DI > Ekonomi

Wednesday, 19 December, 12:18

DI - 26 sep 18 kl. 08:07

Miljardärens intåg hotar börsens utdelningskungRutger Arnhults fastighetssfär vilar på korsägande och vågad finansiell utväxling. När han nu allt tydligare tar makten i Castellum riskerar det finansiellt försiktiga byggets premievärdering att hamna under press..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Arnhults, Castellum

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljardärens, intåg, hotar, börsens, utdelningskung

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Volkswagen köper majoritet i AB Volvo-ägda Wireless Car Group

Volkswagen har träffat avtal med Volvo om att förvärva 75,1 procent i Wireless Car Group, som utvecklar tjänster och system för uppkopplade fordon och som är del av Volvo Group AB. .

DI - 15 minuter sedan

Prime Living säljer fastigheter i Göteborg

Prime Living, som är verksamt inom bland annat utveckling av studentbostäder, har tecknat avtal om försäljning av två utvecklingsfastigheter i Göteborg till företaget Altplatsen Utveckling till ett pris av 28 miljoner kronor. .

DI - 30 minuter sedan

Polisingripande och satir har drabbat svenska företag i Kina

Polisens ingripande mot kinesiska turister i september och den efterföljande satiriska sketchen i SVT har drabbat svenska företag i Kina, visar en undersökning som Svenska handelskammaren gjort..

DI - 30 minuter sedan

Börsproffsen: Bästa aktierna att lägga under granen

Vilka aktier ska man ge barnbarnen, eller sig själv, i jul? Tre experter tipsar Di om sina bästa aktieklappar – varav en är en gemensam favorit. Här är deras 15 tips att välja och vraka bland..

DI - 1 timme sedan

Santander får böta 375 miljoner i Storbritannien – förde inte vidare arv

Den brittiska finansinspektionen FCA har gett spanska Santander en bot på 32,8 miljoner pund eller omkring 375 miljoner kronor för att inte ha fört vidare avlidna kunders tillgångar till arvtagarna. .

DI - 1 timme sedan

Dollarn och kronan tappar inför viktiga räntebesked

Europaräntorna är svagt upp i spåren av stigande aktiemarknader medan USA-räntorna går sidledes på onsdagen. Dollarn och kronan har tappat lite inför "duvaktiga" höjningar från Fed (sannolikt) ikväll och Riksbanken (kanske) i morgon bitti. .

DI - 1 timme sedan

Carnegie mäklar storpost i budaktuella Ahlsell

Carnegie har mäklat ett stort antal aktier i Ahlsell som är under uppköp..

DI - 1 timme sedan

Peab får order i Norge värd 122 miljoner norska kronor

Peab har fått uppdraget att bygga en vårdcentral i Hamnvik i Nordnorge. Kontraktet är värt 122 miljoner norska kronor och orderanmäls under det fjärde kvartalet 2018..

DI - 1 timme sedan

Nästa steg mot en ny regering

Hans tidigare förslag har avfärdats. Nu är det dags för talman Andreas Norlén att ge nästa besked om hur han ska försöka få fram en statsminister. Di TV sänder live från presskonferensen.

DI - 1 timme sedan

Realtid.se tar in nya pengar och förbereder nytt noteringsförsök

Efter att nyhetssajten Realtids listningsambitioner strandat upprepade gånger tas nu nya tag. Nya pengar tas in från ett bolag som siktar på att sprida Realtid-aktier bland sina ägare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.