DI > Ekonomi

Monday, 12 November, 19:23

DI - 01 okt 18 kl. 08:00

Globalt genombrott för Enerfy - blir norm för att mäta smart bilkörning i FIA:s nya mästerskapGreater Than är stolta att meddela att Fédération Internationale de l’Automobile, huvudorganisationen för sporter som Formel 1 och Rally, har valt Enerfy som teknisk plattform för FIA Smart Driving Challenge - ett internationellt mästerskap i smart bilkörning. För Greater Than innebär samarbetet en global expansion som stärker bolagets position som leverantör av AI-baserade bilförsäkringar/">försäkringar..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Enerfy, FIA, Than, Fédération Internationale, ’automobile, Formel, Rally, FIA Smart Driving Challenge, Greater Than, AI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Globalt, genombrottför , Enerfyblir , normför att , mäta, smart bilkörning i FIA:s nya mästerskap
IDG - 18 jan 12 kl. 13:36

Genombrott för Tacton

Svenska programföretaget Tacton får ett rejält genombrott när tyska industrikoncernen Siemens lanserar deras verktyg globalt över hela sin organisation..

DI - 19 sep 18 kl. 13:05

Genombrott för börskandidat – ”En historisk milstolpe”

Ett globalt kommersiellt genombrott är inom räckhåll för Azelio, före detta Cleanergy. Det hävdar teknikbolagets vd Jonas Eklind och uppger att börsnotering är ett av alternativen på väg mot målet att bygga en ny stor svensk industrisuccé..

Sydsvenskan - 09 maj 11 kl. 06:30

Miljön har blivit norm

Ta inte bilen, sopsortera och handla ekologiskt. Miljömedvetenheten har blivit en stark norm i samhället och kommit att definiera tiden vi lever i. Det menar Lena Halldenius, docent i praktisk filosofi.

Barometern - 20 jan 14 kl. 07:20

Feminister med mannen som norm

Var tog särartsfeminismen vägen? Det är en berättigad fråga i Sverige, där valet står mellan likhetsfeminism eller antifeminism, och där den förras tendenser att leda till statligt tvång och indoktrinering får många att välja den senare. Från början handlade feminism om kvinnlig myndighet och rösträtt.

Barometern - 20 jan 14 kl. 07:20

Feminister med mannen som norm

Var tog särartsfeminismen vägen? Det är en berättigad fråga i Sverige, där valet står mellan likhetsfeminism eller antifeminism, och där den förras tendenser att leda till statligt tvång och indoktrinering får många att välja den senare. Från början handlade feminism om kvinnlig myndighet och rösträtt.

Resume - 15 maj 14 kl. 14:25

Abby Norm-grundare till Postkodlotteriet

Anders Knutsson är en veteran inom reklambranschen och var först vd för Olssons 1996 och senare av en fyra personer som gjorde byrån till Abby Norm år 2002. Han lämnar nu Abby Norm för en nyinrättad tjänst som cd på Postkodlotteriet..

Resume - 05 aug 14 kl. 13:19

Selfie-pinnen slår globalt: ”Främjar kreativiteten”

Nu kan selfien nå nya höjder – med selfiepinnen.Produkten, som är en hit i sydostasien, är nu på väg mot sitt globala genombrott.– Den är otroligt bra för kreativiteten, säger Charlotte Stenqvist, delägare i den svenska webbshopen theselfieshop.

Helsingborgs Dagblad - 22 aug 18 kl. 15:34

Norm Macdonald får pratshow på Netflix

Den frispråkige kanadensiske komikern Norm Macdonald ska göra ett intervjuprogram för Netflix, skriver Variety. I kommande "Norm Macdonald has a show" bjuder han in annars hyfsat svårtillgängliga gäster som David Letterman, Jane Fonda, Chevy Chase och ".

