Blekinge Läns tidning > Nyheter

Thursday, 24 January, 05:23

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, knarklangning, stoppades
Nerikes Allehanda - 21 sep 13 kl. 05:31

Misstänkt rattfyllerist stoppades

En misstänkt rattfyllerist stoppades i Lindeberg i natt. Personen blåste positivt i polisens sållningsinstrument. Men under natten vägrade personen att uppge sitt namn..

Norrtelje Tidning - 26 jul 17 kl. 11:55

Misstänkt rattfyllerist stoppades av polis

En misstänkt rattfyllerist stoppades av polis i Frötuna, gamla Väsbyvägen på onsdagen..

Magazin24 - 11 jan 13 kl. 09:29

Misstänkt rattfyllerist stoppades i Arboga

Under natten mot fredagen stoppades en bilist i Arboga, misstänkt för trafikbrott och drograttfylleri. Bilen kördes av en man i 20-årsåldern som visade tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Även en av mannens passagerare, en man i 20-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad.

BT - 25 jan 16 kl. 02:32

Misstänkt drograttfull stoppades – förmodat stöldgods hittat

En man på Söderleden i Borås stoppades under söndagskvällen misstänkt för rattfylleri. Samtidigt påträffades misstänkt stöldgods i mannens bil..

Magazin24 - 21 nov 12 kl. 15:06

Misstänkt drograttfyllerist stoppades i Hallsta

Under onsdagseftermiddagen stoppades en misstänkt drograttfyllerist i Hallstahammar. Strax efter klockan 13.30 på onsdagen kontrollerades en bilist på Storgatan i Hallstahammar.

Magazin24 - 06 mar 13 kl. 07:54

Misstänkt drograttfyllerist stoppades

En förare på riksväg 66 visade tecken på att vara påverkad av narkotika. Föraren, en man i 50-årsåldern, stoppades på riksväg 66 och visade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen medtogs till stationen för provtagning och förhör.

BT - 31 mar 17 kl. 05:52

Misstänkt drograttfull stoppades med förfalskat körkort

En misstänkt drograttfull förare stoppades under natten på Alideberg i Borås. Mannen visade sig även köra med ett förfalskat körkort och omhändertogs av polisen..

DalaDemokraten - 22 sep 17 kl. 10:49

Misstänkt drograttfyllerist stoppades

På fredagsförmiddagen stoppades en misstänkt drograttfyllerist i Långshyttan..

Dalarnas tidningar - 22 sep 17 kl. 10:49

Misstänkt drograttfyllerist stoppades

På fredagsförmiddagen stoppades en misstänkt drograttfyllerist i Långshyttan..

Barometern - 02 mar 18 kl. 12:04

Misstänkt drograttfyllerist stoppades

Vid ettiden natten till fredagen stoppades en misstänkt drograttfyllerist i centrala Mönsterås..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Pressat Huawei visar upp 5G-modem

Kinesiska teknikjätten Huawei har visat upp ett nytt 5G-modem. Modemet kallas Balong 5000 och beskrivs som världens kraftfullaste, med stöd för de så kallade NSA- och SA-arkitekturerna. Huawei är pressat.

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Thunberg kritiserar äldre generationer

Det tog den svenska klimataktivisten Greta Thunberg 32 timmar att komma till Världsekonomiskt forum i schweiziska Davos. Nu tycker hon att det är dags att unga blir arga - och agerar. Till skillnad från de flesta deltagarna, som tagit flyget, tycker hon att det är självklart att välja tåget.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Sanningen om Socialdemokraternas jobbmål

Orsaken till att Socialdemokraternas inte längre vill kännas vid sitt eget jobbmål handlar knappast om M/KD-budgeten. Det handlar om att regeringen inte vill kännas vid att Sverige sakta men säkert sjunker som en sten i den europeiska arbetslöshetsligan..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Hédi Frieds barnbok vittnar om nazistlägret

De lyckades få boken klar till Förintelsens minnesdag 27 januari. Hédi Fried skrev om sina egna tragiska upplevelser som flicka. Stina Wirsén illustrerade med en blandning av svärta och drömskt hopp.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Sökmotorn Bing stoppas i Kina

Amerikanska Microsofts sökmotor Bing har stoppats i Kina, uppger företaget. Det är den senaste i raden av utländska tekniktjänster som stoppas bakom landets famösa brandvägg.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Avvaktande på börserna i Asien

Börserna i Asien var avvaktande i den inledande torsdagshandeln, med de flesta större indexen på röda siffror. Tokyobörsens Nikkei 225 hade tappat 0,4 procent fram till lunchpausen medan det bredare Topixindexet inledde dagen negativt med en nedgång på 0,6 procent i den tidiga handeln.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Klart: Nu flyttas galan – här ska den äga rum

Företagarna överger Slottslängorna när det om två månader är dags för Sölvesborgsgalan. Årets festligheter i slutet av mars kommer att äga rum i Valjevikens idrottshall..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Lysande kolonner på Holmenkollen

Den norske konstnären Vebjørn Sand vill smycka Holmenkollen i Oslo med fem lysande kolonner för att uppmärksamma 75-årsdagen efter den tyska ockupationen av Norge upphörde, som inträffar 8 maj nästa år. Tanken är att projektet ska stå färdigt 2020 och att det ska stå där i ett år.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Nylander dubblerade assistskörden

William Nylander hade säsongens kanske hittills bästa kväll på isen i Toronto, när laget tog emot Washington i NHL-ishockeyn. Nylander, som haft det kämpigt sedan han kom tillbaka, noterades för tre assists, vilket är rekord för svensken.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Studie ger fågelperspektiv på tillvaron

Fåglarna har en annan syn på världen än människan. En blick som fångar mer kontrast och är livsviktig, enligt en studie från Lunds universitet. Med hjälp av en specialbyggd kamera och olika datorberäkningar har forskare kunnat återge hur en fågel ser på verkligheten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.