Expressen > Nyheter

Friday, 19 October, 19:21

Liknande nyheter

Taggar: Dubbelmördaren, Leif, Axmyr, hittaddöd
Expressen - 29 mar 13 kl. 07:37

Dubbelmördaren Leif Axmyr i frihet

Här lämnar dubbelmördaren Leif Axmyr, 74, fängelset utan vakter ? för första gången på 31 år. Men permission stoppades efter bara 45 minuter..

Expressen - 22 jun 13 kl. 12:48

Anneli längtar efter dubbelmördaren

HUSKVARNA. Dubbelmördaren Leif Axmyr, 75, har beskrivits som en av Sveriges farligaste fångar. Fängelsestraffet knäckte äktenskapet med Anneli.

Expressen - 18 aug 16 kl. 08:27

Dubbelmördaren Axmyr nekas pass

Den nyligen frigivne dubbelmördaren Leif Axmyr, 78 har länge drömt om att få åka på solsemester till ett tropiskt land. Men nu står det klart att ex-fången nekas pass, enligt P4 Halland..

GT - 11 sep 13 kl. 13:39

Här äter livstidsdömde dubbelmördaren mat

JÖNKÖPING. Här sitter den livstidsdömde Leif Axmyr, 75, och äter lunch i centrala Jönköping. Dubbelmördaren har tagit plats vid ett fönsterbord i en lunchrestaurang på Storgatan i stadsdelen Väster.

Expressen - 06 mar 13 kl. 06:25

Nu släpps Axmyr fri utan övervakning

För första gången på 31 år kommer dubbelmördaren Leif Axmyr, 74, att släppas ut ur fängelset utan vakter. Hans exfru Anneli, som länge kämpat för att Axmyr ska släppas, välkomnar beskedet - men chefsåklagare Gunnar Brodin tycker att livstidsstraffet ska fortsätta. - Min uppfattning är att det är orimligt att tro att man direkt när man varit inlåst så länge, helt plötsligt skulle klara sig på egen hand, säger åklagaren..

Expressen - 05 jun 14 kl. 14:57

Leif Axmyr flyttad till fängelset i Halmstad

Utslussningen av Leif Axmyr, 75, har intensifierats. Enligt Kriminalvården har dubbelmördaren flyttat från högsäkerhetsanstalten Tidaholm – till fängelset Halmstad, som har en lägre säkerhetsklass. Sommaren 2016 kan han gå ut som en fri man – 77 år gammal..

Expressen - 02 jun 16 kl. 10:34

Leif Axmyr frisläppt efter 34 år i fängelse

Leif Axmyr, 77, har släppts ur fängelse. Den dömde dubbelmördaren är en av de som suttit längst i svenskt fängelse – 34 år..

Expressen - 04 apr 14 kl. 16:40

Dubbelmördaren om ett liv utanför murarna

För drygt tre decennier sedan dömdes han till livstids fängelse för ett brutalt dubbelmord. Men efter 32 år på anstalt ska Leif Axmyr, 75, nu förbereda sig på ett liv utanför murarna – i Halmstad. – Jag tar en dag i sänder.

Nyheter 24 - 05 jun 12 kl. 09:44

Dubbelmördaren i Högdalen döms till vård


Ansvarig för Cold case-gruppen missnöjd med domen. Som Nyheter24 tidigare berättat erkände en 34-årig man tidigare i år att han är skyldig till båda de mord i Högdalen i Stockholm som inträffade i november 2007. Detta efter att han varit på fri fot tills att polisens Cold case-grupp fått upp ögonen för honom som tänkbar gärningsman till de två dåd som länge betraktades som separata brott.

Expressen - 06 aug 12 kl. 21:21

Dubbelmördaren bad om att få dö

Norskättade amerikanen Gary Haugen, 49, skulle ha avrättats med en giftspruta i december. Men guvernören i Oregon benådade honom. Då gick dubbelmördaren till domstol för att få dö..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Zazzis känslosamma samtal med Moraeus

Alexandra Zazzi, 52, och Kalle Moraeus, 55, fann varandra under ”Biggest Loser VIP”.Deras vänskap är fortsatt stark även efter programmets slut.– Vi öppnade upp oss för varandra, säger hon..

Expressen - 3 minuter sedan

Larm: Här hotar Malmömoskén regimkritiker i Sverige

Svensk-turkar larmar att de hotas av en Malmömoské.Hoten drabbar kritiker till regimen i Turkiet, som är oroliga att de ska gripas om de återvänder till sitt hemland.Detta sedan det framkommit att moskéer i Sverige rapporterar regimkritiker.

Expressen - 5 minuter sedan

SMHI:s iskalla prognos – se upp för blixthalkan

Mitt i den finaste och varmaste oktobermånaden sedan 1949 tränger sig kylan på. Under helgen blir det så kallt på sina håll att blixthalkan kan dyka upp på de sydsvenska vägarna. Här får du expertens bästa tips för hur du undviker att råka illa ut på vägarna.

Expressen - 45 minuter sedan

Knarkpåverkad buss- förare frias från rattfylla

En narkotikapåverkad bussförare stoppades vid Öresundsbron. Nu har chauffören friats från åtalet om rattfylleri, skriver Sydsvenskan..

Expressen - 1 timme sedan

Efter 34 år - nu berättar de om sanningen bakom tystnaden

1984 försvann två tjejer, 19 år, efter att ha varit ute på en dagstur med sin eka.Efter två dygn återfinns de unga kvinnorna av ett sovjetiskt handelsfartyg.Nu berättar Helena af Klercker och Lou Åberg för DN om vad de såg på Ålands hav – för första gången på 34 år..

Expressen - 1 timme sedan

Spåren klarnar efter misstänkta mordet på Jamal Khashoggi

De 15 anklagade för mordet på journalisten Jamal Khashoggi knyts allt mer till platsen, uppger Reuters.Övervakningsbilder visar att de befunnit sig på flera av platserna som knutits till Khashoggis försvinnande.Nu håller turkiska utredare förhör med flera anställda på konsulatet, erfar AP..

Expressen - 1 timme sedan

Meghan om sin graviditet – som att vara "jetlaggad"

Det brittiska prinsparet väntar sitt första barn nästa år.Nu avslöjar Meghan att graviditeten gör henne sömnlös.– Hon sa att det var som att vara jetlaggad och att hon gick upp vid halvfem eftersom hon inte kunde sova, säger Charlotte Waverley, 35, som fick en pratstund med Meghan, till Sky News..

Expressen - 1 timme sedan

Leif GW:s nya satsning: ”Är väl bara några 100 000 kr?”

Leif GW Persson tar nya tag på börsen. Kriminalprofessorn har nyligen köpt in sig i ett tidigare innehav och har nu satsat dryga 364 000 kronor.– Det är inga mängder, det är ju skitlitet.

Expressen - 1 timme sedan

Efter barnbeskedet: Namnen som favorittippas hos bettingbolagen

Så sent som i måndags offentliggjordes nyheten att Meghan Markle och prins Harry väntar sitt första barn nästa år. Redan nu har namnet på den framtida prinsen eller prinsessan börjat diskuteras, skriver tidningen People..

Expressen - 1 timme sedan

Nationell varning: Falska myndighetssajter tar dina pengar

Konsumenter blir blåsta på pengar för tjänster på nätet som är helt gratis.Konsumentverket går nu ut med en nationell varning för försöka stoppa de falska myndighetssajter.– Samma företeelse fanns i våras och då gick 1000-tals personer på det, säger ger Carolina Andersson, processråd vid myndigheten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.