Skånskan > Nyheter

Saturday, 19 January, 14:11

Skånskan - 29 sep 18 kl. 06:51

Sten kastades på bussarHelsingborg En buss i Helsingborg fick en ruta krossade sedan undgomar kastat sten på fordonet sent under fredagskvällen.
Även fler bussar ska ha träffats av stenar.Stenkastningen inträffade på Gamla Kungshultsvägen.
Enligt polisen träffades inst en av fordonen som fick en ruta krossad
Polis skickades till platsen för att söka efter gärningsmännen..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Helsingborg, Gamla Kungshultsvägen, Polis

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sten, kastades, bussar
Västerbottens Folkblad - 31 okt 16 kl. 07:24

Sten kastades in i lägenhet

Mitt i natten vaknade en lägenhetsinnehavare på Ålidhem av att en sten kastades in genom ett fönster. Det var strax efter klockan 03.00 som lägenhetsinnehavaren vaknade av att en ruta krossades.

Helsingborgs Dagblad - 04 jan 12 kl. 11:44

Sten kastades in på bibliotek

En glasruta på biblioteket i Bjuv krossades under julhelgen. Det var någon gång mellan den 23 december och den 27 december som en sten kastades in genom rutan. Enligt polisanmälan har ingen varit inne i byggnaden och stenen hittades på bibliotekets golv.

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 16 kl. 11:37

Sten kastades in i förskola

En trettio centimeter stor sten kastades in på en förskola i Landskrona i helgen. Inga barn var där just då..

YA - 05 jan 18 kl. 10:10

Sten kastades in i fönster på kommunhuset

En sten kastades på torsdagseftermiddagen in i ett rum på kommunhuset på Gamla torg..

BT - 06 feb 18 kl. 12:09

HOTET: Sten kastades in genom fönster hos familj – igen: ”Oerhört farligt”

En sten kastades natten till tisdagen in genom ett fönster till en bostad i Skene där en familj bor. Ingen skadades, men polisen ser allvarligt på händelsen eftersom samma sak dessutom hänt tidigare..

Helsingborgs Dagblad - 14 jun 11 kl. 10:45

Sten kastades mot polisbil

När polisbilen passerade ungdomsgänget i centrala Landskrona kastade någon ur gänget en sten som förstörde baklyktan.Det hela inträffade kring midnatt natten till tisdagen. Polispatrullen var ute på uppdrag när de körde förbi ett gäng med tio till femton ungdomar vid Dammhagskolan.

Helsingborgs Dagblad - 31 aug 11 kl. 15:17

Sten kastades mot p-vakter i Malmö

Två p-vakter överfölls i Malmö i dag. När de körde under en bro kastades en cirka fyra kilo tung sten på deras bil. P-vakterna hade precis lämnat ett område vid Norrbäcksgatan i Malmö där de kontrollerat bilar.

Corren - 13 mar 17 kl. 20:40

Sten kastades in på asylboende

Under natten till söndagen kastades en sten in i ett asylboende i Östergötland..

Magazin24 - 02 jan 13 kl. 20:14

Sten kastades in genom fönstret

En boende på Kolsvagatan har anmält skadegörelse sedan några kastat in en sten genom en altandörr. Omkring klockan 17.50 på Nyårsdagen inträffade en skadegörelse på Kolvagatan i Köping.

SN - 01 mar 11 kl. 16:00

Sten kastades mot buss

En av flygbussarna som kör sträckan mellan Stockholm och Skavsta blev träffad i framrutan av en stor sten..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

40-talshus i Höör sålt till nya ägare

Höör Huset på Södra Rörumsvägen 135 i Höör har fått nya ägare. Köpare är Lena Gustafsson, 58, och Henrik Lindberg, 64, från Lund, som köpte huset efter en exekutiv auktion. Köpet blev klart i oktober 2018 och priset blev 525 000 kronor.

