YA > Nyheter

Thursday, 24 January, 05:36

Liknande nyheter

Taggar: Inatt, Slog, offeri , ansiktetoch , hotadeatt , döda, greps
Vimmerby Tidning - 11 aug 12 kl. 06:05

Patient svimmade och slog i ansiktet

Den ensamme patienten svimmade och slog i ansiktet på Västerviks sjukhus.
Händelsen har resulterat i en lex Maria-anmälan..

BT - 23 jul 12 kl. 20:47

Vakt slog offer med batong - bröt näsan och tappade flera tänder

En ordningsvakt åtalas för ett ingripande mot en 45-årig man och hans son utanför en restaurang i centrala Göteborg, skriver gp.se. De två ska en natt i mars ha börjat munhuggas med dörrvakterna, vilket utvecklade sig till ett våldsamt bråk.

Corren - 16 okt 17 kl. 19:00

Slog polis ansiktet - sade förlåt direkt

Den man i 30-årsåldern som i oktober i fjol slog en kvinnlig polis i ansiktet har dömts för våld mot tjänsteman..

ÖstersundsPosten - 03 nov 14 kl. 10:56

Misshandlade sin flickvän – slog i ansiktet

Händelsen utspelade sig på en ort i länet. Enligt kvinnan ska 34-åringen ha slagit henne i ansiktet när hon bad honom att sluta dricka alkohol. Sen ska han ha hotat henne till livet och samtidigt letat efter en kniv i kvinnans kök..

BT - 24 maj 12 kl. 09:02

Tranemobo slog offer till marken - gav sig därefter på två polismän

En Tranemobo i 25-årsåldern åtalas för att bland annat ha misshandlat en man och slagit två poliser. Händelsen inträffade i december förra året. Gärningsmannen slog först ned en man.

BT - 01 aug 12 kl. 15:50

Misshandlade kvinna med sparkar - slog sedan ner man i trappuppgång

En man i 30-årsåldern gav sig först på en kvinna i hennes lägenhet och utdelade mängder med slag och sparkar. När mannen sedan lämnade bostaden gav han sig på ett nytt offer i trappuppgången, som han slog i ansiktet och tog strypgrepp på. I samband med den misshandeln uttalade han även ett dödshot.

Västerbottens Folkblad - 21 jan 11 kl. 17:35

Slog offer i ansiktet med knytnävsslag

SKELLEFTEÅ Vid två separata händelser fick unga män ta emot ett flertal slag i huvudet. Nu har gärningsmännen dömts. SKELLEFTEÅ Vid två separata händelser fick unga män ta emot ett flertal slag i huvudet.

Västerbottens Folkblad - 21 nov 15 kl. 03:17

Man slog sönder ruta på Guitars

Vid halv tretiden inatt slog en man sönder en ruta på Guitars- the Museum på Vasagatan i Umeå. En ordningsvakt som blev vittne till händelsen kontaktade polisen och kunde uppge vem mannen var. Polisen anträffade mannen som omhändertagen enligt LOB och misstänkt för skadegörelse.

Aftonbladet - 17 jan 12 kl. 14:13

Proffsens festbråk: ?Slog i ansiktet...?

Tyske skandalspelaren Martin Finger attackerade Jonathan Duhamel på BahamasBlev osams på spelarfesten..

GöteborgsPosten - 22 jan 14 kl. 16:02

Slog offer med champagneflaska

Utan minsta förvarning blev den norske turisten nedslagen med en champagneflaska i hotellets lobby. Polisen i Göteborg fick hjälp av Efterlyst och nu åtalas en misstänkt..

Fler nyheter från YA

YA - 10 minuter sedan

Kött stoppades på Öresundsbron

En bil stoppades med ett ton kalvkött på Öresundsbron förra veckan. Polisen vinkade in den vita skåpbilen för kontroll vid Öresundsbrons fäste, och när lastutrymmet öppnades hittade polisen ett ton kalvkött till kebab, oplastat och omärkt i plastbackar, skriver Sydsvenskan.(TT).

YA - 15 minuter sedan

Thunberg kritiserar äldre generationer

Det tog den svenska klimataktivisten Greta Thunberg 32 timmar att komma till Världsekonomiskt forum i schweiziska Davos. Nu tycker hon att det är dags att unga blir arga - och agerar. Till skillnad från de flesta deltagarna, som tagit flyget, tycker hon att det är självklart att välja tåget.

YA - 30 minuter sedan

Regeringsbildningen – en Pyrrhusseger

Låt mig först klargöra att jag inte är missnöjd med att högern med Sverigedemokraterna i spetsen hålls utanför regeringsmakten..

YA - 30 minuter sedan

Pressat Huawei visar upp 5G-modem

Kinesiska teknikjätten Huawei har visat upp ett nytt 5G-modem. Modemet kallas Balong 5000 och beskrivs som världens kraftfullaste, med stöd för de så kallade NSA- och SA-arkitekturerna. Huawei är pressat.

YA - 30 minuter sedan

Hédi Frieds barnbok vittnar om nazistlägret

De lyckades få boken klar till Förintelsens minnesdag 27 januari. Hédi Fried skrev om sina egna tragiska upplevelser som flicka. Stina Wirsén illustrerade med en blandning av svärta och drömskt hopp.

YA - 45 minuter sedan

Sökmotorn Bing stoppas i Kina

Amerikanska Microsofts sökmotor Bing har stoppats i Kina, uppger företaget. Det är den senaste i raden av utländska tekniktjänster som stoppas bakom landets famösa brandvägg.(TT).

YA - 1 timme sedan

Avvaktande på börserna i Asien

Börserna i Asien var avvaktande i den inledande torsdagshandeln, med de flesta större indexen på röda siffror. Tokyobörsens Nikkei 225 hade tappat 0,4 procent fram till lunchpausen medan det bredare Topixindexet inledde dagen negativt med en nedgång på 0,6 procent i den tidiga handeln.(TT).

YA - 1 timme sedan

Studie ger fågelperspektiv på tillvaron

Fåglarna har en annan syn på världen än människan. En blick som fångar mer kontrast och är livsviktig, enligt en studie från Lunds universitet. Med hjälp av en specialbyggd kamera och olika datorberäkningar har forskare kunnat återge hur en fågel ser på verkligheten.

YA - 1 timme sedan

Lysande kolonner på Holmenkollen

Den norske konstnären Vebjørn Sand vill smycka Holmenkollen i Oslo med fem lysande kolonner för att uppmärksamma 75-årsdagen efter den tyska ockupationen av Norge upphörde, som inträffar 8 maj nästa år. Tanken är att projektet ska stå färdigt 2020 och att det ska stå där i ett år.(TT).

YA - 1 timme sedan

Nylander dubblerade assistskörden

William Nylander hade säsongens kanske hittills bästa kväll på isen i Toronto, när laget tog emot Washington i NHL-ishockeyn. Nylander, som haft det kämpigt sedan han kom tillbaka, noterades för tre assists, vilket är rekord för svensken.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.