Expressen > Nyheter

Friday, 22 February, 09:28

Expressen - 11 okt 18 kl. 11:13

Man i 20-årsåldern död – knivhöggs i NordstanDen man i 20-årsåldern som knivhöggs i Nordstan förra veckan har avlidit, uppger GP.Den man i 45-årsåldern som tidigare gripits och suttit häktad för att ha utdelat huggen misstänks nu för mord..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Nordstan, GP

Dela artikeln

656 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man i 20-årsålderndöd , knivhöggsi , Nordstan
Uppsalanyheter.se - 31 jul 14 kl. 21:57

Knivhöggs och rånades i Storvreta

En kvinna i 50-årsåldern knivhöggs och rånades i eftermiddags i Storvreta av två män på en moped. En kvinna i 50-årsåldern knivhöggs och rånades i eftermiddags i Storvreta av två män på en moped.   Enligt uppgift ska kvinnan ha väntat på en buss när de två männen på en moped kom fram till henne och tog väskan, i samband med händelsen ska en av männen även ha huggit kvinnan i axeln.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Man knivhöggs i Kortedala

En man i 30-årsåldern knivhöggs och hittades liggande på marken i Kortedala i Göteborg under natten till lördagen. Mannen hade förlorat mycket blod och fördes till Sahlgrenska sjukhuset för vård, uppger SR Göteborg.Flera män i 20-årsåldern ska ha överfallit och knivhuggit mannen, men polisen har ännu inte gripits någon misstänkt gärningsman..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Knivhöggs vid lägenhetsbråk

En man i 60-årsåldern knivhöggs på lördagseftermiddagen, i samband med ett lägenhetsbråk, uppger SR Västmanland.Händelsen inträffade i Västerås och mannen fördes till sjukhus med allvarliga skador, som dock inte ska vara livshotande.På plats i lägenheten greps en kvinna, som är misstänkt för dådet som rubriceras som dråpförsök, alternativt mordförsök.

Expressen - 03 nov 12 kl. 05:17

Ung man knivhöggs till döds

En man i 25-årsåldern knivhöggs i huvudet och hittades svårt skadad utanför en lägenhet på Kungsholmen i Stockholm. Mannen avled senare på sjukhus. Tre män är gripna misstänkta för mord..

Kristianstadsbladet - 11 feb 13 kl. 21:06

Man knivhöggs i Göteborg


En man i 25-årsåldern knivhöggs på måndagskvällen i låret vid Lilla Bommen i Göteborg. Två okända gärningsmän ska ha kommit i en bil och angripit mannen som fördes med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, uppger polisen i Västra Götaland. - Han har inga livshotande skador, säger Björ Blixter, presstalesman hos polisen.

Helsingborgs Dagblad - 11 feb 13 kl. 21:13

Man knivhöggs i Göteborg

En man i 25-årsåldern knivhöggs på måndagskvällen i låret vid Lilla Bommen i Göteborg. Två okända gärningsmän ska ha kommit i en bil och angripit mannen som fördes med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, uppger polisen i Västra Götaland. ?

Kristianstadsbladet - 09 dec 13 kl. 19:19

Man knivhöggs vid hållplats


En man i 25-årsåldern knivhöggs i benet vid en buss- och spårvagnshållplats i Biskopsgården i Göteborg vid 18-tiden på måndagen.Enligt polisens uppgifter pratade mannen med en grupp personer när han knivskars, men ingen var kvar när polisen kom till hållplatsen. - Den knivskurne vill själv inte medverka i utredningen.

UNT - 09 dec 13 kl. 19:19

Man knivhöggs vid hållplats

En man i 25-årsåldern knivhöggs i låret vid en buss- och spårvagnshållplats i Göteborg i kväll. "Den knivskurne vill själv inte medverka i utredningen", säger polisens presstalesman Peter Aderlsson.(TT).

NT - 09 dec 13 kl. 19:19

Man knivhöggs vid hållplats

En man i 25-årsåldern knivhöggs i benet vid en buss- och spårvagnshållplats i Biskopsgården i Göteborg vid 18-tiden på måndagen..

