DI > Ekonomi

Friday, 19 October, 14:59

Liknande nyheter

Taggar: Tagmaster, tar, tilläggsorderi , Newcastle
DI - 08 dec 14 kl. 08:50

Formpipe tar tilläggsorder

Programvarubolaget Formpipe får tilläggsorder avseende ECM-produkten W3D3 från en svensk kommun. Det totala ordervärdet uppgår till 3,7 miljoner kronor..

DI - 13 apr 17 kl. 08:27

Skanska tar tilläggsorder i New York

Byggbolaget Skanska har bokat en tilläggsorder till det befintliga avtalet med The Durst Organisation för renoveringen av ett höghus på Manhattan i New York..

DI - 09 jan 18 kl. 08:45

Skanska tar tilläggsorder i USA

Skanska har tecknat en tilläggsorder med en befintlig kund avseende konstruktionen av en tillverkningsanläggning i västra USA. Tilläggsordern är värd 81 miljoner dollar, motsvarande cirka 690 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 18 dec 14 kl. 15:30

Formpipe tar tilläggsorder från myndighet

Formpipe har fått en tilläggsorder avseende ECM-produkten W3D3 från en svensk myndighet..

DI - 28 dec 15 kl. 07:47

Skanska tar tilläggsorder i New York

Skanska har bokat en tilläggsorder inom det pågående projektet med Economic Development Corporation (NYCEDC) om cirka 530 miljoner kronor, som ingår i orderingången för det fjärde kvartalet..

DI - 11 okt 17 kl. 07:38

Skanska tar tilläggsorder i USA värd en miljard

Skanska har tecknats en tilläggsorder med en befintlig kund för byggnationen av en tillverkningsanläggning i västra USA..

DI - 09 feb 18 kl. 08:30

Finepart tar tilläggsorder

Verkstadsbolaget Finepart har fått en tilläggsorder på cirka 150 000 kronor från den schweiziska klocktillverkare som beställde en Finecutmaskin i november..

DI - 08 jul 14 kl. 15:40

Saab tar tilläggsorder från USA:s armé

Försvarskoncernen Saab har fått en tilläggsbeställning på träningssystem, värd 70 miljoner kronor, från den amerikanska armén..

DI - 22 dec 14 kl. 12:56

Saab tar tilläggsorder till Ungern

Försvarsexportmyndigheten, FXM, har tecknat ett tilläggsavtal med Ungern till det lease-köpavtal länderna har avseende Saabs Jas Gripen..

DI - 03 jul 18 kl. 08:38

Skanska tar tilläggsorder i USA värd 620 miljoner

Byggbolaget Skanska har tecknat ett tilläggskontrakt med OM-SE för kontors- och bostadsprojektet Fifth+Broadway i Nashville i USA. Kontraktet är värt 74 miljoner dollar, motsvarande 620 miljoner kronor och kommer inkluderas i orderingången i andra kvartalet. .

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Daimler vinstvarnar – vinsten faller med 27 procent

Den tyska fordonsjätten Daimler vinstvarnar. Enligt ett pressmeddelande väntas resultatet för tredje kvartalet landa "väsentligt under förväntningarna". .

DI - 15 minuter sedan

Seamless Distribution Systems köper Invuo Eproducts för 200.000 kronor

Invuo Technologies, tidigare Seamless Distribution, lämnade under förra veckan in en konkursansökan för holdingbolaget samt serviceverksamheten. Nu säljer konkursförvaltaren dotterbolaget Invuo Eproducts till Seamless Distribution Systems som handlas på First North. .

DI - 30 minuter sedan

Storbank tror att Tesla kan komma med stark utsiktsprognos

Teslas guidning för det fjärde kvartalet kan bli extremt stark vad gäller utsikterna för vinsten och kassaflödet, bedömer analytiker på Morgan Stanley..

DI - 15 minuter sedan

Sparproffset: Börsfrossan ger köpläge i kvalitetsbolag

Fredagens sura börs går att spåra till en tung rapport, som drar med sig de flesta branschkollegorna i fallet. Men  lugn - det skapar köplägen i kvalitetsbolag, enligt Danske Banks sparekonom Maria Landerborn..

DI - 30 minuter sedan

Handelsbanken fonder ökar i Tobii

Handelsbanken fonder har ökat sitt innehav i eyetrackingboalget Tobii till 5,02 procent av kapitalet, enligt ett flaggningsmeddelande från Finansinspektionen..

DI - 45 minuter sedan

Låsbjässen står pall i börsstormen

Nico Delvaux tredje rapport som vd för Assa Abloy byggde på lås- och entrébolagets rykte som stabil växare i en allt mer digital värld. På en stökig börsdag då placerare var rädda för att konjunkturen toppat räckte det väl..

DI - 45 minuter sedan

Hundar tas in i kampen mot lössen

Allt fler svenskar tvingas sanera sina hem mot vägglöss. Flera företag slår mynt på detta – senaste är att ta in hundar i kampen mot skadedjuren. .

DI - 45 minuter sedan

F.d. brittisk toppolitiker landar chefsjobb i Facebook

Nick Clegg, tidigare brittisk vice premiärminister i David Camerons konservativa regering under åren 2010-2015, har rekryteras av sociala medier-jätten Facebook, skriver Financial Times..

DI - 1 timme sedan

Astra Zeneca får tummen upp för Bevespi Aerosphere

Läkemedelsjätten Astra Zeneca har fått en positiv rekommendation av den europeiska läkemedelsmyndighetens rådgivande kommitté för Bevespi, en ny behandling av lungsjukdomen kol..

DI - 1 timme sedan

Insiderköp i pressade Mag Interactive-aktien

Ledande befattningshavare i MAG Interactive köper aktier i spelbolaget samtidigt som kursen är på den lägsta nivån sedan listningen på First North i slutet av 2017..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.