Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 16 December, 21:37

Affärsvärlden - 26 sep 18 kl. 07:25

Bra dag för amerikanska teknikbolagDe ledande börserna på Wall Street vände nedåt under kvällen och stängde i negativt territorium, med undantag för Nasdaq som höll sig strax ovanför nollan..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Wall Street, Nasdaq

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bra, dagför amerikanska , teknikbolag
Nyheter 24 - 14 okt 13 kl. 12:04

"På en bra dag är vi minst lika bra som Tyskland"Skadeläget i Sverige

Sverige är klart för playoff-spel. Men den avslutande matchen i VM-kvalet mot Tyskland är långt ifrån meningslös. Ett bra svenskt resultat och man behåller sin plats i den seedade gruppen av lag inför lottningen av playoff-spelet.

Nyheter 24 - 14 okt 13 kl. 12:04

"En bra dag är vi minst lika bra som Tyskland" Skadeläget i Sverige

Sverige är klart för playoff-spel. Men den avslutande matchen i VM-kvalet mot Tyskland är långt ifrån meningslös. Ett bra svenskt resultat och man behåller sin plats i den seedade gruppen av lag inför lottningen av playoff-spelet.

YLE - 13 feb 17 kl. 17:19

Berners besked gläder i skärgården: "En lättnad för oss alla - faktiskt en bra dag"

Företagare Jan-Erik Karlsson är lättad och glad. Försöket med avgifter på förbindelsebåtarna slopades och Karlsson behöver inte längre fundera på om butiken på Nötö borde ha stängt i sommar, eller på vilka specialarrangemang som måste göras upp. - Det känns förstås jäkligt bra, det är nog en lättnad för oss alla användare, faktiskt en bra dag.

Expressen - 19 apr 16 kl. 20:13

Sanders: "Vi kommer att ha en bra dag"

NEW YORK. I dag tar Bernie Sanders segersvit slut – i alla fall om man får tro opinionsmätningarna. Och det är en bitter demokratisk utmanare till Hillary Clinton som setts vandra runt längs Manhattans gator i dag.

Nya Wermlands Tidningen - 24 aug 16 kl. 06:00

En bra dag till förmån för barns bästa

På lördag arrangeras en dag fylld av aktiviteter i Mariebergsskogen. En dag som riktar sig till alla och till förmån för barns bästa. En bra dag helt enkelt..

Nyheter 24 - 23 jun 12 kl. 11:05

Ramos: "Hoppas inte Benzema har en bra dag"


Spaniens mittback Sergio Ramos hoppas att lagkamraten i Real Madrid inte har en av sina bättre dagar på jobbet mot Spanien i kväll. GDANSK. I kväll möts storländerna Frankrike och Spanien i EM:s tredje kvartsfinal.

Dalarnas tidningar - 21 feb 14 kl. 18:24

"En bra dag bör jag ha en god chans"

IFK Moras landslagstjej Sofia Bleckur fick inte plats i den svenska OS-truppen, till mångas förvåning. Nu tar hon i stället sikte på en andra seger i Tjejvasan. – Bra skidor och en bra dag bör jag ha en god chans att vinna, säger hon..

DI - 09 nov 16 kl. 11:41

ECB: Ingen bra dag för världsekonomin

I dag är ingen bra dag för världsekonomin och det kommer att bli avgörande att se hur Federal Reserve agerar i december och hur Donald Trumps politik kommer att se ut i praktiken..

Länstidningen i Jämtland - 01 dec 16 kl. 21:09

Tungt för svenskarna bakom Fredrik Lindström: "Ingen bra dag på jobbet"

Torstein Stenersen såg ut att gå mot en ny topplacering i ett distanslopp när halva tävlingen hade avgjorts. Då kom bommarna och Stenersen rasade i resultatlistan, precis som Jesper Nelin och Peppe Femling gjort tidigt efter misslyckade inledande skjutningar.
– Det var ingen bra dag på jobbet i dag, konstaterar Stenersen efter att ha gått i mål som 45:a..

ÖstersundsPosten - 01 dec 16 kl. 21:09

Tungt för svenskarna bakom Fredrik Lindström: "Ingen bra dag på jobbet"

Torstein Stenersen såg ut att gå mot en ny topplacering i ett distanslopp när halva tävlingen hade avgjorts. Då kom bommarna och Stenersen rasade i resultatlistan, precis som Jesper Nelin och Peppe Femling gjort tidigt efter misslyckade inledande skjutningar.
– Det var ingen bra dag på jobbet i dag, konstaterar Stenersen efter att ha gått i mål som 45:a..

Barometern - 12 jul 17 kl. 13:54

Må bra-dag även i sommar

Det blir en Må bra-dag i Sörvik även i sommar. Förra året kom närmare 200 besökare och arrangören Katarina Nyqvist hoppas på bra väder och minst lika många besökare nu på söndag..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - I förrgår: 13:18

Bank får draghjälp av Gardell

Stockholmsbörsen fortsatte nedåt på fredagen med kurstapp för bland annat industri och råvaror, medan defensiva sektorer som teleoperatörer klarade sig bäst. Nordea steg efter uttalanden i finsk affärspress från finansmannen Christer Gardell..

Affärsvärlden - I förrgår: 16:12

Veckans småbolagsvinnare

Energilagringsbolaget Saltx och labtechbolaget Inhalation Sciences tillhörde vinnarna bland de mindre bolagen under en generellt hyfsad börsvecka där kurserna fick stöd av förhoppningar kring USA och Kinas handelskonflikt..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:58

”Snapsvisa förbinder folk i glädje”

Välkänd melodi, kort text och fyndig avrundning. Enligt visforskaren har en bra snapsvisa tre tydliga beståndsdelar..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:05

H&M väntas öka sin försäljning

På måndag presenterar klädjätten H&M försäljningsrapporten för fjärde kvartalet. Då väntas också positiva siffror, i alla fall enligt analytikerna..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:03

Londonaktör tar position i Cinnober - säger nej till bud

En eventdriven förvaltningsaktör i London har tagit en position om runt 8 procent av kapitalet i Cinnober och kommer att säga nej till Nasdaqs bud..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:29

Intern FI-granskning efter dokumentsutlämning till SvD

Finansinspektionen har inlett en intern rättslig prövning med syfte att säkerställa att ett utlämningsärende till tidningen Svenska Dagbladet hanterades på ett korrekt sätt..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:02

Så lyckas Skanskas nye vd

BÖRSSPANING Vad kan vi förvänta oss för avkastning i Skanska-aktien under nye vd:n Anders Danielsson? Affärsvärlden tar sig an problemet på ett minst sagt udda sätt..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:08

Bred nedgång med bilrelaterat i botten

Stockholmsbörsen inledde veckans sista handelsdag med en tydlig nedgång som var något större än vad förhandeln hade indikerat..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:16

Kina plockar bort strafftullar på bilar från USA

Kinas finansdepartement uppger på fredagen att de kommer att ta bort strafftullarna på bilar och bildelar från USA från den 1 januari 2019..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:52

Analytiker: "Stora utmaningar för Autoliv och Veoneer"

Deutsche Bank har tagit ett helhetsgrepp på en rad fordons- och fordonsteknikbolag i en ny sektorrapport. Bankens beskriver sin inställning som "försiktig" mot bakgrund rådande makrooro, men också med den mer långsiktiga utvecklingen mot elektrifierade och självkörande fordon i åtanke..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.