Skånskan > Nyheter

Sunday, 20 January, 18:09

Skånskan - 27 sep 18 kl. 11:06

Ville ladda telefonen i cockpitenVärlden – Är det okej om jag laddar telefonen här?
Nej, det var det inte. Mannen blev inte bara nekad att ladda telefonen i flygplanets cockpit, han blev också avkastad av flygplanet.Den tid när man kunde gå och ta en titt i flygplanets cockpit om man var nyfiken är sedan länge förbi men det har tydligen gått in hos alla. En man på en indisk inrikesflygning med flygbolaget IndiGo mellan Mumbai och Kolkata fick bittert erfara flygsäkerheten i världen så som den ser ut efter 11 september-attackerna 2001.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
IndiGo, Mumbai, Kolkata, The Guardian, Indien, Delhi, Patna, Jaipur, Guardian, Asia India

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ville ladda, telefoneni , cockpiten
Skånskan - 27 sep 18 kl. 11:06

Ville ladda telefonen i cockpiten

Världen – Är det okej om jag laddar telefonen här?
Nej, det var det inte. Mannen blev inte bara nekad att ladda telefonen i flygplanets cockpit, han blev också avkastad av flygplanet.

DI - 13 jan 16 kl. 05:27

Surt för plånboken att ladda telefonen i bilen

Att ladda mobilen medan du kör kan vara bekvämt men blir både dyrt för plånboken och miljön. Det rapporterar Bloomberg..

YLE - 04 jun 17 kl. 09:58

Nu kan man ladda telefonen gratis också i Karleby

Karleby har anslutit sig till nätverket av städer som erbjuder invånarna laddningspunkter för mobiltelefoner. Tjänsten är gratis och finns sedan tidigare i Vasa och i flera större städer. Det är Karleby Energi som står bakom de nya laddningspunkterna.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Ladda inte mobiltelefonen när du sover

Undvik att ladda telefonen när du inte kan ha den under uppsikt. – Låt bli att ladda under natten, säger Thomas Nilson, inspektör vid Elsäkerhetsverket..

Mobil - 07 jun 16 kl. 10:54

Ladda luren med dojan

Vibram har fixat en sko som genererar ström nog att ladda telefonen..

IDG - 10 sep 16 kl. 17:24

Fullskalig återkallning av Galaxy Note 7 – "stäng av och ladda inte"


Samsung återkallar Galaxy Note 7 och ber kunder stänga av och inte ladda telefonen, sedan amerikanska Consumer Product Safety Commission utfärdat samma varning..

Aftonbladet - 18 jul 13 kl. 06:46

Ladda telefonen ? med kiss

Forskaren: "Har tämjt urinets kraft".

Datormagazin - 24 sep 13 kl. 11:36

Ladda telefonen på språng

En ny, obemannad och låsbar laddningsstation för mobiltelefoner kallad Chargebox, avsedd för utplacering på allmänna platser, har kommit till Sverige..

IDG - 29 sep 15 kl. 09:35

Trådlös laddstation kan ladda telefonen bara den är i samma rum


Trött på att leta vägguttag och fumla med sladdar? Nu finns en laddare som fungerar ungefär som en wifi-router..

BT - 22 jun 17 kl. 11:01

Nu kan du ladda telefonen på bussen

Nu kan telefoner och surfplattor få ny kraft ombord på Västrafiks bussar i Borås stadstrafik. USB-uttag vid varje säte ger törstande batterier laddning..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 10 minuter sedan

Hörbychef nominerad till ledarskapspris

Hörby Hörbys socialchef Eva Klang Vänerklint har nominerats till priset ”Årets offentliga chef i Sverige 2018” som tidningen Offentliga affärer står bakom.Eva Klang Vänerklint är en av åtta nominerade till priset. Bland de andra nominerade finns bland andra en enhetschef för Brottsförebyggande rådet, en rektor från Värmland och en anstalts- och häktesdirektör från Kriminalvården.

