BT > Nyheter

Friday, 14 December, 04:14

BT - 25 sep 18 kl. 22:24

Uppsalastjärnan kunde spelat för Borås - bekräftar: ”Fanns intresse”Axel Nordström, 26, ska leda krisstämplade Uppsala genom säsongen. Men det kunde blivit Borås – det bekräftade stjärnan själv efter ligapremiären. – Intresset fanns och jag funderade, längre än så gick det inte, säger Nordström..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås, Nordström, Uppsala

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppsalastjärnankunde , spelatför , Borås, bekräftar, Fanns, intresse

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Hälsoklyftan är en klassklyfta

Den som på allvar vill göra något åt hälsoklyftan i Borås och i Sverige måste också våga se kopplingen mellan ekonomi och hälsa, skriver Ida Legnemark..

BT - 15 minuter sedan

Straffa de som skräpar ner Borås

Nedskräpningen i Borås kostar hela 5 miljoner kronor varje år. Varför måste det offentliga kompensera för att människor inte själva tar ansvar för sitt skräp?.

BT - 15 minuter sedan

Broberg: Aktivister har också rättigheter - och skyldigheter

Aktivismen har genom historien fått många ansikten, när den vägrat att vända andra kinden till för det den ansett vara orättvist. .

BT - 45 minuter sedan

Ensam jul väntar för vitvalen Benny

Det lär bli ett ensamt julfirande för den vitval som av oklar anledning valt bort de arktiska havsområden dess artfränder brukar föredra, till förmån för att hänga kvar i den engelska floden Themsen öster om London.(TT).

BT - 1 timme sedan

Organisationer stoppas i Nicaragua

Nicaragua stoppar fem icke-statliga organisationer som har varit kritiska till landets president Daniel Ortega.(TT).

BT - 1 timme sedan

Brand vid examensfest vid Sjöstridsskolan

En lägenhet som tillhör Sjöstridsskolan i Karlskrona blev totalt utbränd under natten mot onsdagen. I bostaden befann sig uppemot 20 personer för en examensfest, skriver Blekinge Läns Tidning.(TT).

BT - 1 timme sedan

En halv miljon danskar får skulder avskrivna

I dagarna får 484 000 danskar brev från skattemyndigheten med beskedet att hela eller delar av deras skulder till staten efterskänks. Totalt handlar det om 5,8 miljarder danska kronor, rapporterar tidningen Politiken.(TT).

BT - 1 timme sedan

Digitalt flygledartorn invigt

Storbritanniens första digitala flygledartorn har invigts i Bedfordshire, skriver The Telegraph. Högupplösta kameror filmar landningsbanorna i realtid, vilket flygledaren ser på skärmar som är som fönster på ett traditionellt torn.(TT).

BT - 2 timmar sedan

Tre häktade i sin frånvaro i äldrehärva

Tre personer har häktats i sin frånvaro av Uddevalla tingsrätt, misstänkta för inblandning i den äldreliga som tros ha härjat i hela landet.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.