Skånskan > Nyheter

Friday, 22 February, 13:42

Skånskan - 26 sep 18 kl. 06:17

Två togs om hand efter bråkLund Två personer omhändertogs efter ett bråk på järnvägsstationen i Lund sent under tisdagskvällen. Enligt Skånepolisen skickades en patrull till Bangatan efter samtal om bråk mellan två personer som befann sig utomhus.
Väl på plats hittade patrullen också en man och en kvinna som visade tecken på att vara påverkade av narkotika. Mannen och kvinnan, båda i 20-årsåldern, omhändertogs för provtagning, misstänka för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Larmet om bråket kom klockan 23.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Två, Lund, Skånepolisen, Bangatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, togsom , handefter , bråk
Cornucopia - 01 jan 16 kl. 21:07

Vem tar hand om barnen i det återupprättade totalförsvaret?

I gamla invasionsförsvaret tjänstgjorde främst män och de frivilliga försvarskvinnorganisationerna organiserade barnomsorg åt sina tjänstgörande kvinnor. Idag har vi fortfarande en majoritet män inom försvaret, men även många kvinnor och inte sällan är deras livspartner också engagerad inom totalförsvaret. Fast det finns ingen organisation för att ta hand om dessas gemensamma barn i händelse av svensk mobilisering.

Västerbottens Folkblad - 21 mar 14 kl. 18:30

Fyllerister togs om hand

Polisen har tagit hand om tre fyllerister i eftermiddag. En togs vid busstationen i Robertsfors klockan 17.00.

Kristianstadsbladet - 27 sep 11 kl. 16:45

Rottweilern har tagits om hand

Den aggressiva rottweilern som attackerat andra hundar i centrala Kristianstad har omhändertagits av polisen. Nu ska den testas och sedan fattar polisen beslut om vad som ska hända med den.
Kristianstadsbladet har rapporterat om två fall, där rottweilern gått till attack mot andra hundar.

Norrtelje Tidning - 12 mar 11 kl. 16:08

Man i Rimbo togs om hand av polis

En 27-årig man togs om hand av polisen tidigt på lördagsmorgonen sedan en privatperson hittat honom sittande i ett trapphus i Rimbo. Mannen var tunt klädd och hans händer hade små blessyrer. 27-åringen misstänks ha varit påverkad av narkotika.

UNT - 30 apr 11 kl. 05:48

Många togs om hand för fylleri

Mängder av fyllerister togs om hand av Uppsalapolisen natten till lördagen.  Nu laddar polisen - och festdeltagarna ? för Valborgsmässoaftonen..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Flicka tiggde utanför affär – togs om hand och fick en sängplats

VÄXJÖ. I lördags blev polisen i Växjö kontaktade av en person som berättade att en ung flicka satt utanför en affär och tiggde.Polisen Scott Goodwin åkte dit tillsammans med sin kollega Gunilla och tog med den unga flickan till polisstationen där personal ur socialtjänsten redan väntade.

DalaDemokraten - 05 okt 15 kl. 07:03

Vilsen hund togs om hand i Sundborn

En till synes vilsekommen hund togs vid 23-tiden på söndagen om hand sedan den till synes vilsen och ensam irrat kring på Blomstervägen i Sundborn. Den ska under dagens hämtas av polis för att om möjligt kunna identifieras och återlämnas till ägaren. Hunden beskrivs som "taxliknande"..

Skånskan - 11 jan 16 kl. 16:17

Nya studenter togs om hand

lund Att käka ärtsoppa och rotmos finns på programmet för de utländska studenter som togs emot när universitetet hade Arrival day på måndagen.Två gånger om året är det Arrival day. Till höstterminens start kommer överlägset flest.

Nya Wermlands Tidningen - 05 jun 16 kl. 10:36

Togs om hand för fylleri

En man togs på lördagsnatten om hand av polisen gör fylleri. Mannen, som är känd av polisen sedan tidigare, fick köras till sjukhuset då han även hade en skada i handen..

Sydöstran - 19 nov 16 kl. 00:19

Larmade polis – togs om hand för fylleri

Vid 22-tiden på fredagskvällen fick polisen in ett samtal från en person som uppgav att han blivit misshandlad på en restaurang i Karlskrona. Det hela slutade dock med att inringaren själv togs om hand för fylleri..

