Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 23 February, 16:20

Liknande nyheter

Taggar: Oljebolagetfortsätter uppåt
Affärsvärlden - 17 feb 11 kl. 09:35

Oljebolaget slår rekord ? på ett negativt sätt

Oljebolaget Chevron döms till att betala skadestånd på närmare 10 miljarder dollar. Oljejätten förnekar inte att utsläppen lett till lidande och förstörelse. Nej, ansvar ska undgås då bolaget på förhand betalat 40 miljoner dollar för att förstöra naturen..

Nyteknik - 22 dec 11 kl. 15:19

Rosneft nu största oljebolaget

Ryska oljebolaget Rosneft har gott om Exxon Mobil som världens största oljeproducent..

Affärsvärlden - 29 jun 12 kl. 10:20

ABG: Oljebolaget du bör sälja

ABG Sundal Collier ändrar inställning till det svenska oljebolaget från behåll till sälj..

PrivataAffärer - 02 sep 13 kl. 08:15

DI: Oljebolaget med köpläge

Tillväxtmöjligheterna är betydande och värderingen är låg. Dagens Industri rekommenderar köp av oljebolaget i måndagens tidning....

PrivataAffärer - 04 nov 13 kl. 12:25

"Köpsignal i oljebolaget"

Storägaren ökar innehavet i oljebolaget. Det är en tydlig signal att köpa, skriver Privata Affärers Marcus Hernhag....

DN - 19 dec 13 kl. 16:37

Oljebolaget Lundin avvisar norsk kritik

Oljebolaget Lundin har retat upp norska politiker. Bolaget påstås ha struntat i ett miljömässigt grundat politiskt beslut om att elektrifiera uppvärmningen av en prospekterad oljerigg i Nordsjön. Lundin slår ifrån sig kritiken..

DI - 08 maj 14 kl. 10:57

Oljebolaget faller

Gas- och oljebolaget Black Pearl rasar med 7 procent i förmiddagshandeln. Detta efter en sänkt produktionsprognos för 2014..

Expressen - 25 jun 14 kl. 10:23

Oljebolaget Misen handelsstoppades

Aktiehandeln i oljebolaget Misen har stoppats. På de första fem minuterna steg aktien med 32 procent. Sedan stoppades handeln.

Affärsvärlden - 04 jul 14 kl. 08:41

Danske: Köp oljebolaget

Danske Bank tar upp bevakning på oljebolaget Enquest med rekommendationen köp..

Affärsvärlden - 06 aug 14 kl. 13:20

Analytiker: Oljebolaget faller för mycket

Oljebolaget Lundin Petroleum faller 3,7 procent på en svag börsdag efter att ha rapporterat ett resultat under analytikernas förväntningar för det andra kvartalet 2014..

Affärsvärlden - 07 aug 14 kl. 09:52

SHB: Köp oljebolaget

Oljebolaget aktie har en oförtjänt svag värdering enligt Handelsbanken, som höjer rekommendationen till köp från tidigare öka..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:19

Börsplus: Sportamore-aktien lär pressas ytterligare - sälj

I hela e-handelssegmentet har förhoppningarna om högre lönsamhet skruvats ned rejält under hösten. När den synen sprider sig till Sportamore lär aktien pressas ytterligare..

Affärsvärlden - Igår: 15:29

”Det står högst på agendan”

INTERVJU. Rejlers vd Viktor Svensson ligger inte på latsidan. Efter ett år av städande går hans åtgärdsprogram nu in i fas två.

Affärsvärlden - Igår: 13:41

Ingves: Bankerna var för naiva

Bankerna var för naiva när de klev in i Baltikum, anser riksbankschefen Stefan Ingves. Det gick helt enkelt för fort efter bankkrisen där för tio år sedan, säger han..

Affärsvärlden - Igår: 15:12

Kraft Heinz rasar i förhandeln på Wall Street

Handeln på New York-börserna såg på fredagseftermiddagen ut att inleda med något högre index, efter att samtliga tre huvudindex fallit 0,4 procent på torsdagen..

Affärsvärlden - Igår: 14:49

Fullvärderad förvärvare

ANALYS Addtech-avknoppningen Addlife har utvecklats starkt under bolagets knappa tre år på börsen. Från dagens nivåer är uppsidan begränsad..

Affärsvärlden - Igår: 13:52

Brant fall för Elekta

Efter ett par dagar då bankerna tyngt index på Stockholmsbörsen sågs en vändning på fredagen, då de hårt prövade bankerna med Swedbank i täten rekylerade upp. Dagens förlorare var strålknivstillverkaren Elekta som föll tungt efter sin kvartalsrapport..

Affärsvärlden - Igår: 10:05

Ingves ser "stora och ovanliga osäkerhetsmoment"

På den globala ekonomiska arenan är det främst handelskonflikten mellan USA och Kina som fortsatt är en riskfaktor, enligt Riksbankschefen Stefan Ingves..

Affärsvärlden - Igår: 13:45

Volvo Cars backar i kvalitetsranking

Volvo hamnar i det nedre skiktet av den inflytelserika konsumenttidningen Consumer Reports årliga lista över de bästa och sämsta bilarna på USA-marknaden..

Affärsvärlden - Igår: 10:27

Rekyl för Swedbank-aktien

Stockholmsbörsen har inlett fredagen med en tydlig uppgång där Swedbank har rekylerat upp efter den omfattande kursslakten tidigare i veckan. Håller nuvarande indexnivå i sig kan Stockholmsbörsen lägga ännu en uppgångsvecka till handlingarna..

Affärsvärlden - Igår: 10:15

Momentum får ny huvudägare i Nordstjernan

Industriåterförsäljaren Momentum får en ny huvudägare när Nordstjernan i dag meddelat att de förvärvat A- och B-aktier motsvarande 4,2 procent av kapitalet och närmare 15,0 procent av rösterna i bolaget från den nuvarande ägaren Tisenhult-gruppen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.