DI > Ekonomi

Wednesday, 19 December, 02:04

DI - 25 sep 18 kl. 21:00

Löfven ute och alliansen i upplösning – något helt nytt väntarEfter att Stefan Löfven fälldes på tisdagen står Sverige inför en ny politisk verklighet. Alltmer pekar på att även alliansen är under upplösning, och att man från politiskt håll kommer tvingas tänka helt nytt för att landet ska få en fungerande regering..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stefan Löfven, Sverige

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfven, uteoch , allianseni , upplösningnågot , helt, nytt, väntar
Skånskan - 26 feb 16 kl. 14:39

Stor förväntan men ingen upplösning

Recension Bok
Fader vår
Av: Inger Edelfeldt
Förlag: NorstedtsInger Edelfeldt är en mycket erfaren författare med en stor produktion bakom sig. Den rymmer vuxenromaner, ungdomsböcker, bilderböcker, tecknade serier och en del annat. Edelfeldt har många strängar på sin lyra och hennes specialitet är utan tvekan inträngande psykologiska porträtt och berättelser där invanda rutiner sätts ur spel.

DN - 10 okt 15 kl. 16:10

Löfven kommenterar Decemberöverenskommelsens upplösning

Klockan 16.30 svarar statsminister Stefan Löfven på frågor från pressen om Decemberöverenskommelsens upplösning. DN finns på plats i Rosenbad..

DN - 10 okt 15 kl. 16:10

Löfven kommenterar Decemberöverenskommelsens upplösning

Klockan 16.30 svarar statsminister Stefan Löfven på frågor från pressen om Decemberöverenskommelsens upplösning. DN finns på plats i Rosenbad..

Expressen - 28 sep 18 kl. 05:37

Fikastunderna kan sluta med alliansens upplösning

Alliansen fick sin talman, men fikastunderna hos Andreas Norlén kan mycket väl sluta med dess slutgiltiga upplösning. .

IDG - 22 jan 13 kl. 10:31

20 tums surfplatta med ultra hd-upplösning från Panasonic

Panasonic hade flera produkter med ultra hd-upplösning på CES 2013 och den mest unika var företagets surfplatta. En 20-tums skärm är galet i sig, att skärmen i fråga sedan har en upplösning på 3 840 x 2 560 pixlar gör det här till en unik produkt på flera sätt. .

Helsingborgs Dagblad - 24 nov 12 kl. 21:06

ETA säger redo för upplösning

Den baskiska separatistgerillan ETA säger sig vara redo att upplösa sin organisation ? på vissa villkor. ETA kungjorde på lördagen sin beredskap att diskutera en upplösning med spanska och franska myndigheter.

IDG - 04 nov 14 kl. 15:35

Call of Duty: Advanced Warfare spelas i dynamisk upplösning på Xbox One

När Call of Duty: Advanced Warfare under måndagen landade på butikshyllorna var det mitt i en het debatt om låsta upplösningar och skilda spelupplevelser. En debatt Sledgehammer Games spär på med nyheten om att Advanced Warfare använder sig av dynamisk upplösning på Xbox One - som startar vid 1 360 x 1 080 bildpunkter. .

YLE - 14 mar 17 kl. 12:59

Professor Koskenniemi: Centrala institutioner i upplösning i USA

Hela det demokratiska systemet är i gungning i USA, bedömer Martti Koskenniemi, professor i internationell rätt. Han har uttalat sig i Yles radioprogram Ykkösaamu. - Det här trumpska clowneriet minskar på innebörden i presidentinstitutionen.

DI - 01 jun 12 kl. 12:21

EU-kommissionär: Verklig risk för upplösning

Euroområdet står inför en verklig risk för upplösning om inte reformarbetet fortsätter. Det sade ekonomikommissionären Olli Rehn i Helsingfors på fredagen, enligt Bloomberg News..

IDG - 20 jun 12 kl. 08:00

Kör nya Macbook Pro med full upplösning

Gillar du en utmaning och har en av Apples eftertraktade nya Macbook Pro med retina-skärm? Då kan du testa att använda den med full upplösning utan zoom..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Tysk miljöorganisation vill bromsa autobahn

Den tyska miljöorganisationen DUH, som under året fått igenom dieselstopp i flera storstäder, siktar nu in sig på Tysklands hjärta: autobahn. DUH vill få bort den fria farten och införa hastighetsbegränsning..

DI - 3 timmar sedan

Trump beordrar Pentagon att skapa rymdkommando

USA:s president Donald Trump har beordrat det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon att skapa ett rymdkommando..

DI - 3 timmar sedan

Transportbolaget Fedex slår analytikernas förväntningar

Fedex redovisar ett justerat resultat per aktie på 4,03 dollar för räkenskapsårets andra kvartal..

DI - 4 timmar sedan

Wall Street vände upp igen under sista handelstimmen

New York-börsen rörde sig under nollan inför den sista handelstimmen men lyckades kravla sig upp lagom till stängning. S&P 500 avslutade precis på nollan medan Dow Jones och Nasdaq stängde upp 0,4 respektive 0,5 procent..

DI - 4 timmar sedan

Betssons vd är med i budet på konkurrenten

Betssons vd Pontus Lindwall ingår i konsortiet som lägger bud på Cherry – ett bolag som är en av Betssons konkurrenter. Cherrys styrelseledamot och tillförordnade vd Gunnar Lind avfärdar dock att Pontus Lindwall är aktuell för vd-posten i Cherry..

DI - 4 timmar sedan

Dunkelt spel om Cherry

Ett privat konsortium lägger bud på spelbolaget Cherry – och bland annat ingår Cherrys styrelseordförande och storägare Morten Klein i konsortiet. Di granskar spelet om Cherry..

DI - 4 timmar sedan

Stor oenighet om avtalslös brexit i brittiska regeringen

Ministrarna hade svårt att enas kring hur den brittiska regeringen ska hantera en avtalslös brexit. Arbetsmarknadsministern Amber Rudd liknande ett utträde utan avtal vid en bilkrasch enligt Financial Times..

DI - 4 timmar sedan

Carnegie har utfört stabiliseringsåtgärder i Q-linea

Carnegie har utfört stabiliseringsåtgärder i medicinteknikbolaget Q-linea efter noteringen på Stockholmsbörsen. .

DI - 4 timmar sedan

Daiwa sänker Autoliv till neutral, skriver ned riktkursen

Japanska Daiwa har sänkt Autoliv från tidigare outperform till neutral. Riktkursen sänks samtidigt från 89 till 76 dollar, motsvarande 689,7 kronor..

DI - 4 timmar sedan

Skuggdirektionen: Räntan bör höjas – trots marknadsstöket

Marknadsstöket håller i sig, konjunkturoron ökar och de senaste inflationsutfallen har varit en besvikelse. Ändå är det ingen tvekan om att räntan ska höjas. Det är budskapet från Skuggdirektionen som inte är så orolig för konjunkturen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.