Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 22 February, 17:07

Dagensanalys.se - 26 sep 18 kl. 15:58

Adobe lanserar en virtuell ai-analytikerOroa dig inte kära analytiker-kollega, dina dagar är ännu inte räknade. Men tåget för att utveckla en ai-analytiker har nu börjat rulla mot destinationen – att göra det du gör. Adobe tänker använda sin ai-teknologi för att hjälpa anställda på företag med information, baserat på hur de faktiskt använder informationen. Makes sense? En analytiker som liksom känner av vad det är för analyser som de anställda vill ha, och det innan de vill ha den så att de alltid kan ha det senaste på skärmen.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
John Bates, Adobe Analytics, CNBC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Adobe, lanseraren , virtuell, ai-analytiker
Dagensanalys.se - 25 jun 18 kl. 07:21

Adobe lanserar Attribution IQ

Funktionen Attribution IQ är tillgänglig i Analysis Workspace och visar alla interaktioner under hela köpresan. ”Instead of simply comparing display versus social ads for instance, users can now see how individual campaigns and even specific keywords performed using a rich set of attribution models,” säger Trevor Paulsen från Adobe. Han förklarar: ”In a world where consumer expectations are on the rise, with more ways to reach people, the most impactful campaigns are informed by deep audience insights.

Dagensanalys.se - 08 mar 17 kl. 10:07

Facebook lanserar nya mätverktyg, och skrotar samtidigt Atlas

För fyra år sedan köpte Facebook mätplattformen Atlas från Microsoft. Nu har de till fullo integrerat Atlas funktioner i sina befintliga produkter, och lanserar samtidigt en ny serie mätverktyg fokuserade på räckvidd och genomslag. Plattformen Atlas var såväl en annonsserver som ett system för att mäta annonsers effekt.

Dagensanalys.se - 11 maj 16 kl. 15:05

Ledningen från Adobe berättar vad Experience Business innebär

Executive management från Adobe berättar mer om deras mission för Adobe Summit i år ”Experience Business” med de senaste trenderna från marknaden och de senaste nyheterna som de presenterar i årets Summit. John Travis från Adobe presenterade panelen.  Ann Lewnes, EVP & CMO, Adobe  Brad Rencher, EVP & GM, Digital Marketing, Adobe Abhay Parasnis, EVP & SVP, Cloud Technology, Adobe  Vad behöver man göra för att komma till ”Experience Business” Ann berättade man måste jobba tvärs över varje tangeringspunkt och koppla ihop alla verktyg och få alla i organisationen att arbeta tillsammans, då kommer man kunna arbeta smartare och göra beslut på data och analys.

Dagensanalys.se - 07 jun 17 kl. 17:53

Trendspaning från London med Adobe

5000 marknadsförare, analytiker och ledande personer från en mängd olika branscher träffades på Adobe Summit i London 10-11 maj för att ta del av de senaste trenderna inom digital marknadsföring från Adobe.  ”Temat för årets Adobe Summit var deras nya mantra Make Experience Business – vilket helt enkelt handlar om det gamla hederliga att sätt kunden i centrum, men att göra det baserat på data” Från att för några år sedan prata om digitalisering, till att prata om att det handlar inte om digital eller analog det är marknadsföring fast olika kanaler, till att bara prata om kundupplevelsen och hur man kan förbättra den med hjälp av digitala verktyg samlade uppe i molnet. Genom att integrera alla tangeringspunkter som företagen har med sina kunder i en och samm

DI - 13 sep 15 kl. 18:25

Analytiker: Virtual reality en miljardmarknad om fem år

Redan år 2020 kan marknaden för virtuell verklighet, virtual reality, komma att vara värd så mycket som 58 miljarder kronor. Det tror Deutsche Banks analytiker Ross Sandler, skriver The Fly..

Sydsvenskan - 16 nov 11 kl. 18:56

Google lanserar musiktjänst

Foto: AP
Google tar upp kampen mot Apple och lanserar en ny musiktjänst. Det skriver nyhetsbyrån Blomberg på nätet.
Genom tjänsten, som presenteras i Los Angeles idag, kan användarna lagra musik på nätet och lyssna på låtarna i olika spelare.

HBL - 11 jul 13 kl. 17:21

Nokia lanserar ny telefonmodell med superkamera

Nokia hoppas att marknadens bästa kamera ska öppna dörrarna till USA. Analytiker är försiktigt positiva inför lanseringen av nya Lumia 1020.Nokias vd Stephen Elop presenterade i går i New York en 41 megapixels kamera.

Dagensanalys.se - 13 okt 17 kl. 10:00

Publicis lanserar en ny avdelning för data och analys

Reklamkoncernen Publicis Group lanserar Spine – en dataplattform som ska kunna rikta individuell reklam till konsumenter. Kärnan i plattformen utgörs av tre olika komponenter: En sammanställning av första-, andra-, och tredjepartsdata för att skapa ett unikt id som meddelar när och hur kontakt ska tas med konsumenten. PeopleCloud, en molnbaserad plattform som använder data för att kunna identifiera vad som triggar konsumenter att köpa.

