SVT > Inrikes

Tuesday, 16 October, 20:45

SVT - 11 okt 18 kl. 13:58

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om läget i politikenDrygt en månad efter valet är läget kring regeringsbildningen fortsatt låst. Vad undrar du? Ställ din fråga till SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein i vår chatt. Från 14:30 kan du också följa direktsändningen och få svar på din fråga där!.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT, Elisabeth Marmorstein

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marmorstein, svarar, ställdina , frågorom , lägeti , politiken
Västerbottens Folkblad - 24 feb 13 kl. 22:16

Folkbladetdoktorerna svarar på dina frågor

Folkbladetdoktorerna svarar på dina frågor ? varannan måndag i Folkbladet. Du kan själv skicka in dina frågor anonymt.

SR - 02 jul 13 kl. 06:00

1615: Caroline Seger svarar på dina frågor

Landslaget mittfältsstjärna och lagkapten Caroline Seger svarar på dina frågor i eftermiddag, med en dryg vecka kvar till EM-premiären mot Danmark.Från cirka klockan 16.15 kommer Seger besvara frågorna, som du kan skicka in redan nu..

Skånskan - 14 okt 13 kl. 15:01

Lina Nilsson svarar på dina frågor


Lina Nilsson svarar på dina frågor..

DN - 11 nov 15 kl. 07:47

Experter svarar på fyra frågor om asylpolitiken

Fyra experter svarar på fyra frågor. .

Mobil - 08 dec 15 kl. 13:17

Chatt: Microsoft svarar på dina frågor om Windows

Chatt: Microsoft svarar på dina frågor om Windows här på Mobil.se på fredag!.

Mobil - 11 dec 15 kl. 10:26

Just nu: Microsoft svarar på dina frågor om Windows

Microsoft svarar på dina frågor om Windows här på Mobil.se idag mellan klockan 14 och 15..

DI - 20 jun 18 kl. 12:09

Deras chatbot svarar på lönefrågor om timmar och friskvård!

IT-konsultföretaget Dynabyte har med hjälp av affärssystemet PE Accounting gjort det möjligt för sina anställda att fråga en chatbot om bland annat friskvårdsbidraget för att göra informationen mer tillgänglig och minska administrationen. Tjänsten kallar de för Dynabot och den svarar även på frågor om timmar, utbildning och arbetsredskap.  .

SVT - 11 okt 18 kl. 16:02

Marmorstein svarar: Osannolikt att Lööf blir statsminister

Vad gör de rödgröna när Kristersson försöker bilda regering? Och kan det bli extraval? SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarade på frågor om det politiska läget – här kan du läsa några av svaren!.

Dagensanalys.se - 07 dec 17 kl. 20:17

Kändisar svarar på Google-frågor

Google i USA har lanserat en kampanj där man låter kändisar få svara på Google-frågor. Frågorna som kändisarna svarar på handlar om dem själva. Svaret är i form av en selfie-video som dyker när du gör sökningar på Google i mobilen.

Expressen - 05 aug 14 kl. 20:07

Experterna svarar på 21 frågor om branden

Varför har Sverige inga egna brandflygplan? Varför kallas inte brandmän från hela Sverige in? Hur snabbt sprider sig elden?

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Vet du vilken sida sparkcykeln ska åka på?

Promenera gör man till vänster om vägen och cykla till höger, det fastslog regeringen nyligen. Men alla vet inte vilken sida som gäller om man förflyttar sig på andra sätt med exempelvis skateboard eller segway..

SVT - 1 timme sedan

Guide: Vad händer om vi inte får någon ny regering?

Hur länge kan regeringskrånglet fortsätta och vad händer om politikerna aldrig kommer överens? SVT Nyheter reder ut vad som kan hända..

SVT - 6 timmar sedan

Tredubbling av antidepressiva läkemedel till barn

Antalet barn som får antidepressiva läkemedel har tredubblats sedan 2007, visar siffror från Socialstyrelsen. Förra året fick nästan 5 700 barn upp till 14 år antidepressiva medel..

SVT - 10 timmar sedan

Stefan Löfvens samtal har inletts – träffar Alliansen i dag

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven sitter just nu i samtal med moderatledaren Ulf Kristersson, skriver Expressen. Detta en dag efter att han tagit över stafettpinnen och försöket att bilda en ny regering..

SVT - 10 timmar sedan

Svårt läge för Löfven – små chanser att locka C och L

Bollen ligger nu hos S-ledaren Stefan Löfven i försöket att bilda en ny regering. För att han ska lyckas måste han få med sig framför allt C, men även L. Löfvens chanser att lyckas verkar dock inte vara särskilt stora, enligt SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein..

SVT - 10 timmar sedan

100 000 lever i materiell fattigdom i Sverige

Ungefär en procent av befolkningen i Sverige lever i allvarlig materiell fattigdom i Sverige, enligt SCB:s senaste rapport. Det är lägst i Europa..

SVT - 11 timmar sedan

KD-ledaren räds inte att L och C lämnar Alliansen

KD-ledaren Ebba Busch Thor räds inte att C och L ska överge Alliansen och stödja en regering med Stefan Löfven (S) som statsminister. Detta säger hon dagen efter att Löfven tagit över stafettpinnen. – Alla mina Allianskollegor och jag är tydliga med att vi vill hålla ihop Alliansen, säger hon..

SVT - 11 timmar sedan

Nya kryddburken väcker ilska: ”Det bor en liten Donald Trump i oss alla”

Kryddtillverkaren Santa Maria har varit i blåsväder de senaste dagarna. Anledningen är den nya kryddburken, som fått ett lock med ett större hål än den gamla. Detta har väckt stor ilska i sociala medier och folk är väldigt upprörda.

SVT - 15 timmar sedan

Regeringsbildningen drar ut på tiden – nu höjs röster för grundlagsändring

Fem veckor efter valet finns ännu ingen ny regering i sikte. Och att bilda en ny regering kan i praktiken ta hur lång tid som helst. Nu höjs röster för att grundlagen borde ändras och en maxgräns införas.

SVT - 20 timmar sedan

Ny rapport: Unga som återvänder till Afghanistan blir utstötta

Barn och unga från Afghanistan, som varit i Europa men återvänt till sitt hemland, tvingas ofta till ett farligt liv i rädsla och utsatthet. Det hävdar hjälporganisationen Rädda Barnen som i en ny rapport kritiserar återvändarprocessen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.