Kristianstadsbladet > Nyheter

Wednesday, 24 April, 19:04

Kristianstadsbladet - 01 okt 18 kl. 08:30

Konkurserna fortsätter att ökaKonkurserna ökar för fjärde månaden i rad, visar statistik från Creditsafe. I september gick 448 aktiebolag i konkurs, 13 procent fler än samma månad i fjol. Hittills i år ligger ökningstakten på nio procent. "September förstärker det trendbrott som vi noterat sedan juni.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Creditsafe

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Konkursernafortsätter att , öka
Uppsalanyheter.se - 02 mar 15 kl. 23:18

Konkurserna ökade med 133 procent i Uppsala

Konkurserna inom svenskt näringsliv fortsätter att minska och i februari sjönk antalet konkurser med hela 13 procent. Men i Uppsala län är trenden den motsatta, där ökade antalet konkurser  med 133 procent. Konkurserna inom svenskt näringsliv fortsätter att minska och i februari sjönk antalet konkurser med hela 13 procent.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Konkurserna ökar

Konkurserna fortsätter att öka i Europa och Sverige är ett av de länder där antalet konkurser ökar snabbare än väntat, enligt en rapport från kreditförsäkringsbolaget Euler Hermes. I Medelhavsländerna räknar Euler Hermes med att antalet konkurser ökar med 27 procent under 2012. I en tidigare prognos räknade man med att konkurserna skulle öka med 20 procent.

BT - 23 okt 12 kl. 09:00

Konkurserna ökar

Konkurserna fortsätter att öka i Europa och Sverige är ett av de länder där antalet konkurser ökar snabbare än väntat, enligt en rapport från kreditförsäkringsbolaget Euler Hermes.
I Medelhavsländerna räknar Euler Hermes med att antalet konkurser ökar med 27 procent under 2012. I en tidigare prognos räknade man med att konkurserna skulle öka med 20 procent.

Cornucopia - 06 nov 18 kl. 11:33

Konkurserna har ökat med 10 - 12%

Företagskonkurserna fortsatte att öka i oktober rapporterar kreditupplysningsbolagen Creditsafe respektive UC. Creditsafe anger att konkurserna än så länge ökat med 10% i år jämfört med 2017, och UC anger 12%.Konkurser per månad visar återigen treårsrekord i oktober.

Helsingborgs Dagblad - 05 sep 11 kl. 08:33

Ökning av konkurserna i Skåne

Konkurserna i Skåne har ökat med 12 procent hittills i år, jämfört med de åtta första månaderna 2010. Därmed går Skåne mot rikstrenden, där nedgången i antalet konkurser hittills varit två procent. Men också på riksplanet ökade konkurserna under augusti månad och det finns risk att den nedgång i antalet som hittills noterats under 2011 helt kommer att ätas upp innan året är slut..

Nya Wermlands Tidningen - 06 sep 11 kl. 08:30

Nu ökar konkurserna igen

Nu ökar konkurserna i landet. Under augusti i år ökade konkurserna med 18 procent jämfört med antalet konkurser i augusti i fjol. I Värmland fördubblades antalet konkurser, men antalsmässigt är det inte så dramatiskt.

Helsingborgs Dagblad - 04 okt 11 kl. 14:36

Konkurserna ökar i Skåne

Konkurserna minskar i landet, men Skåne går mot rikstrenden. Här har konkurserna ökat med tio procent i år..

DI - 12 jun 12 kl. 12:37

HUI: Konkurserna ökar i handeln

Konkurserna ökar i handeln, enligt HUI Research som kom med en konjunkturrapport på tisdagen. I år är det främst leverantörerna som drabbas. Där är konkurserna upp med 26 procent..

Kristianstadsbladet - 05 jun 13 kl. 07:59

Konkurserna ökade med 7 procent


I maj gick 688 företag i konkurs, en ökning med 7 procent jämfört med motsvarande månad i fjol, enligt siffror från UC.I Västra Götaland ökade konkurserna med hela 47 procent, främst på grund av många konkurser inom byggindustrin, skriver kreditupplysningsföretaget i ett pressmeddelande. I Stockholm minskade i stället konkurserna i maj..

YLE - 23 aug 13 kl. 10:11

Konkurserna ökade med 6,1 procent

Enligt Statistikcentralens uppgifter har 1 856 företag ansökt om konkurs under perioden januari-juli. Det här är 6,1 procent mer än vid samma tidpunkt ifjol. Antalet anställda vid dessa företag är 9 188, vilket är 13,9 procent mer än vid samma tidpunkt ifjol.

Nya Wermlands Tidningen - 07 jan 15 kl. 14:24

Konkurserna ökar i Värmland

Konkurserna i landet minskade i alla branscher under 2014 . Men det är stora skillnader mellan länen, och i Värmland ökade konkurserna..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Utryckningar: Två larm om gräsbränder på kort tid

Två gräsbränder utbröt inom kort tid på onsdagskvällen längs ett motionsstråk som bland annat passerar Hässleholmsgården. .

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Temperaturen höjs – IFK flyttar ut på Arenatorget: ”Vill vara bättre än alla andra”

Temperaturen höjs i SM-slutspelet. Inför IFK Kristianstads första semifinal mot Alingsås flyttar IFK ut all uppladdning på Arenatorget. – Vi vill göra det bästa evenemanget och vara bättre än alla andra, säger Henrik Fröberg, evenemangsansvarig i IFK..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kristianstad: Centrumhandeln lockar med shoppingkväll

Många handlare i centrum är beredda att ha öppet på nya tider och dagar. Antalet butiker med söndagsöppet har ökat och ett 60-tal ställer upp när Handelsstaden ordnar en shoppingkväll på torsdag. .

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Brott: Dieseltjuvar i farten

Under påskhelgen har dieseltjuvar varit i farten. I Boalt har 600 liter diesel slangats..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Oklart om IS-återvändare till Kristianstad

Det framkom inget nytt när Center mot våldsbejakande extremism samlade kommuner i Stockholm för information om IS-återvändare på tisdagen..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Riktiga miljövänner bör strunta i Naturskyddsföreningen

Naturskyddsföreningens har genomfört en granskning av de svenska Europaparlamentarikerna. Men vad är det man mäter egentligen? .

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Socialtjänsten ska inte behöva hantera IS-familjer

Justitieministern vill att socialtjänsten ska omhänderta IS-krigarnas barn. Men om denna redan hårt utsatta yrkesgrupp ska mäkta med behövs uppbackning av andra myndigheter. .

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Succéspelaren förlänger med KIK

Han har gjort stor succé och bildat en fruktad kedja med Fredrik Hansson och Victor Löfstedt. Nu väljer Johan Lundgren att förlänga med Kristianstads IK. .

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Rumänien – från kommunistdiktatur till EU-ordförandeland på 30 år

Trots att det gått trettio år sedan Rumänien blev av med Ceaușescu är det som att kommunismens spöke fortfarande stryker runt i landet. .

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Hyresgäst: ”Behövs kameraövervakning inne i soprummen”

Problem med överfyllda och skräpiga soprum där plast slängs bland matavfall är ett stort problem, tycker en av ABK:s hyresgäster. Håll ut! Kameror är på väg till flera fastigheter, svarar ABK.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.