DN > Utrikes

Sunday, 24 February, 07:01

DN - 25 sep 18 kl. 19:38

Erik de la Reguera: Stormig vecka väntar Theresa MayLabours kongress öppnar för en ny folkomröstning om Brexit – om alla försök att få till ett nyval misslyckas. Premiärminister Theresa May får därmed räkna med en stormig vecka fram till sitt eget partis kongress, där flera tunga röster i den liberala falangen av Tories lär lyfta frågan om en ny folkomröstning..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Reguera, Theresa May, Brexit, Tories

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Erikde la , Reguera, Stormig, vecka, väntar, Theresa, May
DI - 09 feb 18 kl. 16:35

Räntor och valutor: Lugn dag efter stormig vecka

Ränte- och valutamarknaden avslutade med en lugnare dag efter en stormig vecka, som sett branta börsfall och tvära kast även för räntorna.  Europaräntorna var lite blandade på fredagen, med tyska räntor svagt ned. USA-räntorna var svagt upp under dagen.

DI - 28 aug 15 kl. 18:15

Europabörser: Försiktig handel avslutade stormig vecka

De europeiska börserna stängde blandat på fredagen efter en vecka präglad av häftiga rörelser..

DI - 06 dec 13 kl. 09:38

Nyhetstest vecka 49

Det har varit en stormig vecka, med busväder och storbråk i riksdagen. Men tryggheten i tillvaron finner du som vanligt i di.se:s nyhetstest, där allt är som vanligt - utom frågorna.

DN - 04 jun 17 kl. 03:33

Erik de la Reguera: Tillvägagångssättet liknar tidigare terrordåd

Den misstänkta terrorattacken i London kommer mindre än en vecka före valet i Storbritannien. DN:s korrespondent Erik de la Reguera svarar på tre frågor – utifrån det som är känt så här långt..

DN - 27 nov 16 kl. 13:12

Erik de la Reguera: Livet efter El Comandante

Kommer Kuba att fortsätta som vanligt efter Fidel Castros död? Författaren och DN-medarbetaren Erik de la Reguera skriver om ett folk som vaknat i en tomhet där de själva är ansvariga för sina handlingar..

DN - 04 feb 17 kl. 11:37

Erik de la Reguera: Hoppfull stämning på Le Pens kampanjkickoff

I helgen drar den franska valrörelsen igång på allvar. DN:s Erik de la Reguera befinner sig i Lyon, där flera presidentkandidater – bland dem Marine Le Pen och Emmanuel Macron – håller valmöten i helgen..

DN - 02 mar 17 kl. 22:04

Erik de la Reguera: De sökte sannolikt efte efter belägg för arvoderade arbete

PARIS. På torsdagen gjorde polis husrannsakan i den franska högerkandidaten François Fillons hem i Paris. DN:s korrespondent Erik de la Reguera svarar på tre frågor om skandalen som gjort årets franska presidentval till det mest svårförutsägbara i mannaminne..

DN - 02 mar 17 kl. 22:04

Erik de la Reguera: De sökte sannolikt efter belägg för arvoderade arbeten

PARIS. På torsdagen gjorde polis husrannsakan i den franska högerkandidaten François Fillons hem i Paris. DN:s korrespondent Erik de la Reguera svarar på tre frågor om skandalen som gjort årets franska presidentval till det mest svårförutsägbara i mannaminne..

DN - 14 mar 17 kl. 15:03

Erik de la Reguera: Att May väntar beror sannolikt på att Skottland hann före

London. Storbritanniens premiärminister Theresa May aktiverade inte artikel 50 i Lissabonfördraget i sitt tal på tisdagen, som en del hade väntat sig. DN:s korrespondent Erik de la Reguera svarar på tre frågor om varför hon väntar.

DN - 29 mar 17 kl. 14:01

Erik de la Reguera: Nu kan hon med viss trovärdighet hävda att hon respekterat folkviljan

LONDON. Storbritanniens EU-utträde inleddes formellt på onsdagen, då artikel 50 i Lissabonfördraget aktiverades av premiärminister Theresa May. DN:s korrespondent Erik de la Reguera svarar på tre frågor om konsekvenserna för brittisk inrikespolitik.

Fler nyheter från DN

DN - 7 timmar sedan

Två skadade och en gripen efter bråk i Tensta

Polisen fick vid 22-tiden på lördagen larm om ett bråk i Tensta i nordvästra Stockholm. Enligt polisen ska ett 20-tal personer ha varit inblandade..

DN - 9 timmar sedan

Polischef: Frånta IS-terrorister medborgarskap

Polischefen i Storgöteborg, Erik Nord, gör på Twitter ett utspel om behandling av de så kallade återvändarna som stridit för terrorsekten IS. Han tycker inte att de ska få komma tillbaka till Sverige. – Vi är för mjuka mot de här terroristerna, säger han till GT..

DN - 9 timmar sedan

Fraktflygplan i krasch utanför Houston

Ett fraktflygplan har kraschat i en bukt utanför den amerikanska staden Houston, i delstaten Texas, rapporterar lokala medier..

DN - 12 timmar sedan

”Maduro måste bort – annars kommer många fler att dö”

CÚCUTA. Venezuela har stängt gränsen till Colombia för att stoppa hjälpsändningarna. På vardera sida av gränsen står soldater med skarpladdade vapen och väntar order.

DN - 13 timmar sedan

Avsiktlig attack släckte valsajt

Det var en så kallad överbelastningsattack som ledde till att Valmyndighetens sajt slogs ut under valkvällen i höstas. Tidigare har det från myndighetens sida hetat att ”ingenting tydde” på att så var fallet..

DN - 13 timmar sedan

Flera begravda i lavin i Alperna

Ett okänt antal personer har svepts med i en lavin i Alperna, vid gränsen mellan Österrike och Tyskland..

DN - 14 timmar sedan

Körde på hästekipage – flydde till skogs

En man i 65-årsåldern har gripits utanför Borlänge, missänkt för att med sin bil ha kört på ett hästekipage. Djuret fick avlivas och föraren fördes till sjukhus..

DN - 18 timmar sedan

Löfven ryter till mot Swedbank

Statsminister Stefan Löfven (S) vill se hårdare tag i arbetet mot penningtvätt och utesluter inte skärpt lagstiftning. – Om det här senaste nu stämmer, så att man kan belägga Swedbank med de här bristerna, så är det naturligtvis fullständigt oacceptabelt, säger han..

DN - 19 timmar sedan

Storlopp av VM-debutanten Frida Karlsson – Johaug överlägsen

SEEFELD/STOCKHOLM. Therese Johaug var totalt överlägsen på damernas skiathlon. Bakom henne överraskade svenska VM-debutanten Frida Karlsson med en femteplats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.