Dagensanalys.se - 21 maj 18 kl. 15:51

Imorgon tisdag lanserar Google YouTube Music som skall sno användare av Spotify

Google vill vara med och kriga om pengarna för musik och lanserar YouTube Music som kommer att kosta 10 dollar, en direkt utmanare till Spotify. ”Det finns inget gott om ett duopol mellan Spotify och Apple Music”, säger Lyor Cohen, YouTubes musikchef, som hjälpt till att forma hiphop på 1980-talet och 1990-talet som manager för Jay-Z och Run DMC. Han säger att Spotify och Apples dominans, som har 125m betalande abonnenter på sina musikströmmingstjänster och har blivit ett problem för musikbranschen ”det är läskigt för producenter och skivbolag”.

E24 - 13 apr 12 kl. 14:28

Sveriges skarpaste analytiker står redo

Nu är det fyra dagar kvar. På tisdag lanserar vi SvD Näringsliv ? Sveriges nya affärssajt ?

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 5 minuter sedan

Patent-trollet Apple är igång igen för att blockera Samsung och alla andra

Kort efter att Samsung visat upp sin Samsung Galaxy Fold har Apples advokater varit upptagna med att söka så många patent som möjligt för vikbara mobiler. Allt för att stoppa utvecklingen hos Samsung. Tack vare patenttrollen är det många uppfinningar som aldrig får se dagens ljus.

Dagensanalys.se - 15 minuter sedan

5 fördelar med att moderera användargenererat innehåll

Det finns många studier som visar hur effektivt det är att låta dina kunder berätta om dina produkter och tjänster. Men det finns alltid en risk att använda användargenererat innehåll. Genom effektiv moderering kan du hantera riskerna, och även få ytterligare fördelar.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

HubSpot integrerar LinkedIn-annonser i Marketing Hub

HubSpot lanserar en funktion i HubSpot Ads tool som integrerar LinkedIn-annonser i “Professional”- och “Enterprise”-versionerna av Marketing Hub. Sedan tidigare finns integrationer med Facebook och Google. LinkedIn är världens största professionella nätverk, så för oss var det viktigt att göra tjänstens annonsverktyg tillgängliga för våra kunder.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Annonsörer drar sig tillbaka från YouTube

Flertalet stora företag drar tillbaka sina annonser från Youtube efter att det framkommit att pedofiler utnyttjar Youtubes algoritm för att hitta klipp på barn. Disney, Epic Games och McDonalds är några av de företag som har stoppat sin annonsering på plattformen. Även svenska IKEA uppger att de pausar sin reklam på Youtube.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Nya redaktionschefer och ny produktchef på Omni

Omni förstärker med Ines Micanovic och Calle Sandstedt som nya redaktionschefer. Samtidigt har Djeiran Amini Björklund tillträtt som produktchef i utvecklingsteamet. ”Ines, Calle och Djeiran besitter unika kompetenser som framtidssäkrar oss såväl som team, redaktion och produkt”, säger Markus Gustafsson, chefredaktör.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Madeleine Kjessler ny marknadschef på Audi Sverige

Efter drygt sex år utomlands som marknadschef på Skoda Australien och Brand Communication Manager på Kia Motors U.K. har Madeleine återvänt till Sverige och Volkswagen Group.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

TU – Medier i Sverige och Sveriges Tidskrifter ska gå ihop

Sveriges Tidskrifter och TU – Medier i Sveriges styrelser har undertecknat en avsiktsförklaring med målet att bilda en ny gemensam branschorganisation. En stark och enad organisation som med tydlig röst kan föra svenska publicisters talan. Avsiktsförklaringen ska bekräftas av respektive organisations årsmöte.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

12 tankeväckande fakta om smartphones

Mobilen är den konsumentprodukt som kanske har utvecklats mest de senaste 20 åren. Adobe har sammanställt 12 tankeväckande fakta om dagens smarta telefoner och vad vi kan förvänta oss i framtiden. 1.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Rapport: Facebook och Google ökar sin andel av reklamkakan under 2019

Enligt rapporten Global Ad Trends från Warc kommer globala reklaminvesteringar öka med 4,3 procent till 616 miljarder dollar under 2019. Mobilen rusar förbi TV i flera länder och internetjättarna blir bara större. Under förra året ökade reklaminvesteringarna med 5,4 procent till 590 miljarder dollar, så ökningen under 2019 är något mindre.

Dagensanalys.se - Igår: 15:43

Omni Pod har 83 000 lyssningar i veckan

Fem månader efter lansering är Omni Pod uppe i 83 000 lyssningar i veckan och 15 000 lyssningar per dag. Det står klart när Omni från och med nu redovisar sin lyssning på Poddindex.se.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.