SVT > Kultur

Wednesday, 19 December, 01:16

SVT - 26 sep 18 kl. 10:58

Ministern bad polis att undanhålla information för utvalda medierÖsterrikes inrikesminister bad landets polis att begränsa information till flera namngivna medier. Anledningen var att medierna hade rapporterat kritiskt om inrikesdepartementet och polisen. Nu pudlar ministern – och säger att han värnar om pressfriheten..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ministern, bad, polisatt , undanhålla, informationför , utvalda, medier
Realtid - 17 mar 17 kl. 06:30

Får domare och polis undanhålla bevisning?

Får domare och polis verkligen undanhålla bevisning? Frågan är faktiskt berättigad, hur orimlig den vid en första anblick ändå kan låta i en svensk kontext. Det skriver Mats Lönnerblad, mångårig författare och skribent i finansrätt..

IDG - 18 jul 12 kl. 10:38

Apple och Samsung får inte undanhålla hemligheterna

En amerikansk domare har nekat Apple och Samsungs begäran om att undanhålla vissa företagshemligheter i den kommande rättegången..

Expressen - 30 jul 13 kl. 08:48

Selakovic blev utbuad: "Bad dem hålla käft"

HALMSTAD. HBK:s lagkapten Stefan Selakovic hånades under matchen mot Syrianska - av delar av den egna publiken. - Jag bad dem hålla käften och heja i stället, säger Stefan Selakovic..

GT - 30 jul 13 kl. 08:48

Selakovic blev utbuad: "Bad dem hålla käft"

HALMSTAD. HBK:s lagkapten Stefan Selakovic hånades under matchen mot Syrianska - av delar av den egna publiken. - Jag bad dem hålla käften och heja i stället, säger Stefan Selakovic..

Expressen - 01 apr 14 kl. 12:02

Zlatans svar till boken: "Bad mig hålla käften"

Det har varit mycket uppståndelse kring Tony Flygares bok "En gång var jag större än Zlatan". Och nu har Zlatan själv lämnat sitt omdöme om boken. – Zlatan bad mig hålla käften, säger Tony Flygare enligt Daily Mail..

Expressen - 24 jun 17 kl. 22:31

Prins Charles bad Camilla ställa in sitt första bröllop

Prins Charles var djupt förälskad i Camilla redan innan hon gifte sig med sin första make Andrew Parker Bowles i juli 1973. En vecka innan bröllopet skrev prinsen ett brev och bad henne ställa in – och kvällen innan han gifte sig med Diana ska han ha gråtit.     Det skriver Daily Mail, som tagit del av en ny biografi om Camilla Parker Bowles.

ÖstersundsPosten - 02 jul 14 kl. 21:36

Kännbart att undanhålla inkomst

En 61-årig man från Frösön undanhöll uppgifter för Skatteverket i sin deklaration för två år sedan och får nu en kännbar upptaxering..

UT - 03 mar 17 kl. 10:52

Dömd kvinna misstänks undanhålla barn

Kvinnan dömdes förra året till två års fängelse för att ha flyttat utomlands med sin dotter utan pappans godkännande. Nu misstänks hon för att vara fortsatt delaktig i att dottern undanhålls..

Expressen - 18 mar 13 kl. 07:19

Zlatan: "Jag bad honom hålla sig lugn"

LONDON. Paris Saint-Germain tappade 2-0 mot Saint- Etienne efter ett kontroversiellt domslut i samband med kvitteringsmålet. Efter matchen hamnade David Beckham och Zlatan Ibrahimovic i en het diskussion med domaren: ?

Expressen - 22 jan 15 kl. 17:35

Bad honom "hålla käften" - blev succé

Luleås Joakim Fagervall bad Skellefteå-tränaren Bert Robertsson att hålla käften. Händelsen har skapat en viral succé, under hashtaggen #hållkäftenBert. – Hahaha, det är skönt att ha lite puls, det är roligt, säger Fagervall till NSD..

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Big-regissören Penny Marshall har avlidit

Regissören och skådespelaren Penny Marshall är död. Den berömda filmskaparen är bland annat känd för filmen Big med Tom Hanks, den första filmen av en kvinnlig regissör som drog in mer än 100 miljoner dollar..

SVT - 6 timmar sedan

Bergmanåret är över – hur gick det egentligen?

I år skulle Ingmar Bergman fyllt hundra år. Det satsades rejält inför det här året med filmvisningar, dokumentärer, seminarier, teater, det gick till och med att hitta Bergman t-shirts, anteckningsblock och pennor à la Bergman. Men vad blev det egentligen av året?.

SVT - 6 timmar sedan

Stort engagemang i Svenska Akademiens kris – men varför?

Intresset för Svenska Akademien har historiskt varit rätt svalt utanför smalare kulturkretsar – men krisåret som varit har väckt enormt engagemang med knytblusar, upprop, hashtags och öppen debatt. Varför det?.

SVT - 6 timmar sedan

Detta påstås Kulturprofilen ha läckt – via Frostenson

I Svenska Akademiens nya utredning vittnar fyra personer med namn och tre personer anonymt om vilken information ledamoten Katarina Frostenson ska ha läckt till sin man Jean-Claude Arnault. Med på listan finns nya inval till Akademien och en rad Nobelpristagare..

SVT - 8 timmar sedan

Katarina Frostenson redo att förhandla om utträde

Katarina Frostensons ombud Per E Samuelson kallar utredningen som Svenska Akademien har låtit göra för ”totalt värdelös”. Han motsätter sig att flera vittnen är anonyma – men säger samtidigt att Frostenson kan tänka sig att överge sin stol i utbyte mot en generös kompensation..

SVT - 9 timmar sedan

Disney anklagas för kolonialism för Hakuna Matata

Lejonkungens mest kända fras, Hakuna matata, varumärkesskyddades av Disney 2003. Inför nypremiären av filmen har 30.000 personer skrivit under ett upprop där de anklagar företagets tilltag för kolonialism..

SVT - 10 timmar sedan

Utredning: Frostenson bör utträda frivilligt eller uteslutas

Advokatbyrån som har gjort den kompletterande utredningen om sekretessbrott inom Svenska Akademien har kommit fram till att akademiledamoten Katarina Frostenson läckt information och på så vis skadat Akademien. Det framkommer i den rapport som byrån lämnat till Akademien, och som TT tagit del av..

SVT - 12 timmar sedan

”Fresh Prince”-skådis stämmer Fortnite för dansstöld

Alfonso Ribeiro, känd för att ha spelat Carlton i 90-talsserien ”Fresh prince i Bel Air”, stämmer tillverkarna av Fortnite då han anser att de använder hans signaturdans utan tillstånd..

SVT - 13 timmar sedan

Peter Englund: Skamligt att tysta vittnen

Peter Englund anser att hela den nya advokatutredningen om sekretessbrott i Svenska Akademien bör offentliggöras, och vill att de nya vittnesmålen kommer upp i ljuset. – Jag hoppas och tror att Akademien offentliggör utredningen, säger han i ett uttalande till Svenska Dagbladet..

SVT - 13 timmar sedan

Medborgarrättsrörelsen NAACP uppmanar till bojkott av Facebook

NAACP – en av USA:s mest inflytelserika medborgarrättsrörelser som värnar om afroamerikaners plats i samhället – uppmanar allmänheten att bojkotta Facebook under en dag, för att få företaget att göra mer för att minska ”desinformation och diskriminering”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.