Skånskan - 1 timme sedan

Cyklist i krock med personbil

Malmö En trafikolycka har inträffat på Rådmansvången under lördagseftermiddagen.Polis har åkt till Rådmansgatan där olyckan inträffat för närmare kontroll. Det är inledningsvis oklart om någon har kommit till skada.

Skånskan - 1 timme sedan

Rege­ringen bör bli mind­re

I dag ska Ste­fan Löfven i riks­dagen läsa upp en re­ger­ings­de­kla­ra­tion och pre­sen­tera sin nya rege­ring.
Re­ger­ings­de­kla­ra­tionen lär till stor del bygga på de 73 punkter som S och MP kommit över­ens med C och L om. Hur den nya rege­ringen kommer att formas är där­emot helt osä­kert.

Skånskan - 2 timmar sedan

Försenade tåg mellan Hässleholm-Lund

Skåne Ett signalfel gör att tågtrafiken kan bli försenad mellan Hässleholm-Lund/Malmö. Det finns i nuläget ingen prognos på när tågen åter kan gå normalt.Stationer där tågtrafiken kan påverkas:
Hässleholm, Eslöv, Höör, Stehag, Stångby, Sösdala, Tjörnarp, Örtofta och Lund..

Skånskan - 3 timmar sedan

Jularrangemang kan förbättras

MALMÖ Kommunfullmäktiges ordförande Carina Nilsson (S) håller med om att den senaste julinbåsningen på Stortorget på julafton inte blev det bästa arrangemanget.– Jag tar med dina synpunkter och hoppas att vi nästa jul kan förbättra arrangemanget och också öka informationen kring det.
– Visst kan vi bättre!

Skånskan - 7 timmar sedan

Brand i pelletspanna

Sjöbo Räddningstjänsten fick rycka ut till Äsperöd vid tiotiden i dag. Enligt uppgifter till SOS-larmcentral rök det från en pelletspanna vid en gård som ligger utmed Trydevägen, söder om Äsperöd.
Ambulans körde aldrig ut till platsen eftersom det inte fanns uppgifter om någon skadad person i samband med att larmet gick..

Skånskan - 8 timmar sedan

Efter fantombild av våldtäktsman kräver 39-åring skadestånd

MALMÖ 39-åringen som i augusti förra året anhölls, men snart släpptes, misstänkt för två uppmärksammade överfallsvåldtäkter i Malmö kräver nu skadestånd i en ansökan till Justitiekanslern, JK.Efter tips baserat på en fantombild grep polisen den 31 augusti förra året den i dag 39-årige mannen misstänkt för två grova överfallsvåldtäkter som skedde i Malmö i maj och juni 2018. Flera medier, bland annat tv-programmet Efterlyst, publicerade den fantombild framtagen av polisen som resulterade i tips som pekade ut mannen som greps och anhölls misstänkt för överfallsvåldtäkterna.

Skånskan - 9 timmar sedan

Citroën visar var skåpet ska stå

Att tröska runt i en skåpbil låter inte lockande. Men Citroën Berlingo har många kvaliteter och släktskapet med transportfordonet som utgör grund är väl maskerat. Många kluriga finesser och en del brister finner vi hos den franska familjebilen.

Skånskan - 10 timmar sedan

Polis avlossade varningsskott mot knivbeväpnad man

Sjöbo Polisen avlossade varningsskott mot en man som själv larmat polisen.Larmet om händelsen inkom strax innan fem på söndagsmorgonen och inträffade i Vollsjö, skriver polisen på sin hemsida. En man med kniv hade själv ringt polis och larmat.

Skånskan - 11 timmar sedan

Nu kan villaägarna andas ut

HÖRBY Nu kan villaägarna på Stattena norra pusta ut. Kommunen drar tillbaka överklagandet om att det ska byggas marklägenheter i området.
– Det känns helt fantastiskt!Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.