Expressen > Nyheter

Friday, 22 February, 13:01

Expressen - 11 okt 18 kl. 14:03

Så har Carl Bildt blivit M-ledarens nya vapenTidigare statsministern och utrikesministern Carl Bildt kämpar för en ny M-ledd regering och agerar som partiets "spinndoktor" och "torped" i sociala medier, enligt bland andra S-gruppledaren Anders Ygeman. Sedan valdagen har Bildt gång på gång gett Ulf Kristersson eldunderstöd genom att slå hårt mot Stefan Löfven och hans ministrar.– I den mån jag säger något alls - och som du vet är det inte mycket - är det ju bara självklarheter, säger Bildt själv till Expressen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Carl Bildt, Anders Ygeman, Bildt, Ulf Kristersson, Stefan Löfven, Expressen

Dela artikeln

596 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: har , Carl, Bildtblivit , M-ledarensnya , vapen
Nyheter 24 - 12 mar 12 kl. 15:25

LUF-ordförande instämmer i Bildtkritiken


Förre FP-ledaren Per Ahlmark gick hårt åt utrikesminister Carl Bildt på partiets riksmöte. Nu får han medhåll från ungdomsförbundet. VÄSTERÅS.

Nyheter 24 - 14 jun 11 kl. 15:43

Eric Rosén: "Välkommen minirevolution mot Berlusconi"


KRÖNIKA. Italiens folk i demokratisk minirevolution. Silvio Berlusconi är en stormrik tokig pajaspolitiker med en demokratisk trovärdighet lika låg som många diktatorers.

Sydsvenskan - 23 feb 11 kl. 12:10

Sarkozy kräver Libyensanktioner

Nicolas Sarkozy vill att EU inför "snabba och konkreta" sanktioner mot Libyen och avbryta ekonomiska relationer till landet. 1 000 personer dödats i regimens attacker uppger Italiens utrikesminister. .

Nyheter 24 - 03 maj 11 kl. 14:35

Efter bin Ladin - vem ska vi döda härnäst?


Om världen är en bättre plats utan Usama bin Ladin - vilka vill tyckarna och politikerna helst bli av med nu? Efter att beskedet kom att Usama bin Ladin dödats, twittrade utrikesminister Carl Bildt (m) att världen är en bättre plats utan bin Ladin. Även statsminister Fredrik Reinfeldt och socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt sa, till Sveriges Radios Ekot att al-Qaida-ledarens död kan göra världen bättre  - även om båda också poängterade att de hade föredragit att al-Qaida-ledaren ställdes inför rätta.

Sydsvenskan - 20 dec 11 kl. 00:10

Visst hopp i Pyongyang

Nordkorea under Kim Jong Il var känt för sin nyckfullhet. Hans död gör inte landet mindre svårförutsägbart, men blir möjligen ändå en vändpunkt.
Mannen som, enligt sin egen propaganda, var världens främste poet, uppfann hamburgaren och gjorde elva hole-in-one under sin första golfrunda har gått ur tiden.

Resume - 13 sep 14 kl. 20:34

Wetterstrand tar Åkessons parti – attackerar Ekot

Miljöpartiets förra språkrör Maria Wetterstrand tar Jimmie Åkessons parti och attackerar Ekot för publiceringen om SD-ledarens privata spelande.”Avslöjandet om Jimmies spelande gör mig på riktigt skakad över vad journalister anser sig ha rätt att göra”, skriver hon i en tweet som blivit retweetad hundratals gånger, bland annat av Carl Bildt..

Nyheter 24 - 07 nov 11 kl. 07:42

Juholt sänker sossarna - till Reinfeldts glädje


S-ledarens tidigare blåsväder verkar ha smittat av sig på opinionen. Samtidigt ökar siffrorna för statsministerns moderater. SVERIGE.

Cornucopia - 12 mar 15 kl. 11:14

Är Putin död - och vad händer om han dör? #putindead

Rysslands president Vladimir Putin har inte synts till på ett tag och enligt säkra källor (Carl Bildts officiella konto på Twitter) har många möten på toppnivåer ställts in den senaste tiden. Rykten sprids att Putin skulle vara död, men snarare är han antagligen sjuk. Det kan dock vara på sin plats att fundera över vad som händer om den fascistiske Store Ledaren faller ifrån i det här läget.

