" och "torped" i sociala medier, enligt bland andra S-gruppledaren Anders Ygeman. Sedan valdagen har Bildt gång på gång gett Ulf Kristersson eldunderstöd genom att slå hårt mot Stefan Löfven och hans ministrar.– I den mån jag säger något alls - och som du vet är det inte mycket - är det ju bara självklarheter, säger Bildt själv till Expressen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Carl Bildt, Anders Ygeman, Bildt, Ulf Kristersson, Stefan Löfven, Expressen

Dela artikeln

586 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: har , Carl, Bildtblivit , M-ledarensnya , vapen
Nyheter 24 - 12 mar 12 kl. 15:25

LUF-ordförande instämmer i Bildtkritiken


Förre FP-ledaren Per Ahlmark gick hårt åt utrikesminister Carl Bildt på partiets riksmöte. Nu får han medhåll från ungdomsförbundet. VÄSTERÅS.

Nyheter 24 - 14 jun 11 kl. 15:43

Eric Rosén: "Välkommen minirevolution mot Berlusconi"


KRÖNIKA. Italiens folk i demokratisk minirevolution. Silvio Berlusconi är en stormrik tokig pajaspolitiker med en demokratisk trovärdighet lika låg som många diktatorers.

Sydsvenskan - 23 feb 11 kl. 12:10

Sarkozy kräver Libyensanktioner

Nicolas Sarkozy vill att EU inför "snabba och konkreta" sanktioner mot Libyen och avbryta ekonomiska relationer till landet. 1 000 personer dödats i regimens attacker uppger Italiens utrikesminister. .

Nyheter 24 - 03 maj 11 kl. 14:35

Efter bin Ladin - vem ska vi döda härnäst?


Om världen är en bättre plats utan Usama bin Ladin - vilka vill tyckarna och politikerna helst bli av med nu? Efter att beskedet kom att Usama bin Ladin dödats, twittrade utrikesminister Carl Bildt (m) att världen är en bättre plats utan bin Ladin. Även statsminister Fredrik Reinfeldt och socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt sa, till Sveriges Radios Ekot att al-Qaida-ledarens död kan göra världen bättre  - även om båda också poängterade att de hade föredragit att al-Qaida-ledaren ställdes inför rätta.

Sydsvenskan - 20 dec 11 kl. 00:10

Visst hopp i Pyongyang

Nordkorea under Kim Jong Il var känt för sin nyckfullhet. Hans död gör inte landet mindre svårförutsägbart, men blir möjligen ändå en vändpunkt.
Mannen som, enligt sin egen propaganda, var världens främste poet, uppfann hamburgaren och gjorde elva hole-in-one under sin första golfrunda har gått ur tiden.

Resume - 13 sep 14 kl. 20:34

Wetterstrand tar Åkessons parti – attackerar Ekot

Miljöpartiets förra språkrör Maria Wetterstrand tar Jimmie Åkessons parti och attackerar Ekot för publiceringen om SD-ledarens privata spelande.”Avslöjandet om Jimmies spelande gör mig på riktigt skakad över vad journalister anser sig ha rätt att göra”, skriver hon i en tweet som blivit retweetad hundratals gånger, bland annat av Carl Bildt..

Nyheter 24 - 07 nov 11 kl. 07:42

Juholt sänker sossarna - till Reinfeldts glädje


S-ledarens tidigare blåsväder verkar ha smittat av sig på opinionen. Samtidigt ökar siffrorna för statsministerns moderater. SVERIGE.

Cornucopia - 12 mar 15 kl. 11:14

Är Putin död - och vad händer om han dör? #putindead

Rysslands president Vladimir Putin har inte synts till på ett tag och enligt säkra källor (Carl Bildts officiella konto på Twitter) har många möten på toppnivåer ställts in den senaste tiden. Rykten sprids att Putin skulle vara död, men snarare är han antagligen sjuk. Det kan dock vara på sin plats att fundera över vad som händer om den fascistiske Store Ledaren faller ifrån i det här läget.

