SVT > Inrikes

Monday, 15 October, 18:48

Liknande nyheter

Taggar: Advokaten, Folk, vågar, och , anmäla
Dalarnas tidningar - 07 jun 13 kl. 07:10

"Folk vågar satsa i Borlänge"

? Köplusten i Borlänge är stor. Folk vågar satsa på att köpa hus och ruljangsen på bostadsrätter är bra.

YLE - 03 mar 14 kl. 14:43

Novosti: Folk vågar inte intervjuas

De ryskspråkiga nyheterna Novosti sänds varje dag och de senaste dagarna har det viktigaste temat förstås varit den eskalerande krisen mellan Ryssland och Ukraina. Bland Novostis publik finns folk med rötter i såväl Ryssland som Ukraina. Det har kommit en del tittarrespons på redaktionens sätt att ta upp krisen, berättar Levan Tvaltvadze som är journalist vid den lilla ryskspråkiga redaktionen.

Cornucopia - 18 sep 17 kl. 10:10

Vänsterpartiet förvägrar folk ostbågar

Vänsterpartiet förvägrar svenska folket ostbågar och använder dessa som metafor för hur mycket skattehöjningen på investeringssparkonton innebär.
"Lenin. Kommuism!

Expressen - 07 jul 13 kl. 19:13

Said: Folk vågar inte komma till centrala Kairo

Fruktförsäljaren Said Moustafa har sin butik på den mest attraktiva delen i centrala Kairo. I vanligt fall håller han öppet till klockan 03.00 på natten - men nu går han hem redan på eftermiddagen.

SR - 02 jul 14 kl. 13:22

Hamrén: "När folk frågar snällt ställer jag upp på bild"

Sveriges förbundskaptener i fotboll, Erik Hamrén och Pia Sundhage fotograferades i dag i Almedalen på en lagbild tillsammans med Sverigedemokraternas ungdomsförbund, SDU. – När folk kommer fram snällt och frågar om de får ta kort av mig och Pia så säger jag ja till det, säger Hamrén till P4 Extra med Lotta Bromé..

YLE - 15 okt 14 kl. 14:21

Folk vågar inte satsa på bostad

Nedgången på bostadsmarknaden fortsätter redan för andra året i följd. Försäljningstiderna har förlängts och antalet affärer har minskat. Bostdasförmedlare som svarat på Kiinteistömaailmas barometer räknar med att cirka 15 000 bostadsaffärer blir ogjorda i år.

YLE - 19 nov 13 kl. 04:10

Namninsamling mot fasanjakten: Vågar folk skriva under?

- Jag har aldrig upplevt något liknande, säger "Liisa" - ett av ögonvittnena till hagelregnet vid Norrbyvägen i torsdags, som Robin Lindberg rapporterade om. Fasanjakten i Norrby fortsätter att väcka känslor i Norrby.Riggert Munsterhjelm på sin gård i Snappertuna Yle/ Robin Lindberg Haglen bara smattrade ner på åkern och på bilarna, som stannat vid vägkanten, berättar "Liisa", en av byborna som valt att bli intervjuad under fingerat namn.

YA - 16 okt 13 kl. 06:30

"Folk tyckte nog att jag var lite knäpp"

Foto: Anette Sjöstrand
Under många år drev hon Dansbutiken i Göteborg. För ett år sedan sålde hon företaget och styrde kosan till Skåne. En spontan flytt som fick vännerna att höja på ögonbrynen och som blev början på ett annat liv.

GöteborgsPosten - 27 okt 16 kl. 13:00

Advokaten: "Det plågar henne"

Två veckor efter avslöjandet om att den norska skidstjärnan Therese Johaug åkt fast för dopning ställer hon för första gången upp på intervjuer..

Expressen - 01 jul 14 kl. 14:29

Nu vågar svenskarna köpa nya bilar igen

Vanligt folk vågar köpa bil igen. Under juni ökade nybilsregistreringarna med närmare 26 procent och under första halvåret är ökningen nästan 18 procent jämfört med första halvåret i fjol..

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

Tågstrulen har blivit en vana för pendlaren May

Tågstörningarna mellan Stockholm och Göteborg väntas pågå i flera dagar. Men förseningar i tågtrafiken är inget konstigt för May Jägerland som under många år pendlat mellan de två storstäderna..

SVT - 3 timmar sedan

Talmannen ger Löfven sonderingsuppdraget

Det blir Stefan Löfven som får uppdraget att sondera möjligheterna att bilda ny regering, det sade talmannen Andreas Norlén på en pressträff i dag..

SVT - 5 timmar sedan

Skolverket: Rektorer tror mer på samtal än kvarsittning

Rektorer är mycket väl medvetna om vilka disciplinära åtgärder de kan ta till mot elever. Men de väljer oftast bort åtgärderna och tycker att samtal och stöd har bättre effekt, visar Skolverkets undersökning..

SVT - 7 timmar sedan

Annie Lööf: S och M måste börja prata med varandra

En blocköverskridande lösning där både Socialdemokraterna och Moderaterna ingår. Det är vad C-ledaren Annie Lööf vill se, sade hon efter mötet med talmannen i dag. – Centerpartiets statsministerkandidat är fortfarande Ulf Kristersson, sade hon..

SVT - 7 timmar sedan

Tågstörningar väntas pågå i flera dygn – ”förtroendesmäll för tågen”

Tågförseningarna som återigen drabbar tusentals resenärer kommer att pågå i flera dagar. Nu har ytterligare problem tillstött, eftersom en kontaktledning rivits ned i Kumla. En förtroendesmäll för tåg som transportmedel, enligt MTR Express..

SVT - 7 timmar sedan

Jimmie Åkesson efter mötet med talmannen: Dags att pröva skarpt

Det är inte orimligt att Stefan Löfven nu får uppdraget att sondera för en ny regering. Det sade SD:s partiledare Jimmie Åkesson när han mötte pressen efter sitt möte med talmannen. Men han tillade att han tycker att det är dags att pröva förtroendet för en statsministerkandidat i kammaren.

SVT - 8 timmar sedan

Stefan Löfven: ”Det handlar om att ge och ta”

Socialdemokraternas Stefan Löfven var först ut i den tredje talmansrundan. – Det enda sättet att komma ifrån dagens låsning i svensk politik är att bryta blockpolitiken, sa han på presskonferensen efter samtalet..

SVT - 10 timmar sedan

Nya talmanssamtal i dag – Löfven troligen den som får ta över

Moderatledaren Ulf Kristersson har kastat in handduken för tillfället. Näst på tur att sondera vidare blir troligen S-ledaren Stefan Löfven. Under måndagen kommer talmannen åter att samtala med partiledarna för att bestämma vem som ska få ett nytt sonderingsuppdrag..

SVT - 11 timmar sedan

Talmannen träffar partiledarna – här är tiderna som gäller

Moderatledaren Ulf Kristersson har tillfälligt gett upp försöket att bilda regering. Vem som står näst på tur väntas avgöras under måndagen då talmannen Andreas Norlén åter har bjudit in till samtal..

SVT - 12 timmar sedan

Vd:n: ”Det är mer lönsamt att försöka se världen ur fler perspektiv”

Aldrig förr har Sverige haft så många kvinnliga börs-vd:ar. Men fortfarande är fler än 9 av 10 män. – Det är klart att jag också tjongat i det där glastaket, säger Ulrika Hallengren, vd på fastighetsbolaget Wihlborgs..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.