Expressen > Nyheter

Monday, 15 October, 12:55

Expressen - 11 okt 18 kl. 11:13

Man i 20-årsåldern död – knivhöggs i NordstanDen man i 20-årsåldern som knivhöggs i Nordstan förra veckan har avlidit, uppger GP.Den man i 45-årsåldern som tidigare gripits och suttit häktad för att ha utdelat huggen misstänks nu för mord..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Nordstan, GP

Dela artikeln

612 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man i 20-årsålderndöd , knivhöggsi , Nordstan
Uppsalanyheter.se - 31 jul 14 kl. 21:57

Knivhöggs och rånades i Storvreta

En kvinna i 50-årsåldern knivhöggs och rånades i eftermiddags i Storvreta av två män på en moped. En kvinna i 50-årsåldern knivhöggs och rånades i eftermiddags i Storvreta av två män på en moped.   Enligt uppgift ska kvinnan ha väntat på en buss när de två männen på en moped kom fram till henne och tog väskan, i samband med händelsen ska en av männen även ha huggit kvinnan i axeln.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Man knivhöggs i Kortedala

En man i 30-årsåldern knivhöggs och hittades liggande på marken i Kortedala i Göteborg under natten till lördagen. Mannen hade förlorat mycket blod och fördes till Sahlgrenska sjukhuset för vård, uppger SR Göteborg.Flera män i 20-årsåldern ska ha överfallit och knivhuggit mannen, men polisen har ännu inte gripits någon misstänkt gärningsman..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Knivhöggs vid lägenhetsbråk

En man i 60-årsåldern knivhöggs på lördagseftermiddagen, i samband med ett lägenhetsbråk, uppger SR Västmanland.Händelsen inträffade i Västerås och mannen fördes till sjukhus med allvarliga skador, som dock inte ska vara livshotande.På plats i lägenheten greps en kvinna, som är misstänkt för dådet som rubriceras som dråpförsök, alternativt mordförsök.

Expressen - 03 nov 12 kl. 05:17

Ung man knivhöggs till döds

En man i 25-årsåldern knivhöggs i huvudet och hittades svårt skadad utanför en lägenhet på Kungsholmen i Stockholm. Mannen avled senare på sjukhus. Tre män är gripna misstänkta för mord..

Kristianstadsbladet - 11 feb 13 kl. 21:06

Man knivhöggs i Göteborg


En man i 25-årsåldern knivhöggs på måndagskvällen i låret vid Lilla Bommen i Göteborg. Två okända gärningsmän ska ha kommit i en bil och angripit mannen som fördes med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, uppger polisen i Västra Götaland. - Han har inga livshotande skador, säger Björ Blixter, presstalesman hos polisen.

Helsingborgs Dagblad - 11 feb 13 kl. 21:13

Man knivhöggs i Göteborg

En man i 25-årsåldern knivhöggs på måndagskvällen i låret vid Lilla Bommen i Göteborg. Två okända gärningsmän ska ha kommit i en bil och angripit mannen som fördes med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset, uppger polisen i Västra Götaland. ?

Kristianstadsbladet - 09 dec 13 kl. 19:19

Man knivhöggs vid hållplats


En man i 25-årsåldern knivhöggs i benet vid en buss- och spårvagnshållplats i Biskopsgården i Göteborg vid 18-tiden på måndagen.Enligt polisens uppgifter pratade mannen med en grupp personer när han knivskars, men ingen var kvar när polisen kom till hållplatsen. - Den knivskurne vill själv inte medverka i utredningen.

UNT - 09 dec 13 kl. 19:19

Man knivhöggs vid hållplats

En man i 25-årsåldern knivhöggs i låret vid en buss- och spårvagnshållplats i Göteborg i kväll. "Den knivskurne vill själv inte medverka i utredningen", säger polisens presstalesman Peter Aderlsson.(TT).

NT - 09 dec 13 kl. 19:19

Man knivhöggs vid hållplats

En man i 25-årsåldern knivhöggs i benet vid en buss- och spårvagnshållplats i Biskopsgården i Göteborg vid 18-tiden på måndagen..

Helsingborgs Dagblad - 09 dec 13 kl. 19:21

Man knivhöggs vid hållplats

En man i 25-årsåldern knivhöggs i benet vid en buss- och spårvagnshållplats i Biskopsgården i Göteborg vid 18-tiden på måndagen. Enligt polisens uppgifter pratade mannen med en grupp personer när han knivskars, men ingen var kvar när polisen kom till hållplatsen. — Den knivskurne vill själv inte medverka i utredningen..

