DI > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 19:28

DI - 26 sep 18 kl. 08:37

Tagmaster tar tilläggsorder i NewcastleTagmaster har via sitt brittiska dotterbolag CA Traffic fått en tilläggsorder för en Smart City-lösning i Newcastle i norra England. Ordern innefattar leverans av både ANPR-produkter och mjukvara för hantering av trafikövervakningssystem. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Newcastle, CA Traffic, Smart City, England, ANPR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tagmaster, tar, tilläggsorderi , Newcastle
DI - 08 dec 14 kl. 08:50

Formpipe tar tilläggsorder

Programvarubolaget Formpipe får tilläggsorder avseende ECM-produkten W3D3 från en svensk kommun. Det totala ordervärdet uppgår till 3,7 miljoner kronor..

DI - 18 dec 14 kl. 15:30

Formpipe tar tilläggsorder från myndighet

Formpipe har fått en tilläggsorder avseende ECM-produkten W3D3 från en svensk myndighet..

DI - 28 dec 15 kl. 07:47

Skanska tar tilläggsorder i New York

Skanska har bokat en tilläggsorder inom det pågående projektet med Economic Development Corporation (NYCEDC) om cirka 530 miljoner kronor, som ingår i orderingången för det fjärde kvartalet..

DI - 13 apr 17 kl. 08:27

Skanska tar tilläggsorder i New York

Byggbolaget Skanska har bokat en tilläggsorder till det befintliga avtalet med The Durst Organisation för renoveringen av ett höghus på Manhattan i New York..

DI - 11 okt 17 kl. 07:38

Skanska tar tilläggsorder i USA värd en miljard

Skanska har tecknats en tilläggsorder med en befintlig kund för byggnationen av en tillverkningsanläggning i västra USA..

DI - 09 jan 18 kl. 08:45

Skanska tar tilläggsorder i USA

Skanska har tecknat en tilläggsorder med en befintlig kund avseende konstruktionen av en tillverkningsanläggning i västra USA. Tilläggsordern är värd 81 miljoner dollar, motsvarande cirka 690 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 09 feb 18 kl. 08:30

Finepart tar tilläggsorder

Verkstadsbolaget Finepart har fått en tilläggsorder på cirka 150 000 kronor från den schweiziska klocktillverkare som beställde en Finecutmaskin i november..

DI - 08 jul 14 kl. 15:40

Saab tar tilläggsorder från USA:s armé

Försvarskoncernen Saab har fått en tilläggsbeställning på träningssystem, värd 70 miljoner kronor, från den amerikanska armén..

DI - 22 dec 14 kl. 12:56

Saab tar tilläggsorder till Ungern

Försvarsexportmyndigheten, FXM, har tecknat ett tilläggsavtal med Ungern till det lease-köpavtal länderna har avseende Saabs Jas Gripen..

DI - 03 jul 18 kl. 08:38

Skanska tar tilläggsorder i USA värd 620 miljoner

Byggbolaget Skanska har tecknat ett tilläggskontrakt med OM-SE för kontors- och bostadsprojektet Fifth+Broadway i Nashville i USA. Kontraktet är värt 74 miljoner dollar, motsvarande 620 miljoner kronor och kommer inkluderas i orderingången i andra kvartalet. .

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Komfort i toppklass

Intrycken från den första presskörningen i Sydafrika tidigare i år består, även i det betydligt bistrare klimatet i norra Danmark, Audi A7 är en långfärdsdröm.  Och bland övriga nya Audimodeller finns det ingen där insida och utsida spelar så väl tillsammans som i A7..

DI - 15 minuter sedan

Handelslättnad: Kina miljardköper sojabönor från USA igen

Kina gjorde under onsdagen sitt första stora köp av amerikanska sojabönor på över ett halvår. Det är tecken på att den bittra handelsstriden mellan länderna är på väg att tina upp i spåren av G20-mötet, skriver Reuters..

DI - 30 minuter sedan

Experterna synar budgeten: Fler skarpa företagarreformer behövs

Bättre skattevillkor för generationsväxlingar och slopad löneskatt för äldre. Däremot inga satsningar för att tackla näringslivets akuta kompetensbehov. Tre experter synar budgeten som lämnar en del att önska på företagarområdet.

DI - 45 minuter sedan

Theresa May ställer inte upp för omval 2022

Storbritanniens premiärminister Theresa May kommer inte att ställa upp för omval vid nästa val. .

DI - 1 timme sedan

Europabörser: BRETT UPPÅT, KLÄDBOLAG RASADE, STOXX 600 +1,7%

Europabörserna handlades uppåt på onsdagen. En stark börsöppning i New York bidrog till det positiva sentimentet. .

DI - 1 timme sedan

Fastighetsexperter tror på starkt 2019

Det mesta pekar mot att 2019 blir ännu ett starkt fastighetsår, enligt experter som Di har talat med. Men orosmolnen hopar sig vid horisonten. ”Centralbankernas stödköp av statsobligationer är något av en dark horse”, säger Joacim Sjöberg, transaktionschef på fastighetsrådgivaren JLL..

DI - 1 timme sedan

Nordenbörser: Ny kursslakt på Pandora i Köpenhamn

De nordiska börserna steg på onsdagen då framförallt Helsingfors gick starkt med Stora Enso, Mestä Board och Nokia bland vinnarna. Desto sämre gick det för Pandora som rasade i Köpenhamn. .

DI - 1 timme sedan

Trumps tidigare advokat Michael Cohen döms till fängelse

Domaren dömer Michael Cohen till totalt tre års fängelse för de olika brott han åtalats för, rapporterar Reuters och AFP..

DI - 1 timme sedan

SEB släpper affärsuppdatering för 2019-2021

SEB har fattat beslut om affärsplanen för 2019-2021. Bolaget har samtidigt satt ett nytt kostnadsmål för 2021..

DI - 1 timme sedan

Nokia vinnare i Helsingfors – Pandora rasade i Köpenhamn

De nordiska börserna steg på onsdagen då framför allt Helsingfors gick starkt med Stora Enso, Mestä Board och Nokia bland vinnarna. Desto sämre gick det för Pandora som rasade i Köpenhamn. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.