GT > Nyheter

Friday, 14 December, 09:13

Liknande nyheter

Taggar: Litet, barn, misstänkt, mördadman , anhållen
Nerikes Allehanda - 27 aug 16 kl. 05:00

Kvinna misstänkt mördad på Värmdö

Kvinna misstänkt mördad på Värmdö En kvinna misstänks ha mördats i Gustavsberg på Värmdö öster om Stockholm. Här är nattens nyheter i korthet..

Expressen - 23 maj 16 kl. 09:49

Kvinna misstänkt mördad i Karlskoga

En kvinna misstänks ha blivit mördad i Karlskoga i lördags. Nu skriver Nerikes Allehanda att en man i 60-årsåldern anhållits som misstänkt. .

Skånskan - 10 apr 18 kl. 06:29

Kvinna misstänkt mördad i Åhus

En kvinna har hittats död i Åhus. Samtidigt har polisen gripit en 29-årig man som nu är anhållen misstänkt för mord.kvart över ett  natten mot tisdag larmades polis och räddningspersonal till en adress i Åhus.

Sydsvenskan - 26 feb 15 kl. 17:27

Ung kvinna misstänkt mördad

En kvinna i 20-årsåldern har hittats död i en bostad i Finspång. Polisen misstänker att hon kan ha mördats.Kvinnan hittades i samband med en husrannsakan vid 14-tiden på eftermiddagen.

Helsingborgs Dagblad - 26 feb 15 kl. 17:27

Ung kvinna misstänkt mördad

En kvinna i 20-årsåldern har hittats död i en bostad i Finspång. Polisen misstänker att hon kan ha mördats.Kvinnan hittades i samband med en husrannsakan vid 14-tiden på eftermiddagen.

Expressen - 12 feb 15 kl. 18:15

En person misstänkt mördad i Stockholm

En person misstänks mördad i södra Stockholm. – Vi jobbar fortfarande med ärendet, säger Eva Nilsson, vid polisens länskommunikationscentral..

Expressen - 12 feb 15 kl. 18:15

En person misstänkt mördad i Södertälje

En person misstänks mördad i södra delen av Stockholms län. - Vi jobbar fortfarande med ärendet, säger Eva Nilsson, vid polisens länskommunikationscentral..

GöteborgsPosten - 09 mar 17 kl. 21:15

Ung pojke misstänkt mördad i Olofström

En ung tonårspojke har avlidit i vad polisen kallar ett "misstänkt våldsbrott" utanför Olofström. En jämnårig pojke är misstänkt för mord eller dråp..

GT - 05 jan 14 kl. 10:17

Man hittad misstänkt mördad - en anhållen

En död man hittades i närheten av Grand hotel i centrala Falkenberg på söndagsmorgonen. Enligt vittnen från platsen fanns stora mängder blod på marken en bit från där kroppen hittades. På eftermiddagen meddelade polisen att offret utsatts för ett kraftigt yttre våld och att man misstänker mord.

Trelleborgs Allehanda - 01 jun 16 kl. 18:08

Kvinna misstänkt mördad

En kvinna misstänks ha mördats i Arlöv, norr om Malmö. Hon hittades död i sin bostad på onsdagseftermiddagen. - Vi har spärrat av platsen och kommer att genomföra en teknisk undersökning i lägenheten, säger Jimmy Modin, presstalesman vid polisen.

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Veckans höjdpunkter i Göteborgs nöjesliv

Förutom stenhård hårdrock från Graveyard på Pustervik och Nationalteaterns Rockorkester på Konserthuset är det julbonanza på Göteborgs konsertscener så här veckan innan jul. .

GT - 2 timmar sedan

Skänk en tanke till de ensamma på julafton

Jag har turen att få fira jul med min familj.Men vissa blir tyvärr sittande i sin ensamhet.Vet du med dig att någon bekant inte har nånstans att vara är det minsta du kan göra att skicka ett sms.

GT - 4 timmar sedan

Stärk besöksnäringen på Västkusten

Besöksnäringen är en av Västkustens viktigaste näringar. Prognoserna pekar på fortsatt global tillväxt, vilket innebär att turismen växer än mer. Nu måste vi politiker se till att underlätta för entreprenörerna här i Västsverige, skriver Mats Wiking (S) och Lars Mejern Larsson (S)..

GT - 7 timmar sedan

Tre bröder döms till fängelse för narkotikabrott

Tre bröder döms till flera års fängelsestraff för narkotikabrott i Göteborg, rapporterar Göteborgs-Posten..

GT - 12 timmar sedan

Matilda, 17, tvingades till akuten efter behandlingen

Matilda Wallin, 17, ville ha finare hy och bestämde sig för att göra något åt saken.Det hela slutade dock i katastrof – på sjukhuset.– Mitt ansikte svullnade upp och jag kunde inte ens öppna ögonen.

GT - 15 timmar sedan

Åklagare yrkar på sluten ungdomsvård för 16-åring

I dag avslutades rättegången i Jönköpings tingsrätt mot de tonårspojkar som misstänks för att ha mördat hemlösa Gica. Åklagaren yrkar på sluten ungdomsvård i tre år för den 16-årige pojke som misstänks för mordet i Huskvarna, rapporterar SVT. – Det motsvarar 16 år i fängelse för en vuxen person, säger åklagare Linda Schön till Jönköpings-posten.

GT - 18 timmar sedan

Terrorexperten: ”Är inte förvånad”

Terrorexperten Magnus Ranstorp är inte förvånad av Säpos insats mot personer med kopplingar till terrorism.Enligt honom är Västsverige, och Göteborg i synnerhet, den plats i Sverige där flest extremister finns.– Göteborg har en högre koncentration av våldsbenägna extremister än andra platser i Sverige, säger han..

GT - 18 timmar sedan

Varg dödades av älg

En död varg hittades i Torsby kommun i slutet av november.Polisen inledde en förundersökning om grovt jaktbrott.Nu tyder allt på att vargen dödats av en älg..

GT - 21 timmar sedan

Misstänkt farligt föremål i bostadsområde i Göteborg

Ett misstänkt farligt föremål har hittats i en container i ett bostadsområde i Frölunda i Göteborg.– Vi är där på plats för bedömning om vad det kan vara, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson..

GT - 22 timmar sedan

Ratar Ullevi – spelar derbyt på Hisingen

GÖTEBORG. IFK Göteborg ville flytta cupmatchen mot Gais till Ullevi.Så blir det inte.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.