Sydsvenskan > Utrikes

Thursday, 18 October, 00:30

Sydsvenskan - 11 okt 18 kl. 07:30

Lomma lägger 400 000 kronor på hotellnätter för nyanländaSocialnämnden ser ut att gå mot ett minusresultat på 3,7 miljoner för 2018..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

4975 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lommalägger , 400, 000kronor på , hotellnätterför , nyanlända
Kristianstadsbladet - 28 jan 13 kl. 10:00

Tomma rum för 400?000 i månaden

Foto: Jörgen Johansson
När kommunen inte har råd att öppna alla våningar på ett nybyggt boende kostar de tomma rummen 400?000 kronor extra varje månad. Slöseri säger Socialdemokraterna.

Västerbottens Folkblad - 06 aug 14 kl. 15:00

Här bokas flest hotellnätter

De klassiska weekendstäderna står sig starka men uppstickare som Istanbul växer i popularitet. Ny statistik visar i vilka städer vi svenskar bokade flest hotellnätter under första halvåret i år..

Nya Wermlands Tidningen - 05 apr 16 kl. 12:18

Flygplatsen betalade nära en miljon för hotellnätter

Över 2 300 hotellnätter, med en kostnad på nära en miljon kronor.Nu avslöjar SVT Nyheter Värmland hur mycket Karlstad flygplats betalade för flygbolaget BMI:s personal..

GT - 25 apr 18 kl. 17:14

EM-bossens specialtjänst: Fria resor och hotellnätter

Fria resor och betalda hotellnätter. Och arbetsplatsen i hemmet.Ridsportprofilen och tidigare EM-generalen Tomas Torgersen har lyckats förhandla fram skräddarsydda anställningsvillkor med Göteborgs kommun.

Skånskan - 21 okt 15 kl. 06:00

Polisen kräver Asp på 400 000 kronor

Rydsgård Efter att länsstyrelsen beslutat att omhänderta 200 av Samantha Asps djur fick polisen i uppdrag att sälja eller avliva djuren. Nu har polisen stämt Asp på närmare 400 000 kronor eftersom hon inte ersatt polisen för deras omkostnader.Det var i maj 2009 som länsstyrelsen beslutade att 210 av de djur Samantha Asp hade på sin gård i Rydsgård skulle omhändertas omedelbart.

Expressen - 14 maj 13 kl. 11:37

Northugs pokersuccé - vann 400 000 kronor

Petter Northug fortsätter att visa prov på sina fina pokerkunskaper. Tidigt på tisdagsmorgonen slutade den norske skidkungen sjua i en onlineturnering på Pokerstars ? och vann 400 000 kronor..

Nya Wermlands Tidningen - 25 maj 13 kl. 07:30

Lekplatsen kostar 400 000

På FT:s insändarsidor är debatten om lekparksbygget på Lilltorget livaktig. Men arbetet fortsätter: till nationaldagen ska lekparken vara klar. Prislappen?

Skånskan - 13 okt 15 kl. 10:26

Vindtrio tvingas betala 400 000 i skadestånd

SVALÖV Kampen om ersättning för fördröjning av vindkraftsbyggnationen i Tarstad fortsätter.
I en dom som förkunnades av Lunds tingsrätt tvingas nu ägarna, centerpartisten och före detta oppositionsrådet Christer Laurell samt bröderna Håkan Pålsson och Thomas Pålsson betala drygt 400 000 kronor i ersättning till Svalövs kommun.Ägartrion anser att de tvingats lägga ut stora summor innan vindmöllorna till sist togs i bruk för nästan två år sedan, i november 2013.

Nyan - 29 mar 17 kl. 07:30

I kamp med 400 000 andra

CROSSFIT. I fem veckors tid har Crossfit Games Open arrangerats världen över, så även på Åland.
Under tiden har 400 000 deltagare genomfört sammanlagt tio övningar, två per vecka.

