Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 21 January, 07:19

Blekinge Läns tidning - 27 sep 18 kl. 18:32

Ny hyresgäst flyttar in efter CoopNär den ena stormarknaden flyttade ut lämnade de en stor tomhet efter sig. Men nu står det klart att Lidl flyttar in i Amiralen och och att det då bara återstår 800 kvadratmeter av gamla Coop..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Coop, Lidl, Amiralen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny hyresgäst, flyttarin efter , Coop
Skånskan - 20 nov 18 kl. 17:17

Nya hyresgäster flyttar in

LUND Nu flyttar de första hyresgästerna in i det nya kvarteret Dokumentet i centrala Lund.
Totalt 115 hyreslägenheter planeras i LKF:s nya bostadshus.– Det blev verkligen en wowkänsla att få se vår nybyggda lägenhet.

Sydöstran - 24 maj 18 kl. 11:28

Taggade hyresgäster flyttar in

Sölvesborgshem planerar byta ut nycklar mot digitala lås i flera av sina fastigheter. Först ut är det nybyggda flerbostadshuset Tusenskönan 2 i Ljungaviken. I nästa vecka flyttar de första hyresgästerna in..

UNT - 03 nov 14 kl. 21:11

Första hyresgästen flyttar in i OWTC

De första hyresgästerna har flyttat in i den nya skyskrapan One World Trade Center i New York..

Kristianstadsbladet - 03 nov 14 kl. 21:11

Första hyresgästen flyttar in i OWTC


De första hyresgästerna har flyttat in i den nya skyskrapan One World Trade Center, i New York, skriver The Wall Street Journal. Skyskrapan är byggd på platsen där de båda tvillingtornen World Trade Center fanns innan de raserades i terrordådet den 11 september 2001.Det är 170 av förlagshuset Condé Nasts anställda som flyttat in.

SvD - 03 nov 14 kl. 21:11

Första hyresgästen flyttar in i OWTC

De första hyresgästerna har flyttat in i den nya skyskrapan One World Trade Center, i New York, skriver The Wall Street Journal. Skyskrapan är byggd på platsen där de båda tvillingtornen World Trade Center fanns innan de raserades i terrordådet den 11 september 2001..

Helsingborgs Dagblad - 03 nov 14 kl. 21:16

Första hyresgästen flyttar in i OWTC

De första hyresgästerna har flyttat in i den nya skyskrapan One World Trade Center, i New York, skriver The Wall Street Journal. Skyskrapan är byggd på platsen där de båda tvillingtornen World Trade Center fanns innan de raserades i terrordådet den 11 september 2001. Det är 170 av förlagshuset Condé Nasts anställda som flyttat in..

BT - 03 nov 14 kl. 21:11

Första hyresgästen flyttar in i OWTC

De första hyresgästerna har flyttat in i den nya skyskrapan One World Trade Center, i New York, skriver The Wall Street Journal. Skyskrapan är byggd på platsen där de båda tvillingtornen World Trade Center fanns innan de raserades i terrordådet den 11 september 2001. Det är 170 av förlagshuset Condé Nasts anställda som flyttat in.

Helsingborgs Dagblad - 22 feb 15 kl. 04:00

Hyresgäster flyttar från skandalhus

Hyresgästerna går med på att flytta. Hyresnämnden stadfäste en förlikning mellan parterna angående fastigheten på Norra Infartsgatan 9..

Nya Wermlands Tidningen - 26 mar 17 kl. 08:00

Hyresgäster flyttar tillbaka

Tidigt en lördagsmorgon 2015 vaknade hyresgästerna av att huset brann. I dag är lägenheterna på Hermelinvägen i Färgelanda uppbyggda igen och inflyttningsklara den 1 april. Kolla in filmklippet för att se hur de ser ut inuti..

BT - 27 okt 17 kl. 21:15

Hyresgäster flyttar in på Dammsvedjan

I går började de första hyresgästerna flytta in i de nya punkthusen på Dammsvedjan. En av dem är Lars Bonnevier, som har bott i villa i 22 år. ”Det ska bli skönt att slippa klippa gräsmattan”, säger han..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Löfven presenterar sin nya regering

En hel höst och en halv vinter tog det innan Sverige fick en ny statsminister. I dag får vi reda på vem som kommer att ha ansvar för vad i Sveriges nya regering som presenteras av Stefan Löfven. Några gamla namn väntas göra comeback men flera nya ministrar är också att vänta.

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Frågetecken kring svenskt bensinförbud 2030

Från år 2030 ska det vara förbjudet att sälja nya bensin- och dieseldrivna bilar i Sverige, heter det i avtalet som ligger till grund för den kommande regeringsbildningen.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Just nu: Tågstopp mellan Karlshamn och Mörrum

Det är stopp i tågtrafiken på grund av tekniska problem med ett tåg, skriver Trafikverket..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Kallt och torrt väder får elpriset att stiga

Kylan i Europa och att det blåser för lite har gjort att elpriset skjutit i höjden. Underskotten i vattenmagasinen efter den torra sommaren gör inte saken bättre. Elkunderna kan bara hoppas att vintern blir mildare och att vi får en rejält blöt vår.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

39-åringen som siktar på 50-årsjubileum nästa år

Flerfaldige svenske mästaren på bana Anders Petersson, Älmhult, vann Vinterfältträffen med 35 träff av 36 möjliga. – Jag tränar mycket och det ger resultat. Nästa år hoppas jag kunna ta en ny seger här, när det är 50-årsjubileum, säger Petersson..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Mustchefen: IS inte uträknat

Trots IS kollaps i Syrien och Irak består terroristhotet mot Sverige, enligt Must. Den militära underrättelsetjänsten befarar att IS-anhängare bildar nya terrorgrupper och sätter upp baser i andra områden. Hösten 2017 föll IS så kallade kalifat i Syrien och Irak.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ghosn ansöker om att bli släppt mot borgen

Nissans avsatte ordförande Carlos Ghosn lovar att stanna i Japan om han beviljas borgen.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Fodret till hästarna blev fyra gånger så dyrt

Ridklubben i Sölvesborg fick betala fyra gånger så mycket för vinterns hö. Nu hoppas Malin Håkansson på ett bidrag från Balkenhausens samfond..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser – lokalt och i omvärlden

Det har varit en lugn natt i Blekinge..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Förutsättningarna inför Sverige-Norge i kväll

Vad gäller om det blir oavgjort? Hur är stödet från de svenska fansen? Och kan Jesper Nielsen spela?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.