BT > Nyheter

Tuesday, 23 October, 18:03

BT - 26 sep 18 kl. 16:19

Pojke till sjukhus efter misshandel på skolaEn pojke som är under femton år fick föras till sjukhus med ambulans från en skola i Linköping, efter att han misshandlats av en äldre elev. - En elev som är strax över femton år har med sparkar och slag misshandlat en annan elev. Det är två pojkar.(TT).
Läs mer på BT
Läs mer om:
Linköping

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pojketill , sjukhusefter , misshandel, skola
Expressen - 25 feb 16 kl. 14:51

Pojke knivstucken på skola i Bergen

En norsk pojke har tagits till sjukhus efter att ha knivstuckits på en skola i Bergen, skriver VG. Polisen har omhändertagit en pojke på samma skola. Den skadade pojken är förd till sjukhus..

Expressen - 09 maj 18 kl. 11:43

Pojke kidnappades vid skola och misshandlades

Tre ungdomar döms för människorov och grov misshandel efter att ha kidnappat en 14-årig pojke på en skola.En fjärde ungdom döms för olaga frihetsberövande i samband med händelsen.Enligt såväl åklagaren som rätten är brottet hedersrelaterat..

UNT - 22 aug 17 kl. 16:25

Pojke misshandlades vid skola

Tre personer i övre tonåren döms vid Uppsala tingsrätt för att ha misshandlat en pojke vid en skola i Heby kommun..

Helsingborgs Dagblad - 12 dec 15 kl. 04:00

Pojke slagen på skola

En skola i Kullabygden har polisanmält att en pojke i tioårsåldern utsattes för misshandel..

Skånskan - 08 sep 16 kl. 13:21

Pojke knivskuren vid skola

En pojke i 13-årsåldern blev vid lunchtid knivskuren i benet på Hässleholmen i Borås.
Pojken fördes med ambulans till sjukhus där förhör har hållits med honom.Knivhugget ska enligt polisen ha skett i ett  skogsparti i närheten av en  idrottshall och skola.

Nya Wermlands Tidningen - 14 jan 15 kl. 09:09

Ännu en pojke misshandlad på skola

På måndagen tog polisen emot ytterligare en anmälan gällande misshandel på en skola i Karlskoga..

Skånskan - 09 dec 15 kl. 10:50

7-årig pojke mordhotad på skola i Eslöv

Eslöv En 7-årig pojke låstes in på en toalett, hotades med en sax och tvingades kyssa en skolkamrats fötter.
Rektorn för en skola i Eslöv har nu polisanmält händelsen som olaga hot och tvång.Det var fem pojkar som tog med 7-åringen in på toaletten.

Skånskan - 11 feb 16 kl. 12:56

Pojke knivskuren på skola

Sverige En pojke knivskars på torsdagen på en skola i Edsberg, Sollentuna, norr om Stockholm. Två personer jagas för dådet. Enligt uppgift från polis ska pojken inte ha livshotande skador.

GöteborgsPosten - 09 maj 18 kl. 11:52

Hedersrelaterat: Fyra män kidnappade 14-årig pojke utanför skola

Fyra unga män fälls nu för medverkan i kidnappning och misshandel i Göteborgsområdet. Åklagaren får stöd för sin tes att det handlat om hedersrelaterad brottslighet.
Offret figurerade på oskyldiga kafébilder tillsammans med kvinnliga släktingar till de nu dömda..

Expressen - 15 jun 11 kl. 13:49

Pojke påkörd vid skola

En pojke i 15-årsåldern blev överkörd utanför sin skola i Växjö. Flera barn blev vittnen till olyckan. - Han hamnade under bilen, säger Robert Loeffel, presstalesman för Växjöpolisen.

Expressen - 15 jun 11 kl. 16:10

Pojke påkörd vid skola i Växjö

En pojke i 15-årsåldern blev överkörd utanför sin skola i Växjö. Flera barn blev vittnen till olyckan. - Han hamnade under bilen, säger Robert Loeffel, presstalesman för Växjöpolisen.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Handelsbankens vd går i pension

Handelsbankens vd och koncernchef Anders Bouvin har meddelat bankens styrelse att han vill gå i pension den sista augusti nästa år, skriver banken i ett pressmeddelande. Styrelsen har accepterat hans önskemål. Arbetet med att rekrytera hans efterträdare inleds omedelbart.

BT - 15 minuter sedan

Kritik sedan omstridd skola godkänts

Experter ifrågasätter om Skolinspektionen har rätt verktyg för att komma åt friskolor som återkommande fått kritik för religiösa inslag. - Har de tillräckliga metoder för att kunna upptäcka och hantera den här problematiken? säger Magnus Ranstorp, forskare och terrorismexpert vid Försvarshögskolan.

BT - 30 minuter sedan

20 miljoner euro till ny färja Vasa-Umeå

Finlands regering skjuter till tio miljoner euro till Kvarkenprojektet i sin tilläggsbudget. Dessutom föreslås att en ny färja mellan Vasa och Umeå ska få tio miljoner i innovationsstöd, rapporterar Yle. Det innebär att den nya färjan nu kan beställas, enligt Vasas stadsdirektör Tomas Häyry.

BT - 30 minuter sedan

Kidnappad japan kan vara släppt

En man som tros vara en japansk journalist som kidnappats i Syrien har frigivits, enligt en talesperson för den japanska regeringen som hänvisar till uppgifter från Qatar.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Svenskar mest skeptiska till vaccin i EU

Förtroendet för vaccinationer mot röda hund, mässling och påssjuka i EU är absolut lägst bland svenskarna, enligt en ny studie från EU-kommissionen.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Tonårsflicka döms för hot om nakenbilder

En 17-årig tjej påstod sig ha nakenbilder på sju andra minderåriga flickor. Om de inte betalade henne skulle bilderna spridas vidare, hotade 17-åringen.(TT).

BT - 1 timme sedan

Man anhållen misstänkt för flera krogattentat

En 24-årig man som misstänks ligga bakom flera anlagda krogbränder i Södermanland har anhållits, rapporterar lokala medier. Enligt polisen finns det ett troligt samband mellan de fyra krogbränderna som skett på restauranger i Nyköping och Katrineholm.(TT).

BT - 1 timme sedan

Par hittade död älg i trädgården

Ett par i Veddige, nära Varberg, fick en överraskning när de tittade ut i sin trädgård på tisdagsmorgonen. På gräsmattan låg en stor, död älgtjur. Älgen hade en skada på magen, men vad som orsakat dess död är oklart.

BT - 1 timme sedan

Chapman stämmer Nicki Minaj för låtstöld

Soulsångerskan Tracy Chapman stämmer sin yngre kollega Nicki MInaj för att ha stulit delar av hennes "Baby can I hold you" från 1988.(TT).

BT - 1 timme sedan

E6 i Skåne öppnas tidigare än väntat

Ombyggnaden av E6 norr om Malmö har gått fortare än väntat och därför kan vägen öppnas för trafik på torsdag kväll, två dygn tidigare än planerat. Trafikverket pekar på både tur med vädret och bra planering som orsak.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.