Alingsås tidning > Nyheter

Monday, 19 November, 06:36

Alingsås tidning - 28 sep 18 kl. 15:00

Febrila LightsförberedelserSnart smäller det. Det är dags för den nittonde upplagan av Lights in Alingsås. Och den som rör sig i stan kan knappast missa att det är ljusfest på g.
Varningsskyltarna står lite överallt: ”Ljusinstallation”. Här och där syns grupper av människor som pratar, pekar och gestikulerar.
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Lightsförberedelser, Lights, Alingsås, Vid Telegrafhuset, Nikoletta Theodoridi, AT, Telegrafhuset, Plantaget, AT Anton Karlsson, Hjorth, Karlsson, Iris Molendijk, Jönköping, Iris, Nederländerna, Victor Karlsson, Under, Anton Karlsson, Johan Röklander, Gruppen, Alingsås Det, Alexander Hjorth

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Febrila, Lightsförberedelser
Helsingborgs Dagblad - 28 maj 15 kl. 11:23

Fin inför balen

Just nu pågår febrila förberedelser runt om i nordvästra Skåne inför kvällens två studentbaler i Helsingborg..

NT - 31 aug 18 kl. 13:00

Fullt sjå inför kvällens debatt

Utanför Värmekyrkan var det fortfarande lugnt på förmiddagen – men på insidan pågick febrila förberedelser inför kvällens stora debatt..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 1 timme sedan

I Vårgårda pekar det uppåt

Det pekar uppåt för Vårgårda.
– Vårgårda ska bli en småstad och ta steget från att vara ett stationssamhälle, säger Sabina Talavanic, stadsarkitekt.
Bostadsbyggnation och etableringar stod på programmet vid en sopplunch i förra veckan, som lockat nästan 80 besökare.

Alingsås tidning - 1 timme sedan

Hitta ut blev en dubbel succé

Årets omgång av friskvårdssatsningen Hitta ut blev en succé i både Alingsås och Vårgårda. Tusentals människor har letat kontroller i såväl tätorterna som ute i skogarna.
– 2018 är vårt bästa år hittills, säger Lennart Hålsjö, projektledare för Hitta ut hos OK Skogshjortarna.

Alingsås tidning - 10 timmar sedan

Singelolycka på länsväg 1751

Vid 17:30-tiden på söndagen körde en bil av vägen, på länsväg 1751, i höjd med Hemsjö. Två personer avfördes till Alingsås lasarett med lindriga skador. Föraren, en kvinna i 40-årsåldern, misstänks, enligt polisen, för drograttfylla och vårdslöshet i trafik..

Alingsås tidning - 20 timmar sedan

Stöld av plånbok

Vid 19-tiden på lördagen stals en plånbok ur en bostad på Kullingsleden, i Vårgårda. Den brottsutsatte ska, enligt uppgift från polisen, ha gått utomhus en liten stund och glömt att låsa dörren. Och vid hemkomst uppmärksammades det att plånboken var försvunnen.

Alingsås tidning - 20 timmar sedan

Misshandel vid O’Learys

Vid 01-tiden, natten mot söndagen, ska en gäst ha slagit till en entrévärd. Händelsen utspelade sig, enligt polisen, vid restaurang O’Learys på Kungsgatan..

Alingsås tidning - I förrgår: 07:20

”AMTS har sedan länge haft en speciell plats i mitt hjärta”

Under tre helger, med premiär fredag 23 november, ger Alingsås Musikteatersällskap musikalen Rent på Palladium. Sju av alla dem som är engagerade i produktionen bloggar den här veckan om uppsättningen. Söndag 18 november Jajamän, då har denna veckan tagit slut.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Medger bugg i ToGo-appen

Västtrafik har en bugg i sin mobilapp ToGo, ett fel som trafikbolaget bara delvis har lyckats lösa. En del resenärer får för kort giltighetstid på sina biljetter.
Alingsåsaren Kenneth Alsgren ringer AT om det märkliga problemet som han har stött på i Västtrafiks mobilapp ToGo.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Ingen vanlig lucia i Bjärke i år

Luciatraditionen ska hållas vid liv – men det blir ingen vanlig luciatrupp i Bjärke i år.
Det har tyvärr inte kommit in några anmälningar alls från unga tjejer som vill vara med i Bjärkes luciatåg i år. Därför blir det ingen omröstning om vem som ska bli lucia och ingen kröning.

Alingsås tidning - Igår: 16:13

Bejublad isshow i Vårgårda

Lerums Konståkningsklubb bjöd under lördagen på en bejublad isshow i Puahallen. Allt från femåriga nybörjare till landslagsåkare visade upp sina program – och flera av de duktiga åkarna var från Vårgårda. Det var i stort sett fullsatt på träbänkarna i Puahallen när showen drog igång på lördag eftermiddag.

Alingsås tidning - Igår: 12:50

Folkfest i Bjärkehallen

Från skinkgissningar till en bas som skakar i hela bilen. Livets goda serverades i Bjärkehallen under lördagen. Det doftar nybakta kanelbullar ända ute i entrén.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.