Sydsvenskan > Inrikes

Sunday, 16 December, 01:59

Sydsvenskan - 11 okt 18 kl. 12:00

Kommunen planerar köpa hotell för 16,5 miljoner – ska bli flyktingboendeRobert Wenglén (M): ”Det här är bra för skattebetalarna.”.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Wenglén

Dela artikeln

5440 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunen, planerar, köpa, hotellför , 16,5miljoner ska bli , flyktingboende
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Kommunen ska köpa hotell Selma

(UPPDATERAD) Migrationsverket vill starta ett asylboende för 620 flyktingar på nedlagda hotell Selma Lagerlöf i Sunne. På onsdagens kommunstyrelsemöte diskuteras just nu om kommunen ska köpa hotell Selma. Direkt efter mötet hålls en presskonferens..

Expressen - 25 jan 17 kl. 16:14

Kommunen kan tvingas betala hotell för nyanlända

Fram till mitten av mars har Trelleborgs kommun bostäder till de nyanlända som beräknas komma till Sverige.Därefter kan det bli hotell – för en kostnad av 30 000 kronor per person och månad, skriver Trelleborgs Allehanda.– Vi vänder på alla stenar för att hitta lösningar, säger Cecilia Lejon, chef för arbetsmarknadsförvaltningen, till tidningen.

Norrtelje Tidning - 19 sep 15 kl. 12:33

”Inget utrymme för nytt hotell i Norrtälje stad”

Kommunen planerar en större hotellsatsning i Norrtälje stad. Men en ny undersökning slår fast att det inte finns utrymme för nybyggen..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Kommunen diskuterar köp av hotell Selma

Migrationsverket vill starta ett asylboende för 620 flyktingar på nedlagda hotell Selma Lagerlöf i Sunne. På onsdagens kommunstyrelsemöte diskuteras just nu om kommunen ska köpa hotell Selma. Direkt efter mötet hålls en presskonferens..

SmålandsPosten - 20 nov 14 kl. 10:34

Butapalats Hotell vill bli asylboende

Enligt en skrivelse till kommunen vill Buta­palats Hotell i Växjö öppna asylboende. Något som Bo Frank avråder från. Enligt brevet ska Buta­palats Hotell AB lämna ett anbud till Migrationsverket med förhoppning om att eventuellt få driva asylboende.

GöteborgsPosten - 18 sep 18 kl. 16:04

Bad om missbrukshjälp – skickades till hotell i Göteborg

Gång på gång slog de larm om dotterns missbruk men i stället för tvångsvård skickade kommunen henne till ett hotell i Göteborg. Efter dotterns död i en överdos har föräldrarna anmält Ale kommun.
– Jag får inte min dotter tillbaka, men det behöver komma fram hur det går till, säger mamman..

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 14 kl. 15:42

Paulssons planerar för hotell på Jönsaplan

Paulssons Fastigheter står på tröskeln till ett bygglov för Jönsaplan..

Nya Wermlands Tidningen - 07 jan 14 kl. 20:50

Kommunen räddar krisdrabbat hotell

Hotellet i Årjäng är räddat – för den här gången..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Så tycker Sunneborna om att kommunen vill köpa hotell Selma

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Så tycker Sunneborna om att kommunen vill köpa hotell Selma

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Tunghoppat för svenskarna i Super Grand Prix

Det blev ingen lyckad lördagskväll för Peder Fredricson och Henrik von Eckerman när de i Prag, som två av världens 16 främsta hästhoppningsekipage, ställde upp i den första upplagan av GCT:s Super Grand Prix. Redan efter den första av två omgångar var u.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Fornling ny IBO-världsmästare

Den svenska boxaren Sven Fornling är ny IBO-världsmästare i lätt tungviktsboxning. 30-åringen vann lördagens titelfajt i Hamburg mot den regerande världsmästaren, tysken Karo Murat, på poäng efter ett enhälligt domslut, skriver Aftonbladet. Matchen mot.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Strasbourgskyttens familjemedlemmar friges

Fyra familjemedlemmar till den misstänkte skytten i Strasbourg har släppts fria, enligt franska åklagare. Fortfarande hålls tre personer som stod nära Cherif Chekatt frihetsberövade. Tre människor dödades och ett tiotal personer skadades när Chekatt öpp.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Putin vill ta kontroll över rysk rapmusik

Kreml bör ta kontroll över rysk rapmusik och ungdomskultur, snarare än att bekämpa den, enligt Rysslands president Vladimir Putin. Uttalandet fälldes på lördagen under ett direktsänt möte med presidenten och hans kulturråd. – Om det inte går att stoppa.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Bedragarnas julafton på nätet – se upp

Skor, kläder och leksaker är några av de vanligaste produkterna som piratkopieras. När förfalskningarna blir alltmer förfinade och näthandeln ökar finns många fallgropar att se upp för. – Standardregeln är att om det är för bra för att vara sant så är d.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Danskt tunnelbygge i nytt blåsväder

Efter många förseningar stod hoppet till en byggstart 2019 – men nu ser det ut som att jättebygget från Danmark över Fehmarn Bält till Tyskland kan drabbas av ytterligare förseningar. Tunnelbolaget Fehmern a/s förlorar nämligen statliga garantier för si.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Myskoxar får dela halv miljon i testamente

En kvinna från Halland har testamenterat en del av sina besparingar till myskoxar och fjällrävar i Jämtlands län. Det är länsstyrelsen och Naturskyddsföreningen i västra Härjedalen som får 270 000 kronor var, skriver SVT Nyheter Jämtland. Kvinnan specif.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

"Grevinnan och betjänten" får hemmapremiär

Den brittiska tv-sketchen "Grevinnan och betjänten" ska för första gången sändas i Storbritannien på nyårsafton, skriver The Guardian. Sketchen har i årtionden varit enormt populär i Tyskland, Skandinavien och Baltikum, där den traditionellt sänds under.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Höllviken förlorade omstarten: ”Stor skillnad”

Höllviken förlorade mot Kalmarsund i omstarten av Superligan. Nu väntar viktig bottenmatch mot Helsingborg på tisdag..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Kontroversiellt "Fortnite"-vapen skrotas

Epic Games, tillverkaren bakom det omåttligt populära onlinespelet "Fortnite", har dragit tillbaka ett nytt vapen i spelet efter massiv kritik från spelare, skriver Variety. Svärdet "Infinity blade" introducerades i en uppdatering i tisdags, men har av.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.