Skånskan - 2 timmar sedan

102 kvadratmeter stort hus i Blentarp sålt

Blentarp Försäljningen av huset på adressen Lejdingsväg 45 i Blentarp är nu klar. Nya ägare blir Mattias Andersson, 34, och Tina Liljedahl, 25, som köper fastigheten av Sara Elisabeth och Claes-Åke Håkan Åkesson. Byggår för huset är 1929 och boarean är 102 kvadratmeter.

Skånskan - 3 timmar sedan

Magert och knappt minnesvärt

När Unbrekable rullade på biodukarna år 2000 hade inte en kotte det minsta aning om att handlade om en del av en trilogi, men den som såg färdigt eftertexterna på obehagliga uppföljaren Split med en lysande James McAvoy fördelad på tjugofyra olika personligheter för några år sedan blev varse att så var fallet.  Plötsligt dök Bruce Willis karaktär från förstnämnda alster upp som gubben ur lådan, och gjorde oss nyfikna på den givna fortsättningen. Nu när den är här tvingas man dock konstatera att den inte lever upp till de faktiskt hyfsat högt ställda förväntningarna.

Skånskan - 6 timmar sedan

Yoghurt på gammalt vis har blivit deras grej

sövde Allt fler restauranger, butiker och privatpersoner har fått upp ögonen för yoghurten från Elsekjells mejeri i Sövde som tillverkas på gammaldags vis.
Bakom står ingenjörsparet Sara och Gustaf Färlin Tynelius som brinner för närproducerat och äkta råvaror utan tillsatser.På ett bord står plaketten med texten Årets nyföretagare som de tilldelades i oktober av Nyföretagarcentrum.

Skånskan - 6 timmar sedan

Skottlossning i lägenhet i Bromölla

Bromölla Flera gärningsmän knackade på dörren till lägenheten där en man i 28-årsåldern och en kvinna i 26-årsåldern befann sig. Inga personer skadades i samband med händelsen. Klockan elva på fredagskvällen larmade boende på Ågatan i Bromölla polisen efter skottlossning i lägenhet.

Skånskan - 7 timmar sedan

Deltidsbrandkåren ska utöka styrkan

Kävlinge Har du haft drömmar om att bli brandman? I februari kan alla nyfikna testa på yrket när deltidsbrandkåren i Kävlinge har prova-på-dag.
Dagen är inte bara ett sätt för Räddningstjänst Syd att visa upp verksamheten.

Skånskan - 9 timmar sedan

Förbud mot boende och verkstad i källare

MALMÖ Tre källarlokaler i centrala Malmö har använts som både boende och verkstad trots att det strider mot gällande regler.
Efter ett tips gjorde räddningstjänsten Syd ett oanmält besök i lokalerna.Ett förbud enligt lagen om skydd mot olyckor har utfärdats eftersom det bland annat inte finns alternativa utrymningsvägar i lokalerna.

Skånskan - 9 timmar sedan

Lill-Emilia hyr två av lokalerna

Höör Sedan hösten huserar Lill-Emilia barnträdgård i både Konvaljens och Klubbans gamla lokaler. Anledningen är problem med innemiljön i förskolan på Holma.Förskolechef Ebba Sofiadotter bekräftar för Skånskan att så är fallet.

Skånskan - 9 timmar sedan

KS vill dra sig ur långa hyresavtal

Höör Munkarps skola och förskolorna Konvaljen och Klubban är nedlagda – men kommunens hyresavtal för lokalerna sträcker sig till 2034.
Nu vill kommunstyrelsen att HFAB antingen säljer fastigheterna eller hittar någon ny hyresgäst.Ärendet var uppe under kommunstyrelsens sammanträde tidigare den här veckan.

Skånskan - 19 timmar sedan

Klartecken att sälja till bostadsrättsförening

LÖBERÖD Företaget GBJ Fastigheter i Växjö har fått Eslövs kommuns tillåtelse att sälja mark man köpt in av Eslövs kommun till en nybildad bostadsrättsförening.Det är GBJ Ölyckebacken som begärt tillstånd att få sälja marken. Tanken är att bostadsrättsföreningen ska ta över hela bostadsprojektet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.