DI > Ekonomi

Thursday, 25 April, 20:27

DI - 01 okt 18 kl. 08:00

Globalt genombrott för Enerfy - blir norm för att mäta smart bilkörning i FIA:s nya mästerskapGreater Than är stolta att meddela att Fédération Internationale de l’Automobile, huvudorganisationen för sporter som Formel 1 och Rally, har valt Enerfy som teknisk plattform för FIA Smart Driving Challenge - ett internationellt mästerskap i smart bilkörning. För Greater Than innebär samarbetet en global expansion som stärker bolagets position som leverantör av AI-baserade bilförsäkringar/">försäkringar..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Enerfy, FIA, Than, Fédération Internationale, ’automobile, Formel, Rally, FIA Smart Driving Challenge, Greater Than, AI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Globalt, genombrottför , Enerfyblir , normför att , mäta, smart bilkörning i FIA:s nya mästerskap
Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Kameror ska nu bli norm vid nattillsyn av äldre

Istället för fysisk nattlig tillsyn hos äldre har kommunen beslutat att så kallade trygghetskameror ska bli norm. Hemma hos äldre som är i behov av nattlig tillsyn ska en kamera installeras i sovrummet för att vårdpersonalen ska kunna kontrollera att allt är som det ska utan att göra fysiska besök.  Trygghetskameror ska ersätta eller komplettera de […].

Västerbottens Folkblad - 19 mar 19 kl. 12:04

Expanderar globalt – klart med importör i Australien

Nu tar ett företag i Umeåregionen ett stort globalt kliv. De har klart med en importör på andra sidan jorden. Det är Rototilt i Vindeln som har klart med företaget Norm Engineering Pty Ltd som är ny importör av Rototilts tiltrotatorer och kringliggande system i Australien.

IDG - 18 jan 12 kl. 13:36

Genombrott för Tacton

Svenska programföretaget Tacton får ett rejält genombrott när tyska industrikoncernen Siemens lanserar deras verktyg globalt över hela sin organisation..

DI - 19 sep 18 kl. 13:05

Genombrott för börskandidat – ”En historisk milstolpe”

Ett globalt kommersiellt genombrott är inom räckhåll för Azelio, före detta Cleanergy. Det hävdar teknikbolagets vd Jonas Eklind och uppger att börsnotering är ett av alternativen på väg mot målet att bygga en ny stor svensk industrisuccé..

Sydsvenskan - 09 maj 11 kl. 06:30

Miljön har blivit norm

Ta inte bilen, sopsortera och handla ekologiskt. Miljömedvetenheten har blivit en stark norm i samhället och kommit att definiera tiden vi lever i. Det menar Lena Halldenius, docent i praktisk filosofi.

Barometern - 20 jan 14 kl. 07:20

Feminister med mannen som norm

Var tog särartsfeminismen vägen? Det är en berättigad fråga i Sverige, där valet står mellan likhetsfeminism eller antifeminism, och där den förras tendenser att leda till statligt tvång och indoktrinering får många att välja den senare. Från början handlade feminism om kvinnlig myndighet och rösträtt.

Barometern - 20 jan 14 kl. 07:20

Feminister med mannen som norm

Var tog särartsfeminismen vägen? Det är en berättigad fråga i Sverige, där valet står mellan likhetsfeminism eller antifeminism, och där den förras tendenser att leda till statligt tvång och indoktrinering får många att välja den senare. Från början handlade feminism om kvinnlig myndighet och rösträtt.

Resume - 15 maj 14 kl. 14:25

Abby Norm-grundare till Postkodlotteriet

Anders Knutsson är en veteran inom reklambranschen och var först vd för Olssons 1996 och senare av en fyra personer som gjorde byrån till Abby Norm år 2002. Han lämnar nu Abby Norm för en nyinrättad tjänst som cd på Postkodlotteriet..

