SVT > Inrikes

Wednesday, 12 December, 23:15

SVT - 25 sep 18 kl. 13:24

Flera partier fortsatt kritiska till gymnasielagDen nya gymnasielagen som trädde i kraft den 1 juli 2018 får grönt ljus. Men flera partier är fortsatt kritiska däribland Sverigedemokraterna som vill riva upp lagen. – Gymnasieutbildningar är inte en plats för vuxna som missbrukar vårt regelverk, säger Paula Bieler (SD)..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sverigedemokraterna, Paula Bieler

Dela artikeln

159 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera partierfortsatt , kritiskatill , gymnasielag
DN - 11 mar 13 kl. 08:45

Partier kritiska till licensrutiner

Det finns en betydande enighet bland riksdagspartierna om att Radiotjänsts rutiner att ta ut tv-avgifter för läsplattor och mobiltelefoner inte är bra. Däremot är de politiska blocken splittrade om vad man ska ha i stället..

SR - 15 dec 15 kl. 11:28

Flera partier kritiska till förslag om id-kontroller

Regeringen kommer att få problem med att driva igenom förslaget om id-kontroller på bussar tåg och passagerarfartyg till Sverige under en period av tre år. De kan komma att behöva stöd av Sverigedemokraterna för att få igenom hela förslaget..

Dalarnas tidningar - 18 apr 16 kl. 08:49

Fler partier kritiska till chefsaffären: "Hur är planen för andra förvaltningar?"

Debattens vågor går höga i Rättvik efter att kommunledningen skickat hem chefen för samhällsutvecklingsförvaltningen, Lars Enlund..

DalaDemokraten - 18 apr 16 kl. 08:49

Fler partier kritiska till chefsaffären: "Hur är planen för andra förvaltningar?"

Debattens vågor går höga i Rättvik efter att kommunledningen skickat hem chefen för samhällsutvecklingsförvaltningen, Lars Enlund..

Kristianstadsbladet - 03 jun 17 kl. 00:01

Småpartier kritiska till förslag

De mindre politiska partierna i kommunfullmäktige i Kristianstad protesterar mot förslaget att minska dagens 71 ledamöter till 65..

Dalarnas tidningar - 06 dec 17 kl. 17:00

Därför får inte socialnämnden sina miljoner – flera partier kritiska: "Nämnden tvingas begå lagbrott"

Kommunstyrelsen i Falun säger nej till socialnämndens begäran om 26 extra miljoner till årets budget. Det får vänsterpartisten Patrik Liljeglöd att reagera starkt. – Antingen får fullmäktige säga a....

YA - 24 nov 18 kl. 00:01

Flera partier kritiska mot besparingar – oklart vilken budget som går igenom

Både Sverigedemokraterna, Kristdemokraterna, Socialdemokraterna och Vänstern ogillar besparingarna i de styrandes budget för nästa år. Men de verkar inte vara beredda att ena sig om ett motförslag..

BT - 11 maj 14 kl. 15:03

Guide till valet för EU-kritiska

Du som är kritisk till den fortgående maktöverföringen till Bryssel, nu är det dags att bestämma vad du skall rösta på i valet till Europaparlamentet den 25 maj. Låt dig då inte luras av de partier som i valtider låtsas vara kritiska till EU:s nuvarande utveckling, för att sedan i Bryssel stödja denna utveckling. Sant EU-kritiska partier är, enligt min mening, följande partier: * Junilistan
* Sverigedemokraterna
* Vänsterpartiet Dessa partier täcker in hela höger-/vänsterskalan, så där bör finnas ett gott alternativ för var och en av oss EU-kritiker.

YLE - 13 apr 15 kl. 11:56

Småpartierna kritiska till partistöd

Småpartierna är mycket kritiska till det ekonomiska partistödet. Stödet ges bara till partier som har representation i riksdagen. Köyhien asialla - på de fattigas sida, Muutos 2011 - Förändring 2011, och Kommunistiska arbetarpartiet anser att man helt borde slopa systemet med partistöd.

