SVT > Inrikes

Friday, 22 February, 13:48

SVT - 11 okt 18 kl. 09:38

Cissi Wallin: ”Helt avgörande att hänga ut personer med namn och bild”Få människor har blivit så intimt sammankopplad med metoo-rörelsen som Cissi Wallin. Nu berättar hon om året som gått och om varför det varit nödvändigt att hänga ut personer med namn och bild: – Poängen är att män som beter sig illa ska vara rädda..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Wallin, Cissi Wallin

Dela artikeln

904 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cissi, Wallin, Helt, avgörandeatt , hängaut personer med , namn och bild
Vimmerby Tidning - 20 mar 13 kl. 08:19

Infrastruktur helt avgörande för ALV

Satsningar på infrastruktur till Vimmerby är helt avgörande för Astrid Lindgrens Världs utveckling. ALV:s vd Mikael Ahlerup oroas över Regionförbundets tveksamhet och otydlighet om vägprioriteringarna..

Hela Gotland - 06 apr 14 kl. 10:28

LIVE-TV: Helt avgörande match för Visby IBK

Helagotland.se direktsänder Visby IBK:s helt avgörande match mot Gävle, där det vinnande laget tar steget upp till Allsvenskan. Ni ser matchen här på helagotland.

SVT - 01 jun 14 kl. 23:15

Grahn: ”Andersson helt avgörande”

SVT Sports handbollsexpert Magnus Grahn lyfter fram Flensburgs målvakt Mattias Andersson som helt avgörande i finalen..

Expressen - 05 nov 14 kl. 16:39

Larsson: Det är helt avgörande för MFF

Positiva skadebesked kring Erik Johansson och även Robin Olsen. De beskeden var inte viktiga för Malmö FF inför ödesmötet mot Juventus. Utan helt avgörande..

Nya Wermlands Tidningen - 20 feb 16 kl. 20:24

Helt avgörande match väntar för BIK J20

BIK Karlskoga J20 reste till Borlänge med endast tre kedjor och två backpar. Hemmalaget avgjorde nio sekunder från slutet vilket gör att det blir en helt avgörande match i morgon, söndag..

VA - 26 feb 18 kl. 14:24

Tre helt avgörande faktorer: Här är nycklarna till en kundvänlig betallösning

Öka konverteringsgraden – och få nöjdare kunder. Här är tre helt avgörande faktorer för att få till en kundvänlig betallösning. .

VA - 27 feb 18 kl. 09:24

Tre helt avgörande faktorer: Här är nycklarna till en kundvänlig betallösning

Öka konverteringsgraden – och få nöjdare kunder. Här är tre helt avgörande faktorer för att få till en kundvänlig betallösning. .

Sydsvenskan - 07 apr 18 kl. 11:00

Forskaren: "Ny teknik är helt avgörande, det är en fullständig revolution"

"Ny teknik är helt avgörande, det är en fullständig revolution".

Helsingborgs Dagblad - 07 apr 18 kl. 11:00

Forskaren: "Ny teknik är helt avgörande, det är en fullständig revolution"

"Ny teknik är helt avgörande, det är en fullständig revolution".

Expressen - 03 okt 18 kl. 23:13

Återigen är det Messi som är helt avgörande

Så fort man trodde att den här matchen var över började den igen.Efter att ha tappat tvåmålsledning två gånger åker Barcelona trots allt från London med en tvåmålsseger i ryggsäcken.Och det är en spelare och en spelare endast som återigen är helt avgörande..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Åklagaren yrkar på livstid för hedersmord: ”Hon vågade inte gå till polisen”

Åklagaren yrkar på livstids fängelse för Masziehs misstänkta mördare. Enligt åklagaren var det hedersmotiv som låg bakom mordet. – Hon ville bryta normerna han satt upp och istället leva ett västerländskt liv, säger målsägarbiträdet Saman Paknejad..

SVT - 1 timme sedan

Därför påverkas du mer av alkohol ju äldre du blir

De allra flesta som dricker alkohol kan nog instämma i att bakfyllorna känns värre med åren. Och det är faktiskt så att vi tål alkohol sämre när vi blir äldre. – Det blir en högre alkoholkoncentration om man dricker samma mängd alkohol på äldre dar jämfört med yngre, säger professorn Sven Andréasson..

SVT - 2 timmar sedan

Hoten kan leda till att färre forskar kring kontroversiella ämnen

Enligt säkerhetschefer på Chalmers och Göteborgs universitet har hatet och hoten mot forskare ökat. SVT:s reporter Anna Adersjö som pratat med flera av universitetens forskare menar att det handlar om grova hot som kan få stora konsekvenser..

SVT - 3 timmar sedan

La ut gynuppgifter – på Instagram

En undersköterska i Skåne misstänks ha tagit fram uppgifter från flera kvinnliga gynpatienter och sedan lagt ut de känsliga uppgifterna på Instagram..

SVT - 4 timmar sedan

Isabella Lövin om Gula västarna-utspel: ”Väldigt förvånad”

LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson har varnat för att skattelättnader för högavlönade i kombination med höjda miljöskatter kan leda till protester i paritet med Gula västarna i Frankrike. Men Isabella Lövin (MP) förstår inte LO-basens utspel. – Jag är väldigt förvånad över att LO går ut och varnar för miljöskatter, säger hon..

SVT - 5 timmar sedan

Missade cellprov gör att cancer går oupptäckt

Omkring 40 procent av kvinnor som drabbas av livmoderhalscancer har missat flera cellprovskontroller som de har kallats till. Det visar opublicerade analyser av data från nationella kvalitetsregistret, rapporterar Sveriges Radios Ekot..

SVT - 7 timmar sedan

Rekordmånga prissänkningar bland nybyggda lägenheter

Nu är det rekordmånga nyproducerade lägenheter där priserna sänks. Enligt ny statistik har nästan var tionde lägenhet som är till salu fått ett nytt lägre pris och prispressen kommer att fortsätta ett bra tag till. – Det beror på att priserna varit för höga, säger Matilda Adelborg som är pressansvarig på Booli..

SVT - 8 timmar sedan

22 februari: Nattens nyheter

SVT - 9 timmar sedan

SMHI varnar för blixthalka och hårda vindar i norr

SMHI går ut och varnar för plötslig blixthalka i stora delar av landet och mycket hård vind och nederbörd i Norrlands län och norra Lapplandsfjällen. – Det blir besvärligt i stora delar av Norrland i morgon från lunch och framåt, säger SVT:s meteorolog Pererik Åberg..

SVT - 13 timmar sedan

Radhuslänga brinner i Upplands Väsby – flera evakuerade

En radhuslänga brinner för fullt i Upplands Väsby, norr om Stockholm. Räddningstjänsten kämpar för att hindra ytterligare spridning i radhuslängan som har ett tiotal bostäder. – Vi har 30 man på plats och ytterligare tio på väg, säger Lars Lindberg, ledningsbefäl på Storstockholms räddningscentral..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.