Nyteknik > Teknik

Sunday, 16 December, 14:01

Nyteknik - 11 okt 18 kl. 12:20

Omstridda elscootrar från Voi Technology kan förbjudas i StockholmÄlskade – och hatade. De nya el-scootrarna från svenska Voi Technologys rör upp starka känslor. Nu tittar Stockholms stad på ett förbud, skriver Di Digital..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Voi Technology, Stockholm, Voi Technologys, Stockholms, Di Digital

Dela artikeln

76 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omstridda, elscootrarfrån , Voi, Technologykan , förbjudasi , Stockholm
GT - 19 nov 18 kl. 12:23

Nu kommer delningstjänst för elscootrar till Göteborg

Den populära delningstjänsten för elscootrar, Voi, lanseras under måndagen i Göteborg, rapporterar nyhetssajten Breakit. Voi har förstärkt kassan med 450 miljoner kronor, från bland andra Kinneviks ordförande Cristina Stenbeck. .

UT - 11 jun 13 kl. 14:35

Praktiken i Voi gav Jennie perspektiv

Jennie Somssich åkte till staden Voi i Kenya på tre veckors praktik.
? Jag ville se fattig-domen i verkligheten, berättar hon.

UT - 11 jun 13 kl. 14:42

Praktiken i Voi gav Jennie perspektiv

Jennie Somssich åkte till staden Voi i Kenya på tre veckors praktik.
? Jag ville se fattig-domen i verkligheten, berättar hon.

Kristianstadsbladet - 09 nov 12 kl. 10:12

Snabba minuter med Oi Va Voi

Det som 2004 var en för-modad rak autostrada mot berömmelse, blev istället en krokig väg ut i det okända, en ranglig rutt som i onsdags kväll ledde det brittiska bandet Oi Va Voi till Kristianstad och en fullsatt Lilla Salen. Precis som alltid med en ny sångerska i sättningen; denna gång Katie Birtill.
För det är ju det här med vokalissorna som ställt till det.

GöteborgsPosten - 07 dec 18 kl. 16:38

Voi är för stockholmare, inte göteborgare

De stormrika grundarna av den nya elsparkcykelappen Voi har aldrig varit i Göteborg, tror GP:s Johan Wanloo. Staden som har november sex månader om året och mest består av kullersten, spårvagnsspår och backar är inget för en Voi. Dessutom ser den väldigt stockholmsk ut..

UT - 08 dec 15 kl. 13:08

Konsert till förmån för Voi-projektet

På söndag arrangeras välgörenhetskonsert med jultema i Ulricehamns kyrka. Insamlingen går till Voi-projektet..

UT - 21 mar 17 kl. 09:16

Nya rutiner efter lärarnas resa till Voi

Kommunen har utrett Ulrikaskolans resa till Voi. Och kommit fram till att den var en ren tjänsteresa. Däremot regelverket för arbetsresor utomlands förtydligas..

UT - 07 dec 18 kl. 01:00

Tionde konserten till förmån för Voi

På söndag är det återigen dags för en julkonsert till förmån för Voi-projektet. .

DI - 19 okt 18 kl. 08:00

InCoax is recognized for innovation through Diamond Technology Award from Broadband Technology Report

Broadband Technology Report’s Diamond Technology Reviews has recognized InCoax Networks as a Diamond Reward recipient for their new product family called In:xtnd™ in the Active Network Hardware category..

Nyteknik - 28 feb 12 kl. 21:10

The Greek government in test of Defkalion's technology

Representatives of the Greek government on Tuesday assisted at tests of Defkalion's energy technology ? a potential competitor of Andrea Rossi's 'E-cat.' Meanwhile, Rossi continues to development his technology..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 4 timmar sedan

Svensk entreprenör: ”Inget konstigt att jobba 80 timmar”

Måste startup-grundare lägga nästan all vaken tid på sina företag? Tre svenska entreprenörer om sin arbetstid – och vad de kräver av sina anställda..

Nyteknik - Igår: 12:14

EU-dom ett bakslag för dansk-tyska Fehmarntunneln

Rederiet Scandlines jublar och menar att EU-domen betyder spiken i kistan för tunneln mellan Danmark och Tyskland. Men bolaget bakom bygget menar att det redan säkrat annan finansiering..

Nyteknik - I förrgår: 13:43

Det är ett fint uppdrag att återskapa husets karaktär

Att arbeta med ombyggnationer av bostadshus handlar mycket om människor. För att lyckas krävs hänsyn, fokus och en vilja att se nya lösningar. Hannah Jinton är en av dem som arbetar med morgondagens bostäder i Stockholm..

Nyteknik - Igår: 15:38

Musks utbrott under krisen: ”Stick och kom inte tillbaka”

Teslas ”produktionshelvete” innebar en stor prövning för företaget och grundaren vd Elon Musk. Den pressade situationen fick drastiska konsekvenser även för vissa anställda, enligt uppgifter i tidningen Wired..

Nyteknik - I förrgår: 07:56

SJ-kunder utsatta för bedrägeri – 1,3 miljoner lösenord byts

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord.

Nyteknik - I förrgår: 13:55

Här kan du ladda med 450 kW – om du har bilen som klarar det

Större batterier och snabbare snabbladdning. I dag är det de två knepen för att radera elbilistens räckviddsångest. Och nu har tyskarna invigt en teststation som tar snabbladdning till nya höjder..

Nyteknik - I förrgår: 11:46

Den avancerade roboten visade sig vara en man i en dräkt

Putin Youth Forum arrangerade robotkonventet för tonåringar. Under den tv-sända invigningen dansade roboten Boris på scenen. Rysk statsmedia hyllade ingenjörskonsten – men maskinen visade sig vara en man i en dräkt..

Nyteknik - I förrgår: 10:44

Hyundai plöjer ned mer än 60 miljarder i bränsleceller

Elon Musk kallar det för häpnadsväckande korkat – men Hyundai fortsätter att satsa på vätgasfordon. Fram till år 2030 kommer man investera 60,3 miljarder kronor i bränsleceller, med en halv miljon tillverkade fordon om året..

Nyteknik - I förrgår: 09:23

Starkt innovationssystem för teknikdrivna företag i Luleå

Talang attraherar talang – och det behöver nödvändigtvis inte handla om personer, det kan lika gärna vara företag. På Luleå Science Park samverkar näringsliv, akademi och offentligheten och tillsammans driver de framtidens innovation framåt. – Vi bidrar till att utveckla framtidens tillväxt och välfärd..

Nyteknik - I förrgår: 10:19

Saab-utvecklat flygledartorn på plats i Storbritanninen

Storbritanniens första digitala flygledartorn har invigts vid flygplatsen Cranfield i Bedfordshire, skriver The Telegraph. Högupplösta kameror filmar landningsbanorna i realtid, vilket flygledaren ser på 14 skärmar som är som fönster på ett traditionellt flygledartorn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.