DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 05:59

DI - 26 sep 18 kl. 08:37

Tagmaster tar tilläggsorder i NewcastleTagmaster har via sitt brittiska dotterbolag CA Traffic fått en tilläggsorder för en Smart City-lösning i Newcastle i norra England. Ordern innefattar leverans av både ANPR-produkter och mjukvara för hantering av trafikövervakningssystem. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Newcastle, CA Traffic, Smart City, England, ANPR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tagmaster, tar, tilläggsorderi , Newcastle
DI - 08 dec 14 kl. 08:50

Formpipe tar tilläggsorder

Programvarubolaget Formpipe får tilläggsorder avseende ECM-produkten W3D3 från en svensk kommun. Det totala ordervärdet uppgår till 3,7 miljoner kronor..

DI - 18 dec 14 kl. 15:30

Formpipe tar tilläggsorder från myndighet

Formpipe har fått en tilläggsorder avseende ECM-produkten W3D3 från en svensk myndighet..

DI - 28 dec 15 kl. 07:47

Skanska tar tilläggsorder i New York

Skanska har bokat en tilläggsorder inom det pågående projektet med Economic Development Corporation (NYCEDC) om cirka 530 miljoner kronor, som ingår i orderingången för det fjärde kvartalet..

DI - 13 apr 17 kl. 08:27

Skanska tar tilläggsorder i New York

Byggbolaget Skanska har bokat en tilläggsorder till det befintliga avtalet med The Durst Organisation för renoveringen av ett höghus på Manhattan i New York..

DI - 11 okt 17 kl. 07:38

Skanska tar tilläggsorder i USA värd en miljard

Skanska har tecknats en tilläggsorder med en befintlig kund för byggnationen av en tillverkningsanläggning i västra USA..

DI - 09 jan 18 kl. 08:45

Skanska tar tilläggsorder i USA

Skanska har tecknat en tilläggsorder med en befintlig kund avseende konstruktionen av en tillverkningsanläggning i västra USA. Tilläggsordern är värd 81 miljoner dollar, motsvarande cirka 690 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 09 feb 18 kl. 08:30

Finepart tar tilläggsorder

Verkstadsbolaget Finepart har fått en tilläggsorder på cirka 150 000 kronor från den schweiziska klocktillverkare som beställde en Finecutmaskin i november..

DI - 08 jul 14 kl. 15:40

Saab tar tilläggsorder från USA:s armé

Försvarskoncernen Saab har fått en tilläggsbeställning på träningssystem, värd 70 miljoner kronor, från den amerikanska armén..

DI - 22 dec 14 kl. 12:56

Saab tar tilläggsorder till Ungern

Försvarsexportmyndigheten, FXM, har tecknat ett tilläggsavtal med Ungern till det lease-köpavtal länderna har avseende Saabs Jas Gripen..

DI - 03 jul 18 kl. 08:38

Skanska tar tilläggsorder i USA värd 620 miljoner

Byggbolaget Skanska har tecknat ett tilläggskontrakt med OM-SE för kontors- och bostadsprojektet Fifth+Broadway i Nashville i USA. Kontraktet är värt 74 miljoner dollar, motsvarande 620 miljoner kronor och kommer inkluderas i orderingången i andra kvartalet. .

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Detta händer onsdag den 20 februari

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Scandi Standard (kl 7.30), Raysearch (kl 7.45), GHP Specialty Care (kl 8.

DI - 15 minuter sedan

Japans export minskar

Den japanska exporten minskade med 8,4 procent i januari jämfört med samma månad året före..

DI - 30 minuter sedan

Tuff höst för pensionerna – men jättens reträtt räddade spararnas pengar

Vinterstormarna på världens börser slog mot svenska pensionssparare. Flera pensionsjättar såg kapitalet krympa under fjolåret – men några lyckades trots allt generera avkastning..

DI - 1 timme sedan

Telenors nya chef träffas på gymmet

Kaaren Hilsen gör comeback i telekomgiganten Telenor och blir bolagets första kvinnliga Sverigechef. I ett halvår har vd-bytet varit klart och hon har haft gott om tid på sig att fundera på framtiden. Ett av de första besluten var att ställa ledningsgruppen inför en utmaning..

DI - 1 timme sedan

Asienbörserna tuffar på uppåt

Börserna i Kina och Japan inledde onsdagshandeln i dur, till följd av uppgångar i USA på tisdagen och förhoppningarna om att handelssamtalen mellan Kina och USA ska leda framåt..

DI - 7 timmar sedan

Trump: Ingen brådska med nedrustning

USA:s president Donald Trump meddelar en vecka före mötet med Nordkoreas ledare Kim Jong-Un att slutmålet är att diktaturen avvecklar sina kärnvapen, men att det inte är någon brådska..

DI - 7 timmar sedan

Trump antyder förlängda handelsförhandlingar

USA och Kina inledde en ny samtalsrunda på tisdagen för att försöka att hitta en lösning på handelskonflikten. Senare i veckan kommer uppföljande samtal att hållas på en högre nivå, uppger Vita huset..

DI - 7 timmar sedan

Danmark klår Sverige i matkriget

Köpenhamn går nu förbi Stockholm på krogscenen. Och kanske får vi vänja oss vid årliga antiklimax när Guide Michelin presenterar de nya stjärnkrogarna..

DI - 7 timmar sedan

Saudiska kronprinsen sopar mordet under sedelmattan

HONGKONG Saudiarabiens kronprins Mohammed bin Salman är på charmturné i Pakistan, Indien och Kina. Trots mordet på journalisten Jamal Khashoggi möts prinsen av öppna armar – och erbjuder massiva investeringar och politiska samarbeten i utbyte..

DI - 7 timmar sedan

Walmart och Ford upp på stigande NY-börser

I spåren på åtta uppgångsveckor i rad steg New York-börserna på tisdagen, trots en  svag inledning. I täten gick Ford och Walmart..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.