Skånskan > Nyheter

Wednesday, 24 April, 18:12

Skånskan - 27 sep 18 kl. 11:06

Ville ladda telefonen i cockpitenVärlden – Är det okej om jag laddar telefonen här?
Nej, det var det inte. Mannen blev inte bara nekad att ladda telefonen i flygplanets cockpit, han blev också avkastad av flygplanet.Den tid när man kunde gå och ta en titt i flygplanets cockpit om man var nyfiken är sedan länge förbi men det har tydligen gått in hos alla. En man på en indisk inrikesflygning med flygbolaget IndiGo mellan Mumbai och Kolkata fick bittert erfara flygsäkerheten i världen så som den ser ut efter 11 september-attackerna 2001.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
IndiGo, Mumbai, Kolkata, The Guardian, Indien, Delhi, Patna, Jaipur, Guardian, Asia India

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ville ladda, telefoneni , cockpiten
Skånskan - 27 sep 18 kl. 11:06

Ville ladda telefonen i cockpiten

Världen – Är det okej om jag laddar telefonen här?
Nej, det var det inte. Mannen blev inte bara nekad att ladda telefonen i flygplanets cockpit, han blev också avkastad av flygplanet.

DI - 13 jan 16 kl. 05:27

Surt för plånboken att ladda telefonen i bilen

Att ladda mobilen medan du kör kan vara bekvämt men blir både dyrt för plånboken och miljön. Det rapporterar Bloomberg..

YLE - 04 jun 17 kl. 09:58

Nu kan man ladda telefonen gratis också i Karleby

Karleby har anslutit sig till nätverket av städer som erbjuder invånarna laddningspunkter för mobiltelefoner. Tjänsten är gratis och finns sedan tidigare i Vasa och i flera större städer. Det är Karleby Energi som står bakom de nya laddningspunkterna.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ladda inte mobiltelefonen när du sover

Undvik att ladda telefonen när du inte kan ha den under uppsikt. – Låt bli att ladda under natten, säger Thomas Nilson, inspektör vid Elsäkerhetsverket..

Mobil - 07 jun 16 kl. 10:54

Ladda luren med dojan

Vibram har fixat en sko som genererar ström nog att ladda telefonen..

IDG - 10 sep 16 kl. 17:24

Fullskalig återkallning av Galaxy Note 7 – "stäng av och ladda inte"


Samsung återkallar Galaxy Note 7 och ber kunder stänga av och inte ladda telefonen, sedan amerikanska Consumer Product Safety Commission utfärdat samma varning..

Aftonbladet - 18 jul 13 kl. 06:46

Ladda telefonen ? med kiss

Forskaren: "Har tämjt urinets kraft".

Datormagazin - 24 sep 13 kl. 11:36

Ladda telefonen på språng

En ny, obemannad och låsbar laddningsstation för mobiltelefoner kallad Chargebox, avsedd för utplacering på allmänna platser, har kommit till Sverige..

IDG - 29 sep 15 kl. 09:35

Trådlös laddstation kan ladda telefonen bara den är i samma rum


Trött på att leta vägguttag och fumla med sladdar? Nu finns en laddare som fungerar ungefär som en wifi-router..

BT - 22 jun 17 kl. 11:01

Nu kan du ladda telefonen på bussen

Nu kan telefoner och surfplattor få ny kraft ombord på Västrafiks bussar i Borås stadstrafik. USB-uttag vid varje säte ger törstande batterier laddning..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Cigarettfimp startade brand

Sjöbo Strax efter klockan fyra på onsdagseftermiddagen fick SOS in ett larm om en brand några meter från ett flerfamiljshus på Föreningsgatan i centrala Sjöbo.
När räddningstjänsten anlände hade någon redan släckt branden i gräset med en pulversläckare. Branden ska troligen ha startats av en cigarettfimp.

Skånskan - 45 minuter sedan

Föräldrar och personal är chockerade över beskedet

Slimminge Lärare och föräldrar är helt tagna på sängen av beslutet att lägga ned skolan.
– Det här beslutet är taget över huvudet på oss, säger Anna Fredriksson.Anna Fredriksson är trebarnsmor och Slimmingebo.

Skånskan - 45 minuter sedan

Slimmingeby skola läggs ned

Slimminge Slimmingeby skola läggs ned efter vår- terminen.
Till hösten ska Slimmingeskolans 80 elever bussas till Hallenborgsskolan.Det står klart efter ett färskt beslut från skol- och utbildningsutskottet i tisdags kväll.

Skånskan - 45 minuter sedan

Resor, bingo eller fotanalys

MALMÖ Strumpor utan söm och resår, gratis klippning, spela bingo eller kolla in en resa till Svalbard. Seniorerna hade olika anledningar till att de sökt sig till Malmömässan för att bekanta sig mera med någon av de 120 utställarna.Förutom att besöka alla montrar finns det också möjlighet att delta i 30 olika aktiviteter och lyssna till 60 föreläsare till och med fredag.

Skånskan - 1 timme sedan

70-talshus på 101 kvadratmeter sålt i Röstånga

Röstånga Försäljningen av huset på Björnbärsstigen 11 i Röstånga är nu klar. Nya ägare blir Eva Ann-Mari Granlund, 71, och Pierre Fors, 44, som köper fastigheten av Britt Skaarups. Huset är byggt 1978 och har en boyta på 101 kvadratmeter.

Skånskan - 1 timme sedan

Om en man med många sidor

I augusti i fjol, 20 år efter att Jens Liljestrand satt på en strand i Kalifornien och insåg att det var här Vilhelm Moberg skrev sin Utvandrarserie, gavs hans Mannen i skogen ut. Biografin har hyllats och prisats och Jens Liljestrand har varit ute och pratat om den i många olika sammanhang. På måndag är det dags igen, i Hässleholm kulturhus.

Skånskan - 2 timmar sedan

Eslöv trär buntband genom cykelkedjor

ESLÖV Petter Hansson var nära att stå på näsan när han skulle ta sin cykel på stationen i Eslöv.
Han är en av flera som reagerat över att kommunen låter p-vakter märka kvarglömda cyklar genom att trä buntband genom kedjan.
– Det kunde slutat illa.

Skånskan - 2 timmar sedan

”Olyckligt om någon ramlar”

ESLÖV På Eslövs kommun tror man att cirka 300 cyklar märkts upp med buntband. Det är oklart om alla slagits runt kedjorna.
Kommunen tänker inte fortsätta – men hade på onsdagseftermiddagen inga planer på att rycka ut och ta bort några band.

Skånskan - 2 timmar sedan

Lund tappar mark till Malmö

lund Länge hette det att Lund var Skånes ekonomiska motor. Ideons framgångar, storföretagen som tycktes stå på kö för att etablera sig i staden gjorde att Lund framstod som allt starkare.
Men sedan hände något.

Skånskan - 2 timmar sedan

Stöld och vandalism på skola

Malmö Under påskhelgen bröt sig en eller flera personer in på Dammfriskolan i Malmö. Där orsakade de stor skada på kansliet, där de bröt upp samtliga kontorsdörrar, krossade ett flertal rutor och tömde en brandsläckare i lokalerna.
Dessutom stals ett större antal datorer, läsplattor och mobiltelefoner vid inbrottet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.