Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 14 December, 05:25

Affärsvärlden - 26 sep 18 kl. 08:27

Synergier lyfter kranbolagetANALYS Med synergierna i jätteförvärvet MHPS behöver Konecranes inte hjälp av marknaden för att lyfta vinsten de kommande åren. Det och den låga värderingen lockar till köp..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
ANALYS Med, MHPS, Konecranes

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Synergier, lyfter, kranbolaget
Affärsvärlden - 26 sep 18 kl. 18:00

Synergier lyfter kranbolaget

Med synergierna i jätteförvärvet MHPS behöver Konecranes inte hjälp av marknaden för att lyfta vinsten de kommande åren. Det och den låga värderingen lockar till köp..

DI - 25 okt 18 kl. 13:01

Rapportrally för Konecranes – aktien lyfter tvåsiffrigt

Det finska kranbolaget Konecranes senaste kvartalsrapport möttes med klang och jubel på Helsingforsbörsen. Vid lunchtid hade den nedpressade aktien rusat med omkring 13 procent. .

PrivataAffärer - 01 dec 15 kl. 14:36

Credit Suisse lyfter Nokia

Credit Suisse ser utrymme för att Nokia kan nå betydligt högre synergier i samband med köpet av Alcatel-Lucent, än vad bolaget självt har uppgett som mål....

E24 - 10 nov 11 kl. 10:43

"Affären ger betydande synergier"

Mitt under den brinnande skuldkrisen lägger SCA ett mångmiljardbud på Georgia-Pacifics europeiska mjukpappersverksamhet. "Affären ger betydande synergier", säger vd Jan Johansson. Aktien stiger rejält på börsen..

Affärsvärlden - 27 nov 12 kl. 16:32

Ordstrid om synergier i Rottneros-affär

Arctic Papers styrelseordförande Olle Grundberg avvisar måndagens besked från Rottneros. Den påtänkta fusionen mellan bolagen sägs leda till stora synergier även om bolagen inte går samman helt och hållet..

SvD - 03 mar 15 kl. 18:26

Leif Östling: Vi måste utveckla för kunden och inte för att få synergier

Den nyligen avgångne Leif Östling håller inte med om att han varit en bromskloss i ökat samarbete mellan MAN och Scania. - Vi måste utveckla för kunden och inte för att få synergier. Han avslöjar också att han stannar i styrelserna för MAN och Scania..

SvD - 03 mar 15 kl. 18:26

Leif Östling: Vi måste utveckla för kunden och inte för att få synergier

Den nyligen avgångne Leif Östling håller inte med om att han varit en bromskloss i ökat samarbete mellan MAN och Scania. - Vi måste utveckla för kunden och inte för att få synergier. Han avslöjar också att han stannar i styrelserna för MAN och Scania..

Affärsvärlden - 17 maj 17 kl. 16:26

Tobiis vd: "Synergier kommer att märkas i år"

Ögonsensorbolaget Tobiis förvärv av Sticky passar väl in i affärsområdet Tobii Pro och bolaget ser att vissa synergier från förvärvet kan synas redan i år..

DI - 15 okt 18 kl. 12:15

Telia räknar med norska synergier på 0,7 miljarder norska kronor

Telia anger nu de totala synergierna från förvärvet av GET och TDC Norge till 0,7 miljarder norska kronor. Tidigare har bolaget angett synergier på 0,6 miljarder norska kronor..

YLE - 04 maj 15 kl. 14:09

Han blir ett lejon när han lyfter

Det finns inga genvägar om du ska lyfta 300 kg i bänkpress. Du ska bokstavligen tänka att du tar livet av stången när du lyfter. Som ett lejon attackerar sitt byte, säger finska mästaren Simon Kankkonen.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

BMW i3 – mer ett miljöfenomen än bil

BWM i3 är elbilen som kan återvinnas till 95 procent, gjord på bland annat ull och PET-flaskor. Den kan dessutom laddas upp hemma på fyra timmar..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Tomas Billing lämnar vd-posten i Nordstjernan

Nordstjernans vd Tomas Billing lämnar posten i samband med stämman i maj 2019.

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Börsplus: Köp bryggeriaktien

Kopparbergs kurs har fallit och jämför man nyckeltalen med en rad andra börsnoterade bryggerikoncerner börjar aktien nu sticka ut som rejält billig..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Boverkerket spår halverat byggande av borätter

Bostadsbyggandet i Sverige väntas falla 20 procent i år och sedan ytterligare 6 procent nästa år, där byggandet av bostadsrätter i stort sett halveras mellan 2017 och 2019..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Storbanken tynger

Stockholmsbörsen inledde torsdagens handel med en mindre uppgång, som dock snart förbyttes i negativa siffror..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Efter ÅF:s bud: Sand Grove flaggar upp i konsulten

Det brittiska förvaltningsbolaget Sand Grove flaggar för ett innehav om 6,9 procent i den finländska konsultfirman Pöyry..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Analyshusets val bland oljebolagen

Pareto Securities har gjort en genomgång av oljebolag i en uppdaterad sektoranalys efter nya oljeprisantaganden..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Ngex stiger på avknoppningsbesked

Gruvprospekteringsbolaget Ngex steg i torsdagens handel på Stockholmsbörsen sedan bolaget flaggat för en avknoppning av sitt längst framskridna projekt, koppar- och guldfyndigheten Josemaria i Argentina..

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Ica positionerar sig inför Amazons intåg

Icas ledning har under hösten spenderat en vecka i Silicon Valley för att vara bättre rustade inför framtida konkurrens..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Ännu en vinstvarning i klädhandeln

Den brittiska lågprismodekedjan Bonmarché varnar för resultatet i år blir sämre än man tidigare bedömt. Orsaken är att försäljningen i dagsläget går mycket svagt, enligt bolaget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.