DI > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 11:00

DI - 26 sep 18 kl. 08:00

Acando stödjer nordiskt integrationsinitiativ – sociala entreprenörer får hjälp av konsulter för att skala upp verksamhetenAshoka, världens ledande organisation för främjande av socialt entreprenörskap, har valt ut tio sociala entreprenörer som kommer att få delta i ett fyra månader långt acceleratorprogram – Hello Nordics. Som en del av programmet får entreprenörerna tillgång till stöd från Acando-konsulter i arbetet med att skala upp sina verksamheter..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nordics, Acando

Dela artikeln

26 delningar på Facebook.

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Börsen accelererar – upp 1 procent

Stockholmsbörsen ökar takten under förmiddagen och strax innan klockan 11 handlas både OMXS30 och breda OMXSPI upp över 1 procent. H&M går mot strömmen och ABB har handelsstoppats efter uppgifter om en eventuell Power Grids-försäljning..

DI - 5 minuter sedan

ABB-analytikern: "Verkar ganska smart"

Om ABB:s och Hitachis Power Grids-affär blir av på det sätt japansk press beskriver den vore det både ett bra pris för ABB och en "ganska smart lösning". Det anser Hampus Engellau, ABB-analytiker på Handelsbanken..

DI - 5 minuter sedan

Aktiespararna säger nej till EQT:s bud på Stendörren

EQT Real Estates bud på fastighetsbolaget Stendörren på 100,25 kronor per aktie är för snålt, anser Aktiespararna som rekommenderar sina medlemmar att säga nej..

DI - 15 minuter sedan

Neste stärker sin ledande ställning inom omställningen till förnybara produkter genom en omfattande investering i Singapore

Neste, börsmeddelanden, 12 december 2018 Neste har fattat det slutliga investeringsbeslutet att öka företagets produktionskapacitet för förnybara produkter i Singapore. Till grund för beslutet ligger en växande internationell efterfrågan på förnybart inom transport och städer, flygnäring, polymerer och kemikalier..

DI - 15 minuter sedan

Räntor & valutor: Inflationsbesvikelse gav krontapp

Svenska kronan försvagas på onsdagsförmiddagen efter besked om att inflationen vägrar gå Riksbankens väg en vecka före nästa penningpolitiska möte. Svenska statspappersräntor sjunker samtidigt 2-4 punkter, mest i kortare löptider..

DI - 15 minuter sedan

Instalcos dotterbolag får order värd 70 miljoner

Instalcobolaget APC Elinstallatören har fått i uppdrag att göra elarbeten vid utbyggnaden av Universitetssjukhuset i Linköping. Ordervärdet för APC:s installationsarbeten uppgår till cirka 70 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

Pandora faller kraftigt efter analys från Carnegie

Det danska smyckesbolaget Pandora faller kraftigt på Köpenhamnsbörsen efter att Carnegie spått ett tufft 2019 för bolaget i en färsk analys. Aktien är ned 8 procent..

DI - 30 minuter sedan

Räntebeskedet blir en rysare

Inflationen var i november klart lägre än vad Riksbanken hade räknat med. Det gör nästa veckas räntebesked till en rysare. Kronan försvagas..

DI - 30 minuter sedan

Ygeman sågar M-budget: "Går inte att regera landet på"

Socialdemokraternas gruppledare Anders Ygeman upprepar Stefan Löfvens omdöme om den budget som väntas vinna eftermiddagens omröstning.  "En servettskiss", säger han. .

DI - 45 minuter sedan

Ny jobbprognos: Fler i sysselsättning – men arbetslösheten ökar

Arbetsförmedlingens nya prognos visar att sysselsättningen ökar med 111.000 personer under 2019-2020. Samtidigt väntas arbetslösheten uppgå till 6,5 procent 2019 och 6,7 procent 2020.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.