Expressen > Nyheter

Wednesday, 20 February, 16:11

Liknande nyheter

Taggar: Dubbelmördaren, Leif, Axmyr, hittaddöd
Expressen - 29 mar 13 kl. 07:37

Dubbelmördaren Leif Axmyr i frihet

Här lämnar dubbelmördaren Leif Axmyr, 74, fängelset utan vakter ? för första gången på 31 år. Men permission stoppades efter bara 45 minuter..

Expressen - 22 jun 13 kl. 12:48

Anneli längtar efter dubbelmördaren

HUSKVARNA. Dubbelmördaren Leif Axmyr, 75, har beskrivits som en av Sveriges farligaste fångar. Fängelsestraffet knäckte äktenskapet med Anneli.

Expressen - 18 aug 16 kl. 08:27

Dubbelmördaren Axmyr nekas pass

Den nyligen frigivne dubbelmördaren Leif Axmyr, 78 har länge drömt om att få åka på solsemester till ett tropiskt land. Men nu står det klart att ex-fången nekas pass, enligt P4 Halland..

GT - 11 sep 13 kl. 13:39

Här äter livstidsdömde dubbelmördaren mat

JÖNKÖPING. Här sitter den livstidsdömde Leif Axmyr, 75, och äter lunch i centrala Jönköping. Dubbelmördaren har tagit plats vid ett fönsterbord i en lunchrestaurang på Storgatan i stadsdelen Väster.

Expressen - 06 mar 13 kl. 06:25

Nu släpps Axmyr fri utan övervakning

För första gången på 31 år kommer dubbelmördaren Leif Axmyr, 74, att släppas ut ur fängelset utan vakter. Hans exfru Anneli, som länge kämpat för att Axmyr ska släppas, välkomnar beskedet - men chefsåklagare Gunnar Brodin tycker att livstidsstraffet ska fortsätta. - Min uppfattning är att det är orimligt att tro att man direkt när man varit inlåst så länge, helt plötsligt skulle klara sig på egen hand, säger åklagaren..

Expressen - 05 jun 14 kl. 14:57

Leif Axmyr flyttad till fängelset i Halmstad

Utslussningen av Leif Axmyr, 75, har intensifierats. Enligt Kriminalvården har dubbelmördaren flyttat från högsäkerhetsanstalten Tidaholm – till fängelset Halmstad, som har en lägre säkerhetsklass. Sommaren 2016 kan han gå ut som en fri man – 77 år gammal..

Expressen - 02 jun 16 kl. 10:34

Leif Axmyr frisläppt efter 34 år i fängelse

Leif Axmyr, 77, har släppts ur fängelse. Den dömde dubbelmördaren är en av de som suttit längst i svenskt fängelse – 34 år..

Expressen - 04 apr 14 kl. 16:40

Dubbelmördaren om ett liv utanför murarna

För drygt tre decennier sedan dömdes han till livstids fängelse för ett brutalt dubbelmord. Men efter 32 år på anstalt ska Leif Axmyr, 75, nu förbereda sig på ett liv utanför murarna – i Halmstad. – Jag tar en dag i sänder.

Nyheter 24 - 05 jun 12 kl. 09:44

Dubbelmördaren i Högdalen döms till vård


Ansvarig för Cold case-gruppen missnöjd med domen. Som Nyheter24 tidigare berättat erkände en 34-årig man tidigare i år att han är skyldig till båda de mord i Högdalen i Stockholm som inträffade i november 2007. Detta efter att han varit på fri fot tills att polisens Cold case-grupp fått upp ögonen för honom som tänkbar gärningsman till de två dåd som länge betraktades som separata brott.

Expressen - 06 aug 12 kl. 21:21

Dubbelmördaren bad om att få dö

Norskättade amerikanen Gary Haugen, 49, skulle ha avrättats med en giftspruta i december. Men guvernören i Oregon benådade honom. Då gick dubbelmördaren till domstol för att få dö..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Ida nekades sjukpenning – sökte jobb på Försäkringskassan

Ida, 38, blev sjukskriven för utmattningssyndrom – men nekades sjukpenning från Försäkringskassan.Nu uppmärksammas hon för sin dräpande jobbansökan till myndigheten:”Ofokuserad, okoncentrerad och låg kognitiv förmåga är tre ord som beskriver mig väldigt bra i dagsläget.”.

Expressen - 15 minuter sedan

Danska politiker vill ha ny gränskontroll – mot Sverige

Dansk Folkeparti vill införa gränskontroller mot Sverige för att stoppa illegala invandrare och kriminella.Förslaget har redan väckt kritik.– Gränskontroller handlar om att ta hand om sitt land och det tycker vi i Dansk Folkeparti är vår plikt.

Expressen - 30 minuter sedan

Galleria utrymd efter brandlarm

Liljeholmsgallerian i Liljeholmen i södra Stockolm har utrymts efter ett brandlarm, rapporterar tidningen Mitt i..

Expressen - 30 minuter sedan

Mördade 90 kvinnor – målar av dem i fängelset

Samuel Little, 78, är USA:s värsta seriemördare genom tiderna då han erkänt att han mördat 90 kvinnor. Hittills har 34 kvinnor identifierats men nu vill FBI ha hjälp att identifiera fler – genom att publicera Littles målningar av kvinnorna, skriver BBC. .

Expressen - 45 minuter sedan

Mördade Englas anhöriga kritiska mot SVT: ”Bedrövligt”

Dokumentärfilmaren Tom Alandh har träffat Anders Eklund som avtjänar livstids fängelse för två mord.Men anhöriga till Engla kände inte till dokumentären – och riktar skarp kritik mot SVT.– Det är bedrövligt att man glömmer bort brottsoffer, säger mamman Carina Höglund..

Expressen - 45 minuter sedan

Trumps utspel mot Bernie Sanders

När Bernie Sanders meddelade att han skulle ställa upp i nästa presidentval gav han samtidigt en känga till presidenten Donald Trump.Nu svarar Trump och skriver ”galna Bernie har just gått in i loppet” på sin Twitter..

Expressen - 1 timme sedan

Bebisprodukt återkallas

Våtservetter från Libero Touch Wet Wipes återkallas då en förhöjd halt av bakterier kan finnas i produkterna, uppger Aftonbladet..

Expressen - 1 timme sedan

Man anhållen misstänkt för våldtäkt

På tisdagen greps en man som misstänkt för att ha våldtagit en kvinna i Malmö.Den misstänkta våldtäkten ska skett i en bostad under natten till tisdagen.– Det är en man som är född på 90-talet som anhållits, säger åklagare Caroline Carlqvist..

Expressen - 1 timme sedan

Elevernas insjuknande fortfarande en gåta

De första analyssvaren på chokladpuddingen som misstänktes ha fått flera elever på en skola på Lidingö att insjukna har kommit. Sjukdomsfallen är fortfarande en gåta. .

Expressen - 1 timme sedan

Leverantör sparkas efter läckan på 11717

Med Help, som tar emot patientsamtal via 11717 Vårdguiden, säger nu upp avtalet med underleverantören som svarat för teleoperatörstjänster.Bakgrunden är skandalen där miljontals inspelade samtal till 11717 legat öppna på nätet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.