DI > Ekonomi

Wednesday, 17 October, 13:25

DI - 26 sep 18 kl. 06:15

Räntor och valutor: USA-räntorna i sidledUSA-räntorna går sidledes inför Fed-beskedet på onsdagen, med den tioåriga statsobligationen på 3,09 procent. Dollarn har tappat något mot yenen och euron. Asienbörserna är överlag svagt upp. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Fed

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Räntoroch , valutor, USA-räntornai , sidled
DI - 12 jun 14 kl. 06:22

Räntor & valutor: USA-räntorna steg något

USA-räntorna steg något på onsdagen och har därefter planat ut i den asiatiska handeln. Den tioåriga statsobligationen har stigit 2 punkter till 2,64 procent, jämfört med svensk stängning på onsdagen..

DI - 21 apr 16 kl. 06:39

Räntor/valutor: USA-räntorna upp med oljan

USA-räntorna steg på onsdagskvällen i takt med en kraftig uppgång för oljepriset, för att sedan plana ut under natten när oljepriset också utvecklats lugnare..

DI - 31 jul 14 kl. 07:19

Räntor & valutor: USA-räntorna steg

USA-räntor i långa löptider har under onsdagskvällen och torsdagsmorgonen stigit samtidigt som de korta löptiderna noteras lägre efter Federal Reserves penningpolitiska besked. Dollarn fortsätter samtidigt att stärkas mot yenen, även om en viss försvagning har noterats under morgonen..

DI - 05 jun 15 kl. 17:02

Räntor och valutor: Räntorna steg rejältRÄNTOR/VALUTOR: USA-RÄNTOR OCH DOLLAR UPP EFTER JOBBRAPPORT

USA-räntorna steg rejält på fredagen efter en solid jobbrapport i USA, medan dollarn stärktes. Även Europaräntorna vände åter upp, medan Greklandfrågan väntar på en lösning..

DI - 17 nov 16 kl. 06:53

Räntor och valutor: USA-räntorna vänder nedåt

USA-räntorna vände nedåt på onsdagen efter sex dagar med stigande räntor sedan svag statistik, fallande oljepriser och attraktiva räntenivåer lockat tillbaka investerar till räntemarknaden. Räntorna fortsatte sedan svagt ned efter den svenska marknadens stängning och har sjunkit ytterligare något i torsdagens.

DI - 26 jun 13 kl. 06:43

Räntor & valutor: USA-räntor stiger

USA-räntorna fortsatte svagt uppåt efter svensk stängning på tisdagen sedan emission inte lyckats dra till sig så stort köpintresse, och stängde därmed högre för sjunde dagen i följd. Redan dessförinnan hade räntorna vänt uppåt efter starkare statistik än väntat..

DI - 09 dec 16 kl. 06:33

Räntor och valutor: USA-räntorna fortsätter upp

USA-räntorna var stabila efter svensk stängning på torsdagen efter att tidigare ha stigit sedan ECB förlängt, med dragit ner sina tillgångsköp. I fredagens asiatiska handel stiger USA-räntorna ytterligare något..

DI - 19 aug 15 kl. 16:29

Räntor och valutor: USA-räntorna uppåt

Europaräntorna gick sidledes, USA-räntorna steg och dollarn stärktes på onsdagen, med fokus på Fed-ledtrådar..

DI - 23 feb 18 kl. 06:32

Räntor och valutor: USA-räntorna tickar på uppåt

USA-räntorna steg och dollarn försvagades efter svensk stängning på torsdagen och spekulationerna om hur många gånger Federal Reserve kommer att höja styrräntorna i år fortsätter..

DI - 14 nov 13 kl. 06:44

Räntor och valutor: USA-räntorna vände nedåt

USA-räntorna vände nedåt samtidigt som dollarn stärktes i den sena USA-handeln på onsdagen efter uppgifter om att Janet Yellen enligt ett förskrivet tal kommer att säga att USA:s ekonomi måste förbättras innan Fed börjar dra ned på sina tillgångsköp..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Bankbaisse på Stockholmsbörsen – Nordea faller 3,9 procent

Det ser att bli en blodig onsdag för de svenska storbankerna. Strax efter att lunchtimmen var över hade sektorindexet OMX Stockholm Banks backat med 2 procent. .

DI - 15 minuter sedan

Analytiker spår toppsiffror för Volvo i kvartalsrapporten

Med stark marknadsefterfrågan på lastbilar såväl som anläggningsmaskiner i ryggen, tillsammans med interna effektiviseringar, kan Volvo visa ett rejält ökat resultat och marginaler på toppnivåer för det tredje kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Traction tjänade 141 miljoner efter skatt i tredje kvartalet

Investmentbolaget Tractions resultat efter skatt uppgick till 141 miljoner kronor i tredje kvartalet. Resultatet inkluderar värdeförändringar på om 130 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Bill Browder om Nordea: "Toppen av ett stort isberg"

De suspekta transaktionerna på 1,5 miljarder kronor till konton i Nordea är sannolikt bara toppen av isberget. Det påstår finansmannen Bill Browder, som ligger bakom den anmälan som nu hanteras av svenska myndigheter..

DI - 30 minuter sedan

Knowit bjuder in till analytiker- och pressträff

Med anledning av offentliggörandet av Knowits delårsrapport för januari - september 2018 bjuder företaget in till analytiker- och pressträff tisdagen den 23 oktober 2018 kl. 10.00 på företagets kontor, Klarabergsgatan 60, 4tr, Stockholm..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Getinge i topp på storbolagsindex

Efter en positiv öppning tappade Stockholmsbörsen successivt fram till lunchtid på onsdagen. I botten återfanns Nordea sedan Ekobrottsmyndigheten mottagit dokument som påstås visa att banken brutit mot anti-penningtvättslagar.  Storbolagsindex toppas av Getinge och Atlas Copco på runt två procent upp..

DI - 45 minuter sedan

Storägare fortsätter öka i Vitrolife

Vitrolifes största ägare, William Demant Invest A/S, fortsätter att steg för steg öka sitt ägande i fertilitetsbolaget. .

DI - 45 minuter sedan

Twitter har stängt av 1 500 konton för att spridit felaktig information om val

Twitter stänger av inte mindre än 1 500 konton som man menar har spridit felaktig information rörande val. .

DI - 45 minuter sedan

Namnbyte genomfört – nu ska fastighetsbolaget sluta att förväxlas med Carnegie

Fastighetsbolaget D Carnegie & Co har nu bytt namn till Hembla. Namnbytet har annonserats tidigare och genomfördes på tisdagen på en extrastämma..

DI - 45 minuter sedan

Paypal-grundare kan bli Sverigeambassadör

Den 42-årige finansmannen och Paypal-grundaren Ken Howery kan bli USA:s nya ambassadör i Sverige, meddelar Vita huset. "Kommer att göra ett fantastiskt jobb", säger Peter Dahlen, vd på den amerikanska handelskammaren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.