Skånskan > Nyheter

Saturday, 20 October, 11:15

Skånskan - 26 sep 18 kl. 06:17

Två togs om hand efter bråkLund Två personer omhändertogs efter ett bråk på järnvägsstationen i Lund sent under tisdagskvällen. Enligt Skånepolisen skickades en patrull till Bangatan efter samtal om bråk mellan två personer som befann sig utomhus.
Väl på plats hittade patrullen också en man och en kvinna som visade tecken på att vara påverkade av narkotika. Mannen och kvinnan, båda i 20-årsåldern, omhändertogs för provtagning, misstänka för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Larmet om bråket kom klockan 23.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Två, Lund, Skånepolisen, Bangatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, togsom , handefter , bråk
Cornucopia - 01 jan 16 kl. 21:07

Vem tar hand om barnen i det återupprättade totalförsvaret?

I gamla invasionsförsvaret tjänstgjorde främst män och de frivilliga försvarskvinnorganisationerna organiserade barnomsorg åt sina tjänstgörande kvinnor. Idag har vi fortfarande en majoritet män inom försvaret, men även många kvinnor och inte sällan är deras livspartner också engagerad inom totalförsvaret. Fast det finns ingen organisation för att ta hand om dessas gemensamma barn i händelse av svensk mobilisering.

Västerbottens Folkblad - 21 mar 14 kl. 18:30

Fyllerister togs om hand

Polisen har tagit hand om tre fyllerister i eftermiddag. En togs vid busstationen i Robertsfors klockan 17.00.

Kristianstadsbladet - 27 sep 11 kl. 16:45

Rottweilern har tagits om hand

Den aggressiva rottweilern som attackerat andra hundar i centrala Kristianstad har omhändertagits av polisen. Nu ska den testas och sedan fattar polisen beslut om vad som ska hända med den.
Kristianstadsbladet har rapporterat om två fall, där rottweilern gått till attack mot andra hundar.

Norrtelje Tidning - 12 mar 11 kl. 16:08

Man i Rimbo togs om hand av polis

En 27-årig man togs om hand av polisen tidigt på lördagsmorgonen sedan en privatperson hittat honom sittande i ett trapphus i Rimbo. Mannen var tunt klädd och hans händer hade små blessyrer. 27-åringen misstänks ha varit påverkad av narkotika.

UNT - 30 apr 11 kl. 05:48

Många togs om hand för fylleri

Mängder av fyllerister togs om hand av Uppsalapolisen natten till lördagen.  Nu laddar polisen - och festdeltagarna ? för Valborgsmässoaftonen..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Flicka tiggde utanför affär – togs om hand och fick en sängplats

VÄXJÖ. I lördags blev polisen i Växjö kontaktade av en person som berättade att en ung flicka satt utanför en affär och tiggde.Polisen Scott Goodwin åkte dit tillsammans med sin kollega Gunilla och tog med den unga flickan till polisstationen där personal ur socialtjänsten redan väntade.

DalaDemokraten - 05 okt 15 kl. 07:03

Vilsen hund togs om hand i Sundborn

En till synes vilsekommen hund togs vid 23-tiden på söndagen om hand sedan den till synes vilsen och ensam irrat kring på Blomstervägen i Sundborn. Den ska under dagens hämtas av polis för att om möjligt kunna identifieras och återlämnas till ägaren. Hunden beskrivs som "taxliknande"..

Skånskan - 11 jan 16 kl. 16:17

Nya studenter togs om hand

lund Att käka ärtsoppa och rotmos finns på programmet för de utländska studenter som togs emot när universitetet hade Arrival day på måndagen.Två gånger om året är det Arrival day. Till höstterminens start kommer överlägset flest.

Nya Wermlands Tidningen - 05 jun 16 kl. 10:36

Togs om hand för fylleri

En man togs på lördagsnatten om hand av polisen gör fylleri. Mannen, som är känd av polisen sedan tidigare, fick köras till sjukhuset då han även hade en skada i handen..

Sydöstran - 19 nov 16 kl. 00:19

Larmade polis – togs om hand för fylleri

Vid 22-tiden på fredagskvällen fick polisen in ett samtal från en person som uppgav att han blivit misshandlad på en restaurang i Karlskrona. Det hela slutade dock med att inringaren själv togs om hand för fylleri..