ÖstersundsPosten - 11 sep 17 kl. 01:32

Man låg på gatan i Bräcke – togs om hand av polis

En överförfriskad man låg ute på gatan i Bräcke. Han togs om hand av polis och fick sova ruset av sig på polissationen..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Två bilar i krock på E6

Lomma Två personbilar kolliderade strax efter klockan 13 på E6 i höjd med Lomma.Olyckan inträffade i norrgående riktning och det är oklart om någon person har kommit till skada. Olyckan har stor påverkan på trafikläget mellan trafikplats Alnarp och trafikplats Lomma, uppger Trafikverket..

Skånskan - 15 minuter sedan

Sjuk man slogs i ambulans

TOMELILLA En sjuk 55-årig man blev våldsam när han låg i en ambulans på väg till sjukhuset i torsdags. Han slog till en person i ambulansen och personalen tillkallade polis. Det upprättades en anmälan om våld mot tjänsteman.

Skånskan - 15 minuter sedan

Trimmad a-traktor stoppades

TOMELILLA När en polispatrull körde efter en a-traktor i centrala Tomelilla vid 02.00-tiden i fredags kunde de konstatera att den åkte över den tillåtna hastigheten för ett sådant fordon. Polisen stoppade a-traktorn.

Skånskan - 15 minuter sedan

Polisinsats mot missbrukare

YSTAD En polispatrull påträffade en ung man vid 21-tiden i torsdags på Fridhemsgatan som visade sig vara påverkad av narkotika. Han hade också en bit cannabis på sig.
Samma kväll tog polisen med sig en tonårig, drogpåverkad pojke på Fridhemsgatan till polisstationen för provtagning.

Skånskan - 1 timme sedan

Körde runt med ogiltigt körkort

landskrona Den 28-årige mannen körde runt med ett körkort utfärdat i hans hemland.
Det är förbjudet i Sverige och nu är Landskronabon misstänkt för olovlig körning.Inte bara vid ett tillfälle, utan två har mannen stoppats av polisen och visat upp samma körkort.

Skånskan - 1 timme sedan

Stal mängder med maskiner

TÅGARP En företagare som håller på att renovera ett hus i Tågarp blev av med mängder av maskiner och verktyg i samband med inbrott.
Inbrottet gjordes under helgen och för att ta sig in slog de objudna gästerna in två rutor.
Väl inne fann man kabelvindor, cirkelsåg, tigersåg, bilmaskin, en bordssåg samt två lådor med allehanda verktyg..

Skånskan - 1 timme sedan

Krossade rutor på paviljong

TECKOMATORP En paviljong som står uppställd på en skola i Teckomatorp har utsatts för skadegörelse.
Natten mot torsdagen ska någon eller några sysselsatt sig med att kasta något hårt föremål mot rutor och resultatet blev att de sprack och förstördes..

Skånskan - 1 timme sedan

Nya stölder på koloni

SVALÖV Nya inbrott har gjorts på koloniområdet intill Norra Parkvägen i Svalöv.
Natten mot torsdagen ska objudna gäster gått in sedan man tagit upp plank som satts upp för en dörr.
Det är tredje gången som stugägaren drabbas och enligt polisanmälan ska grannar intill även drabbats..

Skånskan - 1 timme sedan

Gård i Sjöbo såld till nya ägare

Sjöbo Nu är det klart vem som köpt lantbruksfastigheten på Östra Kärrstorpsvägen 432 i Sjöbo av Alf Christer Holmgrens dödsbo. Nya ägare är Lotta och Dennis Forssell, båda 45 år, från Ystad. Priset blev 1 000 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i februari 2019.

Skånskan - 1 timme sedan

Bilen var väck när de vaknade

SVEDALA Familjen Camara från Svedala blev bestulen på sin Audi A6 som stod parkerad på uppfarten utanför huset.
Nu hoppas de på att den efterlysta bilen ska hittas så fort som möjligt. Under tiden tvingas de lösa situationen med en hyrbil.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.