Skånskan > Nyheter

Thursday, 25 April, 20:38

Skånskan - 29 sep 18 kl. 06:51

Sten kastades på bussarHelsingborg En buss i Helsingborg fick en ruta krossade sedan undgomar kastat sten på fordonet sent under fredagskvällen.
Även fler bussar ska ha träffats av stenar.Stenkastningen inträffade på Gamla Kungshultsvägen.
Enligt polisen träffades inst en av fordonen som fick en ruta krossad
Polis skickades till platsen för att söka efter gärningsmännen..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Helsingborg, Gamla Kungshultsvägen, Polis

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sten, kastades, bussar
Västerbottens Folkblad - 31 okt 16 kl. 07:24

Sten kastades in i lägenhet

Mitt i natten vaknade en lägenhetsinnehavare på Ålidhem av att en sten kastades in genom ett fönster. Det var strax efter klockan 03.00 som lägenhetsinnehavaren vaknade av att en ruta krossades.

Helsingborgs Dagblad - 04 jan 12 kl. 11:44

Sten kastades in på bibliotek

En glasruta på biblioteket i Bjuv krossades under julhelgen. Det var någon gång mellan den 23 december och den 27 december som en sten kastades in genom rutan. Enligt polisanmälan har ingen varit inne i byggnaden och stenen hittades på bibliotekets golv.

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 16 kl. 11:37

Sten kastades in i förskola

En trettio centimeter stor sten kastades in på en förskola i Landskrona i helgen. Inga barn var där just då..

YA - 05 jan 18 kl. 10:10

Sten kastades in i fönster på kommunhuset

En sten kastades på torsdagseftermiddagen in i ett rum på kommunhuset på Gamla torg..

BT - 06 feb 18 kl. 12:09

HOTET: Sten kastades in genom fönster hos familj – igen: ”Oerhört farligt”

En sten kastades natten till tisdagen in genom ett fönster till en bostad i Skene där en familj bor. Ingen skadades, men polisen ser allvarligt på händelsen eftersom samma sak dessutom hänt tidigare..

Helsingborgs Dagblad - 14 jun 11 kl. 10:45

Sten kastades mot polisbil

När polisbilen passerade ungdomsgänget i centrala Landskrona kastade någon ur gänget en sten som förstörde baklyktan.Det hela inträffade kring midnatt natten till tisdagen. Polispatrullen var ute på uppdrag när de körde förbi ett gäng med tio till femton ungdomar vid Dammhagskolan.

Helsingborgs Dagblad - 31 aug 11 kl. 15:17

Sten kastades mot p-vakter i Malmö

Två p-vakter överfölls i Malmö i dag. När de körde under en bro kastades en cirka fyra kilo tung sten på deras bil. P-vakterna hade precis lämnat ett område vid Norrbäcksgatan i Malmö där de kontrollerat bilar.

Corren - 13 mar 17 kl. 20:40

Sten kastades in på asylboende

Under natten till söndagen kastades en sten in i ett asylboende i Östergötland..

Magazin24 - 02 jan 13 kl. 20:14

Sten kastades in genom fönstret

En boende på Kolsvagatan har anmält skadegörelse sedan några kastat in en sten genom en altandörr. Omkring klockan 17.50 på Nyårsdagen inträffade en skadegörelse på Kolvagatan i Köping.

SN - 01 mar 11 kl. 16:00

Sten kastades mot buss

En av flygbussarna som kör sträckan mellan Stockholm och Skavsta blev träffad i framrutan av en stor sten..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 10 minuter sedan

Han villfå fler att hitta till Söderåsen

LOCKAR. Robert Patzelt längtade alltid till Skåne när han var liten – här fanns mormor och morfar. Nu bor han här och nu jobbar han med att få ännu fler att hitta hit – och speciellt till Söderåsen.

Skånskan - 10 minuter sedan

Ny intressent för badkiosken

SÖVDE Avtalet är inte underskrivet ännu. Men det mesta pekar på att kommunen hittat en annan entreprenör som kan driva Sövde badkiosk.– Vi har inget avtal och ingenting är underskrivet.