Helsingborgs Dagblad - 09 dec 13 kl. 19:21

Man knivhöggs vid hållplats

En man i 25-årsåldern knivhöggs i benet vid en buss- och spårvagnshållplats i Biskopsgården i Göteborg vid 18-tiden på måndagen. Enligt polisens uppgifter pratade mannen med en grupp personer när han knivskars, men ingen var kvar när polisen kom till hållplatsen. — Den knivskurne vill själv inte medverka i utredningen..

BT - 09 dec 13 kl. 19:20

Man knivhöggs vid hållplats

En man i 25-årsåldern knivhöggs i benet vid en buss- och spårvagnshållplats i Biskopsgården i Göteborg vid 18-tiden på måndagen. Enligt polisens uppgifter pratade mannen med en grupp personer när han knivskars, men ingen var kvar när polisen kom till hållplatsen.- Den knivskurne vill själv inte medverka i utredningen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Isabella Lövin om LO-toppens utspel: ”Förvånad”

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson har varnat för protester likt gula västarna i Frankrike även i Sverige.Men vice statsministern Isabella Lövin (MP) förstår inte vad han menar.– Jag är väldigt förvånad över att LO går ut och varnar för miljöskatter, säger hon till Mats Knutson på SVT.

Expressen - 30 minuter sedan

Glädjebeskedet: Nu är det vår i Göteborg

Häng in vinterjackan i garderoben och ta fram solhatten – nu är våren här! Den meterologiska våren, i alla fall. Och tycks vara här för att stanna.

Expressen - 30 minuter sedan

Finansmannen Bill Browder intervjuas i Di TV

Visselblåsaren Bill Browder har hotat polisanmäla Swedbank.Han säger sig ha bevis som kopplar den svenska storbanken till penningtvättshärvan i Danske Bank.Klockan 09 intervjuas han i Di TV..

Expressen - 1 timme sedan

Glädjebeskedet: Nu har våren kommit till Skåne

Äntligen! Den meteorologiska våren är här.Oavsett om snön kommer tillbaka i Skåne kan det inte längre räknas som vinter.

Expressen - 1 timme sedan

Stort missbruk av svenska pass

Tiotusenstals pass spärras varje år i Sverige.– Det finns ett stort missbruk av svenska pass, säger Emelie Lindvall, nationell processledare för polisens identitetshandlingar till Sveriges radio.  .

Expressen - 1 timme sedan

Bilden av Sverige positiv – trots negativ rapportering

Snacket om Sverige i sociala medier utomlands var mer positivt 2018 än under 2017, enligt en ny rapport från Svenska institutet.När Sverige hamnade i negativt fokus var det främst rörande migrationspolitik och integrationsfrågor.Men totalt sett är Sverigebilden positiv bland allmänheten i vår omvärld..

Expressen - 1 timme sedan

TV: ”Branden har varit våldsam”

 .

Expressen - 1 timme sedan

Kvinnors gynuppgifter utlagda på Instagram

En man som varit anställd på en vårdinrättning i Region Skånes regi misstänks för att ha tagit fram uppgifter från 63 kvinnors gynjournaler och lagt ut känsliga uppgifter på Instagram, rapporter Aftonbladet..

Expressen - 1 timme sedan

Alex misshandlades av sin flickvän – var nära att dö

Flickvännen tvingade honom att svälta och säga upp kontakten med familjen – och hon skadade honom återkommande med kniv och hammare.Nu berättar 22-årige britten Alex Skeel om att flickvännens övergrepp höll på att kosta honom livet..

Expressen - 1 timme sedan

Den oväntade historien – bakom kända kyssbilden

Sjömannen George Mendonsa firade med sin blivande fru på Times Square dagen då andra världskriget tog slut.Men det var inte henne han kysste, utan en för honom helt okänd kvinna.Och fotografen Alfred Eisenstaedt fångade ögonblicket när Mendonsa grabbade tag i Greta Friedman.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.