SVT > Inrikes

Wednesday, 19 December, 15:06

SVT - 11 okt 18 kl. 06:20

Ett år efter Metoo – så påverkades svenskarnaEn klar majoritet av svenskarna anser att metoo-uppropet har lett till faktiska förändringar. Det visar en undersökning från Novus. Men i vissa frågor ger kvinnor och män helt olika bilder..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Metoo, Novus

Dela artikeln

918 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett årefter , Metoo, , påverkades, svenskarna

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Fuskare på högskoleprovet mister resultat

Tolv personer som fuskat på högskoleprovet mister sina provresultat, meddelar Universitets- och högskolerådet (UHR). Åtgärden är en följd av Ekobrottsmyndighetens omfattande utredning..

SVT - 1 timme sedan

Stefan Löfven och Ulf Kristersson kommenterar talmannens beslut

Stefan Löfven och Ulf Kristersson säger att de kommer att tillbringa de närmaste helgdagarna med att försöka lösa regeringskrisen. De båda partiledarna har fått i uppgift att samla på sig stöd för sina egna kandidaturer, så att Sverige kan få en statsminister i mitten av januari..

SVT - 1 timme sedan

Arbetsförmedlingen slutar med extratjänster

Arbetsförmedlingen kommer redan från årsskiftet sluta anvisa nya så kallade extratjänster – en insats riktad mot personer som står långt utanför arbetsmarknaden. Presschef Patrik Svensson bekräftar för SVT att ledningen fattat detta kontroversiella beslut idag. Man slutar också med moderna beredskapsjobb..

SVT - 2 timmar sedan

Jonas Millard (SD) lämnar riksdagen

Jonas Millard, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna, lämnar riksdagen, där han varit ordinarie ledamot i konstitutionsutskottet och suppleant i utrikesutskottet och EU-nämnden..

SVT - 3 timmar sedan

LISTA: Här är talmannens planering – då ska vi senast ha en regering

Det här händer i regeringsbildandet nu – talman Andreas Norlén har lagt upp en tidtabell för när den sista statsministeromröstningen ska ske. Om den faller, kommer han att gå vidare med att planera extra val. Han lägger nu press på Löfven och Kristersson.

SVT - 4 timmar sedan

Talmannen berättar om nästa steg i regeringsbildningen

I dag väntas talman Andreas Norlén lämna ett nytt besked om nästa steg i regeringsbildningsprocessen. Sannolikheten att han planerar en ny statsministeromröstning innan jul är dock låg..

SVT - 7 timmar sedan

Postnords Sverigechef: ”Jag tror inte man är lika negativ längre”

Hårt kritiserade Postnord har blivit bättre bara det senaste året, det säger företagets Sverigechef Annemarie Gardshol, som menar att kunderna nu har en bättre bild av företaget. På onsdagsmorgonen svarade hon på tittarnas frågor i SVT:s Morgonstudion..

SVT - 6 timmar sedan

Riksrevisionen kritiserar Skolverket för att nationella prov läckte ut

Skolverket har haft stora svårigheter att förhindra att nationella prov läckt ut. Det visar en granskning som Riksrevisionen presenterade på onsdagsmorgonen. Bristerna är tydligast under 2017 när rekordmånga prov spreds på ett otillåtet sätt..

SVT - 9 timmar sedan

19 december: Nattens nyheterOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.