Barometern > Nyheter

Monday, 15 October, 13:31

Liknande nyheter

Taggar: Cykeloch , fiskeutrustning, stuletur , garagei , Målilla
YA - 13 mar 18 kl. 11:56

Cross och cykel stals ur garage

En cykel och en cross stals ur ett garage på Simrislund natten till måndagen..

Blekinge Läns tidning - 27 feb 17 kl. 12:20

52-årig man hade stulen cykel i sitt garage

Nya Wermlands Tidningen - 10 jul 18 kl. 11:17

Stal cykel från garage

En man som bor i Stråningstorp har anmält en garagestöld..

DalaDemokraten - 30 sep 15 kl. 12:58

Fiskeutrustning stals ur garage

Fiskeutrustning stals natten till onsdagen vid ett inbrott i ett garage vid Vågmästarvägen, natten till onsdagen. Garageporten bröts upp vid inbrottet..

Länstidningen i Jämtland - 21 dec 15 kl. 11:28

Skidor och fiskeutrustning stals i garage

Under helgen har det varit stölder i flera garage på Frösön. Tjuvarna har fått med sig fritidsutrustning som skidor och fiskeutrustning..

Barometern - 10 okt 18 kl. 11:14

Garage med fiskeutrustning länsades

Ett garage i Kalmar med fiskeutrusning drabbades av ett inbrott. Utrustning till ett värde av flera tusen kronor stals..

Skånskan - 24 sep 18 kl. 11:17

Verktyg stals ur garage

STAFFANSTORP Verktyg och maskiner samt en cykel stals ur ett garage på Gamla Dalbyvägen i Staffanstorp någon gång under helgen.
Gärningsmännen lade beslag på bland annat borrmaskiner, såg, en del andra verktyg och en cykel till ett sammanlagt värde av nära 30 000 kronor..

Skånskan - 05 okt 15 kl. 06:00

Polisen schabblade bort upphittad cykel

HÖRBY När Hörbybon hittade en cykel agerade han som en mönstermedborgare och lämnade in den till polisen. När ingen ägare hörde av sig fick han själv rätt att överta cykeln. Men polisen hade gjort en blunder och cykeln var redan såld.

Sydsvenskan - 16 aug 13 kl. 19:49

Stulet: Hus, garage och staket

Tjuven, eller tjuvarna får man anta, gick grundligt till väga. Fritidshus, garage, hundgård och staket var väck när ägarna kom till sin tomt i småländska Målilla på fredagen, rapporterar lokala medier..

DalaDemokraten - 27 okt 14 kl. 15:27

Inbrott i garage

Ägaren till ett fritidshus i Dala-Husby har anmält att det varit inbrott i ett garage på fastigheten mellan fredag och söndag. Ett lås hade brutits upp, men det är oklart om något blivit stulet..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 5 minuter sedan

Olsson får chansen mot Slovakien

Förbundskapten Janne Andersson låter en hel del ordinarie spelare vila i morgondagens vänskapslandskamp mot Slovakien. Det ger flera nya spelare chansen.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Rektorer tror mer på samtal än kvarsittning

Rektorer är mycket väl medvetna om vilka disciplinära åtgärder de kan ta till mot elever. Men de väljer oftast bort åtgärderna och tycker att samtal och stöd har bättre effekt, visar Skolverkets undersökning.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Mystisk husvagnshistoria och spisstöld utreds

Barometern - 10 minuter sedan

Malmö: "Vi vill inte att ni ska dö"

För att få stopp på skjutningar och gängmord har en strategi sjösatts i Malmö för att få unga kriminella att byta bana. I torsdags förra veckan kom nio unga kriminella till ett möte inom konceptet som kallas "Sluta skjut". Myndigheternas budskap på mötet var tydligt:(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Positiv rapport från Bank of America

Positiva effekter från skattelättnader samt ökade låneintäkter, bidrog till att USA:s näst största bank, Bank of America, gör ett rejält rapportlyft. Nettovinsten för tredje kvartalet 2018 slutade på 6,7 miljarder dollar, 35 procent högre än samma period föregående år.(TT).

Barometern - 10 minuter sedan

SHL sparkar vd:n Jörgen Lindgren

Jörgen Lindgren lämnar posten som vd för Svenska hockeyligan, SHL. Han ersätts av Michael Marchal, som blir tillförordnad vd i väntan på en permanent ersättare. "Vårt ansvar är att svensk hockey och vår publik ska känna att SHL präglas av tillit, transparens och förtroende.

Barometern - 30 minuter sedan

Falsk brandman åtalas

En man som lurat till sig anställning som brandman gjorde sina nya kollegor misstänksamma - de tyckte att han verkade sakna kunskap om yrket. Nu åtalas mannen i Kalmar tingsrätt för urkundsförfalskning, rapporterar SVT Nyheter Småland.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

BMW går in i Northvolt

BMW och Northvolt inleder ett samarbete kring utvecklingen av elbilsbatterier, skriver Dagens industri som hänvisar till ett pressmeddelande från Northvolt. Hur stort belopp det handlar om nämns dock inte.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Filmrecension: Bad times at the El Royale

En peppig trailer med Tarantino möter "Lost"-känsla samt en hop stjärnskådisar bådade ju gott. Men den kittlande mysteriekänslan sjabblas bort. En lämpligare titel hade varit "Boring times at the El Royale".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.