YLE > Svenskfinland

Sunday, 09 December, 22:34

YLE - 11 okt 18 kl. 10:43

Ingen rår på KAJ, fortsätter som etta på Vegatoppen – rösta här!Den här veckan fortsätter KAJ på toppen av den finlandssvenska hitlistan. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, Leonora och Roland Junell?.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
KAJ, Vegatoppen, Roland Junell

Dela artikeln

363 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen rår, KAJfortsätter som , etta, Vegatoppen, rösta här
YLE - 13 okt 16 kl. 15:04

KAJ och Sofie Lundell utmanar Vegatoppen

Veckans två nya utmanare heter KAJ och Sofie Lundell. Inget stoppar succégruppen KAJ Det är spännande tider just nu för humorgruppen KAJ. Den nya skivan gavs ut för en vecka sedan och om en vecka är det dags för en nationell turné.

YLE - 03 nov 16 kl. 16:33

San Marino & Linda och Micke Allén utmanar Vegatoppen - rösta på din favoritlåt här

Dansbandet San Marino & Linda firar 30-årsjubileum i år. Julie Ebbe tog sig en pratstund med Linda Backgren-Holm, sångare i bandet. Du har ju varit med sedan -94, vilket är ditt bästa minne från de här åren?

YLE - 01 dec 16 kl. 14:39

Sven och The Rime utmanar Vegatoppen - rösta här!

Österbotten är välrepresenterat i veckans två utmanare - Sven och The Rime. Vem är The Rime? - The Rime är ett band bestående av fyra män, uppvuxna under 70- och 80-talet, med fötterna stadigt i den österbottniska myllan, berättar gruppens sångare Mikael Ahlskog.

YLE - 20 sep 18 kl. 13:41

KAJ ny etta på Vegatoppen - rösta här!

Den här veckan tog sig KAJ från utmanarplats till toppen av den finlandssvenska hitlistan. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, LCMDF och Johnny Söderback?.

YLE - 27 sep 18 kl. 13:14

KAJ fortsätter som etta på Vegatoppen – rösta här!

Den här veckan fortsätter KAJ på toppen av den finlandssvenska hitlistan. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, Désirée Saarela och Wimsy?.

YLE - 13 sep 18 kl. 11:35

Rickard Eklund ny etta på Vegatoppen - rösta här!

Den här veckan tog sig Rickard Eklund från utmanarplats till toppen av den finlandssvenska hitlistan. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, KAJ och Lxandra?.

Nyan - 30 apr 16 kl. 11:04

Emilia Alm ny etta på Vegatoppen

Åländska Emilia Alm, som var utmanare på Radio Vegas Vegatoppen under vecka 16, lyckades ta sig upp på förstaplatsen. Emilia Alm fick 29,38 procent av rösterna med sin låt At the finishline.

På andra plats kommer Elna Romberg med låten Make New(17,51 procent) och trea är Susann Sonntag med låten Show your heart (15,25 procent).

YLE - 19 okt 17 kl. 15:04

Kode Maya och Benders utmanar Vegatoppen - rösta här!

Kode Maya och Benders är aktuella med ny musik. Utmanarna i Vegatoppen den här veckan tävlar mot Streamline & Jeanette som fortsätter som etta på Vegatoppen..

YLE - 26 okt 17 kl. 20:42

Replay och Emilia Enlund utmanar Vegatoppen - rösta här!

Replay och Emilia Enlund är aktuella med ny musik. Utmanarna i Vegatoppen den här veckan tävlar mot Erik-André Hvidsten som är tillbaka som etta på Vegatoppen..

YLE - 14 dec 17 kl. 15:22

Luciakören och Ronya Mariah utmanar Vegatoppen - rösta här!

Luciakören och Ronya Mariah är aktuella med ny musik. Utmanarna i Vegatoppen den här veckan tävlar mot Jussi Lindberg som fortsätter som etta på Vegatoppen..

