Realtid > Ekonomi

Sunday, 24 February, 02:38

Realtid - 25 sep 18 kl. 13:42

”Finansinspektionen borde varit mer kritiska mot Danske Bank”Danmarks näringsminister Rasmus Jarlov anser att den danska finansinspektionen borde varit mer kritiska mot Danske Bank..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Danske Bank, Rasmus Jarlov

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Finansinspektionen, bordevarit , mer, kritiskamot , Danske, Bank
YLE - 28 sep 18 kl. 06:09

Gymnasiestuderande gläds över beslut om gratis läromedel, fast "mamma och pappa betalar" – lärare mer kritiska

Bland studerande i Brändö gymnasium i Helsingfors får fullmäktiges beslut om gratis läromedel positiva reaktioner. Lärare och lärarfacket är mer kritiska och ser det som sannolikt att beslutet leder till att undervisningen minskar..

Nyhetskanalen - 09 feb 11 kl. 22:18

Svenskar mer kritiska vid val av resmål

Om ett land är demokratiskt eller inte spelar väldigt liten roll när vi väljer våra semesterresmål. Det visar en opinionsundersökning som TVNyheterna låtit Novus göra. Men Anders Maxson berättar att händelserna i Egypten och Tunisien har fått svenskarna att bli mer negativa till att åka till länder som är diktaturer..

DN - 17 jan 16 kl. 23:43

Wallström: Jag borde mer aktivt ha sökt efter egen bostad

Margot Wallström säger att hon försäkrade sig om att allt gått rätt till hos Kommunal, när hon fick den omtalade hyreslägenheten i Stockholm. Samtidigt medger utrikesministern att hon borde ha varit mer aktiv med att få till köp av fast bostad, en bostadsrätt..

DN - 17 jan 16 kl. 23:43

Wallström: Jag borde mer aktivt ha sökt efter egen bostad


Margot Wallström säger att hon försäkrade sig om att allt gått rätt till hos Kommunal, när hon fick den omtalade hyreslägenheten i Stockholm. Samtidigt medger utrikesministern att hon borde ha varit mer aktiv med att få till köp av fast bostad..

DN - 03 jul 18 kl. 07:00

Amina Manzoor: Vi måste bli mer kritiska mot självutnämnda hälsoexperter

Kost och hälsa är oerhört hett just nu. Men för många verkar självutnämnda experters tvärsäkra tips trumfa myndigheternas vetenskapligt belagda råd. För att råda bot på detta behöver både medier och allmänheten bli mer källkritiska i dessa frågor.

YLE - 23 aug 18 kl. 10:02

Grönt ljus från svenska finansinspektionen: Nordea får flytta till Finland

Finansinspektionen i Sverige ger Nordea tillstånd att flytta bankens huvudkontor till Helsingfors. Finansinspektionen bedömer att risken för svensk ekonomi och svenska skattebetalare inte ökar i och med flytten..

YLE - 11 jul 15 kl. 09:47

Finländare mest kritiska till Grekland

Enligt YouGovs enkät motsätter sig 74 procent av finländarna att Greklands skulder efterskänks. Ungefär lika många finländare anklagar Greklands nuvarande och förra regering för landets problem. Lite överraskande nog förhåller sig finländare mer kritiska till Grekland än tyskarna.

DN - 15 nov 16 kl. 11:38

Harry Potter-läsare mer toleranta och kritiska mot Trump

Många Harry Potter-fans tog till sociala medier för att jämföra verkligheten med Harry Potters värld efter det amerikanska presidentvalet. Flera undersökningar har visat att Harry Potter-böckerna påverkar läsarnas attityd mot minoriteter. En undersökning från i somras visar också att de är mer kritiska.

UNT - 28 mar 14 kl. 17:37

SKB lockade kritiska kvinnor med mode

Kvinnor är genrellt mer kritiska till kärnkraft än män. För att nå dem, och bli en mötesplats för Östhammarsbor, ordnade SKB modevisning i torsdags..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 18 timmar sedan

Oscar Properties drar publik

Här är veckans tio mest lästa artiklar på Realtid. Krisande Oscar Properties ligger i topp..

Realtid - 19 timmar sedan

Blir Bonnesen vinnaren i #finansschack?

Swedbanks svaga krishantering, varför schack är världens bästa spel och Realtids nyförvärv. Det skriver chefredaktör Johan Såthe i sin krönika..

Realtid - Igår: 16:50

Pensionsspararna kommer i kläm

En granskning av AP-fonderna visar på en rad problem med hur de väljer att placera sina pengar. Ännu värre är det nya regelverket. Realtids Claes Folkmar är oroad över framtidens pensionskapital..

Realtid - Igår: 15:02

Skatteverket hotar Systemhus med konkurs

Efter miljonskulder hotas nu Systemhus av konkurs..

Realtid - Igår: 14:50

Riksgälden och riksbanken till attack mot Swedbank

Nu går staten till attack mot bankerna. Både Riksgäldens och Riksbankens chefer ger Swedbank en rejäl avhyvling för penningtvätt-härvan i Baltikum och hävdar att den kan hota hela banksystemet..

Realtid - Igår: 14:30

Turbulensen en påminnelse om bankernas dödlighet

Den senaste veckans turbulens runt Swedbank visar återigen hur sårbar banksektorn egentligen är.  Förtroende är allt och när detta rubbas kan även stenar som tidigare såg ut att ligga säkert börja rulla. Det skriver Realtids Per Lindvall..

Realtid - Igår: 13:30

Calissendorff tar plats i Creades valberedning

Advokat Axel Calissendorff representerar Carnegie särskilda Pensionsstiftelse som numer är en av Creades största ägare..

Realtid - Igår: 13:14

Kungsledens HR-chef tar plats i ledningsgruppen

HR-chefen, Hanna Brandström, tar plats i ledningen på Kungsleden..

Realtid - Igår: 12:05

"Vi har två år på oss att vända skutan"

Marginalerna pressas hos alla bostadsutvecklarna. Har branchen nått botten nu? Fredagspaneln har ställt frågan till Stellan Lundström (professor KTH), Erik Olsson (vd), Lennart Weiss (Veidekke) och Claudia Wörmann (SBAB).

Realtid - Igår: 11:29

Swedbanks betalningar kan stoppas av Riksbanken

Den bank som bryter mot penningtvättslagen kan förbjudas av Riksbanken att använda ett avgörande betalningssystem. Det skriver Svenska Dagbladet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.