Skånskan > Nyheter

Monday, 22 April, 01:12

Skånskan - 29 sep 18 kl. 10:00

Under paraplyet i whiskyns hemlandReportage Skottland under hösten ger den perfekta murrigheten för en resa i whiskyns tecken. Garanterat regn och rusk kompenseras av hög mysfaktor och smaksensationer på både på tallriken och i glaset.
Regnet samlar sig i stora droppar på vindrutan. Jag sitter i en liten utflyktsbuss som just lämnat Aberdeen vid Skottlands östkust.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Skottland, Aberdeen, Skottlands, Speyside, Glenfiddich, Louise Grey, Louise Gray, Glenfiddich Pioneer Edition, The Malt Barn, Glenfiddichs, Balvenie, Dennis McBain, Balvenies, Dowans Hotel, Aberlour, Glesbefolkad, Speysides, Minus, Sverige, Behövs, Engelska, Brittiskt Pund, Storbritannien, Det, SAS, Köpenhamn, Stavanger, Airways, London, Exempel, aberdeen, Göteborg, Oslo, Hyrbil, Sommaren, Litet, Glenlivet Ligger, Ett, Chivas Regal, On The Green Kocken Craig Wilson, Udny Green, Green, Aberdeen Här, Queen, Road, Malt Barn Glenfiddich, Copper Dog Tillhör, Craigellachie, The Quaich, Hotel, Street

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Under paraplyeti , whiskyns, hemland
Helsingborgs Dagblad - 04 nov 14 kl. 21:30

Japaner slår ut whiskyns hemland

Världens bästa whisky finns — i Japan. Dryckens hemland Skottland lyckas inte ens nå någon av topp fem-platserna. Allt enligt World Whisky Bible, skriver tidningen The Telegraph.

Sydsvenskan - 04 nov 14 kl. 21:29

Japaner slår ut whiskyns hemland

Världens bästa whisky finns – i Japan. Dryckens hemland Skottland lyckas inte ens nå någon av topp fem-platserna. Allt enligt World Whisky Bible, skriver The Telegraph.

SvD - 04 nov 14 kl. 21:20

Japaner slår ut whiskyns hemland

Världens bästa whisky finns - i Japan. Dryckens hemland Skottland lyckas inte ens nå någon av topp fem-platserna. Allt enligt World Whisky Bible, skriver tidningen The Telegraph..

DI - 04 nov 14 kl. 21:48

Japaner slår ut whiskyns hemland

Världens bästa whisky finns — i Japan. Dryckens hemland Skottland lyckas inte ens nå någon av topp fem-platserna. Allt enligt World Whisky Bible, skriver tidningen The Telegraph..

BT - 04 nov 14 kl. 21:20

Japaner slår ut whiskyns hemland

Världens bästa whisky finns - i Japan. Dryckens hemland Skottland lyckas inte ens nå någon av topp fem-platserna. Allt enligt World Whisky Bible, skriver tidningen The Telegraph.

Sydsvenskan - 04 nov 14 kl. 22:50

Japaner slår ut whiskyns hemland

Världens bästa whisky finns – i Japan. Dryckens hemland Skottland lyckas inte ens nå någon av topp fem-platserna. Allt enligt World Whisky Bible, skriver The Telegraph.

UNT - 04 nov 14 kl. 21:20

Japaner slår ut whiskyns hemland

Världens bästa whisky finns - i Japan..

Sydsvenskan - 24 maj 11 kl. 18:35

"Paraplyet höll på att gå sönder"

Foto: Benjamin Peetre
Maj månad bjuder på tvära kast vädermässigt. Ena dagen är det rena rama sommarvärmen, den andra bjuds det på kraftiga hagelskurar. Som idag i Lund.

Sydsvenskan - 29 nov 11 kl. 06:30

Jag har röstat på ögat, paraplyet och bananen!"

Huda Naguib Eskander sitter på trottoarkanten framför El-Khedaway Ismael­skolan i den fattiga stadsdelen Sayida Zeinab i Kairo.
Den 58-åriga hemmafrun kan inte läsa eller skriva, så hon har satt sina kryss framför ögat, paraplyet och bananen på valsedeln. Varje parti och varje kandidat har sin egen symbol, men vem som gömmer sig bakom just de här symbolerna vet hon inte.