Fler nyheter från YLE

YLE - 9 timmar sedan

VM i body fitness avgjort – nu siktar Linda Backlund framåt

Linda Backlund från Vörå har just deltagit i VM i bodyfitnes i Spanien. Hon placerade sig bland de elva till femton bästa i tävlingen. Placeringen är hon inte helt nöjd med, men sin egen prestation är hon jättenöjd med..

YLE - 12 timmar sedan

15-åriga Johannes komponerade verk för fyrtiomanna blåsorkester – ”Internet lärde mig komponera”

Johannes Forsén är trumpetist i Närpes Skolmusikkår och numera också kompositör. Under skolmusikkårens 60-årsjubileumskonsert framfördes hans verk Northern Landscapes..

YLE - 14 timmar sedan

Älgjakten pågår ännu – inga vargar har stört jakten

Inga vargar har stört årets älgjakt i Österbotten, säger Stefan Pellas, jaktchef på Kust-Österbottens viltcentral. I Södra Österbotten har däremot fyra jakthundar blivit attackerade under hösten..

YLE - Igår: 12:14

Storkyros önskan om att byta landskap går framåt – kommuner säger ja till bytet

Storkyros strävan att lämna Österbottens förbund och i stället bli en del av Södra Österbottens förbund går framåt. På måndag tar Korsholm, Malax och Kristinestad ställning till Storkyros önskemål..

YLE - Igår: 08:30

Ett liv bortom elnät och moderna bekvämligheter

Tova Christoffersson och Mathias Smulter har valt att leva mitt i naturen. Utan bekvämligheter bygger de sitt eget paradis på Talasbuan i den jämtländska skogen..

YLE - I förrgår: 20:31

Vasa Sports Tommi Tikka stal showen i Helsingfors – ful ryggtackling och snyggt mål då örnarna vände mot HIFK

Tommi Tikka var med i det mesta då Vasa Sport tog en dramatisk seger över HIFK. Tikka spelade både skurk och hjälte då Vasalaget vände och vann efter förlängning..

YLE - I förrgår: 18:36

Olympiska kommittén delade ut pengar åt friidrottarna – inget stöd åt Richardsson eller Sandblom

Finlands olympiska kommitté stöder färre friidrottare år 2019 än året innan. Saga Andersson, Oliver Helander och David Söderberg finns med bland de 21 namnen medan Camilla Richardsson och Linda Sandblom har trillat bort..

YLE - I förrgår: 13:57

Övis ska börja ta emot barn med särskilda behov – nytt avtal mellan Vasa stad och Åbo Akademi

Tidigare har det inte funnits något avtal mellan staden och skolan och det gjorde bland annat att [link:https://svenska.yle.fi/artikel/2018/05/25/annu-ett-fall-dar-vasa-ovningsskola-besvarar-sig-om-elev-romeo-nekas-borja-ettan;Romeo inte kunde börja i Övis i höstas;standard;], trots att hans föräldrar ville det..

YLE - I förrgår: 10:22

Överläkare om allt längre vårdköer för barn: Trötta föräldrar och den moderna skolan producerar patienter till barnpsykiatrin

Vanliga förvärvsarbetande föräldrar prövas hårt av alla krav och skolan kräver självstyrning på ett sätt som inte beaktar barnens mognadsgrad. Det anser åtta överläkare inom barnpsykiatrin att kraftigt bidrar till de växande köerna till barnpsykiatrisk vård..

YLE - I förrgår: 06:34

Motion i Jakobstadsfullmäktige: Ge skoleleverna en meningsfull fritid med trygga vuxna

En lågtröskelverksamhet som är öppen för alla efter skoldagens slut, det föreslår SFP:s fullmäktigeledamot Annica Haldin i Jakobstad. Det viktiga är att barn inte lämnas ensamma och otrygga utan har en trygg plats att gå till, säger hon..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.