Realtid > Ekonomi

Monday, 15 October, 19:47

Liknande nyheter

Taggar: Finansinspektionen, bordevarit , mer, kritiskamot , Danske, Bank
YLE - 28 sep 18 kl. 06:09

Gymnasiestuderande gläds över beslut om gratis läromedel, fast "mamma och pappa betalar" – lärare mer kritiska

Bland studerande i Brändö gymnasium i Helsingfors får fullmäktiges beslut om gratis läromedel positiva reaktioner. Lärare och lärarfacket är mer kritiska och ser det som sannolikt att beslutet leder till att undervisningen minskar..

Nyhetskanalen - 09 feb 11 kl. 22:18

Svenskar mer kritiska vid val av resmål

Om ett land är demokratiskt eller inte spelar väldigt liten roll när vi väljer våra semesterresmål. Det visar en opinionsundersökning som TVNyheterna låtit Novus göra. Men Anders Maxson berättar att händelserna i Egypten och Tunisien har fått svenskarna att bli mer negativa till att åka till länder som är diktaturer..

DN - 17 jan 16 kl. 23:43

Wallström: Jag borde mer aktivt ha sökt efter egen bostad

Margot Wallström säger att hon försäkrade sig om att allt gått rätt till hos Kommunal, när hon fick den omtalade hyreslägenheten i Stockholm. Samtidigt medger utrikesministern att hon borde ha varit mer aktiv med att få till köp av fast bostad, en bostadsrätt..

DN - 17 jan 16 kl. 23:43

Wallström: Jag borde mer aktivt ha sökt efter egen bostad


Margot Wallström säger att hon försäkrade sig om att allt gått rätt till hos Kommunal, när hon fick den omtalade hyreslägenheten i Stockholm. Samtidigt medger utrikesministern att hon borde ha varit mer aktiv med att få till köp av fast bostad..

DN - 03 jul 18 kl. 07:00

Amina Manzoor: Vi måste bli mer kritiska mot självutnämnda hälsoexperter

Kost och hälsa är oerhört hett just nu. Men för många verkar självutnämnda experters tvärsäkra tips trumfa myndigheternas vetenskapligt belagda råd. För att råda bot på detta behöver både medier och allmänheten bli mer källkritiska i dessa frågor.

YLE - 23 aug 18 kl. 10:02

Grönt ljus från svenska finansinspektionen: Nordea får flytta till Finland

Finansinspektionen i Sverige ger Nordea tillstånd att flytta bankens huvudkontor till Helsingfors. Finansinspektionen bedömer att risken för svensk ekonomi och svenska skattebetalare inte ökar i och med flytten..

YLE - 11 jul 15 kl. 09:47

Finländare mest kritiska till Grekland

Enligt YouGovs enkät motsätter sig 74 procent av finländarna att Greklands skulder efterskänks. Ungefär lika många finländare anklagar Greklands nuvarande och förra regering för landets problem. Lite överraskande nog förhåller sig finländare mer kritiska till Grekland än tyskarna.

DN - 15 nov 16 kl. 11:38

Harry Potter-läsare mer toleranta och kritiska mot Trump

Många Harry Potter-fans tog till sociala medier för att jämföra verkligheten med Harry Potters värld efter det amerikanska presidentvalet. Flera undersökningar har visat att Harry Potter-böckerna påverkar läsarnas attityd mot minoriteter. En undersökning från i somras visar också att de är mer kritiska.

UNT - 28 mar 14 kl. 17:37

SKB lockade kritiska kvinnor med mode

Kvinnor är genrellt mer kritiska till kärnkraft än män. För att nå dem, och bli en mötesplats för Östhammarsbor, ordnade SKB modevisning i torsdags..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 3 timmar sedan

Willhem köper nyproducerat i Täby

Bostadsbolaget Willhem utökar nu sitt fastighetsbestånd i Stockholmsområdet genom ett köp av 176 stycken nyproducerade lägenheter i Täby..

Realtid - 3 timmar sedan

Löfven försöker bilda regering

Stefan Löfven (S) har fått i uppdrag av talmannen Andreas Norlén att försöka bilda en ny regering. På en pressträff förklarar Löfven att han vill bilda en regering över blockgränsen, och kommer tala med samtliga partiledare förutom Jimmie Åkesson (SD)..

Realtid - 4 timmar sedan

Isec och Euroclear digitaliserar fondordrar

Isec som arbetar med system och tjänster för kapitalförvaltning och portföljhantering inleder ett samarbete med värdepapperscentralen Euroclear Sweden. Det nya systemet automatiserar och digitaliserar orderhanteringen för fonder..

Realtid - 5 timmar sedan

Fortsatt nedåt på börsen – Getinge tappar rejält

Nedgången på Stockholmsbörsen forsätter efter lunch. Det breda indexet har sjunkit med ungefär 0,22 procent. Medicinteknikbolaget Getinge toppar fortsatt listan över dagens förlorare med en nedgång på 14,5 procent, efter att det blivit känt att bolaget stäms av 900 patienter i USA och Kanada..

Realtid - 8 timmar sedan

Sara Berg ny COO på Trustly

Fintech- och betalbolaget Trustly utser den tidigare advokaten och M&A-specialisten Sara Berg till företagets nya operativa chef. .

Realtid - 7 timmar sedan

Northvolt i samarbete med BMW och Umicore

Svenska Northvolt inleder ett samarbete med tyska BMW och den belgiska metalljätten Umicore. Målet är att skapa en hållbar värdekedja för battericeller till elbilar..

Realtid - 8 timmar sedan

Midway Holding renodlar portföljen

Midway Holding renodlar nu portföljen och avyttar mindre bolag och ger plats för färre och större bolag..

Realtid - 10 timmar sedan

Pandox köper lyxhotell i Manchester

Pandox förvärvar The Midland Manchester, ett hotell i det övre premiumsegmentet beläget i centrala Manchester i Storbritannien. .

Realtid - 10 timmar sedan

Stockholmsbörsen fortsätter ned efter Getinges besked

Stockholmsbörsen inleder veckan med nedgång. Getinge rasar efter gårdskvällens besked om miljardstämningen i USA och Electrolux påverkas av Sears rekonstruktionsplaner..

Realtid - 9 timmar sedan

Medivirs vd får gå på dagen

Medivirs vd Christine Lind får lämna bolaget med omedelbar verkan och Uli Hacksell har utsetts till tillförordnad vd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.