YLE - 21 mar 16 kl. 06:36

Bollsporterna tar hem guldet i idrottsstöd i Österbotten

Samtliga kommuner i Österbotten anser att idrottsverksamheten är viktig för att främja hälsa och välmående. Ansökningstiden för verksamhetsstöd och fritidsbidrag är aktuell i de flesta kommunerna, men vilka idrottsgrenar är det som får mest stöd? Det är inte bara fotboll, friidrott, skidsport och ishockey som kommunerna nämner när de pratar om vilka grenar de stöder mest.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Actionskådisen: Jag dödade min fru som jag älskar

Actionskådisen står åtalad misstänkt för att ha mördat sin fru.I det första polisförhöret säger han direkt:– Jag förnekar inte att jag dödade min fru.– Jag erkänner att jag dödade min fru som jag älskar..

Expressen - 30 minuter sedan

Dom om bidrag till unga muslimer överklagas

Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) överklagar förvaltningsrättens dom om att det var fel att neka Sveriges unga muslimer (Sum) bidrag. Det uppger myndighetens pressavdelning..

Expressen - 45 minuter sedan

Experten: Så tar bedragarna dina pengar – med nya knepet

Under de senaste två åren har antalet bedrägerier via telefon ökat kraftigt i landet. Brottet kallas för ”vishing” av polisen och majoriteten av de drabbade är äldre. – De drabbas oerhört hårt, de kanske blir av med sitt livs besparingar, säger Lotta Mauritzson, brottsförebyggare på polisens nationella bedrägericenter.

Expressen - 45 minuter sedan

Tullverket: Vi behöver bli 500 fler

Tullverket vill ha pengar av regeringen för att kunna rekrytera 500 medarbetare. Totalt handlar det om 480 miljoner kronor för 2020–2022, enligt myndighetens budgetunderlag..

Expressen - 45 minuter sedan

Lidingö får säga upp nyanländas kontrakt

Lidingö stads beslut att säga upp nyanländas bostadskontrakt efter två år, då den så kallade etableringstiden gått ut, får klartecken i domstol. Beslutet överklagades till Kammarrätten som nu ger kommunen rätt..

Expressen - 1 timme sedan

Lastbil och minibuss i olycka på riksväg

Ett stort räddningspådrag har larmats om en trafikolycka mellan en lastbil och en minibuss.Det är inte känt om någon har skadats allvarligt fysiskt..

Expressen - 1 timme sedan

Pojkarnas mamma kom till huset – strax efter morden

Idrottsmannen mördade sina två barn – sen tog han sitt eget liv.Nu berättar polisen att de kom till platsen samtidigt som barnens mamma som fått reda på att ”något hänt”, skriver Sala Allehanda.– Mamman hade fått veta att något hänt men inte vad och var aldrig själv inne i huset, säger Peter Danielsson, förundersökningsledare, till tidningen..

Expressen - 1 timme sedan

Christine hamnade mitt i branddramat: ”Overkligt”

Christine Sjöö, 64, hamnade mitt i den våldsamma branden i Upplands Väsby.När hon väcktes av sina grannar stod lågorna höga – och nu är hennes hem förstört.– Det var som en dålig film, säger hon..

Expressen - 1 timme sedan

Uppgifter: GP får 40 miljoner i presstöd

Mediestödsnämnden har beviljat Götebors-Posten det maximala presstödet på 40 miljoner kronor. Det uppger källor för tidningen Barometern. GP har tidigare nekats presstöd på grund av sin dominerande ställning på marknaden..

Expressen - 1 timme sedan

Larm om beväpnad person på Djurgården – stor polisinsats

En polisinsats pågår på Djurgården i Stockholm.Polisen säger sig ha fått larm om en beväpnad person.– Vi är på plats för att kontrollera uppgifterna, säger Towe Hägg vid Stockholmspolisen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.