DN > Nyheter

Sunday, 16 December, 03:16

DN - 11 okt 18 kl. 12:11

Julia Svensson: Stockholm riskerar att bli en alltmer otrevlig stadAntalet hemlösa växer i Stockholm och bostadsbristen har lett till ockerhyror för andrahandskontrakt. En social bostadspolitik är ett måste för framtiden, skriver Julia Svensson i del fyra av artikelserien ”Stockholms växtvärk”..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Svensson, Stockholm, Julia Svensson, Stockholms

Dela artikeln

821 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Julia, Svensson, Stockholm, riskeraratt bli en , alltmer, otrevligstad
DN - 30 sep 18 kl. 14:00

Julia Svensson: Stockholm riskerar att sälja ut sig själv

Tillväxttakten i Sveriges huvudstad har akut ökat behovet av nya bostäder och bättre infrastruktur. I den första delen av artikelserien "Stockholms växtverk" resonerar Julia Svensson, chefredaktör på tidskriften Arkitektur, om olika lösningar och vilka värden som står på spel..

DN - 30 sep 18 kl. 14:00

Julia Svensson: Stockholm riskerar att sälja ut sig själv

Tillväxttakten i Sveriges huvudstad har akut ökat behovet av nya bostäder och bättre infrastruktur. I den första delen av artikelserien ”Stockholms växtverk” resonerar Julia Svensson, chefredaktör på tidskriften Arkitektur, om olika lösningar och vilka värden som står på spel..

DN - 09 aug 11 kl. 08:38

Julia Svensson: Här råder djungelns lag

Det finns en koppling mellan de döende pilträden vid Norr Mälarstrand och de omdebatterade hyenorna i Humlegården. Julia Svensson ser ett Stockholm där människor slutat respektera det offentliga..

Sydsvenskan - 02 feb 14 kl. 05:30

Julia Svensson: ”Hästsporten är en politisk angelägenhet”

I år fyller Svenska ridsportförbundet hundra år. Julia Svensson minns sin barndom på hästryggen och ser en flickornas folkrörelse som borde förbli separatistisk..

DN - 26 maj 15 kl. 09:28

Julia Svensson: Juliana Huxtable förvandlar musan till subjekt


Julia Svensson om en konstnär med dubbel underdogposition..

DN - 21 mar 16 kl. 14:35

Julia Svensson ny chefredaktör för Arkitektur


Julia Svensson, återkommande kritiker och skribent i DN, blir ny chefredaktör för tidskriften Arkitektur..

DN - 29 nov 16 kl. 19:30

Julia Svensson: En uppmaning till en vardagsarkitektur med högre nivå

Årets Kasper Salin-pris går till arkitekten Johannes Norlander för hans bostadshus Studio 1 i Göteborg. När det utses till årets bästa byggnad är det ett uttryck för en önskan om ett bostadsbyggande med högre nivå, skriver Julia Svensson..

DN - 09 nov 13 kl. 10:27

Julia Svensson: Johan Celsing är svensk arkitekturs trendige nestor

Årets Kasper Salin-pris går till Nya krematoriet på Skogskyrkogården i Stockholm. En konservativ vind blåser genom svensk arkitektur..

Nya Wermlands Tidningen - 28 sep 18 kl. 13:16

Första elitseriesäsongen för Malin och Julia

Malin Larsson och Julia Svensson, båda 19 år gamla, studerade tillsammans på riksidrottsgymnasiet i Falköping. Nu är duon nyförvärv i Degerfors Volley Orion och redo för sin första elitseriesäsong. – Det ska bli riktigt roligt, säger Julia Svensson..

Nya Wermlands Tidningen - 07 jun 18 kl. 09:46

Julia förstärker Oriontruppen

Degerfors volley Orion har fått in ytterligare ett namn till sin elitserietrupp. Det handlar om Björneborgstjejen Julia Svensson som återkommer efter att de senaste tre åren utvecklats på riksidrottsgymnasiet i Falköping..

Fler nyheter från DN

DN - 7 timmar sedan

Putin vill ta kontroll över rysk rapmusik

Kreml bör ta kontroll över rysk rapmusik och ungdomskultur, snarare än att bekämpa den, enligt Rysslands president Vladimir Putin..

DN - 8 timmar sedan

Tellus chockade krisande Sandviken

Ekonomiska problem tynger bandylaget Sandviken vid sidan om isen och under lördagen kom ännu en smäll – sportsligt..

DN - 8 timmar sedan

Västervik knockade formstarkt Västerås

Västerås har varit ett lag i ordentlig medvind i hockeyallsvenskan. Men mot Västervik, nu elva i tabellen, blev det en storförlust..

DN - 15 timmar sedan

Cissi Wallins ansökan om Aftonbladet-utredning avslås

Stockholms tingsrätt har avslagit Cissi Wallins begäran om att Aftonbladet ska lämna ut en internutredning om den tidigare Aftonbladetprofil som hon pekat ut som våldtäktsman. I stället beslutar tingsrätten att Aftonbladets utredare ska förhöras, rapporterar Sveriges radio..

DN - 16 timmar sedan

Leopard attackerade mediterande munk

Den buddhistiske munken hade dragit sig undan i skogen i västra Indien för att meditera. Men när han satt där under ett träd attackerades han av en leopard, och dödades. .

DN - 16 timmar sedan

Ministrar förbereder sig för slutmöte i Katowice

Ministrar och diplomater i Katowice gör sig redo för ett slutmöte på konferensen, rapporterar AP. Förhandlingar mellan parterna ska ha pågått hela natten mot lördag och slutmötet ska äga rum vid klockan 12. Ännu är det oklart om en överenskommelse nåtts..

DN - 17 timmar sedan

Rajapaksas avgång kan lösa regeringskaos

Den politiska krisen i Sri Lanka ser ut att gå mot en lösning i och med att Mahinda Rajapaksa ger upp sin omstridda post som premiärminister..

DN - 17 timmar sedan

Bokrecension: Mångbottnat när Rödluvan vandrar genom samtiden

Thomas och Anna-Clara Tidholms har gjort en nytolkning av sagan om Rödluvan där Luvan vandrar genom klassamhället, från de stora villorna till tältlägret..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.