ÖstersundsPosten - 11 sep 17 kl. 01:32

Man låg på gatan i Bräcke – togs om hand av polis

En överförfriskad man låg ute på gatan i Bräcke. Han togs om hand av polis och fick sova ruset av sig på polissationen..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 timmar sedan

Byagården i Vomb kan få byta till halmtak

Vomb Nu planeras en stor renovering av Byagården, det gamla församlingshuset i Vomb. Kanske kommer det nya taket att bestå av halm, som anses mer tidsenligt, i stället för vass.– Det är en fråga som vi tittar vidare på men det kan innebära en merkostnad, säger Janice Johnsson, lokalförsörjningsplanerare på kommunala Lundafastigheter, som äger byggnaden.

Skånskan - 6 timmar sedan

Försvinnanden en röd tråd i Khemiris böcker

Från början tänkte sig Jonas Hassen Khemiri sin nya roman Pappaklausulen som lite av en uppgörelsebok. När den var färdigskriven visade den sig handla mycket mer om försoning.
– Ibland kan fiktionen göra en mer empatisk, säger han.

Skånskan - 6 timmar sedan

Storsatsar på Södervång

SVALÖV Starkt nerslitna hyreshusen på Ekebogatan på Södervång i Svalöv ska äntligen få en rejäl uppfräschning.
Samtidigt görs utemiljön om och i fortsättning ska de boende aktiveras ännu mer, känna sig trygga och trivseln ökas på rejält.– Det är dags nu.

Skånskan - 6 timmar sedan

Lägg fram egen bud­get

Bilda rege­ring blir svårt, som väntat. Att Ste­fan Löfven skulle kun­na lotsa sig fram till ett läge där inte en ma­jo­ri­tet röstar mot honom som re­ger­ings­bil­da­re näst­näs­ta vecka är osan­no­likt.
Där­för kommer tro­li­gen hans ex­pe­di­tions­mi­ni­stär att få lägga fram en ”opo­li­tisk” bud­get den 15 no­vem­ber.

Skånskan - 6 timmar sedan

Nobe’s anmäls för rökning inomhus

Malmö År 2005 förbjöds rökning inomhus på samtliga lokaler i hela landet. Men på Gamle Nobe’s Bodega vid Nobelvägen har man fortfarande en rökhörna inomhus.
Nu hotar dryga böter.

Skånskan - 6 timmar sedan

Bygger smart för framtiden

Skurup Smart ljus, flexibla ytor, och uteklassrum är något som byggs in i nya skolan. Prästamossen får också avskilda vrår i matsalen och skolan ska bli fri från utomhusskor.
Alla detaljer formade till en unik enhet ska göra vad byggherren kallar ”en hjärnsmart skola”.

Skånskan - 13 timmar sedan

Stark insats av IK Pantern

ISHOCKEY IK Pantern öste på fram till odiskutabla 4-1 borta mot toppkrigande Modo och tog därmed sin tredje raka seger i Hockeyallsvenskan.– Grymt stark laginsats. Vi höll oss verkligen till matchplanen mot ett skickligt hockeylag, krympte ytorna och spelade bra på alla sätt, myste tränare Viktor Stråhle.

Skånskan - 14 timmar sedan

Inre Ringvägen stängdes efter trafikolycka

Malmö Två personbilar kolliderade på Ystadvägen under fredagskvällen. En bil ska ha hamnat på taket och flera personer är fastklämda.Räddningstjänst, polis och ambulans åkte till cirkulationsplatsen vid Ystadvägen i höjd med Hindby för närmare kontroll.

Skånskan - 14 timmar sedan

Paviljong började brinna

Malmö En paviljong på Kung Oscars väg började av okänd anledning brinna under fredagskvällen.Räddningstjänsten åkte till platsen för närmare kontroll..

Skånskan - 14 timmar sedan

Minnesstund hölls för Patrik

Eslöv På fredagen samlades många Eslövsbor vid Badhusparken för att minnas Patrik France som gick bort bara dagarna innan hans 15-års dag.Skymningen hade nyss lagt sig på fredagskvällen när folk började samlas i Badhusparken för att minnas Patrik France.
Hans kropp hittades i måndags vid ett koloniområde i Eslöv.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.