Skånskan - 10 minuter sedan

Hörbys pärla får ett ansiktslyft

HÖRBY Nu pågår ombyggnaden i populära naturområdet Karnas backe för fullt.
De nya paviljongerna och grillplatserna är redan på plats. Fler boulebanor är också på gång, liksom en lekplats med en linbana där barnen kan sväva fram genom luften.

Skånskan - 30 minuter sedan

Möte under bro i pjäs av Sveamatea

SVEDALA På lördag är det åter dags för Sveamateas skådespelare att testa premiärnerverna.
Den här gången i föreställningen Allebarnsland.Teaterföreningen Sveamateas ungdomsgrupp framför fem föreställningar av Allebarnsland skriven av Christian Augrell.

Skånskan - 30 minuter sedan

Handelsplaner klubbade trots oro från Hörby

SJÖBO Politikerna klubbar det reviderade planförslaget för handelsområdet Sjöbo Väst – nu med plats för hamburgerkedjan McDonalds men utan konkurrenten Sibylla.
Genom klubbslaget avvisar politikerna också oro från grannkommunen i norr att det nya området kan påverka handeln i centrala Hörby.I den gamla detaljplanen, som antogs 2010, var tanken att det skulle byggas små butiker och restauranger kring en central gågata.

Skånskan - 1 timme sedan

Nej till billigare bad för pensionärerna

STAFFANSTORP 2013 höjdes priserna på badet och trots rabatt under vissa tider simmar kommunens pensionärer sen dess mindre.
Men någon sänkning av avgiften för äldre blir det ändå inte.Ett förslag om sänkta avgifter från Werner Unger (S) fick avslag av M+SD-majoriteten i kommunstyrelsen.

Skånskan - 1 timme sedan

Nya regler klubbade

Malmö Vänsterpartiet var enda parti som reserverade sig när kommunfullmäktige klubbade igenom reviderade riktlinjer och regler för stöd till föreningar och organisationer.Partiet ville använda sig av skrivningen funktionsvariation i stället för funktionsnedsättning.
– Eftersom jag själv lever med en hel del funktionsvariationer tycker jag att Malmö stad ska vara en föregångare och se individens samlade funktionsförmåga och inte använda sig av den specifika definitionen funktionsnedsättning, framhöll Showan Shattak (V).

Skånskan - 1 timme sedan

Jubileum – eller rätt att duscha

HÖÖR Höörs kommun fyller 50 år under året. Totalt 100 000 kronor har avsatts för att fira jubileet under nationaldagen, men alla ledamöter gillade inte det när kommunfullmäktige sammanträdde på onsdagskvällen – Anna Ljung (MED) ställde satsningen mot hur Höör nekar gamla att duscha mer än en gång i veckan.– Jag har med förfäran sett att vi ska satsa de här pengarna och vill inte ha något jippo med tårta, kanelsnäckor och ballonger, sade Anna Ljung från Medborgerlig Samling och jämförde det hela med ett uttryck om ”bröd och skådespel” från romartiden, vilket användes då romerska imperiet erbjöd romarna gladiatorspel och annan underhållning i kombination med något att äta för att romarna skulle hålla sig lugna och nöjda och inte protestera.

Skånskan - 1 timme sedan

Nya skolgårdar kan bli mindre

MALMÖ Om Malmö stad vill fortsätta att satsa på nya högstadieskolor i de centrala delarna blir det svårt att följa dagens krav på hur stora skolgårdarna ska vara.Det beskedet gav både skolkommuanlrådet Sara Wettergren (L) och Andreás Schönström (S), kommunalråd med ansvar för teknik och service när de besvarade enkla frågor på kommfullmäktiges sammanträde.
V och MP oroades av beskeden att det blir svårt att följa dagens norm på 12-15 kvadratmeter per barn när nya skolor ska byggas.

Skånskan - 2 timmar sedan

Pris för tolerans uteblir i år igen

Kävlinge Kommunstyrelsen har beslutat att inte dela ut något pris för ökad trygghet och tolerans. Orsaken är att de inte kunnat hitta en lämplig pristagare.Det är andra året i rad som priset inte delas ut.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.