YLE - 21 mar 16 kl. 06:36

Bollsporterna tar hem guldet i idrottsstöd i Österbotten

Samtliga kommuner i Österbotten anser att idrottsverksamheten är viktig för att främja hälsa och välmående. Ansökningstiden för verksamhetsstöd och fritidsbidrag är aktuell i de flesta kommunerna, men vilka idrottsgrenar är det som får mest stöd? Det är inte bara fotboll, friidrott, skidsport och ishockey som kommunerna nämner när de pratar om vilka grenar de stöder mest.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Förälder förskingrade 43 000 kronor från barnens klaskassa

En skolklass i Gävleborg samlade in 43 350 kronor till en klassresa. Men en förälder som tog på sig ansvar som kassör misstänks ha förskingrat pengarna som nu saknas.– Föräldern har erkänt brott och förklaringen är privata problem.

Expressen - 1 timme sedan

Storbankernas skattesvindel – det skulle 70 miljarder räcka till

Flera storbanker i Europa, däribland SEB anklagas för delaktighet i ett miljardbedrägeri på minst 70 miljarder kronor i skattemedel.En summa som skulle räcka till hela den svenska barnomsorgen, eller till statens förvarsanslag i 16 månader, skriver SVT. .

Expressen - 1 timme sedan

Misstänks för våldtäktsförsök – nu går polisen ut med bilder

En 29-årig kvinna i Stockholm tog en taxi hem när en för henne okänd man plötsligt hoppade in i bilen. När hon lämnade taxin i närheten av sitt hem följde mannen efter och ska ha försökt ha våldtagit henne.Polisen släpper nu bilder från en övervakningsfilm på den misstänkta gärningsmannen..

Expressen - 1 timme sedan

Bil krockade med älg – två till sjukhus

Sent på fredagskvällen krockade en personbil med en älg på Orust.– Föraren och passageraren är avförda med ambulans till sjukhus med oklara skador, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

Expressen - 2 timmar sedan

Larm om brand i flerfamiljshus

Sent på fredagskvällen kom ett larm om en brand i ett flerfamiljshus i Landskrona.Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen..

Expressen - 2 timmar sedan

Uppgift: Rådström är inte längre aktuell för en stol i Akademien

Niklas Rådström har under fredagen bekräftat att han erbjudits en stol i Svenska Akademien.Något han kunde tänka sig, men bara ”under rätt förutsättningar”. Nu erfar SVT:s ”Kulturnyheterna” att Rådström inte längre är aktuell för Svenska Akademien..

Expressen - 2 timmar sedan

Migranter tog sig in i Mexiko – har utlöst diplomatisk kris

En karavan med tusentals migranter har tagit sig in i Mexiko från gränsen mot Guatemala, rapporterar Sveriges Radio.  På sin väg in lyckades de riva ner polisens blockader. Migranterna som vill ta sig till USA har de senaste dagarna orsakat en diplomatisk kris mellan USA och flera centralamerikanska länder, skriver SR..

Expressen - 3 timmar sedan

Åke Ortmark skrämde makten – förändrade intervjuerna i tv

Han var artig, vänlig och en omtänksam person. Ändå var alla makthavare rädda för honom.Han var påläst, ställde obehagligt raka frågor och nöjde sig aldrig med undvikande svar.

Expressen - 3 timmar sedan

Smitare jagas av hundpatrull

Sent på fredagskvällen jagade polisen en person som hade smitit från en trafikolycksplats på E22 söder om Kristianstad.En annan person som varit inblandad i olyckan fördes till sjukhus..

Expressen - 3 timmar sedan

Nya detaljerna från larmsamtalet – när Jaymes föräldrar sköts ihjäl

13-åriga Jayme Closs saknas fortfarande sedan hennes föräldrar hittades ihjälskjutna i familjens hus i Wisconsin i USA i början av veckan.Nu kommer nya uppgifter om ett larmsamtal som polisen tog emot i anslutning till händelsen, skriver CNN. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.