Alingsås tidning > Nyheter

Wednesday, 24 April, 22:27

Alingsås tidning - 11 okt 18 kl. 07:12

Fick sitt diplom av DrottningenI tisdags fick representanter från Alingsås majblommeförening motta utmärkelsen Årets lokalförening av Drottning Silvia.
– Det kändes väldigt högtidligt och hedrande, säger Kerstin Andreasson, ordförande i Alingsås majblommeförening.
Det var när sommaren övergick till höst som Majblommans riksförbund utsåg Alingsås majblommeförening till Årets lokalförening. I tisdags var det dags för Kerstin Andreasson, ordförande i Alingsås majblommeförening och Susanne Adolfsson, vice ordförande, att resa till Stockholms slott för att där motta utmärkelsen av Drottning Silvia, Majblommans högsta beskyddare. – Vi är femton personer i föreningen men det var bara två personer som fick åka med, så det var verkligen en ära för oss att få göra här, sä
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Drottningen, Alingsås, Årets, Drottning Silvia, Kerstin Andreasson, Majblommans, Susanne Adolfsson, Stockholms, Stockholms Slott, Adolf Fredriks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fick sitt, diplomav , Drottningen
GT - 06 sep 14 kl. 15:15

Majblomsförsäljare fick diplom av Sylvia

GÖTEBORG. De 30 majblomsförsäljarna på Johannebergsskolan i Göteborg som sålde bäst i Sverige fick diplom av drottningen. 166 300 kronor fick de ihop under två veckors försäljning.

Expressen - 06 sep 14 kl. 15:15

Majblomsförsäljare fick diplom av Silvia

GÖTEBORG. De 30 majblomsförsäljarna på Johannebergsskolan i Göteborg som sålde bäst i Sverige fick diplom av drottningen. 166 300 kronor fick de ihop under två veckors försäljning.

Nyheter 24 - 22 dec 13 kl. 22:14

"Drottningen är mer än ansiktslyft och vackra håruppsättningar"Matilda Andersson

Drottning Silvia fyller 70 år i dag, den 23 december 2013. Fem år äldre än dagens pensionsålder, fem år kvar till det som kan komma att bli den nya. För drottningen spelar det dock ingen roll vad Fredrik Reinfeldt eller framtida statsministrar säger, hon kommer ändå aldrig att riktigt kunna stämpla ut.

Kristianstadsbladet - 15 sep 14 kl. 00:18

Drottningen: Tänk noga om Skottland

Drottning Elizabeth II säger att hon hoppas att väljarna tänker sig väldigt noga för om framtiden innan de folkomröstar om Skottlands självständighet på torsdag.
Det 88-åriga statsöverhuvudet ska ha fällt orden till en beundrare i samband med att hon deltog i en gudstjänst nära hennes slott Balmoral i Skottland. - Jag hoppas att människor tänker "väldigt noga" inför sitt beslut, citeras hon av brittiska medier.

BT - 15 sep 14 kl. 00:18

Drottningen: Tänk noga om Skottland

Drottning Elizabeth II säger att hon hoppas att väljarna tänker sig väldigt noga för om framtiden innan de folkomröstar om Skottlands självständighet på torsdag. Det 88-åriga statsöverhuvudet ska ha fällt orden till en beundrare i samband med att hon deltog i en gudstjänst nära hennes slott Balmoral i Skottland.- Jag hoppas att människor tänker "väldigt noga" inför sitt beslut, citeras hon av brittiska medier.

Skånskan - 28 mar 18 kl. 13:00

Ensamjobbare öppnar sitt hem

BESÖKARE. Ullastina Larsson beskriver sig som en social människa – som helst jobbar ensam. Den närmaste veckan är det den första egenskapen som gäller, för då öppnar hon sitt hem under konstrundan.

BT - 09 aug 11 kl. 07:34

Silvias far hjälpte judisk affärsman - nyhet för drottningen

Walther Sommerlath träffade en uppgörelse med den judiske affärsman vars firma han tog över i Berlin, enligt drottning Silvias utredning. Mannen fick i gengäld ta över Sommerlaths kaffefarm i Brasilien och kunde emigrera från Nazityskland. Efter avslöjanden om Walther Sommerlaths medlemskap i Nazistpartiet tidigare i år aviserade drottning Silvia en egen utredning om familjens band till nationalsocialismen.

