YLE > Svenskfinland

Thursday, 18 October, 00:27

YLE - 11 okt 18 kl. 10:43

Ingen rår på KAJ, fortsätter som etta på Vegatoppen – rösta här!Den här veckan fortsätter KAJ på toppen av den finlandssvenska hitlistan. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, Leonora och Roland Junell?.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
KAJ, Vegatoppen, Roland Junell

Dela artikeln

282 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen rår, KAJfortsätter som , etta, Vegatoppen, rösta här
YLE - 13 okt 16 kl. 15:04

KAJ och Sofie Lundell utmanar Vegatoppen

Veckans två nya utmanare heter KAJ och Sofie Lundell. Inget stoppar succégruppen KAJ Det är spännande tider just nu för humorgruppen KAJ. Den nya skivan gavs ut för en vecka sedan och om en vecka är det dags för en nationell turné.

YLE - 03 nov 16 kl. 16:33

San Marino & Linda och Micke Allén utmanar Vegatoppen - rösta på din favoritlåt här

Dansbandet San Marino & Linda firar 30-årsjubileum i år. Julie Ebbe tog sig en pratstund med Linda Backgren-Holm, sångare i bandet. Du har ju varit med sedan -94, vilket är ditt bästa minne från de här åren?

YLE - 01 dec 16 kl. 14:39

Sven och The Rime utmanar Vegatoppen - rösta här!

Österbotten är välrepresenterat i veckans två utmanare - Sven och The Rime. Vem är The Rime? - The Rime är ett band bestående av fyra män, uppvuxna under 70- och 80-talet, med fötterna stadigt i den österbottniska myllan, berättar gruppens sångare Mikael Ahlskog.

YLE - 20 sep 18 kl. 13:41

KAJ ny etta på Vegatoppen - rösta här!

Den här veckan tog sig KAJ från utmanarplats till toppen av den finlandssvenska hitlistan. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, LCMDF och Johnny Söderback?.

YLE - 27 sep 18 kl. 13:14

KAJ fortsätter som etta på Vegatoppen – rösta här!

Den här veckan fortsätter KAJ på toppen av den finlandssvenska hitlistan. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, Désirée Saarela och Wimsy?.

YLE - 13 sep 18 kl. 11:35

Rickard Eklund ny etta på Vegatoppen - rösta här!

Den här veckan tog sig Rickard Eklund från utmanarplats till toppen av den finlandssvenska hitlistan. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, KAJ och Lxandra?.

Nyan - 30 apr 16 kl. 11:04

Emilia Alm ny etta på Vegatoppen

Åländska Emilia Alm, som var utmanare på Radio Vegas Vegatoppen under vecka 16, lyckades ta sig upp på förstaplatsen. Emilia Alm fick 29,38 procent av rösterna med sin låt At the finishline.

På andra plats kommer Elna Romberg med låten Make New(17,51 procent) och trea är Susann Sonntag med låten Show your heart (15,25 procent).

YLE - 19 okt 17 kl. 15:04

Kode Maya och Benders utmanar Vegatoppen - rösta här!

Kode Maya och Benders är aktuella med ny musik. Utmanarna i Vegatoppen den här veckan tävlar mot Streamline & Jeanette som fortsätter som etta på Vegatoppen..

YLE - 26 okt 17 kl. 20:42

Replay och Emilia Enlund utmanar Vegatoppen - rösta här!

Replay och Emilia Enlund är aktuella med ny musik. Utmanarna i Vegatoppen den här veckan tävlar mot Erik-André Hvidsten som är tillbaka som etta på Vegatoppen..

YLE - 14 dec 17 kl. 15:22

Luciakören och Ronya Mariah utmanar Vegatoppen - rösta här!

Luciakören och Ronya Mariah är aktuella med ny musik. Utmanarna i Vegatoppen den här veckan tävlar mot Jussi Lindberg som fortsätter som etta på Vegatoppen..

Fler nyheter från YLE

YLE - 3 timmar sedan

Mardrömskväll för Sport – insläppt mål i powerplay bara sista spiken i kistan

Sport hade inget att sätta emot i Raumo. Lukko spelade ut gästerna och såg till att örnarnas formkurva fortsätter att peka spikrakt neråt..

YLE - 4 timmar sedan

Vbl: Polisen anser att de handlade korrekt med den hotfulla vargen i Kimo

Polisen gjorde inget fel när de lät bli att ge order om avlivning av vargen i Kimo i våras. Det svarar man JO angående den klagan som Vörås kommunstyrelse lämnade in mot polisens agerande..

YLE - 5 timmar sedan

Saknar du något? - Det kanske finns på polisens hittegodsbyrå

Under onsdagen höll polisen i Vasa sin höstauktion där folk fick bjuda på upphittade cyklar. Byråsekreterare Ann-Louise Olén på polisens hittegodsbyrå har under sin tid sett folk komma in med det mesta man kan tänka sig..

YLE - 7 timmar sedan

Laihelaföretag föregångare inom kemisk återvinning av plast

Ett företag i Laihela har löst problemen med återvinning av plast. Vid företagets anläggning värms plasten upp och efter avdunstning och destillering blir det till olja..

YLE - 8 timmar sedan

Schampotillverkning och korvstoppning på läseordningen – Bäckby skola satsar på kreativ undervisning i naturvetenskap

Att lära sig genom att göra framom att sitta i skolbänken är vardag för eleverna i Bäckby skola i Pedersöre. I år blir det ännu mer av det då skolan utvecklar den kreativa undervisningen i naturvetenskap. - Man ser vad man gör, säger eleven Hugo Ahlvik..

YLE - 10 timmar sedan

Förlängt förtroende för Käcko – får hjälp av Portin: ”Har ett stort Jaro-hjärta”

Efter en stark höstsäsong får Niklas Käcko fortsätta som huvudtränare i Jaro. Han får dessutom hjälp av en riktig Jaroprofil i Jonas Portin under nästa säsong. "Ett av de finaste jobben man kan ha inom fotbollen i vår nejd", säger Käcko..

YLE - 10 timmar sedan

Två månaders kö till operation i Vasa

I Vasa får man vänta längre på ickebrådskande sjukhusvård än i bland annat Seinäjoki och Karleby. Enligt institutet för hälsa och välfärd, THL, är köerna i Vasa sjukvårdsdistrikt i medeltal 61 dagar..

YLE - 11 timmar sedan

Strejk stänger idrottsanläggningar i Österbotten nästa vecka

Strejken inom den offentliga sektorn berör idrotts- och kulturväsendet, kostshållsbranschen samt rengöring och fastighetsservice..

YLE - 14 timmar sedan

Luciajuryn har gjort sitt val - här är listan på årets lucia-kandidater!

De tio kandidaterna i valet av Finlands lucia 2018 är utsedda. Kandidaterna kommer från olika håll i Svenskfinland. Luciajuryn bestående av journalisten Anna Bäck, skådespelaren Riko Eklundh och journalisten Stefan Lundberg sammanträdde på Folkhälsan i dag, onsdag..

YLE - 17 timmar sedan

Nya inomhusluftproblem i Oxhamns skola i Jakobstad

Problemen med inomhusluften i Oxhamns skola i Jakobstad fortsätter. Åtta av elva lärare lider av den dåliga luften, en av dem har förflyttats till andra utrymmen enligt rektor Peter Lindqvist..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.