BT - 09 dec 13 kl. 19:20

Man knivhöggs vid hållplats

En man i 25-årsåldern knivhöggs i benet vid en buss- och spårvagnshållplats i Biskopsgården i Göteborg vid 18-tiden på måndagen. Enligt polisens uppgifter pratade mannen med en grupp personer när han knivskars, men ingen var kvar när polisen kom till hållplatsen.- Den knivskurne vill själv inte medverka i utredningen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Carl Bildt: Bara så kan Löfven bli statsminister

Efter att Ulf Kristersson gett upp försöket att komma fram till ett regeringsförslag har talmannen träffat partiledarna igen.Stefan Löfvens mål är en statsministerpost – nu kommenterar Carl Bildt kravet och pekar på det enda sättet det är möjligt:”Hans eget block har ju kollapsat”, skriver tidigare utrikesministern på Twitter..

Expressen - 30 minuter sedan

Chefen tvingas gå på dagen - lämnar företaget omedelbart

Bioteknikföretaget Medivirs vd Christine Lind,  tvingas brutalt lämna företaget på dagen.Det börsnoterade företagets aktie svarade med en störtdykning - ned med drygt 16 procent på förmiddagen..

Expressen - 45 minuter sedan

Flera bilar i tunnelkrock – vägen delvis avstängd

Tre fordon, två bilar och en lättare lastbil, har kolliderat i Tingstadstunneln.Vägen är delvis avstängd.– Två av tre filer är stängda för trafik i södergående färdriktning, säger Rolf Kagelind, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.

Expressen - 1 timme sedan

Så ska Stefan Löfven vinna Annie Lööfs stöd

Här är S-ledaren Stefan Löfvens flört med Annie Lööf: Uppluckrad anställningstrygghet i byte mot en större a-kassa. Han levererade inviten efter mötet med talman Andreas Norlén. – Det är med direkt adress till Annie Lööf, säger PM Nilsson, ledarskribent på Dagens industri.

Expressen - 1 timme sedan

Pojke gripen – hotade om skolskjutning på gymnasium

En elev på en gymnasieskola i Boden har gripits misstänkt för hot.Polisen misstänker att tonåringen hotade om en skolskjutning på skolan.– Vad jag förstår har han erkänt, säger Maria Jakobsson vid polisen..

Expressen - 1 timme sedan

Storbrand i radhuslänga i södra Stockholm

Räddningstjänsten gör en omfattande insats vid en radhusbrand i södra Stockholm.En länga har utrymts och brandbekämpningen fortsätter.– Det har brunnit kraftigt, men inga personer ska vara skadade, säger Peter Tistam, ledningsoperatör vid Storstockholms räddningscentral..

Expressen - 1 timme sedan

Populära flygplatsen slår igen mitt i högsäsongen

Miljoner resenärer drabbas när den populära flygplatsen stängs mitt i resruschen.Orsak: tre månaders renovering. Kanske läge att välja ett annat resmål för sommarsemestern?.

Expressen - 1 timme sedan

Bandidos klubbhus attackerat – med molotovcocktails

Okända personer attackerade på söndagskvällen Bandidos klubbhus i danska Holbæk.– Tre-fyra svartklädda personer kastade flaskor med brännbar vätska in på klubbhusområdet, och en av dem anlade en mindre brand vid byggnaden, säger Martin Bjerregaard vid Midt- och Vestjyllandspolisen till Ekstrabladet..

Expressen - 1 timme sedan

Senatorn visar DNA-test – för att bevisa indianpåbrå

Demokratiska senatorn Elizabeth Warren har kallats "Pocahontas" av president Donald Trump. Hennes uppgifter om att hon har indianpåbrå har blivit starkt ifrågasatta. Nu har hon släppt ett DNA-test vars resultat talar för att hon har en indianförfader i släktträdet, rapporterar Boston Globe.

Expressen - 2 timmar sedan

Krögare misstänkt för våldtäkt på egen krog

En krögare misstänks för att ha våldtagit en kvinna på sin krog i centrala Göteborg.Mannen, som är i 35-årsåldern, har häktats på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt.– Jag kan inte lämna några kommentarer i nuläget eftersom vi är i ett så tidigt skede av utredningen, säger åklagare Kajsa Johansson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.