DN > Nyheter

Tuesday, 16 October, 18:09

DN - 11 okt 18 kl. 08:39

Niklas Orrenius: Jag känner gemenskap med SD:are som spiller brunsåsVarför lyckas så många Sverigedemokrater spilla brunsås på sig själva? Niklas Orrenius fläckar ner sin egen skjorta och testar olika förklaringar..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Orrenius, SD, Sverigedemokrater

Dela artikeln

288 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Niklas, OrreniusJag , känner, gemenskapmed , SD:aresom , spiller, brunsås
DN - 14 mar 15 kl. 05:50

Niklas Orrenius: Känslan av utsatthet breder ut sig i Malmö

En av Malmös gymnasieskolor, Borgarskolan, december 2014. Klockan drar mot fyra och skolan börjar bli tom. På väg mot sitt skåp möter 19-årige Jonathan Vaknine ett gäng killar, fem sex stycken, som han inte känner igen.

DN - 22 feb 14 kl. 07:48

Niklas Orrenius: I en rättsstat måste poliskåren vara till för alla

Affischerna sitter överallt när jag cyklar genom Malmö. ”EN POLIS ÄR EN POLIS” med feta versaler. Och så längre ner: ”Vi litar inte på dem.

DN - 07 jul 18 kl. 13:43

Niklas Orrenius: Det går inte att vara färgblind inför en folkmordsideologi

Fredagen den 6 juli vid 16.30-tiden hetsade nazistledaren Jimmy Thunlind mot judar på Hamnplan i Visby. Han stod på ett podium, omgiven av våldsdömda vänner.

SVT - 20 jan 11 kl. 17:15

Manifestation för gemenskap

Tomelilla har hamnat i hetluften sedan en somalisk kvinna och hennes barn trakasserats, sannolikt av elever på Kastanjeskolan. Kvinnan polisanmälde trakasserierna, men förundersökningen las ner. Nu vill invånarna i Tomelilla visa att man inte accepterar rasism på orten.

ÖstersundsPosten - 18 dec 14 kl. 20:05

7 saker alla 20-åringar från Östersund känner igen sig i

Vissa av dem livsviktiga, som Niklas Orrenius artikel om Sverigedemokraterna i DN eller klippet när Linnea Henriksson håller ett brandtal om sexuella rättigheter och diskriminering under Musikhjälpen..

DN - 13 feb 15 kl. 21:18

Niklas Orrenius: Jag känner inte riktigt igen Sverige


Vad svårt det här blev. Hur fasen har min fyraåring alls hört om det där hemska på Malmö C?.

DN - 13 feb 15 kl. 23:55

Niklas Orrenius: Jag känner inte igen Sverige


Vad svårt det här blev. Hur fasen har min fyraåring alls hört om det där hemska på Malmö C?.

YLE - 04 feb 16 kl. 15:00

Tjoa när du är glad - folkdans är gemenskap!

Folkdansen firar jubelår 2016. För dansarna i föreningen Brages folkdanslag är folkdansen mer än bara en hobby, den är en livsstil som ger en stark gemenskap. Det är något magiskt över folkdansare som rör sig i exakt synkroniserade rörelser.

SmålandsPosten - 24 dec 13 kl. 00:07

Niklas ska snuva de gamla kompisarna

Han kom som tränare efter två år i Helsingborg till Växjö Vipers. Annandagens sydsvenska derby mellan de klubbarna kommer att vara speciellt för Niklas Nordén. – Jag är ju Ängelholmspåg och innebandyfostrad i Munka-Ljungby.

Kristianstadsbladet - 02 okt 14 kl. 11:28

Niklas Musco vill göra "Idol" hjärtligare

Vännerna undrar vart den leende Niklas Musco de känner har tagit vägen. Det har fått "Idol"-deltagaren att tänka till - och tänka om.Från och med nu ska han göra sådant som hans hjärta klappar för, oavsett vad juryn tycker.

Fler nyheter från DN

DN - 3 minuter sedan

Michael Winiarski: Marken börjar gunga under kronprinsen

Turkiska myndigheter rapporteras nu ha hittat ”vissa bevis” för att journalisten Jamal Khashoggi mördades på Saudiarabiens konsulat i Istanbul. DN:s utrikeskommentator Michael Winiarski svarar på tre frågor om vad det kan innebära..

DN - 15 minuter sedan

Stadsbyggnadsborgarrådet: Lägg Nobel Center i ett befintligt hus i City

Stadsbyggnadsborgarrådet Joakim Larsson (M) vill att Nobel Center placeras i en befintlig byggnad i centrala stan – och hoppas därmed att det kan vara på plats inom fyra år.  – Det kanske finns något hus på Riddarholmen som är intressant, säger Joakim Larsson (M)..

DN - 15 minuter sedan

Ukrainskt militärflyg i krasch

Ett ukrainskt militärflygplan har störtat i samband med en storskalig övning i hemlandet, meddelar det ukrainska flygvapnet..

DN - 30 minuter sedan

Minnesord: Birgitta Rembe

Journalisten Birgitta Rembe, Stockholm, har avlidit i en ålder av 89 år. Närmast anhöriga är maken Rolf och barnen Annika, Fredrika, Malena och Ola med familjer..

DN - 15 minuter sedan

Assange uppmanas att ta hand om sin katt

Julian Assange uppmanas att sköta sin katt bättre, annars hamnar den på katthem. Wikileaksgrundaren måste också städa sin toalett och betala för maten. Om han inte följer de nya stränga reglerna riskerar han att bli utkörd från Ecuadors ambassad i London.

DN - 1 timme sedan

Oklart läge för svenska företag i Saudiarabien

Hundratals svenska företag kan påverkas i efterspelet av händelserna kring Jamal Khashoggi. Just nu är läget för dem ovisst, i väntan på svar om vad som egentligen hänt den försvunne journalisten.  – Har det skett någonting hemskt kommer det antagligen påverka affärerna på lång sikt, säger Massoud Biouki, Business Swedens representant i Mellanöstern.

DN - 1 timme sedan

Kvinnor lät impregnera brev med kokain – döms till långa fängelsestraff

Pappersarken, som såg ut som formellt utformade avtal, var impregnerade med kokain. Vid 27 tillfällen skickades de som expressförsändelser från Brasilien till Arlanda. Mottagare var en 25-årig kvinna i Bandhagen.

DN - 1 timme sedan

Jamal Khashoggi – detta har hänt

Den 2 oktober gick journalisten Jamal Khashoggi in på det saudiska konsulatet i Istanbul – sedan dess har han inte setts till..

DN - 1 timme sedan

Gunnar Jonsson: Theresa Mays fåfänga jakt på den heliga graalen

En kort stund verkade ett avtal om det brittiska utträdet vara nära. När EU:s toppmöte inleds på onsdagen ser hindren åter oöverstigliga ut. Det blir lätt så med cirkelns kvadratur..

DN - 1 timme sedan

Polisen stoppar Emmabodafestivalen: ”Blivit en drogliberal mötesplats”

Polisen nekar fortsatt tillstånd för musikfestivalen i Emmaboda, rapporterar Barometern. ”Vi siktar på comeback i annat EU-land 2020”, skriver festivalen i ett uttalande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.