VBL - 14 apr 13 kl. 12:50

Glöm inte paraplyet i början av veckan

I början av veckan lönar det sig att ta med paraplyet när man går hemifrån. Speciellt i de södra och mellersta delarna av landet väntas friska regnskurar. I norr kan regnet komma i form av snö eller slask..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 8 timmar sedan

Med en smak av 60-tal och blåögd soul

Blogg På långfredagen släppte Astrid Holiday singeln Mirror..

Skånskan - 10 timmar sedan

Bil voltade ned från bro

Malmö Vid halv tre-tiden voltade en personbil ned från en bro på Axel Danielssons väg i Malmö.Larmet nådde polisen 14:37. Personbilen hade då voltat ned från bron och landat på taket.

Skånskan - 16 timmar sedan

Gammal skola brann ner i Vesslarp

Östra Göinge Polisen har upprättat en anmälan om grov mordbrand efter att två byggnader, som tidigare bland annat fungerat som skola, i Vesslarp brunnit ner under natten till påskdagen.Larmet om branden i Vesslarp, som ligger cirka en halvmil söder om Lönsboda, kom strax före klockan två under natten till påskdagen. – Det kom larm om att slog ut lågor ur fönstren och när räddningstjänsten kom till platsen brann det rejält.

Skånskan - 17 timmar sedan

SD: Privatskola på Storkskolan

Sjöbo Internationella engelska skolan skulle kunna ta över Storkskolan i Blentarp. Det föreslår Sverigedemokraterna i en motion.– Om Engelska skolan bygger för att etablera sig i Sjöbo så gör de inte det för 200 elever, utan för 500-600.

Skånskan - 17 timmar sedan

För få grönytor i Varvsstaden

MALMÖ För få grönytor och för smala gator. En ny metrostation finns inte med i planerna.
Skyfallsrisken bör utredas när en ny gång- och cykelbro placeras över hamnbassängen.

Skånskan - 18 timmar sedan

En tidskrift söker sin redaktion

Lyrikspalten Tips: Åk till Louisiana och se Pipilotti Rist! Färgglatt, lekfullt, feministiskt. Utställningen pågår fram till och med den 23 juni 2019.

Skånskan - 18 timmar sedan

Polisanställd tafsade på kollega

Malmö Den manliga passkontrollanten smekte sin kvinnliga chefs rumpa i flera sekunder, ett händelseförlopp som sågs av en annan kollega.
Nu döms mannen, men slipper betala skadestånd till offret.Det var den tredje oktober i fjol som den 51-åriga mannen och hans kvinnliga kollega befann sig på Hyllie station i Malmö för att genomföra passkontroller på tågresenärer.

Skånskan - Igår: 22:40

Män skadade efter storbråk i Borrby

Borrby Polis och ambulans larmades till Borrby på lördagskvällen på grund av ett bråk med ett flertal inblandade personer.Personerna ska ha slagits med tillhyggen. Polis åkte till två olika adresser i Borrby och på det ena stället anträffades två män med skärskador.

Skånskan - Igår: 22:06

Misstänkt skottlossning – man gripen

Malmö En man greps på lördagskvällen efter att polis larmats till en adress på Nobelvägen i Malmö.Polisen åkte till platsen i närheten av Nobeltorget med flera patruller för att undersöka en misstänkt hotsituation, men fick även uppgifter om att det hörts en hög smäll. I trappuppgången hittade polisen spår av förmodad skottlossning och lyckades kort därefter senare lokalisera och gripa en man, som initialt är misstänkt för grovt vapenbrott och framkallande av fara för annan.

Skånskan - Igår: 21:37

Skrällpoäng av Prespa Birlik

FOTBOLL Topptippade IS Halmia på besök i division 2 västra.
Då svarade Malmöklubben KSF Prespa Birlik för en riktigt bra insats och plockade poäng efter 1-1 (1-1).– Halmia hade mycket boll, men vi stod rätt i positionerna för att kunna kontra och det lyckades väl, konstaterade tränare Adem Özay som själv missade matchen på grund av utbildning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.