Sydsvenskan > Utrikes

Wednesday, 20 February, 06:09

Sydsvenskan - 11 okt 18 kl. 07:30

Lomma lägger 400 000 kronor på hotellnätter för nyanländaSocialnämnden ser ut att gå mot ett minusresultat på 3,7 miljoner för 2018..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

5678 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lommalägger , 400, 000kronor på , hotellnätterför , nyanlända
Cornucopia - 11 nov 18 kl. 20:52

Söndagsenkät: Hur många hotellnätter har du på ett år?

Detta inlägg innehåller reklam för Hotels.com, vilket bör vara uppenbart.
Jag har noterat att en del använder hotellnätter som en indikation på hur lyckad man är.

Kristianstadsbladet - 28 jan 13 kl. 10:00

Tomma rum för 400?000 i månaden

Foto: Jörgen Johansson
När kommunen inte har råd att öppna alla våningar på ett nybyggt boende kostar de tomma rummen 400?000 kronor extra varje månad. Slöseri säger Socialdemokraterna.

Västerbottens Folkblad - 06 aug 14 kl. 15:00

Här bokas flest hotellnätter

De klassiska weekendstäderna står sig starka men uppstickare som Istanbul växer i popularitet. Ny statistik visar i vilka städer vi svenskar bokade flest hotellnätter under första halvåret i år..

Nya Wermlands Tidningen - 05 apr 16 kl. 12:18

Flygplatsen betalade nära en miljon för hotellnätter

Över 2 300 hotellnätter, med en kostnad på nära en miljon kronor.Nu avslöjar SVT Nyheter Värmland hur mycket Karlstad flygplats betalade för flygbolaget BMI:s personal..

GT - 25 apr 18 kl. 17:14

EM-bossens specialtjänst: Fria resor och hotellnätter

Fria resor och betalda hotellnätter. Och arbetsplatsen i hemmet.Ridsportprofilen och tidigare EM-generalen Tomas Torgersen har lyckats förhandla fram skräddarsydda anställningsvillkor med Göteborgs kommun.

Skånskan - 21 okt 15 kl. 06:00

Polisen kräver Asp på 400 000 kronor

Rydsgård Efter att länsstyrelsen beslutat att omhänderta 200 av Samantha Asps djur fick polisen i uppdrag att sälja eller avliva djuren. Nu har polisen stämt Asp på närmare 400 000 kronor eftersom hon inte ersatt polisen för deras omkostnader.Det var i maj 2009 som länsstyrelsen beslutade att 210 av de djur Samantha Asp hade på sin gård i Rydsgård skulle omhändertas omedelbart.

Expressen - 14 maj 13 kl. 11:37

Northugs pokersuccé - vann 400 000 kronor

Petter Northug fortsätter att visa prov på sina fina pokerkunskaper. Tidigt på tisdagsmorgonen slutade den norske skidkungen sjua i en onlineturnering på Pokerstars ? och vann 400 000 kronor..

Nya Wermlands Tidningen - 25 maj 13 kl. 07:30

Lekplatsen kostar 400 000

På FT:s insändarsidor är debatten om lekparksbygget på Lilltorget livaktig. Men arbetet fortsätter: till nationaldagen ska lekparken vara klar. Prislappen?

Skånskan - 13 okt 15 kl. 10:26

Vindtrio tvingas betala 400 000 i skadestånd

SVALÖV Kampen om ersättning för fördröjning av vindkraftsbyggnationen i Tarstad fortsätter.
I en dom som förkunnades av Lunds tingsrätt tvingas nu ägarna, centerpartisten och före detta oppositionsrådet Christer Laurell samt bröderna Håkan Pålsson och Thomas Pålsson betala drygt 400 000 kronor i ersättning till Svalövs kommun.Ägartrion anser att de tvingats lägga ut stora summor innan vindmöllorna till sist togs i bruk för nästan två år sedan, i november 2013.

Nyan - 29 mar 17 kl. 07:30

I kamp med 400 000 andra

CROSSFIT. I fem veckors tid har Crossfit Games Open arrangerats världen över, så även på Åland.
Under tiden har 400 000 deltagare genomfört sammanlagt tio övningar, två per vecka.

Nyan - 22 maj 17 kl. 09:13

400 000 för att rädda Östersjön

Upp till 400 000 euro delar Ålandsbanken ut till årets Rädda Östersjön-projekt.

Det är dubbelt så mycket som de nio belönade projekten fick dela på i fjol.
Ansökningstiden för årets Östersjöprojekt har påbörjats och pågår fram till den 30 september.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

”En dag kom de med en balja kokande vatten som de hällde över kvinnan och hennes barn.”

Irene Kruse, humanitär rådgivare för Läkare utan gränser..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Japan får kritik för långa häktestider

Rättighetsorganisationerna FIDH och CPR ser frihetsberövandet av före detta Nissanchefen Carlos Ghosn som ett exempel på brister i det japanska rättssystemet. Ghosn frihetsberövades den 19 november, och har fått avslag på flera ansökningar om att släppa.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Högsta domstolen stoppar avrättning

Delstaten Texas förbjuds att avrätta en man som dömts för att ha mördat ett affärsbiträde i Houston 1980. USA:s högsta domstol slog på tisdagen fast att 59-årige Bobby Moore har en intellektuell funktionsnedsättning och därför inte kan avrättas. Domstol.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Nytt steg för Trumps rymdförsvar

USA:s president Donald Trump har undertecknat ett direktiv för att inleda den långa vägen mot inrättandet av en ny försvarsgren, inriktad på rymden. Den ska ligga under flygvapnets paraply, på liknande sätt som marinkåren fungerar under flottan. Trumpad.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Mystisk "vit dvärg" hittad

En amatörforskare har hittat den kallaste och äldsta vita dvärgstjärna som människan hittills skådat, rapporterar Nasa. Den är omgiven av ringar, vilket sådana himlakroppar inte brukar vara. "Denna stjärna utmanar verkligen våra antaganden om hur planet.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Insats mot illegala Amazonasgruvor

Peru har inlett en insats för att sätta stopp för illegala guldgruvor i Madre de Dios i Amazonas. Gruvorna leder till bland annat regnskogsskövling och föroreningar. 1 500 poliser och soldater skickas till området under ett två månader långt undantagsti.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Fords lastbilar backar ur Sydamerika

Den amerikanska fordonsjätten Ford stänger sin fabrik i São Bernardo do Campo i södra São Paulo i Brasilien. Det innebär också att Ford slutar att marknadsföra sina tunga lastbilar i Sydamerika. Fabriken med 2 800 anställda tillverkar också Ford Fiesta.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Efter it-haveri: AF-chefen måste förklara sig

Arbetsförmedlingens generaldirektör Mikael Sjöberg kallas till riksdagens arbetsmarknadsutskott efter ett it-haveri på myndigheten, rapporterar SVT Nyheter. Flera tusen arbetssökande kan ha fått sina aktivitetsstöd indragna till följd av ett fel i Arbet.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Dubbelt mållöst i Champions League

Bayern München försökte i första halvlek – sedan parkerades bussen på Anfield. Efter det mållösa mötet med Liverpool väntar nu en sprakande Champions League-retur i mitten av mars. Mållöst blev det även i åttondelsfinalen mellan Lyon och Barcelona.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

IS-kvinna kan bli av med medborgarskap

Den 19-årig brittiska kvinnan Shamima Begum som reste till Syrien som 15-åring för att ansluta sig till terrorrörelsen IS kan bli av med sitt medborgarskap, rapporterar brittiska medier. Enligt kvinnans advokat har hennes familj fått beskedet av det bri.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.