Nyan - 22 maj 17 kl. 09:13

400 000 för att rädda Östersjön

Upp till 400 000 euro delar Ålandsbanken ut till årets Rädda Östersjön-projekt.

Det är dubbelt så mycket som de nio belönade projekten fick dela på i fjol.
Ansökningstiden för årets Östersjöprojekt har påbörjats och pågår fram till den 30 september.

Cornucopia - 25 sep 15 kl. 09:38

Göteborgs kommun vill köpa upp till 1 000 bostadsrätter åt asylsökande

Enligt ett färskt internt tjänsteutlåtande hos Muteborgs kommun (PDF) föreslås att kommunen ska köpa upp till 1 000 bostadsrätter för att härbergera asylsökande. Detta in kombination med att man ska uppföra sk Kaplanslum, köpa- eller bygga nya hyresrätter, samt ta befintliga hyresrätter hos Förvaltnings AB Framtiden i anspråk.

Man skriver:
"I Göteborg är bostadsläget för nyanlända flyktingar mycket ansträngt och det har uppmärksammats bland annat i riktlinjerna för bostadsförsörjning och i strategi och plan mot hemlöshet.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ebolaläget i Kongo-Kinshasa hotar bli värre

Världshälsoorganisationen (WHO) varnar för att det är stor risk att ebolasituationen i Kongo-Kinshasa förvärras om inte insatserna för att motverka utbredningen av blödarsjukdomen ökas. Men ännu utgör inte det aktuella utbrottet ett så stort hot att en.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Italien ratar ryss-sanktioner och budgetoro

Spänningarna mellan Italien och EU tilltar. På plats i Moskva säger vice premiärminister Salvini att det blir ett nej till fortsatta EU-sanktioner. I Bryssel avvisar premiärminister Conte all oro för landets vidlyftiga budgetplaner.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Sju världsrekord till "Despacito"

Luis Fonsis och Daddy Yankees succélåt "Despacito" spelades flitigt under 2017 och blev förra årets sommarplåga. Nu kammar superhitten hem sju världsrekord i Guinness rekordbok, rapporterar Billboard. Världsrekorden är satta i kategorierna: flest veckor.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Bonde-Simon om pussarna: "Vad hände där?"

Relationerna fortsätter att fördjupas – men inte för alla. Flera besvikna brevskrivare fick lämna veckans "Bonde söker fru", tv-bönderna är dock fortsatt positiva. – Chansen till kärlek den här sommaren, det är en enorm chans, den är gigantisk, säger sk.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Partier dröjer med besked om nytt badhus

Men pengar till badhus finns inte med..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Delägaruppror mot Zuckerberg växer

Ytterligare inflytelserika delägare i Facebook ställer sig bakom ett förslag att peta företagets grundare Mark Zuckerberg från vd-posten. Det är delägare inom USA:s offentliga sektor som ger stöd till förslaget: delstaterna Illinois, Rhode Island och Pe.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

VM-spelare klar för Detroit

NHL-klubben Montreal placerade Jacob de la Rose på den så kallade waiverslistan – då valde Detroit att plocka den svenske VM-guldforwarden till sin trupp. I Detroit blir 23-åringen lagkamrat med landsmännen Gustav Nyquist, Jonathan Ericsson, Niklas Kron.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Zengota klar för Smederna

Grzegorz Zengota är klar för SM-vinnaren Smederna. Den polske speedwayföraren har skrivit ett kontrakt som sträcker sig över den kommande säsongen. "Grzegorz är en förare som kommer smälta in bra i laget, med sin personlighet och det är viktigt för oss.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Brexitoro. Då drar svenskarna öronen åt sig.

EU behöver samarbeta mer. Då faller tankar på swexit platt..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Polhemselever fick dyka ner i partikelfysikens värld i Cern

”De tyckte att vårt alternativ var mer praktiskt” säger Emelie Sandved, 18..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.