DN > Nyheter

Monday, 10 December, 07:07

DN - 11 okt 18 kl. 08:39

Niklas Orrenius: Jag känner gemenskap med SD:are som spiller brunsåsVarför lyckas så många Sverigedemokrater spilla brunsås på sig själva? Niklas Orrenius fläckar ner sin egen skjorta och testar olika förklaringar..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Orrenius, SD, Sverigedemokrater

Dela artikeln

293 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Niklas, OrreniusJag , känner, gemenskapmed , SD:aresom , spiller, brunsås
DN - 14 mar 15 kl. 05:50

Niklas Orrenius: Känslan av utsatthet breder ut sig i Malmö

En av Malmös gymnasieskolor, Borgarskolan, december 2014. Klockan drar mot fyra och skolan börjar bli tom. På väg mot sitt skåp möter 19-årige Jonathan Vaknine ett gäng killar, fem sex stycken, som han inte känner igen.

DN - 22 feb 14 kl. 07:48

Niklas Orrenius: I en rättsstat måste poliskåren vara till för alla

Affischerna sitter överallt när jag cyklar genom Malmö. ”EN POLIS ÄR EN POLIS” med feta versaler. Och så längre ner: ”Vi litar inte på dem.

DN - 07 jul 18 kl. 13:43

Niklas Orrenius: Det går inte att vara färgblind inför en folkmordsideologi

Fredagen den 6 juli vid 16.30-tiden hetsade nazistledaren Jimmy Thunlind mot judar på Hamnplan i Visby. Han stod på ett podium, omgiven av våldsdömda vänner.

SVT - 20 jan 11 kl. 17:15

Manifestation för gemenskap

Tomelilla har hamnat i hetluften sedan en somalisk kvinna och hennes barn trakasserats, sannolikt av elever på Kastanjeskolan. Kvinnan polisanmälde trakasserierna, men förundersökningen las ner. Nu vill invånarna i Tomelilla visa att man inte accepterar rasism på orten.

ÖstersundsPosten - 18 dec 14 kl. 20:05

7 saker alla 20-åringar från Östersund känner igen sig i

Vissa av dem livsviktiga, som Niklas Orrenius artikel om Sverigedemokraterna i DN eller klippet när Linnea Henriksson håller ett brandtal om sexuella rättigheter och diskriminering under Musikhjälpen..

DN - 13 feb 15 kl. 21:18

Niklas Orrenius: Jag känner inte riktigt igen Sverige


Vad svårt det här blev. Hur fasen har min fyraåring alls hört om det där hemska på Malmö C?.

DN - 13 feb 15 kl. 23:55

Niklas Orrenius: Jag känner inte igen Sverige


Vad svårt det här blev. Hur fasen har min fyraåring alls hört om det där hemska på Malmö C?.

YLE - 04 feb 16 kl. 15:00

Tjoa när du är glad - folkdans är gemenskap!

Folkdansen firar jubelår 2016. För dansarna i föreningen Brages folkdanslag är folkdansen mer än bara en hobby, den är en livsstil som ger en stark gemenskap. Det är något magiskt över folkdansare som rör sig i exakt synkroniserade rörelser.

SmålandsPosten - 24 dec 13 kl. 00:07

Niklas ska snuva de gamla kompisarna

Han kom som tränare efter två år i Helsingborg till Växjö Vipers. Annandagens sydsvenska derby mellan de klubbarna kommer att vara speciellt för Niklas Nordén. – Jag är ju Ängelholmspåg och innebandyfostrad i Munka-Ljungby.

Kristianstadsbladet - 02 okt 14 kl. 11:28

Niklas Musco vill göra "Idol" hjärtligare

Vännerna undrar vart den leende Niklas Musco de känner har tagit vägen. Det har fått "Idol"-deltagaren att tänka till - och tänka om.Från och med nu ska han göra sådant som hans hjärta klappar för, oavsett vad juryn tycker.

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Jonas Bonnier: ”Jag ville bli popstjärna”

Jonas Bonnier är författaren som blev chef över hela ­familjekoncernen – och sedan författare igen, nu med en internationell bästsäljare på sitt samvete. Fast som ung ville han bli popstjärna..

DN - 30 minuter sedan

Catia Hultquist: Så kommer du i kontakt med din egen inre söta lilla psykopat

Det har blivit trendigt att vara en smula psykopat. Men går det ens? DN:s Catia Hultquist ser en ny sorts psyko träda fram på den populärkulturella scenen..

DN - 45 minuter sedan

River Plate vann laddat Copa Libertadores

Copa Libertadores-finalen blev en rysare. Till slut vann River Plates den laddade och uppskjutna ”superfinalen” mot huvudstadsrivalen Boca Juniors efter förlängning..

DN - 1 timme sedan

Brittiska parlamentet har att välja mellan pest och kolera

DN 10/12 2018. Theresa May har jobbat med ett enda projekt i nästan två år. Trots det går av allt att döma det utträdesavtal premiärministern har förhandlat fram med EU mot ett förödmjukande nederlag i det brittiska parlamentet på tisdag..

DN - 1 timme sedan

10 december: Slalomguldens stilla firande

I sportens julkalender tar Johan Esk med dig till sina personliga minnen av sportåret 2018. Del 10: Stillsamt firande..

DN - 1 timme sedan

Angela Gui: Mannen på bilden är min far – men jag känner inte igen honom

Den svenske förläggaren Gui Minhai sitter fängslad i Kina sedan i oktober 2015. I dag, på FN:s människorättsdag, skriver hans dotter Angela Gui i DN Kultur om en bild som behöver en förklaring..

DN - 1 timme sedan

Petterssonshow mot St Louis

Elias Pettersson bjöd på show när han för andra gången i NHL-karriären gjorde fem poäng i en match. – Jag försöker att skapa utrymme, säger han i omklädningsrummet..

DN - 1 timme sedan

Ny forskning – därför har klädshoppningen på nätet en baksida

Mer än var femte klädesplagg som köps på nätet skickas i retur – med konsekvenser för miljön. Forskaren Sharon Cullinane vid Handelshögskolan vid Göteborgs universitet vill få oss att tänka till innan vi beställer två storlekar av samma tröja och sedan skickar tillbaka den som inte passar..

DN - 1 timme sedan

Ville värma sig – tände brasa i väntkur

Räddningstjänsten kallades under natten till måndag till Älvkarleby station, söder om Gävle, då det brann i en väntkur, skriver Gefle Dagblad..

DN - 2 timmar sedan

”Att vara lärare har varit hemskt – men också underbart”

Trots oro, stress, konflikter, utmaningar, sena ankomster, fusk, stök och slit har jag aldrig ångrat att jag sökte mig till läraryrket. Jag vill minnas det goda. Trots allt är läraryrket helt underbart, skriver pensionerade läraren Erik Lindholm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.