SR - 14 maj 17 kl. 21:00

Tillfällig gymnasielag oroar unga asylsökande

Kritiska röster höjs nu från flera håll mot den tillfälliga lag som ska ge asylsökande ungdomar möjlighet att slutföra sina gymnasiestudier. Lagen som träder i kraft den första juni anses vara allt för komplicerad..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

2018 ett rekordsoligt år

Efter den långa varma våren och supersommaren som följde, kan konstateras att 2018 slutar som ett rekordsoligt år, säger SVT:s Meteorolog..

SVT - 3 timmar sedan

Ekonomipristagaren Paul Romer gifte sig bara timmar före Nobelfesten

Hur fixar man enkelt och gratis tidernas bröllopsfest? Jo, man ser till att få ett Nobelpris och passar på att gifta sig före festernas fest, Nobelbanketten i Stockholms stadshus. Bakom det snillrika upplägget ligger ekonomipristagaren Paul Romer och hans numera hustru Caroline Weber.

SVT - 7 timmar sedan

Guide: Det här kan ändras i en budget och det här går inte att röra

Moderaternas och Kristdemokraternas gemensamma budgetförslag röstades igenom i riksdagen. Det innebär att regeringen, oavsett vilken färg den får, måste börja regera med den budgeten. Mycket går dock att ändra i en tilläggsbudget, men inte allt.

SVT - 7 timmar sedan

Så kommenterar Stefan Löfven talmannens besked

På fredag prövas Stefan Löfven som statsminister i riksdagen. Socialdemokraternas ledare har precis avslutat mötet med riksdagens EU-nämd. SVT Nyheter sänder live..

SVT - 8 timmar sedan

Allt färre ungdomar röker och dricker alkohol – men anser cannabis mindre farligt

Allt färre ungdomar röker cigaretter och dricker alkohol. Det visar den senaste rapporten om skolelevers drogvanor. Men deras syn på cannabis, hasch och marijuana, har ändrats..

SVT - 11 timmar sedan

Anders Ygeman (S): Naturligt att Ulf Kristersson (M) prövas som statsminister

Riksdagen röstar på fredag sannolikt ner talmannens förslag om Stefan Löfven (S) som statsminister. Det naturliga är då att M-ledaren Ulf Kristersson åter prövas, säger Socialdemokraternas gruppledare Anders Ygeman..

SVT - 11 timmar sedan

Åkesson borta vid statsministeromröstning

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson kommer att vara borta från statsministeromröstningen om Stefan Löfven på fredag. Han har anmält pappaledighet hos riksdagen fram till juluppehållet och åkt på semester till Thailand med familjen..

SVT - 12 timmar sedan

Vinterns lägsta temperatur uppmätt

Den hittills lägsta temperatur för denna vintersäsongen har uppmätts. Mellan natten tisdagen och onsdagen hade Nikkaluokta i Norrbottens minus 28,3 minusgrader..

SVT - 13 timmar sedan

Stark arbetsmarknad trots att lågkonjunkturen tros vara på väg

Flera prognosmakare, inklusive Konjunkturinstitutet, spår att lågkonjunkturen väntar runt dörren, men det märks inte när Arbetsförmedlingen och arbetsgivarna tittar på arbetsmarknaden för 2019-2020. – Det går bättre än vad vi bedömde att det skulle göra för ett halvår sedan, säger Håkan Gustavsson, prognoschef för Arbetsförmedlingen..

SVT - 13 timmar sedan

Talmannen: Vill undvika extra val

På onsdagen meddelade talmannen Andreas Norlén att Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven ska ställas inför en statsministeromröstning, trots att allt pekar på att även detta förslag kommer att röstas ned. – Det är fortsatt betydande låsningar i svensk politik, sa han på presskonferensen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.