Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 19 November, 06:41

Blekinge Läns tidning - 27 sep 18 kl. 18:32

Ny hyresgäst flyttar in efter CoopNär den ena stormarknaden flyttade ut lämnade de en stor tomhet efter sig. Men nu står det klart att Lidl flyttar in i Amiralen och och att det då bara återstår 800 kvadratmeter av gamla Coop..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Coop, Lidl, Amiralen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny hyresgäst, flyttarin efter , Coop
Sydöstran - 24 maj 18 kl. 11:28

Taggade hyresgäster flyttar in

Sölvesborgshem planerar byta ut nycklar mot digitala lås i flera av sina fastigheter. Först ut är det nybyggda flerbostadshuset Tusenskönan 2 i Ljungaviken. I nästa vecka flyttar de första hyresgästerna in..

UNT - 03 nov 14 kl. 21:11

Första hyresgästen flyttar in i OWTC

De första hyresgästerna har flyttat in i den nya skyskrapan One World Trade Center i New York..

Kristianstadsbladet - 03 nov 14 kl. 21:11

Första hyresgästen flyttar in i OWTC


De första hyresgästerna har flyttat in i den nya skyskrapan One World Trade Center, i New York, skriver The Wall Street Journal. Skyskrapan är byggd på platsen där de båda tvillingtornen World Trade Center fanns innan de raserades i terrordådet den 11 september 2001.Det är 170 av förlagshuset Condé Nasts anställda som flyttat in.

SvD - 03 nov 14 kl. 21:11

Första hyresgästen flyttar in i OWTC

De första hyresgästerna har flyttat in i den nya skyskrapan One World Trade Center, i New York, skriver The Wall Street Journal. Skyskrapan är byggd på platsen där de båda tvillingtornen World Trade Center fanns innan de raserades i terrordådet den 11 september 2001..

Helsingborgs Dagblad - 03 nov 14 kl. 21:16

Första hyresgästen flyttar in i OWTC

De första hyresgästerna har flyttat in i den nya skyskrapan One World Trade Center, i New York, skriver The Wall Street Journal. Skyskrapan är byggd på platsen där de båda tvillingtornen World Trade Center fanns innan de raserades i terrordådet den 11 september 2001. Det är 170 av förlagshuset Condé Nasts anställda som flyttat in..

BT - 03 nov 14 kl. 21:11

Första hyresgästen flyttar in i OWTC

De första hyresgästerna har flyttat in i den nya skyskrapan One World Trade Center, i New York, skriver The Wall Street Journal. Skyskrapan är byggd på platsen där de båda tvillingtornen World Trade Center fanns innan de raserades i terrordådet den 11 september 2001. Det är 170 av förlagshuset Condé Nasts anställda som flyttat in.

Helsingborgs Dagblad - 22 feb 15 kl. 04:00

Hyresgäster flyttar från skandalhus

Hyresgästerna går med på att flytta. Hyresnämnden stadfäste en förlikning mellan parterna angående fastigheten på Norra Infartsgatan 9..

Nya Wermlands Tidningen - 26 mar 17 kl. 08:00

Hyresgäster flyttar tillbaka

Tidigt en lördagsmorgon 2015 vaknade hyresgästerna av att huset brann. I dag är lägenheterna på Hermelinvägen i Färgelanda uppbyggda igen och inflyttningsklara den 1 april. Kolla in filmklippet för att se hur de ser ut inuti..

BT - 27 okt 17 kl. 21:15

Hyresgäster flyttar in på Dammsvedjan

I går började de första hyresgästerna flytta in i de nya punkthusen på Dammsvedjan. En av dem är Lars Bonnevier, som har bott i villa i 22 år. ”Det ska bli skönt att slippa klippa gräsmattan”, säger han..

NSD - 01 okt 16 kl. 15:47

Nya hyresgäster flyttar in i Enter

Nu flyttar Securitas in på övervåningen på Enter galleria..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Beslut väntar om mordet på EU-migranten

Mannen blev så svårt misshandlad att han dog. Den rumänske EU-migranten hittades i en park i Huskvarna i augusti i år. Efter ett par veckor kom det ohyggliga fram - två barn misstänks som gärningsmän.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Tove Styrke vill ta med sig Grant överallt

Tove Styrke och Grant fann varandra på en kinakrog i London. Nu åker de båda artisterna ut på en stor Nordenturné tillsammans. Det blir 13 spelningar med start i Karlstad på fredag.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Antalet saknade i Kalifornien sjunker

Antalet saknade i den katastrofala eldsvådan "Camp Fire" i Kalifornien har skrivits ned till under tusen. Sheriffen i Butte County meddelar att listan över saknade nu har 993 namn, från tidigare 1 276.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Långdragen regeringsbildning, ett sundhetstecken

På onsdagen röstade riksdagen nej till att låta Moderaternas Ulf Kristersson leda landet. Tack vare att C och L höll sina vallöften, slipper Sverige nu en regering som blir beroende av Sverigedemokraterna. .

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Politikernas lönehöjning bäddar för politikerförakt

Tänk om man kunde bli invald i riksdagen! Bra lön... Men oj!

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Följ HIF:s jakt på ny rekordsvit

HIF Karlskrona har tre raka segrar i handbollsligan. Kommer fjärde i kväll borta mot jumbon AIK? Följ matchen här med start kl.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Kan KHK slå ”mini-KHK”?

I Björklöven finns fem spelare som tidigare representerat Karlskrona HK. I kväll tar Umeålaget emot nya KHK, följ vår direktrapportering från matchen här med start kl. 19.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

HIF jagar fjärde raka segern mot jumbon AIK

HIF Karlskrona är ett av de formstarkaste lagen i Handbollsligan efter sina tre raka segrar. Nu hoppas man på en den fjärde borta mot jumbon AIK som ännu inte vet hur det känns att vinna. – De ser nog sin chans mot oss skulle jag tro, säger Robert Andersson..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Sverige dras in i "Europas största svindel"

Bolag som misstänks ha medverkat till att Danmark svindlats på miljardbelopp har fått tiotals miljoner kronor av svenska Skatteverket, kan TT visa. - Det är uppenbart att Sverige har utsatts för bedrägerier, säger Torsten Fensby, expert på skatteflykt.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Utbetalda skattepengar troligen förlorade

Om bedragare utomlands lyckats få mångmiljonbelopp utbetalda av Skatteverket är pengarna sannolikt förlorade. Myndigheten har tills nu inte känt till att den betalat pengar till bolag som misstänks för svindleri.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.