SVT > Inrikes

Wednesday, 19 December, 08:33

SVT - 11 okt 18 kl. 13:58

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om läget i politikenDrygt en månad efter valet är läget kring regeringsbildningen fortsatt låst. Vad undrar du? Ställ din fråga till SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein i vår chatt. Från 14:30 kan du också följa direktsändningen och få svar på din fråga där!.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Elisabeth Marmorstein

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marmorstein, svarar, ställdina , frågorom , lägeti , politiken
SVT - 15 nov 18 kl. 10:30

Marmorstein svarar på dina frågor om läget i politiken

Mer än två månader efter valet är läget kring regeringsbildningen fortsatt låst. SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar på era frågor om läget i politiken..

SVT - 18 okt 18 kl. 09:46

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om läget i politiken

Drygt en månad efter valet är läget kring regeringsbildningen fortsatt låst. Vad undrar du? Klockan 14:30 sänder SVT Nyheter direkt där SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar på dina frågor.

SVT - 25 okt 18 kl. 10:42

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om politik

Hur går det med regeringsbildningen? SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar på dina frågor om det politiska läget klockan 14.30..

SVT - 06 dec 18 kl. 09:44

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om läget i politiken

I dag ger Jimmie Åkesson besked om hur partiet ska rösta i budgetvoteringen nästa vecka. Om Sverigedemokraterna väljer att rösta på M:s och KD:s budget kan det innebära att övergångsregeringens budget faller. SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar på era frågor i en chatt med start klockan 15.

SVT - 13 dec 18 kl. 12:08

SVT:s Elisabeth Marmorstein svarar på läsarnas frågor

Snart har 100 dagar gått sedan valet, men det politiska läget verkar mer låst än på länge. Vad händer härnäst? Klockan 15.

Västerbottens Folkblad - 24 feb 13 kl. 22:16

Folkbladetdoktorerna svarar på dina frågor

Folkbladetdoktorerna svarar på dina frågor ? varannan måndag i Folkbladet. Du kan själv skicka in dina frågor anonymt.

SR - 02 jul 13 kl. 06:00

1615: Caroline Seger svarar på dina frågor

Landslaget mittfältsstjärna och lagkapten Caroline Seger svarar på dina frågor i eftermiddag, med en dryg vecka kvar till EM-premiären mot Danmark.Från cirka klockan 16.15 kommer Seger besvara frågorna, som du kan skicka in redan nu..

Skånskan - 14 okt 13 kl. 15:01

Lina Nilsson svarar på dina frågor


Lina Nilsson svarar på dina frågor..

DN - 11 nov 15 kl. 07:47

Experter svarar på fyra frågor om asylpolitiken

Fyra experter svarar på fyra frågor. .

Mobil - 08 dec 15 kl. 13:17

Chatt: Microsoft svarar på dina frågor om Windows

Chatt: Microsoft svarar på dina frågor om Windows här på Mobil.se på fredag!.

Mobil - 11 dec 15 kl. 10:26

Just nu: Microsoft svarar på dina frågor om Windows

Microsoft svarar på dina frågor om Windows här på Mobil.se idag mellan klockan 14 och 15..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

19 december: Nattens nyheter

SVT - 3 timmar sedan

EU förbjuder ålfiske nästa år

Efter förhandlingar i dagar har EU:s fiskeministrar beslutat att förbjuda allt ålfiske i EU-vatten under tre månader nästa år..

SVT - 4 timmar sedan

Lööf stänger inte dörren för S om nya samtal

I dag, onsdag, väntas talmannen ge besked om nästa steg i regeringsbildningen. Centerpartiets ledare Annie Lööf vill inte avslöja partiets planer men utesluter inte nya förhandlingar med Socialdemokraterna, rapporterar Ekot. – Socialdemokraterna behöver i så fall återkomma, säger Annie Lööf (C)..

SVT - 11 timmar sedan

SD-ledamot spred rykten om partikollegas sambo

SD-riksdagsledamoten Jonas Millard spred ryktet att en kvinnlig partikamrat legat sig till sin position i partiet och har delat porrlänkar via sin partimejladress, rapporterar Expressen. – Det tyder på omoget språkbruk och ingenting jag står för i dag, säger Millard till SVT Nyheter..

SVT - 11 timmar sedan

Rapport: Positiva till Sverigedemokraterna har högre förtroende för Putin

Den som har en positiv bild av Sverigedemokraterna har högre förtroende för Vladimir Putin än andra svenskar. Statsvetaren Anders Hellström tror att en förklaring ligger i den ryska presidentens auktoritära stil. – Om man utgår från en kaotisk världsbild är det nära till hands att man ställer sig på den starke ledarens sida..

SVT - 12 timmar sedan

Här styr Sverigedemokraterna

För första gången någonsin är Sverigedemokraterna nu med och styr i svenska kommuner. Och riktningen i politiken syns. Bort med tiggeriet och in med fler ordningsvakter..

SVT - 12 timmar sedan

Så är Sverigedemokraternas politik där de styr

I flera kommuner i Skåne och Blekinge har Sverigdemokraterna fått inflytande över styret, antingen i samverkan med andra partier eller i minoritet. SVT har kartlagt vilken politik kommuninnevånarna har att vänta 2019..

SVT - 13 timmar sedan

Så många olika hållplatser har ditt beställda paket

Ett paket har många hållplatser innan det når fram till dig i Sverige. Problem som; finns det plats på planet, ingår moms och har du verkligen skrivit rätt adress? Är några av de problemen som kan dyka upp.

SVT - 13 timmar sedan

Ställ dina frågor om paketeländet – svar direkt av Postnords vd

Är du drabbad av julens paketkaos? Är det något du vill säga till Postnord, eller tycker du kritiken mot dem är orättvis? Eller vill du bara veta varför det är billigare att skicka paket från Kina än från Skövde?

SVT - 13 timmar sedan

Därför betalar du mer i frakt till grannen – än runt halva jordklotet

Hur kan det egentligen vara så billigt att beställa småpaket som måste fraktas över nästan hela jorden, när frakten till släktingen i grannbyn är så mycket dyrare? Förklaringen är ett sällan uppmärksammat postavtal som gör att du betalar flera gånger mer än kinesiska posten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.