Dagen - 24 nov 11 kl. 03:00

Världen behöver ett globalt parlament

Vi lever i tider av finansiella kriser. Stater i och utanför Europa dras med gigantiska budgetunderskott, oöverstigliga skuldberg och skenande arbetslöshet. Protester mot politikers och bankirers korruption och oförmåga har också varit starka och kommer säkert öka ytterligare i intensitet i takt med att allmän välfärd säljs ut och sociala skyddsnät vittrar sönder.

Alliansfritt Sverige - 03 jan 11 kl. 11:57

Allmännyttans hyror inte längre norm

NOTIS. Fria Tidningen om lagändringar som träder i kraft vid årsskiftet:
?Allmännyttan kommer inte längre att vara norm för hyressättningen.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Toppchefer: Regeringskaoset drabbar Sverige hårt

Frustrationen över den utdragna regeringsbildningen växer nu inom näringslivet.  Flera toppchefer Di varit i kontakt med vittnar om allt mer kännbara konsekvenser av att Sverige saknas en funktionsduglig regering..

DI - 15 minuter sedan

Ecoclime offentliggör nyemissioner om 66,5 MSEK

Styrelsen för Ecoclime Group AB (publ) (”Ecoclime” eller ”Bolaget”) har beslutat om en företrädesemission av B-aktier (”Företrädesemissionen”). Vid full teckning i Företrädesemissionen tillförs Bolaget cirka 58,3 miljoner kronor före emissionskostnader. Företrädesemissionen är säkerställd genom teckningsförbindelser samt garantiförbindelser från huvudägare och externt garantikonsortium upp till totalt 70 procent av emissionsvolymen..

DI - 30 minuter sedan

Löfven tror på ny samtalsrunda

Stefan Löfven (S) tror på en ny samtalsrunda med talmannen om riksdagen röstar nej till moderatledaren Ulf Kristersson som statsminister. För att Löfven själv ska tacka ja till att bli statsministerkandidat krävs det nya politiska förutsättningar..

DI - 1 timme sedan

Tilltagande nedgång på Wall Street med IT-sektorn i täten

De ledande börserna på Wall Street fortsatte att falla efter ett par timmar på måndagen. .

DI - 1 timme sedan

Nedåt på Europabörserna – British American Tobacco rasade 10 procent

Europabörserna sjönk på bred front under måndagen. Samlingsindexet Stoxx 600 var ned 1,0 procent..

DI - 1 timme sedan

Skuldkris-nivåer: Nu flyr spararna fonder

Oktober blev en nattsvart månad för stora aktiefondsförvaltare, som såg utflöden på drygt 21 miljarder kronor. Det är den högsta nivån sedan Europas skuldkris på hösten 2011..

DI - 1 timme sedan

Oslo mot strömmen när de nordiska börserna backade

De nordiska börserna sjönk på måndagen med undantag för Oslo som gick mot strömmen. I Europa noterades tydliga nedgångar på samtliga av de ledande handelsplatserna. Det nordiska samlingsindexet Vinx 30 tappade 0,3 procent till nivån 908..

DI - 1 timme sedan

Felaktig kampanj mot Kristerssons linje

LEDARE. Måndagens händelse i riksdagens kammare var historisk. Talmannen lade fram ett förslag till statsminister, Ulf Kristersson, som inte tycks få tillräckligt med stöd för att bli vald.

DI - 1 timme sedan

Möjlighet att investera i ett teknikbolag som möjliggör digital vård i hemmet

Camanio Care är ett IT- och robotikbolag som med välfärdsteknik utvecklar innovativa lösningar för omsorg i hemmet med individen i fokus. Bolaget erbjuder digitala tjänsteplattformar för en digital omsorg, robotik, hjälpmedel och gamification med produkter såsom VITAL, BikeAroundTM, Bestic® och GiraffTM..

DI - 2 timmar sedan

Epirocs vd har köp 10.000 aktier i bolaget

Per Lindberg, som är vd i Epiroc, har den 12 november köpt 10.000 A-aktier i bolaget för 760.000 kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.