Aftonbladet > Nöje

Friday, 22 February, 17:37

Liknande nyheter

Taggar: Anna, AnkaJag , älskarmitt , sexliv
Posh24 - 09 nov 17 kl. 08:33

Anna Anka visar äntligen upp nya kärleken!

I våras gick Anna Anka, 45, ut med att hon träffat en ny man efter separationen från Paul Anka, 76. Då ville hon inte visa upp vem han var men nu var hon redo. På Instagram skriver hon:
”Jag älskar dig...

Expressen - 08 nov 17 kl. 15:07

Nu visar Anna Anka upp nya kärleken

Anna Anka visar upp sin nya kärlek på Instagram. "Jag älskar dig... för den jag är med dig", skriver tv-profilen i texten till en bild där hon och den nya mannen ligger i en hängmatta på en sandstrand.

Posh24 - 25 jan 12 kl. 08:26

Tomt i plånboken, Anna Anka?

Upp som en sol och ned som en pannkaka - så kan man lättast beskriva Anna Ankas kortvariga framgång. För tre år sedan var Anna i hetluften och vi matades med galna uttalanden från det skånska yrvädret. I dag, utan Paul Anka och sponsorpengar, är Anna utblottad.

Kristianstadsbladet - 21 jan 13 kl. 09:55

"Anna Anka klarar sig alltid"

Anna Anka lever fortfarande lyxliv, drygt tre år efter att hon och sångaren Paul Anka gick skilda vägar. Men några pengar fick hon inte i uppgörelsen, säger hon: - Jag gifte mig inte rikt. Jag gifte mig med honom av kärlek.

Posh24 - 14 aug 14 kl. 15:31

Anna Anka: "Så förstörde Svenska Hollywoodfruar mitt liv!"

Anna Anka gjorde succé som både den mest hatade och älskade personligheten i "Svenska Hollywoodfruar." Idag har Hollywoodfrun lämnat det gamla livet bakom sig, och ångrar att hon utelämnade sitt liv till hela svenska folket. "Så här i efterhand kan jag nog säga att Anna Anka förstörde mitt liv, " säger stjärnan till Expressen.

Posh24 - 03 jul 17 kl. 12:27

Anna Anka har förlorat vårdnadstvisten

Anna Anka har länge kämpat för att få behålla sonen Ethan, 11, i vårdnadstvisten med ex-maken Paul Anka, 75.

Men nu står det klart att det är Paul som har tilldelats vårdnaden skriver Aftonbladet.

2009 skilde sig Anna och Paul och sedan dess har Hollywoodfrun hållit en låg profil.

Expressen - 10 sep 18 kl. 06:00

Anna Anka avslöjar skilsmässo- dramat – hotades med pistol

Anna Anka anklagar exmaken Paul Anka för att ha hotat henne med pistol, bara dagar innan de ansökte om skilsmässa.I intervjuprogrammet "Svenska Hollywoodfruar - i fokus" berättar hon om sin upplevelse av bråken med exet.– Vårt förhållande hade varit väldigt turbulent från första dagen, säger Anna Anka i programmet.

Posh24 - 21 mar 13 kl. 11:53

Därför vägrar Anna Anka ta emot avlidna mammans arv!

Den svenska Hollywoodfrun Anna Anka har flera gånger varit i hetluften efter sina kontroversiella uttalanden, och nu har hon blivit en snackis igen, sedan hon vägrar ta emot sin döda mammas arv.

Anna bröt med mamman, Wanda Åberg, när hon var femton år gammal, och sedan dess har de aldrig haft någon riktig kontakt. När Anna uppmärksammades i media vädjade Wanda öppet om en försoning, vilket inte blev till verklighet.

Posh24 - 22 feb 11 kl. 09:31

Anna Anka i storbråk med ex - IGEN!

Man ska aldrig döma en bok av dess omslag! Den före detta Hollywoodfrun Anna Anka må ha en ypperligt luxuös och reserverad klädstil, men bakom den finpolerade ytan flödar passionen (och galenheterna) vilt! Som ni kanske kommer ihåg så slutade Annas förhållande med exmaken Paul Anka i ett enda stort bråk med slag, pistoler och polisinryckning - och nu har hon gått över till att bråka med nästa exmake!

Expressen - 13 maj 17 kl. 01:19

Pauls hämnd mot Anna Anka: "Feg"

Anna Anka kämpar för vårdnaden om sin och Paul Ankas son. Nu trappas den infekterade tvisten upp - när Paul Anka hämnas genom att vägra dyka upp i rättegången. – Han kommer inte dit, han är så jävla feg, säger Anna Anka..

Expressen - 21 maj 17 kl. 23:48

Anna Anka tvingas till vård

HOLLYWOOD. Anna Anka hoppas på återförening med sonen – mitt i den smutsiga vårdnadstvisten med världsstjärnan Paul Anka.  Han har kommit med grova anklagelser – men Anna Anka avfärdar allt som påhitt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.