DI > Ekonomi

Saturday, 19 January, 16:03

DI - 01 okt 18 kl. 08:00

Globalt genombrott för Enerfy - blir norm för att mäta smart bilkörning i FIA:s nya mästerskapGreater Than är stolta att meddela att Fédération Internationale de l’Automobile, huvudorganisationen för sporter som Formel 1 och Rally, har valt Enerfy som teknisk plattform för FIA Smart Driving Challenge - ett internationellt mästerskap i smart bilkörning. För Greater Than innebär samarbetet en global expansion som stärker bolagets position som leverantör av AI-baserade bilförsäkringar/">försäkringar..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Enerfy, FIA, Than, Fédération Internationale, ’automobile, Formel, Rally, FIA Smart Driving Challenge, Greater Than, AI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Globalt, genombrottför , Enerfyblir , normför att , mäta, smart bilkörning i FIA:s nya mästerskap
IDG - 18 jan 12 kl. 13:36

Genombrott för Tacton

Svenska programföretaget Tacton får ett rejält genombrott när tyska industrikoncernen Siemens lanserar deras verktyg globalt över hela sin organisation..

DI - 19 sep 18 kl. 13:05

Genombrott för börskandidat – ”En historisk milstolpe”

Ett globalt kommersiellt genombrott är inom räckhåll för Azelio, före detta Cleanergy. Det hävdar teknikbolagets vd Jonas Eklind och uppger att börsnotering är ett av alternativen på väg mot målet att bygga en ny stor svensk industrisuccé..

Sydsvenskan - 09 maj 11 kl. 06:30

Miljön har blivit norm

Ta inte bilen, sopsortera och handla ekologiskt. Miljömedvetenheten har blivit en stark norm i samhället och kommit att definiera tiden vi lever i. Det menar Lena Halldenius, docent i praktisk filosofi.

Barometern - 20 jan 14 kl. 07:20

Feminister med mannen som norm

Var tog särartsfeminismen vägen? Det är en berättigad fråga i Sverige, där valet står mellan likhetsfeminism eller antifeminism, och där den förras tendenser att leda till statligt tvång och indoktrinering får många att välja den senare. Från början handlade feminism om kvinnlig myndighet och rösträtt.

Barometern - 20 jan 14 kl. 07:20

Feminister med mannen som norm

Var tog särartsfeminismen vägen? Det är en berättigad fråga i Sverige, där valet står mellan likhetsfeminism eller antifeminism, och där den förras tendenser att leda till statligt tvång och indoktrinering får många att välja den senare. Från början handlade feminism om kvinnlig myndighet och rösträtt.

Resume - 15 maj 14 kl. 14:25

Abby Norm-grundare till Postkodlotteriet

Anders Knutsson är en veteran inom reklambranschen och var först vd för Olssons 1996 och senare av en fyra personer som gjorde byrån till Abby Norm år 2002. Han lämnar nu Abby Norm för en nyinrättad tjänst som cd på Postkodlotteriet..

Resume - 05 aug 14 kl. 13:19

Selfie-pinnen slår globalt: ”Främjar kreativiteten”

Nu kan selfien nå nya höjder – med selfiepinnen.Produkten, som är en hit i sydostasien, är nu på väg mot sitt globala genombrott.– Den är otroligt bra för kreativiteten, säger Charlotte Stenqvist, delägare i den svenska webbshopen theselfieshop.

Helsingborgs Dagblad - 22 aug 18 kl. 15:34

Norm Macdonald får pratshow på Netflix

Den frispråkige kanadensiske komikern Norm Macdonald ska göra ett intervjuprogram för Netflix, skriver Variety. I kommande "Norm Macdonald has a show" bjuder han in annars hyfsat svårtillgängliga gäster som David Letterman, Jane Fonda, Chevy Chase och ".

Dagen - 24 nov 11 kl. 03:00

Världen behöver ett globalt parlament

Vi lever i tider av finansiella kriser. Stater i och utanför Europa dras med gigantiska budgetunderskott, oöverstigliga skuldberg och skenande arbetslöshet. Protester mot politikers och bankirers korruption och oförmåga har också varit starka och kommer säkert öka ytterligare i intensitet i takt med att allmän välfärd säljs ut och sociala skyddsnät vittrar sönder.

Alliansfritt Sverige - 03 jan 11 kl. 11:57

Allmännyttans hyror inte längre norm

NOTIS. Fria Tidningen om lagändringar som träder i kraft vid årsskiftet:
?Allmännyttan kommer inte längre att vara norm för hyressättningen.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Formsvacka för krogen vi hyllade

Nisch har höga ambitioner, men kvaliteten på rätterna är inte längre lika jämn som vid Di Weekends tidigare testbesök.  Desserterna håller dock ­fortsatt högsta klass. .

DI - 1 timme sedan

Bekräftat: USA möter Nordkorea i Sverige

Utrikesdepartementet är fortsatt förtegna om det hemliga mötet mellan Nordkorea och USA i Sverige. Men nu bekräftas från flera håll att USA:s Nordkoreasändebud ska till Sverige för att delta..

DI - 1 timme sedan

Börsens skräckindex faller – på väg mot största nedgången på nära tre år

Volatilitetsindexet VIX, även känt som skräckindex, har sedan julen fallit kraftigt, nedgången är på väg att bli den största under en månad som noterats på nära tre år. Det rapporterar Marketwatch och hänvisar till data från Factset..

DI - 2 timmar sedan

Expert: Undvik vanliga fallgropen – så får du rätt mot hantverkaren

Hantverkstjänster är en av de saker det klagas allra mest på. En utdragen ombyggnad eller felbyggt badrum kan bli både dyrt och påfrestande.  Konsumentvägledaren Kristina Westling tipsar om hur du undviker fällorna..

DI - 2 timmar sedan

Historiskt ras: Postnords vd vädjar om höjning av portot

Digitaliseringen har lett till ett historiskt ras i volymen fysiska brev som skickas i Sverige. Nu vädjar Postnords vd Håkan Ericsson i ett brev till ansvariga ministern Peter Eriksson om att successivt få höja brevportot, skriver Svenska Dagbladet. .

DI - 2 timmar sedan

Sjöstedt om misstroendevotum: Inte med SD

Vänsterpartiet lär inte söka stöd hos Sverigedemokraterna om det blir aktuellt att försöka fälla den nya regeringen..

DI - 3 timmar sedan

Recession och handelskrig är världens vd:ars största skräck

Världens vd:ar oroar sig över en ny recession, men amerikanerna sitter lugnare i båten. En ny undersökning visar att rädslan för att en recession sker under 2019 är störst i Asien och Latinamerika, medan USA endast rankar problemet på en tredjeplats..

DI - 3 timmar sedan

Medlarsamtal har startat i hamnkonflikten

Medlarna i den pågående hamnkonflikten har inlett samtal med parterna – fyra dagar innan konfliktåtgärderna sätts in..

DI - 3 timmar sedan

Friskare framtid ger nya kostnader

En rad nya behandlingsmetoder är på väg att förändra hur vi framöver kommer att kunna behandla sjukdomar. "Vi står inför ett paradigmskifte", säger Johan Brun, senior medicinsk rådgivare på branschorganisationen Lif..

DI - 3 timmar sedan

Hifi-klubben stänger butik – växlar upp e-handeln: "Vi måste följa med tiden"

Ljud- och bildkedjan Hifi-klubben stänger en butik i Stockholm och ökar i stället sin närvaro på internet, skriver branschtidningen Market. Under året ska bolaget även bygga ut sin B2B-försäljning.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.