Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Monday, 18 February, 03:15

Trelleborgs Allehanda - 26 sep 18 kl. 05:00

Kommunen lägger ner processen kring Budokais lokalerTrelleborgs kommun fick fel i alla instanser när man försökte bötfälla företaget SM Tuz Invest som äger lokalerna på Maskingatan där Trelleborgs Budokai håller till. Nu lägger kommunen ner processen, men ägaren Matteus Tuz är ändå arg..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Budokais, SM Tuz Invest, Maskingatan, Trelleborgs Budokai, Matteus Tuz

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunenlägger , ner, processenkring , Budokais, lokaler
SVT - 09 nov 11 kl. 09:40

Nu släcker kommunen ner byarna

Det är tillräckligt mörkt i byarna och det hotar säkerheten menar sorseleborna när kommunen vill släcka gatljus för att spara pengar..

YA - 05 nov 13 kl. 06:30

Privat aktör satsar när kommunen drar ner

Samtidigt som Ystads kommun planerar att montera ner verksamhet för äldre passar privata aktörer på att utöka sin. Ett av dem är Hemrex som nu bjuder sina kunder till äldremys i Surbrunnsparken.
Företaget Hemrex erbjuder hushållsnära tjänster och letar hela tiden efter nya nischer.

SmålandsPosten - 22 okt 13 kl. 09:10

Kommunen vill banta kravet på 325 000

Växjö kommun följde inte regelverket för offentliga upphandlingar. Därför har Konkurrensverket krävt 325 000 kronor i böter. Men det beloppet vill kommunen banta rejält.

Expressen - 16 jan 17 kl. 17:33

Kollapsen: Falcon lägger ner processen

Falcon Funds process mot Pensionsmyndigheten och ytterst 22 000 pensionssparare har kollapsat. Dina Pengar kan i dag avslöja att det maltesiska fondbolaget återkallar sin stämning i svensk domstol. – Man har bestämt sig för att återkalla den här talan i målet, bekräftar advokat Karl-Oscar Dalin, Falcons juridiska ombud i Sverige..

SN - 05 okt 16 kl. 21:11

Fler kräver specialmat i skolan – nu sätter kommunen ner foten

Allt fler föräldrar ber om specialmat i förskolan och skolan. Från hösten kräver Nyköpings kommun ett intyg från sjukvården för att barnen ska få sin önskade mat..

GöteborgsPosten - 15 jan 19 kl. 14:24

Därför drar kommunen ner på strandstädningen

Fortsatta besparingar väntar på skötseln av parker och stränder när hamn- och gatunämnden måste hålla igen på utgifterna..

Kristianstadsbladet - 23 apr 13 kl. 11:00

"Kommunen har gjort fel"

Foto: Tommy Svensson
Xuan tvingades stänga Restaurang Modesto. Hon fick en period godkänt serveringstillstånd utan att anses lämplig. Ett beslut som tillfälligt gynnade men som sedan ledde till problem.

Trelleborgs Allehanda - 29 sep 11 kl. 06:30

Kommunen vill skjuta på den rättsliga processen

Foto: Lars Brundin
Trelleborg vill att den rättsliga processen mot kommunen, för att felaktigt ha placerat tvillingarna Robin och Rasmus Sjöholm i särkola, ska skjutas på framtiden. I grunden anser kommunen att man inte gjort något fel i ärendet.
Robin och Rasmus Sjöholm vann i maj i år en delseger mot Vellinge kommun som på felaktiga grunder placerade bröderna i särskola år 2000.

Trelleborgs Allehanda - 08 feb 12 kl. 18:25

Hamnen och kommunen i hyresbråk

Arkivfoto: Tomas Nyberg
Ett bråk har blossat upp mellan Trelleborgs hamn och kommunens servicenämnd. Hamnen hävdar att servicenämnden reserverat attraktiva lokaler men sedan aldrig flyttat in.
?

YLE - 18 mar 16 kl. 08:52

Kommunen bestämmer om du får bygga din stuga vid havet

Du som behöver ett undantagslov för att bygga en ny stuga på ett oplanerat område vid havet kan snart se framemot kortare behandlingstider.
Runt ett års väntan på beslut kan tack vare mindre byråkrati kortas ner till några månader. Den 1 april tar kommunerna nämligen över rätten att bevilja undantagslov för strandbygge på oplanerat område.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Skåne: Knivbeväpnat gäng rånade elva ungdomar

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Fotboll: Träningsmatch i Danmark – då vann FCT

Tränare Esbjörn Berghult låg hemma sjuk, men det stoppade inte FCT. I söndagens träningsmatch borta mot Albertslund IF i Danmark blev det seger med 2–0 – efter ett pangmål av Haris Berisha..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Ishockey: Vacker straff gav Vikings vinsten

Vikings ville sluta tvåa i Alltrean inför kvalet till Hockeytvåan. Trots en nästintill slätstruken insats mot Åseda blev det straffseger och, just det, en andraplats i serien. – Nu kommer det höjas en nivå till, säger lagets tränare Matti Pauna..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Dubbel förlust för BK Borgen

Det går fortsatt tungt för BK Borgen. Under lördagen kom tionde och elfte förlusten för året. Nu börjar goda råd bli dyra för bowlingklubben..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Uppsving för trelleborgslöparen efter SM

Pernilla Nilsson strök ut sig från B-finalen och Joakim Andersson gick inte vidare från försöken. Det var låga förväntningar inför inomhus-SM, och det blev både besvikelse och lättnad efteråt..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

TV-frispark punkterade IFK dam

IFK dam träningsspelade under lördagen mot Södra Sandby IF. Trots flera skador och bortresta spelare kämpade laget bra, men förlorade mot före detta division ett-laget efter en fantastisk frispark..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Brott: Man erkände stöld av jaktkameror

En 60-årig man har erkänt att han stulit jaktkameror på Jem & Fix i Trelleborg samt verktyg från Ahlsell i Ystad. Nu har han dömts av tingsrätten..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Svarta rariteter lockade till mässa för inbitna ljudnördar

Säljare med välfyllda skivbackar och köpare med koncentrerade blickar. På söndagen fylldes Trelleborgssalen i Parken av främst män med ett extra stort intresse för musik. .

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Rattfylla: Kraftigt berusad bilist körde in i trädgårdsmur

Mannen var så berusad att han inte kunde hålla bilen på vägen. I stället dundrade han in i en mur till en villaträdgård. Nu döms han för grovt rattfylleri.

Trelleborgs Allehanda - Igår: 04:00

Lukas Ernryd: Den knäppa tekniken ledde mig hem till min älskade idrottsförening

Du kan lita på teknikens under. Så sjöng Wilmer X en gång. De borde ha sjungit om teknikens blunder..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.