Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 23 February, 22:59

Liknande nyheter

Taggar: Synergier, lyfter, kranbolaget
Affärsvärlden - 26 sep 18 kl. 18:00

Synergier lyfter kranbolaget

Med synergierna i jätteförvärvet MHPS behöver Konecranes inte hjälp av marknaden för att lyfta vinsten de kommande åren. Det och den låga värderingen lockar till köp..

DI - 25 okt 18 kl. 13:01

Rapportrally för Konecranes – aktien lyfter tvåsiffrigt

Det finska kranbolaget Konecranes senaste kvartalsrapport möttes med klang och jubel på Helsingforsbörsen. Vid lunchtid hade den nedpressade aktien rusat med omkring 13 procent. .

PrivataAffärer - 01 dec 15 kl. 14:36

Credit Suisse lyfter Nokia

Credit Suisse ser utrymme för att Nokia kan nå betydligt högre synergier i samband med köpet av Alcatel-Lucent, än vad bolaget självt har uppgett som mål....

E24 - 10 nov 11 kl. 10:43

"Affären ger betydande synergier"

Mitt under den brinnande skuldkrisen lägger SCA ett mångmiljardbud på Georgia-Pacifics europeiska mjukpappersverksamhet. "Affären ger betydande synergier", säger vd Jan Johansson. Aktien stiger rejält på börsen..

Affärsvärlden - 27 nov 12 kl. 16:32

Ordstrid om synergier i Rottneros-affär

Arctic Papers styrelseordförande Olle Grundberg avvisar måndagens besked från Rottneros. Den påtänkta fusionen mellan bolagen sägs leda till stora synergier även om bolagen inte går samman helt och hållet..

SvD - 03 mar 15 kl. 18:26

Leif Östling: Vi måste utveckla för kunden och inte för att få synergier

Den nyligen avgångne Leif Östling håller inte med om att han varit en bromskloss i ökat samarbete mellan MAN och Scania. - Vi måste utveckla för kunden och inte för att få synergier. Han avslöjar också att han stannar i styrelserna för MAN och Scania..

SvD - 03 mar 15 kl. 18:26

Leif Östling: Vi måste utveckla för kunden och inte för att få synergier

Den nyligen avgångne Leif Östling håller inte med om att han varit en bromskloss i ökat samarbete mellan MAN och Scania. - Vi måste utveckla för kunden och inte för att få synergier. Han avslöjar också att han stannar i styrelserna för MAN och Scania..

Affärsvärlden - 17 maj 17 kl. 16:26

Tobiis vd: "Synergier kommer att märkas i år"

Ögonsensorbolaget Tobiis förvärv av Sticky passar väl in i affärsområdet Tobii Pro och bolaget ser att vissa synergier från förvärvet kan synas redan i år..

DI - 15 okt 18 kl. 12:15

Telia räknar med norska synergier på 0,7 miljarder norska kronor

Telia anger nu de totala synergierna från förvärvet av GET och TDC Norge till 0,7 miljarder norska kronor. Tidigare har bolaget angett synergier på 0,6 miljarder norska kronor..

YLE - 04 maj 15 kl. 14:09

Han blir ett lejon när han lyfter

Det finns inga genvägar om du ska lyfta 300 kg i bänkpress. Du ska bokstavligen tänka att du tar livet av stången när du lyfter. Som ett lejon attackerar sitt byte, säger finska mästaren Simon Kankkonen.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:19

Börsplus: Sportamore-aktien lär pressas ytterligare - sälj

I hela e-handelssegmentet har förhoppningarna om högre lönsamhet skruvats ned rejält under hösten. När den synen sprider sig till Sportamore lär aktien pressas ytterligare..

Affärsvärlden - Igår: 15:29

”Det står högst på agendan”

INTERVJU. Rejlers vd Viktor Svensson ligger inte på latsidan. Efter ett år av städande går hans åtgärdsprogram nu in i fas två.

Affärsvärlden - Igår: 13:41

Ingves: Bankerna var för naiva

Bankerna var för naiva när de klev in i Baltikum, anser riksbankschefen Stefan Ingves. Det gick helt enkelt för fort efter bankkrisen där för tio år sedan, säger han..

Affärsvärlden - Igår: 15:12

Kraft Heinz rasar i förhandeln på Wall Street

Handeln på New York-börserna såg på fredagseftermiddagen ut att inleda med något högre index, efter att samtliga tre huvudindex fallit 0,4 procent på torsdagen..

Affärsvärlden - Igår: 14:49

Fullvärderad förvärvare

ANALYS Addtech-avknoppningen Addlife har utvecklats starkt under bolagets knappa tre år på börsen. Från dagens nivåer är uppsidan begränsad..

Affärsvärlden - Igår: 13:52

Brant fall för Elekta

Efter ett par dagar då bankerna tyngt index på Stockholmsbörsen sågs en vändning på fredagen, då de hårt prövade bankerna med Swedbank i täten rekylerade upp. Dagens förlorare var strålknivstillverkaren Elekta som föll tungt efter sin kvartalsrapport..

Affärsvärlden - Igår: 10:05

Ingves ser "stora och ovanliga osäkerhetsmoment"

På den globala ekonomiska arenan är det främst handelskonflikten mellan USA och Kina som fortsatt är en riskfaktor, enligt Riksbankschefen Stefan Ingves..

Affärsvärlden - Igår: 13:45

Volvo Cars backar i kvalitetsranking

Volvo hamnar i det nedre skiktet av den inflytelserika konsumenttidningen Consumer Reports årliga lista över de bästa och sämsta bilarna på USA-marknaden..

Affärsvärlden - Igår: 10:27

Rekyl för Swedbank-aktien

Stockholmsbörsen har inlett fredagen med en tydlig uppgång där Swedbank har rekylerat upp efter den omfattande kursslakten tidigare i veckan. Håller nuvarande indexnivå i sig kan Stockholmsbörsen lägga ännu en uppgångsvecka till handlingarna..

Affärsvärlden - Igår: 10:15

Momentum får ny huvudägare i Nordstjernan

Industriåterförsäljaren Momentum får en ny huvudägare när Nordstjernan i dag meddelat att de förvärvat A- och B-aktier motsvarande 4,2 procent av kapitalet och närmare 15,0 procent av rösterna i bolaget från den nuvarande ägaren Tisenhult-gruppen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.