Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 20 February, 10:04

Liknande nyheter

Taggar: Problem för Facebookoch , Instagram
Nya Wermlands Tidningen - 02 sep 16 kl. 15:11

Facebook, Instagram – och nu Snapchat

Grums kommun förekommer sedan länge flitigt på Facebook, Instagram och Twitter. Och nu ska man ut även på Snapchat..

Mobil - 07 mar 18 kl. 08:45

Blackberry stämmer Facebook, Instagram och Whatsapp

Facebook har med sina meddelande-tjänster Messenger, Instagram och Whatsapp inkräktat på patent som tillhör Blackberry. Det vill den kanadensiska smartphone-tillverkaren göra gällande när man nu lämnat in en stämningsansökan mot de tre tjänsterna. Det ska handla om patent som rör just meddelande-teknologi av olika slag, och Blackberry söker nu ekonomisk kompensation..

Dagensanalys.se - 12 feb 19 kl. 03:32

Sidor på Facebook kan nu ta emot meddelanden från Instagram

Facebook försöker integrera sin tjänst Instagram med plattformen. Det senaste är att ägare av sidor nu kan ta emot meddelanden från Instagram direkt i sin inbox på Facebook. Den nya funktionen kommer att spara en hel del tid för dig som har både sidor på Facebook och ett Instagram-konto.

Dagensanalys.se - 12 apr 16 kl. 08:51

Facebook vill äga internet – F8 konferensen i morgon visar vägen

Facebook med sina 1,6 miljarder medlemmar tar nu nästa steg. Under F8 konferens i San Francisco denna veckan, kommer vi att få en glimt av vad som händer utanför ”Big Blue App.” Facebook har blivit var mans nyhetskälla där deras algoritmer sorterar ut saker till dig i sin News Feed.

Dagensanalys.se - 12 feb 19 kl. 03:32

Sidor på Facebook kan ta emot meddelanden från Instagram

Facebook försöker integrera sin tjänst Instagram med plattformen. Senast är att ägare av sidor nu kan ta emot meddelanden från Instagram direkt i sin inbox på Facebook. Den nya funktionen kommer att spara en hel del tid för dig som har både sidor på Facebook och ett Instagram-konto.

Dagensanalys.se - 13 okt 16 kl. 15:56

Facebook dominerar och Twitter tappar – så använder vi sociala medier 2016

Svenskarna gillar sociala medier och användningen fortsätter att öka. 77 procent av alla internetanvändare* använder sociala medier, och vi lägger allt mer tid på det. Facebook är fortfarande populärast och fortsätter att öka i alla åldrar utom bland de under 16 år.

Dagensanalys.se - 30 jun 16 kl. 13:00

Kvinnor föredrar sociala appar, män ”praktiska” – men alla älskar Facebook

En ny studie kring app-användandet på den nordiska marknaden visar på att män och kvinnor tycks använda sig av internet på lite olika sätt. Män föredrar appar som har en praktisk tillämpning, medan kvinnliga användare föredrar sociala medie-appar. Alla förenas vi dock av ett massivt Facebookande.

Dagensanalys.se - 20 nov 17 kl. 11:04

Facebook utmanar YouTube med ”Creators” en samlingsplats för alla som publicerar video

Facebook vill få fler att publicera video och lanserar därför en app för att hjälpa användarna med att skapa video i just Facebook. Facebook lanserar nu sin app för videoproducenter där man kan hantera sina kanaler i det sociala nätverket. Efter att ha granskat appen Facebook Creators i juni lanserar nu Facebook den för iOS globalt till alla sidor och enskilda konton, men Android-användare får vänta ett tag till då den kommer inte att vara tillgänglig först någon gång under de kommande månaderna.

Dagensanalys.se - 12 mar 18 kl. 11:30

Facebook har nu färdiga avtal med Warner Music Group, Universal Music Group och Sony/ATV Music Publishing

Facebook har nu alla stora musikbolag med sig i sitt senaste initiativ att använda licensierad musik i videor som publicerats av användare på Facebook, Facebook Messenger, Instagram och Oculus. Warner Music Group tillkännagav förra veckan att de har kommit överens med Facebook att lägga till sina artister till mixen, även Universal Music Group och Sony/ATV Music Publishing är med sedan tidigare. Precis som med de tidigare avtalen kommer Warners att lägga till alla artister och låtskrivare som kommer att tjäna royalties från fan-skapade videor där deras mmusik spelas upp.

Dagens PS - 05 sep 18 kl. 07:21

Instagram utvecklar shopping-app

Facebook-ägda Instagram håller på att bygga en fristående app för shopping, rapporterar The Verge med hänvisning till källor. Appen, som kan komma att heta IG Shopping, skulle göra det möjligt för användare att gå igenom kollektioner från handlare som de följer och köpa dem direkt inuti appen. Det framgår inte när appen väntas bli lanserad eftersom utvecklingen av den är fortsatt pågående.

Nyheter 24 - 24 okt 13 kl. 18:45

Facebook ? inte längre störst bland ungaDe populäraste sociala medierna

Twitter är numera viktigare för ungdomar än Facebook. Det stora regimskiftet konstateras i en färsk undersökning från Piper Jaffray som presenteras varje halvår. Bara 23 procent av de tillfrågade, som är i åldrarna 13-19 år, sa att Facebook är det viktigaste sociala mediet för dem.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.