Expressen > Nyheter

Monday, 15 October, 13:20

Expressen - 11 okt 18 kl. 08:11

Militärkonvoj längs E6 – påverkar trafiken i timmarEn militärkonvoj färdas just nu längs E6.De tunga fordonen kör långamt på sträckan mellan Halmstad och Skövde och påverkar under dagen trafiken både på E6, E20, väg 41 och väg 40.– Ska man ge sig ut i trafiken gäller det att vara ute i god tid, säger Josefine Gröndahl, presskommunikatör på Trafikverket..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
E6, Halmstad, Skövde, Josefine Gröndahl, Trafikverket

Dela artikeln

559 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Militärkonvoj, längsE6 , påverkar, trafikeni , timmar

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Förklaringen – därför är det räfflor i gatan och vid hållplatser

Har du undrat varför vissa stenplattor på tågperronger och vid busskurer är räfflade? För synskadade är plattorna ett livsviktigt hjälpmedel för att inte riskera att ramla ner på tågspåren.Den 15 oktober är vita käppens dag, en dag som uppmärksammar människor som lever med olika typer av synnedsättning.

Expressen - 30 minuter sedan

Kriminella om polismötet: ”De flesta är småbrottslingar”

De flesta kriminella som polisen samlat för att sjösätta projektet "Sluta skjut" är i själva verket småbrottslingar.Detta enligt personer som deltog på det uppmärksammade mötet.– Det här var inga ledargestalter som folk lyssnar på, säger en person med insyn..

Expressen - 1 timme sedan

Carl Bildt: Bara så kan Löfven bli statsminister

Efter att Ulf Kristersson gett upp försöket att komma fram till ett regeringsförslag har talmannen träffat partiledarna igen.Stefan Löfvens mål är en statsministerpost – nu kommenterar Carl Bildt kravet och pekar på det enda sättet det är möjligt:”Hans eget block har ju kollapsat”, skriver tidigare utrikesministern på Twitter..

Expressen - 1 timme sedan

Chefen tvingas gå på dagen - lämnar företaget omedelbart

Bioteknikföretaget Medivirs vd Christine Lind,  tvingas brutalt lämna företaget på dagen.Det börsnoterade företagets aktie svarade med en störtdykning - ned med drygt 16 procent på förmiddagen..

Expressen - 1 timme sedan

Flera bilar i tunnelkrock – vägen delvis avstängd

Tre fordon, två bilar och en lättare lastbil, har kolliderat i Tingstadstunneln.Vägen är delvis avstängd.– Två av tre filer är stängda för trafik i södergående färdriktning, säger Rolf Kagelind, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg.

Expressen - 1 timme sedan

Så ska Stefan Löfven vinna Annie Lööfs stöd

Här är S-ledaren Stefan Löfvens flört med Annie Lööf: Uppluckrad anställningstrygghet i byte mot en större a-kassa. Han levererade inviten efter mötet med talman Andreas Norlén. – Det är med direkt adress till Annie Lööf, säger PM Nilsson, ledarskribent på Dagens industri.

Expressen - 1 timme sedan

Pojke gripen – hotade om skolskjutning på gymnasium

En elev på en gymnasieskola i Boden har gripits misstänkt för hot.Polisen misstänker att tonåringen hotade om en skolskjutning på skolan.– Vad jag förstår har han erkänt, säger Maria Jakobsson vid polisen..

Expressen - 1 timme sedan

Storbrand i radhuslänga i södra Stockholm

Räddningstjänsten gör en omfattande insats vid en radhusbrand i södra Stockholm.En länga har utrymts och brandbekämpningen fortsätter.– Det har brunnit kraftigt, men inga personer ska vara skadade, säger Peter Tistam, ledningsoperatör vid Storstockholms räddningscentral..

Expressen - 1 timme sedan

Populära flygplatsen slår igen mitt i högsäsongen

Miljoner resenärer drabbas när den populära flygplatsen stängs mitt i resruschen.Orsak: tre månaders renovering. Kanske läge att välja ett annat resmål för sommarsemestern?.

Expressen - 2 timmar sedan

Bandidos klubbhus attackerat – med molotovcocktails

Okända personer attackerade på söndagskvällen Bandidos klubbhus i danska Holbæk.– Tre-fyra svartklädda personer kastade flaskor med brännbar vätska in på klubbhusområdet, och en av dem anlade en mindre brand vid byggnaden, säger Martin Bjerregaard vid Midt- och Vestjyllandspolisen till Ekstrabladet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.