DI > Ekonomi

Friday, 18 January, 10:58

DI - 03 okt 18 kl. 07:29

Uppgifter om lägre budgetunderskott i Italien stärker euronEuron stärktes under småtimmarna natten mot onsdagen efter att investerare sett lugnande besked från Italien. Enligt tidningen Corriere della Serra rapporterar att koalitionsregeringen kommer att gå med på ett lägre budgetunderskott..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Italien, Corriere, Serra

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifterom , lägre, budgetunderskotti , Italien, stärker, euron
DI - 03 okt 18 kl. 10:37

Italien kan backa om budgetunderskott

Euron noteras högre mot dollarn på onsdagsförmiddagen samtidigt som italienska statspappersräntor vänder brant nedåt efter uppgifter i Corriere della Sera om att Italiens regering siktar på lägre budgetunderskott kommande år..

YLE - 13 sep 13 kl. 09:06

Vårdjobb med lägre utbildning?

Regeringen vill se över och luckra upp kompetenskraven för den offentliga sektorns jobb, bland annat inom vården och undervisningen. Vid facken befarar man att det leder till sämre vård. Regeringen vill gallra i kraven för jobb inom serviceproduktion och administration för att höja effektiviteten i kommunerna och spara pengar.

Jönköpingsnytt - 15 jan 18 kl. 16:40

Uppgifter: Armenteros lämnar Italien

Samuel Armenteros, med ett förflutet i Husqvarna FF, kan vara påväg att byta klubb. Enligt Italienska Sky sports kommer anfallaren lånas ut till nederländska Utrecht.
.

YLE - 01 maj 18 kl. 10:52

Uppgifter: Mancini tar över Italien

Roberto Mancini kommer att bli ny förbundskapten för Italiens fotbollslandslag rapporterar Sky Sports. Mancini fungerar just nu som tränare för den ryska klubben Zenit St. Petersburg..

DI - 12 dec 18 kl. 14:41

Uppgifter: Italien redo att vika sig om budgetunderskottet

Den italienska regeringen är redo att föreslå ett budgetunderskott på 2 procent för 2019 enligt obekräftade uppgifter till nyhetsbyrån Bloomberg. Det går tvärtemot signaler från regeringspartierna men tas emot med lättnad av marknaden..

YA - 06 sep 12 kl. 10:32

Italien är inte Afghanistan

15-årige Ali får inte sin ansökan om skydd undan förföljelse prövad i Sverige. Dublinförordningen gäller, vilket innebär att det är det första av fördragsländerna Ali anlände till under sin flykt från Afghanistan som ska pröva hans ansökan. Det är Italien.

Posh24 - 17 maj 14 kl. 08:08

Nya uppgifter: Kim Kardashian och Kanye West gifter sig i Italien!

I flera månader har det stått klart att Kim Kardashian och Kanye West gifter sig Frankrike nästa helg, men nu har paret gjort en ändring i planeringen i sista minuten. Enligt nya rapporter kommer de att gifta sig i Florens, Italien, istället. "Kim och Kanye har givit alla gäster informationen.

YLE - 29 okt 15 kl. 14:10

Redan vid 25 får kvinnan lägre lön

Kvinnors medelinkomster har redan länge varit 80 procent av männens inkomster. Statistik visar att skillnaderna består år efter år och att klyftan ökar längre fram i karriären. Kvinnor som arbetar kommunalt får högre lön än män när de är under 25 år gamla.

Dagensanalys.se - 30 jun 16 kl. 15:26

Tyskarnas hemliga vapen mot Italien på lördag

År 2014 blev det tyska fotbollslandslaget världsmästare i VM i Brasilien. En mjukvarulösning från SAP bidrog till lagets förberedelser med big-data-analyser av varje spelares prestationer in i minsta detalj. Nu har Neuer, Müller och resten av det tyska landslaget nya digitala vapen i beredskap när de på lördag möter Italien i en match som mycket väl kan komma att avgöras med straffläggning.

Dagensanalys.se - 21 jan 16 kl. 09:56

Apple öppnar iOS App Development Center i Italien

Apples första iOS App Development Center i Europa kommer att ligga i Neapel, Italien. Apples europeiska utvecklingscenter för IOS-programvara flyttar till Neapel, det är ännu oklart när det öppnas. Apple har kommenterat att de kommer att etablera ett partnerskap med en institution i staden.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Löfven: "Det är historiskt"

Socialdemokraternas Stefan Löfven är åter Sveriges statsminister. "Sverige får en handlingskraftig regering som inte är beroende av SD", säger han..

DI - 10 minuter sedan

Lööf och Sjöstedt har olika bilder av nya regeringens politik

Centerpartiet och Vänsterpartiet valde båda att släppa fram Stefan Löfven som statsminister. Men de ger helt olika bild av den politik som Socialdemokraterna kommer att lägga fram. .

DI - 15 minuter sedan

Hållbara transporter i fokus för ny regering

”Det är glädjande att politiken satsar vidare på att göra transportsektorn mer hållbar - det är helt i linje med Preems vision att vara ledande i omställningen mot ett hållbart samhälle”. Det säger Preems vd Petter Holland, med anledning av den nya regeringsbildningen..

DI - 15 minuter sedan

Brittiska detaljhandelsförsäljningen sjönk mer än väntat i december

Den brittiska detaljhandelns försäljningsvolym, inklusive bensin, sjönk 0,9 procent mellan november och december. Analytikerna hade räknat med en minskning om 0,8 procent i månadstakt. Novemberförsäljningen revideras också ned något..

DI - 30 minuter sedan

Kinneviks vd: Stenbecks engagemang orubbat - "ett telefonsamtal bort från mig"

Kinneviks vd Georgi Ganev tonar ned betydelsen av att största ägaren Cristina Stenbeck lämnar styrelsen. Hennes engagemang i bolaget är orubbat, hävdar han. "Hon är ett telefonsamtal bort från mig", säger han..

DI - 30 minuter sedan

Södra sänker inköpspriset på timmer – ser konjunkturavmattning

Skogsbolaget Södra sänker sina inköpspriser för gran- och talltimmer. Bolaget ser samtidigt en fortsatt hlg efterfrågan på biobränsle och höjer inköpspriset på bränsleved. .

DI - 30 minuter sedan

Löfven håller pressträff

Riksdagen har valt Stefan Löfven till statsminister. Följ Di TV:s direktsändning..

DI - 30 minuter sedan

Talmannen håller pressträff

Talmannen håller pressträff efter att Stefan Löfven valts till statsminister..

DI - 45 minuter sedan

Rekar: Carnegie sänker Leovegas till behåll, aktien backar

Carnegie sänker sin rekommendation för Leo Vegas till behåll från köp. Riktkursen sänks till 42 från 45 kronor. .

DI - 45 minuter sedan

Cevian tror att Ericssons affärsområde Networks kan nå en marginal över 20 procent

Ericssons storägare Cevian Capital tror att bolagets affärsområde Networks kan nå en rörelsemarginal "på 20, och bortom 20" procent. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.