Aftonbladet > Opinion

Friday, 22 February, 13:00

Liknande nyheter

Taggar: Jan, Björklundoch , Annie, Lööfkan , avgörahur den , nya regeringen ser ut
Regeringen - 11 sep 12 kl. 09:01

Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Annie Lööf och Göran Hägglund besöker Science for Life laboratory

Statsminister Fredrik Reinfeldt, utbildningsminister Jan Björklund, näringsminister Annie Lööf och socialminister Göran Hägglund besöker i dag Science for Life Laboratory i Solna. I samband med besöket kommer de också att presentera en nyhet ur kommande budget. Pressmeddelande: Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Annie Lööf och Göran Hägglund besöker Science for Life laboratory Statsrådsberedningen, Utbildningsdepartementet, Näringsdepartementet, Socialdepartementet, 11 september 2012.

Regeringen - 13 sep 12 kl. 08:43

Presskonferens med Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Annie Lööf och Göran Hägglund

Klockan 10.30 i dag torsdagen den 13 september håller statsminister Fredrik Reinfeldt, utbildningsminister Jan Björklund, näringsminister Annie Lööf och socialminister Göran Hägglund en gemensam presskonferens i Rosenbad. De kommer att presentera en nyhet ur kommande budget.

Regeringen - 02 sep 13 kl. 07:40

Pressträff med Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Annie Lööf och Göran Hägglund

Idag, måndagen den 2 september, har statsminister Fredrik Reinfeldt, utbildningsminister Jan Björklund, näringsminister Annie Lööf och socialminister Göran Hägglund en gemensam pressträff på Socialdepartementet. Vid pressträffen kommer en nyhet ur höstens budget att presenteras. Pressmeddelande: Pressträff med Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Annie Lööf och Göran Hägglund Statsrådsberedningen, Utbildningsdepartementet, Näringsdepartementet, Socialdepartementet, 2 september 2013.

Regeringen - 16 sep 13 kl. 08:35

Presskonferens med Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Annie Lööf och Göran Hägglund

I dag håller statsminister Fredrik Reinfeldt, utbildningsminister Jan Björklund, näringsminister Annie Lööf och socialminister Göran Hägglund en gemensam presskonferens för att presentera en nyhet ur kommande budgetproposition. Presskonferensen startar 11.00 och sänds direkt.

Alingsås tidning - 09 aug 18 kl. 21:33

Skratt och allvar med Jan Björklund (L)

Mycket humor men också en hel del allvar. Liberalernas ledare Jan Björklund trivdes i Tångahallen, när han gästade Vårgårda Möte för tredje gången i rad. Årets första utfrågning, av Centerledaren Annie Lööf på onsdagskvällen, drog cirka 2 200 personer.

Dagens PS - 06 okt 16 kl. 12:31

Datorfel avsatte Jan Björklund

Säkert häpnade många över beskedet på riksdagens hemsida där det stod att Jan Björklund skulle avgå. Meddelandet var uppe i drygt en halvtimme och gick ut strax före klockan 11 på torsdagen: ”Jan Björklund (L) slutar 2016-10-06 som partiledare för Liberalerna”, stod det, och det budskapet fanns även på Björklunds profil på riksdagens hemsida. Jan Björklund fick efteråt gå ut med dementier.

Expressen - 01 feb 14 kl. 06:55

Annie Lööf tar strid med Jan Björklund

MALMÖ. Rekordlåga opinionssiffror, konflikt med partivännen och KU-anmälan. Problemen hopar sig för Annie Lööf.

Expressen - 17 okt 18 kl. 07:08

Jan Björklund tvingas till svek mot Annie Lööf

Jan Björklund har en majoritet emot sig i den egna riksdagsgruppen om han går vidare i regeringsförhandlingar med Stefan Löfven.Enligt en centralt placerad källa i Liberalerna kan partiledaren tvingas att uttala stöd för en M+KD-regering efter Stefan Löfvens sonderingsrunda.Därmed måste han svika Annie Lööf som öppnat för att sitta i en S-ledd regering om hon får med sig andra allianspartier..

Expressen - 17 dec 18 kl. 19:07

Ulf Kristerssons kritik mot Annie Lööf och Jan Björklund: ”Felaktigt val av partner”

Sätt inte kaffet i vrångstrupen nu. – Jag tycker att de har rätt i ett antal frågor, säger M-ledaren Ulf Kristersson – om Sverigedemokraterna. Samtidigt kritiserar han Annie Lööf och Jan Björklund för deras val av förhandlingspartner – och han hävdar att företrädaren Anna Kinberg Batra har fel i sin bok.

Expressen - 09 nov 18 kl. 07:37

Jan Björklund om pressen inifrån på Ulf Kristersson

Jan Björklund ska rösta nej till Ulf Kristerssons regeringsförslag nästa vecka.Liberalernas ledare ser Annie Lööf, C, som en tänkbar statsminister "om det inte går med Kristersson".– Ulf Kristersson har en ytterst stark press på sig, säger Björklund i TV4 Nyhetsmorgon..

Alliansfritt Sverige - 12 aug 14 kl. 16:58

Fyra borgerliga ledarsidor med en sak gemensamt: De ger sig på Jan Björklund

Det händer inte ofta men när det händer är det värt att uppmärksamma. Vi talar så klart om att fyra borgerliga ledarsidor har kritiserat alliansen den senaste tiden och där samtliga helt fokuserat på att kritisera utbildningsminister Jan Björklund (FP). Det handlar om Dagens Nyheter, Göteborgs Posten, Expressen och Corren.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.