Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 19 October, 01:40

Affärsvärlden - 26 sep 18 kl. 08:27

Synergier lyfter kranbolagetANALYS Med synergierna i jätteförvärvet MHPS behöver Konecranes inte hjälp av marknaden för att lyfta vinsten de kommande åren. Det och den låga värderingen lockar till köp..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
ANALYS Med, MHPS, Konecranes

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Synergier, lyfter, kranbolaget
Affärsvärlden - 26 sep 18 kl. 18:00

Synergier lyfter kranbolaget

Med synergierna i jätteförvärvet MHPS behöver Konecranes inte hjälp av marknaden för att lyfta vinsten de kommande åren. Det och den låga värderingen lockar till köp..

PrivataAffärer - 01 dec 15 kl. 14:36

Credit Suisse lyfter Nokia

Credit Suisse ser utrymme för att Nokia kan nå betydligt högre synergier i samband med köpet av Alcatel-Lucent, än vad bolaget självt har uppgett som mål....

E24 - 10 nov 11 kl. 10:43

"Affären ger betydande synergier"

Mitt under den brinnande skuldkrisen lägger SCA ett mångmiljardbud på Georgia-Pacifics europeiska mjukpappersverksamhet. "Affären ger betydande synergier", säger vd Jan Johansson. Aktien stiger rejält på börsen..

Affärsvärlden - 27 nov 12 kl. 16:32

Ordstrid om synergier i Rottneros-affär

Arctic Papers styrelseordförande Olle Grundberg avvisar måndagens besked från Rottneros. Den påtänkta fusionen mellan bolagen sägs leda till stora synergier även om bolagen inte går samman helt och hållet..

SvD - 03 mar 15 kl. 18:26

Leif Östling: Vi måste utveckla för kunden och inte för att få synergier

Den nyligen avgångne Leif Östling håller inte med om att han varit en bromskloss i ökat samarbete mellan MAN och Scania. - Vi måste utveckla för kunden och inte för att få synergier. Han avslöjar också att han stannar i styrelserna för MAN och Scania..

SvD - 03 mar 15 kl. 18:26

Leif Östling: Vi måste utveckla för kunden och inte för att få synergier

Den nyligen avgångne Leif Östling håller inte med om att han varit en bromskloss i ökat samarbete mellan MAN och Scania. - Vi måste utveckla för kunden och inte för att få synergier. Han avslöjar också att han stannar i styrelserna för MAN och Scania..

Affärsvärlden - 17 maj 17 kl. 16:26

Tobiis vd: "Synergier kommer att märkas i år"

Ögonsensorbolaget Tobiis förvärv av Sticky passar väl in i affärsområdet Tobii Pro och bolaget ser att vissa synergier från förvärvet kan synas redan i år..

DI - 15 okt 18 kl. 12:15

Telia räknar med norska synergier på 0,7 miljarder norska kronor

Telia anger nu de totala synergierna från förvärvet av GET och TDC Norge till 0,7 miljarder norska kronor. Tidigare har bolaget angett synergier på 0,6 miljarder norska kronor..

YLE - 04 maj 15 kl. 14:09

Han blir ett lejon när han lyfter

Det finns inga genvägar om du ska lyfta 300 kg i bänkpress. Du ska bokstavligen tänka att du tar livet av stången när du lyfter. Som ett lejon attackerar sitt byte, säger finska mästaren Simon Kankkonen.

Kristianstadsbladet - 05 feb 14 kl. 09:13

Banker lyfter Stockholmsbörsen


Positiva reaktioner på oväntat starka bokslut från storbankerna och Alfa Laval lyfter Stockholmsbörsen. Efter tio minuters handel har OMXS-index gått upp med 0,4 procent.Ledande Europabörser inleder samtidigt handelsdagen nedåt, efter en spretig utveckling på börserna i Asien.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Telekom lyfter, banker tynger

Stockholmsbörsen fick stöd av starka rapporter och steg svagt på torsdagen..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Ericsson och Tele2 rapportvinnare

Stockholmsbörsen inledde torsdagen oregelbundet men tog sedan fart uppåt då den svenska rapportsäsongen drog i gång på allvar..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

SEB dras in i enorm skattesvindel

En av de banker som påstås medverka i mångmiljardbedrägeri med skatt i Tyskland är svenska SEB, kan TT och SVT avslöja. Men banken förnekar brott..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Pareto köper Aktieinvest

Föreningen Aktiespararna säljer sin nätmäklare och sitt dotterbolag Aktieinvest till investmentbanken Pareto Securities..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Carnegie: Köp vinstvarnande bank

Carnegie höjer sin rekommendation på den isländska banken Arion Bank, vars aktie handlas både i Reykjavik och i Stockholm, till köp från tidigare behåll..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Stark rapport från Ericsson

Ericssons tredje kvartal kom in över analytikernas högt ställda förväntningar. Men telekombolaget flaggar för ett svagare fjärde kvartal..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Vinsten växer i Avanza

Den positiva börsutvecklingen har bidragit till att lyfta nätmäklaren Avanzas resultat..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Två sålda bostäder i Tobins tredje kvartal

Bostadsutvecklaren Tobin Properties, som vinstvarnade för helåret 2018 på onsdagskvällen, redovisar en förlust för det tredje kvartalet. Endast två bostäder såldes under perioden..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Byggmax tyngs av "markant minskande" juliförsäljning

Byggmax försäljning under tredje kvartalet minskade med 5,5 procent jämfört med samma period föregående år. "Efter en markant minskad försäljning i juli ökade försäljningen under andra halvan av kvartalet", skriver Byggmax i sin delårsrapport..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Vinsten sjunker i Duni

Konsumentproduktföretaget Duni redovisar en nettoomsättning på 1.190 miljoner kronor (1.082) för det tredje kvartalet 2018.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.