SVT > Inrikes

Sunday, 24 February, 06:51

SVT - 25 sep 18 kl. 13:24

Flera partier fortsatt kritiska till gymnasielagDen nya gymnasielagen som trädde i kraft den 1 juli 2018 får grönt ljus. Men flera partier är fortsatt kritiska däribland Sverigedemokraterna som vill riva upp lagen. – Gymnasieutbildningar är inte en plats för vuxna som missbrukar vårt regelverk, säger Paula Bieler (SD)..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sverigedemokraterna, Paula Bieler

Dela artikeln

159 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera partierfortsatt , kritiskatill , gymnasielag
GöteborgsPosten - 16 feb 19 kl. 07:17

Valet i Nigeria skjuts upp – partier kritiska

Nigerias presidentval, som var planerat till lördagen, skjuts upp en vecka och ska i stället hållas den 23 februari. Valkommissionens beslut döms ut av landets två ledande partier..

SVT - 16 feb 19 kl. 07:36

Valet i Nigeria skjuts upp – partier kritiska

Nigerias presidentval, som var planerat till lördagen, skjuts upp en vecka och ska i stället hållas den 23 februari. Valkommissionens beslut döms ut av landets två ledande partier..

DN - 11 mar 13 kl. 08:45

Partier kritiska till licensrutiner

Det finns en betydande enighet bland riksdagspartierna om att Radiotjänsts rutiner att ta ut tv-avgifter för läsplattor och mobiltelefoner inte är bra. Däremot är de politiska blocken splittrade om vad man ska ha i stället..

SR - 15 dec 15 kl. 11:28

Flera partier kritiska till förslag om id-kontroller

Regeringen kommer att få problem med att driva igenom förslaget om id-kontroller på bussar tåg och passagerarfartyg till Sverige under en period av tre år. De kan komma att behöva stöd av Sverigedemokraterna för att få igenom hela förslaget..

Dalarnas tidningar - 18 apr 16 kl. 08:49

Fler partier kritiska till chefsaffären: "Hur är planen för andra förvaltningar?"

Debattens vågor går höga i Rättvik efter att kommunledningen skickat hem chefen för samhällsutvecklingsförvaltningen, Lars Enlund..

DalaDemokraten - 18 apr 16 kl. 08:49

Fler partier kritiska till chefsaffären: "Hur är planen för andra förvaltningar?"

Debattens vågor går höga i Rättvik efter att kommunledningen skickat hem chefen för samhällsutvecklingsförvaltningen, Lars Enlund..

Kristianstadsbladet - 03 jun 17 kl. 00:01

Småpartier kritiska till förslag

De mindre politiska partierna i kommunfullmäktige i Kristianstad protesterar mot förslaget att minska dagens 71 ledamöter till 65..

Dalarnas tidningar - 06 dec 17 kl. 17:00

Därför får inte socialnämnden sina miljoner – flera partier kritiska: "Nämnden tvingas begå lagbrott"

Kommunstyrelsen i Falun säger nej till socialnämndens begäran om 26 extra miljoner till årets budget. Det får vänsterpartisten Patrik Liljeglöd att reagera starkt. – Antingen får fullmäktige säga a....

YA - 24 nov 18 kl. 00:01

Flera partier kritiska mot besparingar – oklart vilken budget som går igenom

Både Sverigedemokraterna, Kristdemokraterna, Socialdemokraterna och Vänstern ogillar besparingarna i de styrandes budget för nästa år. Men de verkar inte vara beredda att ena sig om ett motförslag..

UNT - 16 feb 19 kl. 07:17

Valet i Nigeria skjuts upp – partier kritiska

Nigerias presidentval, som var planerat till lördagen, skjuts upp en vecka och ska i stället hållas den 23 februari..

Fler nyheter från SVT

SVT - 7 timmar sedan

Två skadade och en gripen efter bråk i Tensta

Polisen fick vid 22-tiden på lördagen larm om ett bråk i Tensta i nordvästra Stockholm. Enligt polisen ska ett 20-tal personer ha varit inblandade..

SVT - 8 timmar sedan

Seriekrockande bilist drog kniv

En man i 55-årsåldern drog kniv efter att ha orsakat två trafikolyckor i Göteborg på lördagen..

SVT - 10 timmar sedan

Kritik mot Valmyndigheten efter SVT:s uppgifter om cyberattack på valdagen

Valmyndigheten kritiseras av it-experter efter att myndighetens hemsida slogs ut av en överbelastningsattack på valdagen, vilket SVT Nyheter rapporterade om förra veckan. – Det är inte svårt att skydda sig mot det här, säger it-säkerhetsexperten Fredrik Möller, till SvD..

SVT - 12 timmar sedan

Avsiktlig attack släckte valsajt i Sverige

Det var en så kallad överbelastningsattack som ledde till att Valmyndighetens sajt slogs ut under valkvällen i höstas. Tidigare har det från myndighetens sida hetat att ”ingenting tydde” på att så var fallet..

SVT - 16 timmar sedan

Moderatledaren Ulf Kristersson glömde låsa vapenskåpet – polisen omhändertog jaktvapnen

Moderatledaren Ulf Kristersson lämnade vapenskåpet olåst hemma i villan. Polisen har nu omhändertagit hans jaktvapen och startat en utredning, uppger Aftonbladet. – Jag begick ett misstag, säger partiledaren..

SVT - 22 timmar sedan

Reinfeldt och KTH förnekar samröre med kinesiske affärsmannen

Fredrik Reinfeldt förnekar samröre med den kinesiske affärsmannen Kevin Liu, trots att han används i Lius marknadsföring. SVT Nyheter kan nu visa att även Kungliga tekniska högskolan utnyttjas som reklam i Lius bolag trots att detta inte sanktionerats av KTH..

SVT - 18 timmar sedan

Här räknas rösterna i Sveriges största underhållningsprogram

Varje vecka röstar svenska folket miljontals gånger på sina favoritbidrag i Melodifestivalen och det är mycket som står på spel. Ansvariga för att röstningsmomentet och rösträkningen går till på rätt sätt är en grupp personer ihopträngda i fikarummet för de som till vardags kör hockeyarenans ismaskin..

SVT - 18 timmar sedan

Löfven ryter till mot Swedbank

Statsminister Stefan Löfven (S) vill se hårdare tag i arbetet mot penningtvätt och utesluter inte skärpt lagstiftning. – Om det här senaste nu stämmer, så att man kan belägga Swedbank med de här bristerna, så är det naturligtvis fullständigt oacceptabelt, säger han..

SVT - 22 timmar sedan

Kinesiske affärsmannen vill köpa svensk medicinsk högteknologi

Kevin Liu, den kinesiske affärsman som var involverad i förhandlingar om frigivning av den svenske förläggaren Gui Minhai, förhandlar nu med ett svenskt högteknologiskt företag. Den svenske entreprenören Thorleif Lavold blev inbjuden till Lius flotta kontor i Kina och möttes av en bild på Fredrik Reinfeldt och av reklam för Karolinska institutet och KTH..

SVT - Igår: 21:59

Aktiespararnas vd kritisk både mot Swedbank och Finansinspektionen

Aktiespararnas vd Joacim Olsson är kritisk både mot Swedbanks agerande, men också hur Finansinspektionen agerat. – Jag tycker att det finns anledning att rikta kritik mot hur Finansinspektionen agerat hittills, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.