SVT > Inrikes

Wednesday, 17 October, 14:45

SVT - 25 sep 18 kl. 13:24

Flera partier fortsatt kritiska till gymnasielagDen nya gymnasielagen som trädde i kraft den 1 juli 2018 får grönt ljus. Men flera partier är fortsatt kritiska däribland Sverigedemokraterna som vill riva upp lagen. – Gymnasieutbildningar är inte en plats för vuxna som missbrukar vårt regelverk, säger Paula Bieler (SD)..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sverigedemokraterna, Paula Bieler

Dela artikeln

159 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera partierfortsatt , kritiskatill , gymnasielag
DN - 11 mar 13 kl. 08:45

Partier kritiska till licensrutiner

Det finns en betydande enighet bland riksdagspartierna om att Radiotjänsts rutiner att ta ut tv-avgifter för läsplattor och mobiltelefoner inte är bra. Däremot är de politiska blocken splittrade om vad man ska ha i stället..

SR - 15 dec 15 kl. 11:28

Flera partier kritiska till förslag om id-kontroller

Regeringen kommer att få problem med att driva igenom förslaget om id-kontroller på bussar tåg och passagerarfartyg till Sverige under en period av tre år. De kan komma att behöva stöd av Sverigedemokraterna för att få igenom hela förslaget..

Dalarnas tidningar - 18 apr 16 kl. 08:49

Fler partier kritiska till chefsaffären: "Hur är planen för andra förvaltningar?"

Debattens vågor går höga i Rättvik efter att kommunledningen skickat hem chefen för samhällsutvecklingsförvaltningen, Lars Enlund..

DalaDemokraten - 18 apr 16 kl. 08:49

Fler partier kritiska till chefsaffären: "Hur är planen för andra förvaltningar?"

Debattens vågor går höga i Rättvik efter att kommunledningen skickat hem chefen för samhällsutvecklingsförvaltningen, Lars Enlund..

Kristianstadsbladet - 03 jun 17 kl. 00:01

Småpartier kritiska till förslag

De mindre politiska partierna i kommunfullmäktige i Kristianstad protesterar mot förslaget att minska dagens 71 ledamöter till 65..

Dalarnas tidningar - 06 dec 17 kl. 17:00

Därför får inte socialnämnden sina miljoner – flera partier kritiska: "Nämnden tvingas begå lagbrott"

Kommunstyrelsen i Falun säger nej till socialnämndens begäran om 26 extra miljoner till årets budget. Det får vänsterpartisten Patrik Liljeglöd att reagera starkt. – Antingen får fullmäktige säga a....

BT - 11 maj 14 kl. 15:03

Guide till valet för EU-kritiska

Du som är kritisk till den fortgående maktöverföringen till Bryssel, nu är det dags att bestämma vad du skall rösta på i valet till Europaparlamentet den 25 maj. Låt dig då inte luras av de partier som i valtider låtsas vara kritiska till EU:s nuvarande utveckling, för att sedan i Bryssel stödja denna utveckling. Sant EU-kritiska partier är, enligt min mening, följande partier: * Junilistan
* Sverigedemokraterna
* Vänsterpartiet Dessa partier täcker in hela höger-/vänsterskalan, så där bör finnas ett gott alternativ för var och en av oss EU-kritiker.

YLE - 13 apr 15 kl. 11:56

Småpartierna kritiska till partistöd

Småpartierna är mycket kritiska till det ekonomiska partistödet. Stödet ges bara till partier som har representation i riksdagen. Köyhien asialla - på de fattigas sida, Muutos 2011 - Förändring 2011, och Kommunistiska arbetarpartiet anser att man helt borde slopa systemet med partistöd.

SR - 14 maj 17 kl. 21:00

Tillfällig gymnasielag oroar unga asylsökande

Kritiska röster höjs nu från flera håll mot den tillfälliga lag som ska ge asylsökande ungdomar möjlighet att slutföra sina gymnasiestudier. Lagen som träder i kraft den första juni anses vara allt för komplicerad..

SR - 20 feb 14 kl. 06:40

Valframgång väntar för EU-kritiska partier

Det kommande EU-valet väntas bli en stor framgång för EU-kritiska partier..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Så här gör du för att bli tobaksfri

Är du en av dem som försökt blivit rök- och snusfri om och om igen men aldrig lyckats? Här nedan följer tio tips på hur du kan tänka för att inte återvända till ditt beroende igen..

SVT - 1 timme sedan

Skarp kritik mot regeringens styrning av sjukförsäkringen

Anseendet för Försäkringskassan har sjunkit, och regeringen har styrt myndigheten så hårt mot att minska sjuktalen att rättssäkerheten äventyras. Det slår Inspektionen för socialförsäkringen fast i en rapport idag..

SVT - 2 timmar sedan

Fortfarande knäpptyst från Löfven om regeringsbildningen

– Ställer ni frågor om regeringsbildningen kommer ni få tråkiga svar, sade Stefan Löfven (S) inför ett samlat pressuppbåd efter mötet med det europeiska rådet. I dag åker statsministern till ett EU-toppmöte i Bryssel..

SVT - 2 timmar sedan

Migrationsverket stoppar utvisning av pojke

Migrationsverket har beslutat att ytterligare utreda en uppmärksammad utvisning av en sexårig pojke till Ukraina. Beslutet fattades under onsdagen eftersom det enligt Migrationsverket finns ”fler omständigheter som behöver utredas närmare”..

SVT - 3 timmar sedan

Fler pappor än mammor röker när de har småbarn

Mammor är bättre än pappor på att fimpa cigaretterna när de blir föräldrar. Ny statistik från Socialstyrelsen visar att antalet spädbarn med rökande pappor knappt har minskat de senaste fem åren..

SVT - 5 timmar sedan

Nordea backar på Stockholmsbörsen

Banksektorn tar stryk när Stockholmsbörsen öppnar. Nordea, som uppges ha brutit mot reglerna för penningtvätt, faller 2,7 procent vid öppning och drar med sig övriga banker..

SVT - 6 timmar sedan

Dejting genom tiderna – kontaktannonsens historia

Från ekonomisk status till mer personliga egenskaper som lyfts fram. Historikern Josefin Englund har forskat kring kontaktannonser och hur de speglar samhällsklimatet i Sverige. Hon har tittat på annonser från sent 1800-tal fram till 1980-talet..

SVT - 8 timmar sedan

Svenskarna mer positiva till EU-medlemskapet

Svenskarnas stöd för EU-medlemskapet växer. I en ny opinionsundersökning svarar drygt tre av fyra att de generellt tycker att Sveriges medlemskap i EU är bra..

SVT - 17 timmar sedan

Studenter med utländska betyg kritiska till nytt system

Inför höstterminen 2019 gör Universitets- och högskolerådet om sitt system för värdering av utländska betyg. Beslutet gör att flera studenter får sina meritvärden sänkta och därför kan ha svårare att komma in på utbildningar. På sociala medier är rådet överrösta av kritik..

SVT - 19 timmar sedan

Vet du vilken sida sparkcykeln ska åka på?

Promenera gör man till vänster om vägen och cykla till höger, det fastslog regeringen nyligen. Men alla vet inte vilken sida som gäller om man förflyttar sig på andra sätt med exempelvis skateboard eller segway..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.