DI > Ekonomi

Saturday, 20 October, 01:40

DI - 25 sep 18 kl. 21:00

Löfven ute och alliansen i upplösning – något helt nytt väntarEfter att Stefan Löfven fälldes på tisdagen står Sverige inför en ny politisk verklighet. Alltmer pekar på att även alliansen är under upplösning, och att man från politiskt håll kommer tvingas tänka helt nytt för att landet ska få en fungerande regering..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stefan Löfven, Sverige

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfven, uteoch , allianseni , upplösningnågot , helt, nytt, väntar
Skånskan - 26 feb 16 kl. 14:39

Stor förväntan men ingen upplösning

Recension Bok
Fader vår
Av: Inger Edelfeldt
Förlag: NorstedtsInger Edelfeldt är en mycket erfaren författare med en stor produktion bakom sig. Den rymmer vuxenromaner, ungdomsböcker, bilderböcker, tecknade serier och en del annat. Edelfeldt har många strängar på sin lyra och hennes specialitet är utan tvekan inträngande psykologiska porträtt och berättelser där invanda rutiner sätts ur spel.

DN - 10 okt 15 kl. 16:10

Löfven kommenterar Decemberöverenskommelsens upplösning

Klockan 16.30 svarar statsminister Stefan Löfven på frågor från pressen om Decemberöverenskommelsens upplösning. DN finns på plats i Rosenbad..

DN - 10 okt 15 kl. 16:10

Löfven kommenterar Decemberöverenskommelsens upplösning

Klockan 16.30 svarar statsminister Stefan Löfven på frågor från pressen om Decemberöverenskommelsens upplösning. DN finns på plats i Rosenbad..

Expressen - 28 sep 18 kl. 05:37

Fikastunderna kan sluta med alliansens upplösning

Alliansen fick sin talman, men fikastunderna hos Andreas Norlén kan mycket väl sluta med dess slutgiltiga upplösning. .

IDG - 22 jan 13 kl. 10:31

20 tums surfplatta med ultra hd-upplösning från Panasonic

Panasonic hade flera produkter med ultra hd-upplösning på CES 2013 och den mest unika var företagets surfplatta. En 20-tums skärm är galet i sig, att skärmen i fråga sedan har en upplösning på 3 840 x 2 560 pixlar gör det här till en unik produkt på flera sätt. .

Helsingborgs Dagblad - 24 nov 12 kl. 21:06

ETA säger redo för upplösning

Den baskiska separatistgerillan ETA säger sig vara redo att upplösa sin organisation ? på vissa villkor. ETA kungjorde på lördagen sin beredskap att diskutera en upplösning med spanska och franska myndigheter.

IDG - 04 nov 14 kl. 15:35

Call of Duty: Advanced Warfare spelas i dynamisk upplösning på Xbox One

När Call of Duty: Advanced Warfare under måndagen landade på butikshyllorna var det mitt i en het debatt om låsta upplösningar och skilda spelupplevelser. En debatt Sledgehammer Games spär på med nyheten om att Advanced Warfare använder sig av dynamisk upplösning på Xbox One - som startar vid 1 360 x 1 080 bildpunkter. .

YLE - 14 mar 17 kl. 12:59

Professor Koskenniemi: Centrala institutioner i upplösning i USA

Hela det demokratiska systemet är i gungning i USA, bedömer Martti Koskenniemi, professor i internationell rätt. Han har uttalat sig i Yles radioprogram Ykkösaamu. - Det här trumpska clowneriet minskar på innebörden i presidentinstitutionen.

DI - 01 jun 12 kl. 12:21

EU-kommissionär: Verklig risk för upplösning

Euroområdet står inför en verklig risk för upplösning om inte reformarbetet fortsätter. Det sade ekonomikommissionären Olli Rehn i Helsingfors på fredagen, enligt Bloomberg News..

IDG - 20 jun 12 kl. 08:00

Kör nya Macbook Pro med full upplösning

Gillar du en utmaning och har en av Apples eftertraktade nya Macbook Pro med retina-skärm? Då kan du testa att använda den med full upplösning utan zoom..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Italien får sänkt kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Moody's sänker Italiens kreditbetyg till Baa3, från tidigare Baa2. Utsikterna för betyget är stabila. .

DI - 2 timmar sedan

Entusiasterna som odlar sitt eget snus

Det är en växande gräsrotsrörelse där resultatet läggs under läppen. Di Weekend lyfter på locket till tobaks­odlarna som suktar efter att bli ­självförsörjande på snus..

DI - 3 timmar sedan

Efter fiaskona – Vattenfall tar sikte på ny marknad

Frankrike står näst på tur när Vattenfall expanderar vidare i Europa. Energikoncernen går in på privatmarknaden och tävlar om att få bygga vindkraft för miljardbelopp..

DI - 3 timmar sedan

Nervös New York-vecka slutade på plus

USA-börserna avslutade veckan med en liten uppgång, till skillnad från motsvarigheten i Stockholm. Starka delårsrapporter bidrog till att dämpa oron för risker i Europa och Saudiarabien. .

DI - 3 timmar sedan

Ager-Hanssen till attack mot brittiska mediebolagets styrelse

Den norske finansmannen och Qvibergfienden Christen Ager-Hanssen gick förra veckan till attack i Fokus mot Kinnevik för att ha friserat siffrorna i Metro inför Custos förvärv. På fredagen var det dags för styrelsen i Johnston Press, där Custos är storägare och nu har ökat sitt innehav, att känna av den norska vreden..

DI - 4 timmar sedan

Akelius rustar för kärvare tider – vill säkra tillgång till kapital

Akelius försöker höja sitt kreditbetyg genom att sänka belåningsgraden och öka räntetäckningsgraden.  Skälet är att säkra tillgången till kapital, enligt vd..

DI - 4 timmar sedan

Ränteproffsets känga: Fed-chefen beter sig som en cheerleader

Nyckeln till nästa kapitel i börsdramat hittar man på räntemarknaden i USA. Det tror Rajiv Setia, chef för ränteanalys på Barclays.  ”Om räntorna ska upp ytterligare 50 punkter måste man uppenbarligen tänka om kring multiplarna”, säger han till Di..

DI - 4 timmar sedan

Mekonomens finansiering av danska storköpet bärgad

Företrädesemissionen på 1,65 miljarder som ska delfinansiera ett dansk/polskt förvärv övertecknades..

DI - 4 timmar sedan

USA åtalar ryska för försök till valpåverkan

En kvinnlig rysk medborgare har åtalats av USA för att ha försökt påverka det amerikanska mellanårsvalet i år och presidentvalet 2016. En oligark ska ha finansierat den operation vars ekonomi hon misstänks ha skött..

DI - 5 timmar sedan

Här är kungabarnens senaste aktieklipp – ”vi är inte stressade”

Kungabarnen gjorde en riktigt vältajmad aktieförsäljning i september.   Det visar nya siffror från Holdings som också avslöjar hur Kronprinsessan Victorias, Prins Carl Philips och Prinsessan Madeleines portfölj stuvats om den senaste tiden. "Vi är inte stressade av de nedgångar vi sett den senaste tiden”, säger förvaltaren och hovets ekonomidirektör Jan Lindman..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.