YLE > Svenskfinland

Sunday, 24 February, 06:33

YLE - 25 sep 18 kl. 21:08

Kaskö vill rädda järnvägen – "Tre timmar från Seinäjoki en katastrof"Kaskö stad hoppas att ett nytt föreningssamarbete ska lyckas rädda järnvägen. I slutet av 2019 upphör allt underhåll på banavsnittet mellan Seinäjoki och Kaskö om man inte lyckas öka trafiken..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Seinäjoki, Kaskö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kaskövill , rädda, järnvägen, Tre, timmarfrån , Seinäjokien , katastrof
YLE - 12 jul 12 kl. 05:52

Katastrofal ekonomi i Kaskö

Det finns inte många ljuspunkter i Kaskö för tillfället säger stadsfullmäktiges ordförande Carl-Gustav Mangs, sfp.
- Det är ett katastrofalt läge, säger han Bokslutet landade i fjol på två miljoner på minussidan, och det ser ut att kunna gå ännu sämre i år. Sedan Metsä Botnia stängdes år 2009 och 300 arbetsplatser försvann har det gått nedåt i ekonomin.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Privatläkaren säger att Fanny Indola lider av svår järnbrist – men läkarna tvistar om ifall det alls är en sjukdom

Fanny Indola i Karleby har låga järnreserver men ingen anemi. Privatläkaren vill ge Fanny dyrt intravenöst järn, men läkarna på hälsocentralen säger att hon är frisk. Många finländska läkare ser järnbrist som en modesjukdom som vissa privatläkare gör business på..

YLE - 12 timmar sedan

Fullständig kross i FM – Nathalie Blomqvist sololöpte till guld

Nathalie Blomqvist gav aldrig konkurrenterna en chans på 1500 meter i junior-FM. Falkenlöparen ryckte ifrån de övriga direkt efter starten och segermarginalen blev till slut över 20 sekunder..

YLE - 21 timmar sedan

#femtioelvafrågor: "Partierna är experter på att kalibrera synen på vad som är ett bra eller dåligt valresultat" ...men avgår Sipilä?

Axel Ridberg frågar om Juha Sipilä kommer att avgå ifall det går dåligt för Centern i riksdagsvalet. Professor Åsa von Schoultz säger att det är svårt att definiera ett "dåligt" valresultat..

YLE - 21 timmar sedan

Brand i bilhallsbyggnad i Kristinestad

En brand bröt ut tidigt på lördag morgon i en service- och bilhallsbyggnad i Tjöck i Kristinestad. Flera fordon fanns inne i byggnaden när branden började, men de flesta hann flyttas ut, undan branden..

YLE - Igår: 17:50

Trafikolycka i Kvevlax - en person till sjukhus

En långtradare och en personbil krockade i Kvevlaxkorsningen i Korsholm på fredag kväll. Polisen dirigerade trafiken. Personbilens förare fördes till sjukhus..

YLE - Igår: 17:50

Trafikolycka i Kvevlax - långtradare och bil krockade

En långtradare och en personbil krockade i Kvevlaxkorsningen i Korsholm på fredag kväll. Polisen dirigerar trafiken..

YLE - Igår: 17:50

Trafikolycka i Kvevlax - långtradare och bil kolliderade

En långtradare och en personbil kolliderade i Kvevlaxkorsningen i Korsholm på fredag kväll. Polisen dirigerar trafiken..

YLE - Igår: 16:08

Vbl: polisen brottsutreder kaplanens insändare

Polisen har inlett en förundersökning kring kaplan Markus Engströms insändare om homosexualitet. Det skriver Vasabladet..

YLE - Igår: 13:26

Westenergy blir renast i Europa – investering på sju miljoner minskar mängden farliga utsläpp

Westenergy investerar sju miljoner euro i en rökgasskrubber. Skrubbern minskar på mängden farliga utsläpp i rökgaserna och tar samtidigt tillvara värmen i rökgaserna..

YLE - Igår: 07:04

Egnahemshus brann i Jeppo - barnfamilj tog sig ut oskadd

Strax före klockan sju i morse kom larmet om branden på Kiitolavägen i Jeppo centrum i Nykarleby. Det brann i ett tvåvåningshus och 11 enheter från räddningsverket deltog i släckningsarbetet. Ingen skadades i branden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.