Kristianstadsbladet - 20 feb 13 kl. 14:13

Drottningen anmäler tidningar


Drottnings Silvia har anmält flera tidningar sedan dessa i höstas publicerat ett fotomontage gjort av fotografen Elisabeth Ohlson Wallin, uppger Expressen. På bilden förekommer bland annat kungaparet och hovet har tidigare beskrivit montaget som "kränkande, sårande och illvilligt".Drottningen anmälde tidningarna till PO redan i december men pressombudsmannen, Ola Sigvardsson, avförde den.

Politikerbloggen - 06 apr 11 kl. 09:10

SKADAD Drottningen skadades när hon flydde från paparazzi

DROTTNINGEN SKADAD. Drottning Silvia skadades lindrigt i samband med att hon försökte undvika en paparazzifotograf från Aftonbladet under sitt besök i New York. Drottningen föll och skadade både foten och handleden.

Expressen - 04 maj 15 kl. 09:28

Drottningen blir först med att få veta namnet

Kate och William har bestämt ett namn för prinsessan. Men de vill berätta det för en viss person först – drottningen. Under måndagen ska drottningen träffa den nya prinsessan när familjen åker till sitt privata hus i Norfolk.

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 5 timmar sedan

Singelolycka på Boråsvägen

En singelolycka inträffade på Boråsvägen vid 16.30-tiden på onsdagen. Olyckan ska ha inträffat strax söder om Lygnared.

Alingsås tidning - 16 timmar sedan

Bjärkegården testar vårdhundar

Kan hundar bidra med positiva saker inom äldrevården? Det testas just nu av Alingsås kommun när ett projekt pågår på Bjärkegården.
– Det ska snart utvärderas, men jag hoppas att det blir en fortsättning till hösten, säger Tarja Andersson, enhetschef på Bjärkegården.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Annika från Alingsås skapade sceniskt projekt i Washington D.C

– ”The Machinery: Oppressive Mechanics” är början på ett nytt sceniskt projekt där jag samarbetar med lokala konstnärer, berättar Annika B. Lewis under sitt besök i Washington, D.C.

Alingsås tidning - I förrgår: 14:51

Kollision på E20 – väg avstängd

Strax innan klockan halv tre på måndagseftermiddagen kom ett larm om en frontalkrock mellan två bilar på E20, i höjd med Hol. Skadeläget är än så länge oklart. Trafikverket uppger att det just nu är helt stopp i båda riktningar på E20 i höjd med Hol, på grund av olyckan.

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Dags för vårmarknad

Vår, höst och jul – då är det stor marknad på Nolbygård.
Just nu är förberedelserna inför vårmarknaden den 27 april i full gång.
– Det kommer hit 45 utställare, vilket är nytt rekord, säger Anders Björkman, verksamhetsansvarig på Nolbygård.

Alingsås tidning - 21 apr 19 kl. 19:52

Försvunnen kvinna kom hem

En 88-årig Alingsåskvinna anmäldes försvunnen av anhöriga på påskdagens eftermiddag. En stund senare kom hon hem välbehållen. De anhöriga blev oroliga när kvinnan inte var hemma då de skulle träffas hemma hos henne.

Alingsås tidning - 21 apr 19 kl. 19:43

Man gripen för våldtäkt

En misstänkt våldtäkt anmäldes till Alingsåspolisen på påskdagens eftermiddag. En man är gripen. Anmälan kom in vid 17-tiden från en kvinna i 30-årsåldern, som uppgav att hon blivit våldtagen i en bostad på Stockslycke av en man som hon känner.

Alingsås tidning - 21 apr 19 kl. 07:54

Två anhållna för stöld

Två män anhölls på påskaftonen misstänkta för stöd av bilbatterier och fälgar. När en polispatrull kontrollerade en bil på E20 i höjd med Västra Bodarna klockan 17.20 upptäcktes misstänkt stöldgods i bilen.

Alingsås tidning - 21 apr 19 kl. 07:45

Kvinna angreps i tunnel

Kvinnan cyklade hem från en fest när hon blev angripen av två okända personer i tunneln mellan Savannen och Östlyckan i Alingsås. Det var vid ett-tiden natten till påskdagen som två män, enligt kvinnans berättelse, stoppade henne och bad om cigaretter. När hon skulle cykla vidare tog de tag i cykeln så att hon ramlade och slog i huvudet.

Alingsås tidning - 21 apr 19 kl. 05:30

De vill komma alingsåsarna närmare

Nu välkomnar Momenti Liberis Rasmus Broberg två nya delägare – Olivia Wåxberg och Sebastian Tornare.
Tillsammans presenterar de ett nytt koncept, med målet att komma ännu närmare italiensk magi. Och alingsåsarna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.