DN > Utrikes

Wednesday, 17 October, 14:59

DN - 25 sep 18 kl. 19:38

Erik de la Reguera: Stormig vecka väntar Theresa MayLabours kongress öppnar för en ny folkomröstning om Brexit – om alla försök att få till ett nyval misslyckas. Premiärminister Theresa May får därmed räkna med en stormig vecka fram till sitt eget partis kongress, där flera tunga röster i den liberala falangen av Tories lär lyfta frågan om en ny folkomröstning..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Reguera, Theresa May, Brexit, Tories

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Erikde la , Reguera, Stormig, vecka, väntar, Theresa, May
DI - 09 feb 18 kl. 16:35

Räntor och valutor: Lugn dag efter stormig vecka

Ränte- och valutamarknaden avslutade med en lugnare dag efter en stormig vecka, som sett branta börsfall och tvära kast även för räntorna.  Europaräntorna var lite blandade på fredagen, med tyska räntor svagt ned. USA-räntorna var svagt upp under dagen.

DI - 28 aug 15 kl. 18:15

Europabörser: Försiktig handel avslutade stormig vecka

De europeiska börserna stängde blandat på fredagen efter en vecka präglad av häftiga rörelser..

DI - 06 dec 13 kl. 09:38

Nyhetstest vecka 49

Det har varit en stormig vecka, med busväder och storbråk i riksdagen. Men tryggheten i tillvaron finner du som vanligt i di.se:s nyhetstest, där allt är som vanligt - utom frågorna.

DN - 04 jun 17 kl. 03:33

Erik de la Reguera: Tillvägagångssättet liknar tidigare terrordåd

Den misstänkta terrorattacken i London kommer mindre än en vecka före valet i Storbritannien. DN:s korrespondent Erik de la Reguera svarar på tre frågor – utifrån det som är känt så här långt..

DN - 27 nov 16 kl. 13:12

Erik de la Reguera: Livet efter El Comandante

Kommer Kuba att fortsätta som vanligt efter Fidel Castros död? Författaren och DN-medarbetaren Erik de la Reguera skriver om ett folk som vaknat i en tomhet där de själva är ansvariga för sina handlingar..

DN - 04 feb 17 kl. 11:37

Erik de la Reguera: Hoppfull stämning på Le Pens kampanjkickoff

I helgen drar den franska valrörelsen igång på allvar. DN:s Erik de la Reguera befinner sig i Lyon, där flera presidentkandidater – bland dem Marine Le Pen och Emmanuel Macron – håller valmöten i helgen..

DN - 02 mar 17 kl. 22:04

Erik de la Reguera: De sökte sannolikt efte efter belägg för arvoderade arbete

PARIS. På torsdagen gjorde polis husrannsakan i den franska högerkandidaten François Fillons hem i Paris. DN:s korrespondent Erik de la Reguera svarar på tre frågor om skandalen som gjort årets franska presidentval till det mest svårförutsägbara i mannaminne..

DN - 02 mar 17 kl. 22:04

Erik de la Reguera: De sökte sannolikt efter belägg för arvoderade arbeten

PARIS. På torsdagen gjorde polis husrannsakan i den franska högerkandidaten François Fillons hem i Paris. DN:s korrespondent Erik de la Reguera svarar på tre frågor om skandalen som gjort årets franska presidentval till det mest svårförutsägbara i mannaminne..

DN - 14 mar 17 kl. 15:03

Erik de la Reguera: Att May väntar beror sannolikt på att Skottland hann före

London. Storbritanniens premiärminister Theresa May aktiverade inte artikel 50 i Lissabonfördraget i sitt tal på tisdagen, som en del hade väntat sig. DN:s korrespondent Erik de la Reguera svarar på tre frågor om varför hon väntar.

DN - 29 mar 17 kl. 14:01

Erik de la Reguera: Nu kan hon med viss trovärdighet hävda att hon respekterat folkviljan

LONDON. Storbritanniens EU-utträde inleddes formellt på onsdagen, då artikel 50 i Lissabonfördraget aktiverades av premiärminister Theresa May. DN:s korrespondent Erik de la Reguera svarar på tre frågor om konsekvenserna för brittisk inrikespolitik.

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Ingmar Nevéus: Ukraina pekas rutinmässigt ut som skyldigt

Många döda och skadade vid skottlossning på en högskola på Krim. DN:s Ingmar Nevéus svarar på tre frågor om tragedin..

DN - 5 timmar sedan

50-tal dvärgpingviner dödade i hundattack

På en strand på Tasmanien, söder om Australien, har mängder av dvärgpingviner hittats döda. Totalt har 58 svårt tilltygade kadaver upptäckts. De lokala myndigheterna misstänker att hundar angripit djuren och har dragit igång en utredning..

DN - 6 timmar sedan

Pompeo: Saudiarabien redo att genomföra fullständig utredning

Saudiarabien ska genomföra en fullständig utredning kring Jamal Khashoggis försvinnande. Det bekräftade USA:s utrikesminister Mike Pompeo på onsdagen, uppger Reuters..

DN - 7 timmar sedan

Legaliseringen av cannabis i Kanada orsakar juridisk röra

Kanada har som det hittills första stora landet i världen legaliserat cannabis. Men att användandet av drogen släpps fritt medför viss – juridisk – förvirring..

DN - 17 timmar sedan

16 bekräftade döda efter orkanen i Florida

Antalet bekräftade döda efter orkanen Michael drog fram över delar av Florida steg på tisdagskvällen svensk tid till 16..

DN - 17 timmar sedan

Nya metoo-anklagelser mot indisk minister

Nu anklagar ytterligare två kvinnor Indiens biträdande utrikesmister MJ Akbar för sexuella trakasserier. Samtidigt kräver en journalistorganisation att regeringen i New Delhi tillsätter en formell utredning om den utpekade ministerns agerande. .

DN - 18 timmar sedan

Detta vet vi om fallet Jamal Khashoggi

Journalisten Jamal Khashoggi har varit försvunnen sedan den 2 oktober. Här är allt vi vet om vad som har hänt i fallet, som skapat stor politisk uppmärksamhet..

DN - 19 timmar sedan

Journalister och författare stämmer Trump för att försöka tysta dem

Amerikanska författare och journalister stämmer nu USA:s president Donald Trump för dennes upprepade attacker mot medierna och för att på så sätt försöka tysta det fria ordet..

DN - 20 timmar sedan

Senator: Sanktionera skiten ur Saudiarabien

Den republikanske senatorn Lindsey Graham, som står president Donald Trump nära, pekade på tisdagen ut den saudiske kronprinsen prins Mohammed bin Salman som direkt ansvarig för Jamal Khashoggis försvinnande och död: – Inget händer i landet utan att han vet om det. Sanktionera skiten ur dem, sa Graham. .

DN - 21 timmar sedan

Erik Esbjörnsson: Kanye Wests ger sneakers till despot – omvärlden vet inte om den ska skratta eller gråta

Medan amerikanska medier i fredags analyserade hiphop-gestaltens besök hos president Donald Trump i Vita huset, begav sig Kanye West med familj iväg i ett privatplan till Uganda, där han efter en helg på safari träffade landets ledare Yoweri Museveni i ett nytt presidentpalats. Vet 74-årige Museveni ens vem Kanye West är, kan man fråga sig..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.