Alingsås tidning > Nyheter

Monday, 22 April, 22:39

Alingsås tidning - 28 sep 18 kl. 15:00

Febrila LightsförberedelserSnart smäller det. Det är dags för den nittonde upplagan av Lights in Alingsås. Och den som rör sig i stan kan knappast missa att det är ljusfest på g.
Varningsskyltarna står lite överallt: ”Ljusinstallation”. Här och där syns grupper av människor som pratar, pekar och gestikulerar.
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Lightsförberedelser, Lights, Alingsås, Vid Telegrafhuset, Nikoletta Theodoridi, AT, Telegrafhuset, Plantaget, AT Anton Karlsson, Hjorth, Karlsson, Iris Molendijk, Jönköping, Iris, Nederländerna, Victor Karlsson, Under, Anton Karlsson, Johan Röklander, Gruppen, Alingsås Det, Alexander Hjorth

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Febrila, Lightsförberedelser
Helsingborgs Dagblad - 28 maj 15 kl. 11:23

Fin inför balen

Just nu pågår febrila förberedelser runt om i nordvästra Skåne inför kvällens två studentbaler i Helsingborg..

NT - 31 aug 18 kl. 13:00

Fullt sjå inför kvällens debatt

Utanför Värmekyrkan var det fortfarande lugnt på förmiddagen – men på insidan pågick febrila förberedelser inför kvällens stora debatt..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 7 timmar sedan

Kollision på E20 – väg avstängd

Strax innan klockan halv tre på måndagseftermiddagen kom ett larm om en frontalkrock mellan två bilar på E20, i höjd med Hol. Skadeläget är än så länge oklart. Trafikverket uppger att det just nu är helt stopp i båda riktningar på E20 i höjd med Hol, på grund av olyckan.

Alingsås tidning - 17 timmar sedan

Dags för vårmarknad

Vår, höst och jul – då är det stor marknad på Nolbygård.
Just nu är förberedelserna inför vårmarknaden den 27 april i full gång.
– Det kommer hit 45 utställare, vilket är nytt rekord, säger Anders Björkman, verksamhetsansvarig på Nolbygård.

Alingsås tidning - Igår: 19:52

Försvunnen kvinna kom hem

En 88-årig Alingsåskvinna anmäldes försvunnen av anhöriga på påskdagens eftermiddag. En stund senare kom hon hem välbehållen. De anhöriga blev oroliga när kvinnan inte var hemma då de skulle träffas hemma hos henne.

Alingsås tidning - Igår: 19:43

Man gripen för våldtäkt

En misstänkt våldtäkt anmäldes till Alingsåspolisen på påskdagens eftermiddag. En man är gripen. Anmälan kom in vid 17-tiden från en kvinna i 30-årsåldern, som uppgav att hon blivit våldtagen i en bostad på Stockslycke av en man som hon känner.

Alingsås tidning - Igår: 07:54

Två anhållna för stöld

Två män anhölls på påskaftonen misstänkta för stöd av bilbatterier och fälgar. När en polispatrull kontrollerade en bil på E20 i höjd med Västra Bodarna klockan 17.20 upptäcktes misstänkt stöldgods i bilen.

Alingsås tidning - Igår: 07:45

Kvinna angreps i tunnel

Kvinnan cyklade hem från en fest när hon blev angripen av två okända personer i tunneln mellan Savannen och Östlyckan i Alingsås. Det var vid ett-tiden natten till påskdagen som två män, enligt kvinnans berättelse, stoppade henne och bad om cigaretter. När hon skulle cykla vidare tog de tag i cykeln så att hon ramlade och slog i huvudet.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

De vill komma alingsåsarna närmare

Nu välkomnar Momenti Liberis Rasmus Broberg två nya delägare – Olivia Wåxberg och Sebastian Tornare.
Tillsammans presenterar de ett nytt koncept, med målet att komma ännu närmare italiensk magi. Och alingsåsarna.

Alingsås tidning - I förrgår: 12:37

”Det bästa med påskparaden är godis”

Massor av barn och föräldrar hängde med i årets påskparad genom ett soldränkt och vårvarmt Alingsås.  Med påskharen Päggy i spetsen, följd av Alingsås drill & dans och musiker från två kårer, gick paraden från Åmanska parken till Järtas park. – Det bästa med påskparaden är godis.

Alingsås tidning - I förrgår: 08:27

Bil brann på Vintergatan

En parkerad bil på Vintergatan i Alingsås brann på långfredagens kväll. En förbipasserande slog larm vid 22-tiden. Tack vare den tidiga upptäckten kunde räddningstjänsten släcka elden innan den spred sig till andra bilar.

Alingsås tidning - 19 apr 19 kl. 22:17

Villa övertänd i Skogsbygden

En villa och ett garage i Bastås, i södra Skogsbygden, är helt övertända i en brand som utbröt på långfredagens kväll. Larmet om branden kom klockan 20.21.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.