DI > Ekonomi

Wednesday, 19 December, 13:30

DI - 26 sep 18 kl. 08:09

Företrädesemission i Light AirLight Air, som utvecklar och säljer luftrenare, har beslutat om en företrädesemission om cirka 25 miljoner kronor för befintliga aktieägare. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Light Air, Air

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företrädesemissioni , Light, Air
DI - 28 jun 17 kl. 17:12

Uni-light ska genomföra en företrädesemission

Uni-light ska genomföra en företrädesemission på 10 miljoner kronor under det andra halvåret i år. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 18 jun 18 kl. 09:10

Uni-light Led gör företrädesemission

Uni-light Led avser att besluta om en företrädesemission på cirka 4,5 miljoner kronor..

DI - 08 nov 17 kl. 08:21

Karo Pharma genomför företrädesemission

Specialty pharmabolaget Karo Pharmas styrelse har beslutat om en fullt säkerställd företrädesemission villkorad av stämmans godkännande, enligt ett pressmeddelande. Förvärvet av Weifa finansierades genom en lånefacilitet och bolaget har tidigare kommunicerat att man avser att genomföra en företrädesemission..

DI - 21 jun 17 kl. 09:41

Företrädesemission för Talkpool

Talkpool gör en företrädesemission om cirka 32,9 miljoner kronor för att delfinansiera förvärvet av LCC Pakistan, en affär som aviserades tidigare på onsdagsmorgonen. Företrädesemissionen är garanterad till 81 procent..

DI - 16 jan 18 kl. 08:49

Expression Biotech genomför företrädesemission

Expression Biotech har beslutat att genomföra en företrädesemission med syfte att accelerera bolagets utveckling. Företrädesemissionen omfattar högst 2.400.

DI - 19 feb 18 kl. 14:30

Elos Medtech offentliggörföreträdesemission om 104,9 MSEK för genomförande av investeringar i produktionskapacitet

Styrelsen i Elos Medtech AB (publ) (”Elos Medtech” eller ”Bolaget”) fattade den 19 februari 2018 med stöd av bemyndigande från extra bolagsstämma den 15 december beslut om en företrädesemission om 104,9 MSEK före emissionskostnader (”Företrädesemissionen”). Tre (3) befintliga aktier, oavsett aktieslag, berättigar till teckning av en (1) ny B-aktie till emissionskursen 52,00 SEK..

DI - 13 mar 18 kl. 08:11

Svenskt klädbolag föreslår företrädesemission

Wesc föreslår en företrädesemission som vid full teckning tillför bolaget cirka 32 miljoner kronor. Företrädesemissionen omfattas av teckningsförbindelser upp till cirka 60 procent av emissionslikviden. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 13 apr 18 kl. 13:00

Elos Medtechs företrädesemission registrerad – omvandling av BTA till aktier

Elos Medtech AB (publ) (”Elos Medtech” eller ”Bolaget”) har genomfört en företrädesemission av B-aktier som avslutades den 19 mars 2018. Emissionen övertecknades med 58,3 procent och tillförde Bolaget 104,9 MSEK före emissionskostnader. Företrädesemissionen är nu registrerad hos Bolagsverket och sista dag för handel med BTA är den 18 april 2018..

DI - 22 nov 18 kl. 11:00

Styrelsen i Ovzon föreslår garanterad företrädesemission om högst 750 MSEK för att finansiera Bolagets första satellit

Styrelsen i Ovzon AB (publ) ("Ovzon" eller "Bolaget") offentliggör idag kallelse till extra bolagsstämma den 21 december 2018. Bolagsstämman föreslås besluta om att bemyndiga styrelsen att bland annat genomföra en fullt garanterad företrädesemission av aktier om högst 750 MSEK ("Företrädesemissionen")..

Affärsvärlden - 05 jul 13 kl. 10:51

PA Resources genomför företrädesemission

Oljebolaget PA Resources ska genomföra en företrädesemission på 891 miljoner kronor..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

SD-toppen lämnar efter avslöjanden

Jonas Millard, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna, lämnar riksdagen, där han varit ordinarie ledamot i konstitutionsutskottet och suppleant i utrikesutskottet och EU-nämnden..

DI - 30 minuter sedan

Stigande onsdagshumör på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen inledde onsdagen beskedligt med en marginell uppgång, men humöret steg successivt under förmiddagen och vid lunchtid befann sig index tydligt över nollstrecket. Electrolux tog tätposition medan flera av gårdagens vinnaraktier noterade nedgångar..

DI - 45 minuter sedan

PAXMAN erhåller andra order av Teva i Mexiko efter framgångsrik marknadslansering

PAXMAN meddelar att bolagets licenspartner Teva Pharmaceutical Industries Ltd harbeställt ytterligare tio skalpkylningssystem till Mexiko efter den framgångsrika marknadslanseringen i november. Tevas tidigare order om 17 system installeras nu löpande, och den första patienten behandlades förra veckan på Centro Oncologico Internacional i Guadalajara..

DI - 45 minuter sedan

AP-fonden åkte på lyxkonferens vägg i vägg med vd:ns semesterlägenhet

När Första AP-fondens anställda åkte på konferens tog man in på ett vinslott i södra Frankrike. Fondens vd Johan Magnusson äger en semesterlägenhet på konferensanläggningen. .

DI - 45 minuter sedan

Assa Abloy räknar med hög tillväxt för amerikanskt nyförvärv

Med förvärvet av amerikanska Luxer One tar Assa Abloy ytterligare ett steg i riktning mot marknaden för produkter som adresserar problem med e-handelns leveranser till slutkund..

DI - 45 minuter sedan

EU-kommissionen överens med Italien om budgeten

EU-kommissionen har kommit överens med Italiens regering om ett budgetunderskott på 2,04 2019 istället för 2,4 procent. Därmed kommer EU-kommissionen inte inleda några disciplinåtgärder mot landet. .

DI - 1 timme sedan

Drillcon sluter ramavtal med LKAB – aktien rusar

First North-bolaget Drillcon har slutit ett ramavtal med gruvbolaget LKAB rörande prospekteringsborrning. Ordervärdet vid fullt avrop uppgår till uppemot 200 miljoner kronor. Aktien rusar med drygt 10 procent efter beskedet.

DI - 1 timme sedan

Volkswagen köper majoritet i AB Volvo-ägda Wireless Car Group

Volkswagen har träffat avtal med Volvo om att förvärva 75,1 procent i Wireless Car Group, som utvecklar tjänster och system för uppkopplade fordon och som är del av Volvo Group AB. .

DI - 1 timme sedan

Prime Living säljer fastigheter i Göteborg

Prime Living, som är verksamt inom bland annat utveckling av studentbostäder, har tecknat avtal om försäljning av två utvecklingsfastigheter i Göteborg till företaget Altplatsen Utveckling till ett pris av 28 miljoner kronor. .

DI - 1 timme sedan

Polisingripande och satir har drabbat svenska företag i Kina

Polisens ingripande mot kinesiska turister i september och den efterföljande satiriska sketchen i SVT har drabbat svenska företag i Kina, visar en undersökning som Svenska handelskammaren gjort..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.