Resume - 05 aug 14 kl. 13:19

Selfie-pinnen slår globalt: ”Främjar kreativiteten”

Nu kan selfien nå nya höjder – med selfiepinnen.Produkten, som är en hit i sydostasien, är nu på väg mot sitt globala genombrott.– Den är otroligt bra för kreativiteten, säger Charlotte Stenqvist, delägare i den svenska webbshopen theselfieshop.

Helsingborgs Dagblad - 22 aug 18 kl. 15:34

Norm Macdonald får pratshow på Netflix

Den frispråkige kanadensiske komikern Norm Macdonald ska göra ett intervjuprogram för Netflix, skriver Variety. I kommande "Norm Macdonald has a show" bjuder han in annars hyfsat svårtillgängliga gäster som David Letterman, Jane Fonda, Chevy Chase och ".

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Företagare utsatta för brottsvåg – ”det är ett samhällsproblem”

Nästan fyra av tio företagare har utsatts för brott under det senaste året. Det visar en stor undersökning bland Di:s läsare. ”Det här är ett samhällsproblem”, säger branschorganisationen Företagarnas brottsexpert till Di.

DI - 15 minuter sedan

SEB sänker Atlas Copco till behåll från tidigare köp

SEB Equities sänker sin rekommendation för Atlas Copcos A-aktie till behåll från köp. Riktkursen höjs till 320 från 280 kronor. Det framgår av Bloomberg..

DI - 15 minuter sedan

Gamla synder får tacokedjans aktie att falla

Tacokedjan Chipotles första kvartal överträffade analytikernas förväntningar. Aktien faller dock med drygt 4 procent efter att bolaget redovisat ett nytt domstolsföreläggande relaterat till magsjukdom kopplad till en av bolagets restauranger i fjol. .

DI - 30 minuter sedan

Frederick Federley lovar att hålla högerpopulisterna stången

Centerns EU-kandidat Fredrick Federley går till val på klimat, djurskydd och hoppas på en roll som kungamakare i Europa.  Det låga EU-engagemanget i Sverige är ”en skam”, anser Fredrick Federley och pekar på att det kostar mångmiljardbelopp. .

DI - 30 minuter sedan

Så fick spanska flopplaget en publik på elva miljoner

Det lilla misslyckade laget i spanska ligan fick nyligen elva miljoner kineser att bänka sig framför tv:n vid matchdags.  Di:s krönikör Olof Lundh ser en möjlighet att lyckas med något liknande i Sverige om allsvenskan vill slå internationellt och öka intäkterna. .

DI - 1 timme sedan

Facket måste bejaka flygets omvandling

LEDARE. Det vilar en förbannelse över SAS. Med jämna mellanrum är det något av bolagets många fackföreningar som varslar om strejk.

DI - 1 timme sedan

Ta lärdom från New York - inför fristående lärarutbildningar för akademiker

Att klaga på lärarutbildningen har blivit en svensk tradition. Under de senaste fyra decennierna har såväl lärare, fackförbund, politiker som myndigheter regelbundet framfört kritik mot utbildningarna..

DI - 1 timme sedan

Volati har återköpt 1 miljon egna aktier

Industrigruppen Volati har under torsdagen gjort ett återköp av 1.000.000 egna stamaktier till kursen 44:83 kronor per aktie.

DI - 1 timme sedan

Kabelbrott sänkte Clas Ohlsons webbutik

Prylkedjan Clas Ohlsons webbutik låg under stora delar av torsdagen nere på grund av ett kabelbrott. ”Avbrottet uppkom vid åttatiden på morgonen idag och är nu avhjälpt”, säger Niklas Carlsson, kommunikationschef på Clas Ohlson, till Di. .

DI - 1 timme sedan

Dödstalet i Sri Lanka skrivs ner till 253

Runt 253 människor miste livet i helgens bombattacker i Sri Lanka, lyder ett uttalande från landets hälsodepartement. Det rapporterar brittiska BBC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.